Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2007 m. sausio 8 d. 19:54:32
Padariau tavo testą, padariau tris "klaidas" jei taip galima padaryti.
Mždg jei tu parašai kad tau mažiau nei 20 tai jau traktuojama kaip "klaidingas atsakymas" ; D
kojote666 rašė: Ta banga labiau pystĖMO ir popĖMO, nei trū EMO hardcore koks nors.
kodel?.. nes daugelis to nepripazista iryra populiaru manyti, kad taip yra..? ou, manau, akd zmones taip sako kurie neturi nuomones apie tai arba nieko nenutuokia. okey, asir nenutuokiu, nes atbirai pasakysiu nelabai ir domejaus tuo. mano stilius visai kitas, bet as nededu ant pydaru, nes nekenciu ju nevyrisku poelgiu ir pan.. visi esame laisvi.
nevertinsiu eni ju muzikos nei isvaizdos.ne visi ir gotai grazus. ne visi metalai grazus. ne visi "rasta" grazus ir visi me sne visi grazus. ne vis iprotingi. nevisa musu muzika protinga ir prasminga.taip gali atrodyti visiems.. viskam nepritarsi. retas kuris nuosirdizia atsakes i klausima "ko klausaisi?.." atsako "belenko, nes man viska spatinka" ir taip daro. retenybe, kurio tikrai sirdis prijaucia viskam.. bet kai ant emo varo kruva zmoniu, puse pasaulio, atrodo nebenaturaliai. zmones, vos isgirde emo pavadinima is kart pradeda automatiskai deti.. net juokinga..
[neuztariu nieko, tik sakau nuomone savaja apie toki poziuri]
Hm.. vakar vat draugė iš Anglijos pargrįžo manęs aplankyti. Sakė tik nuvykus iš karto gavo dovanų tas emo kelnes, kurios mano įtarimo gaminamos iš latekso. Ir šiaip jei pasakysi, kad nepatinka My Chemical Romance, būsi nesuprastas, o apie tai, kad yra galimybė tokios grupės nežinot, yra visai nesuprantama ir netoleruojama. Ten didžioji daguma paauglių yra tie emo ir niekas ant jų nevaro. Taip kad nesakyk jog pusė pasaulio ant jų varo.
kodel?.. nes daugelis to nepripazista iryra populiaru manyti, kad taip yra..? ou, manau, akd zmones taip sako kurie neturi nuomones apie tai arba nieko nenutuokia. okey, asir nenutuokiu, nes atbirai pasakysiu nelabai ir domejaus tuo. mano stilius visai kitas, bet as nededu ant pydaru, nes nekenciu ju nevyrisku poelgiu ir pan.. visi esame laisvi.
nevertinsiu eni ju muzikos nei isvaizdos. ne visi ir gotai grazus. ne visi metalai grazus. ne visi "rasta" grazus ir visi me sne visi grazus. ne vis iprotingi. nevisa musu muzika protinga ir prasminga. taip gali atrodyti visiems.. viskam nepritarsi. retas kuris nuosirdizia atsakes i klausima "ko klausaisi?.." atsako "belenko, nes man viska spatinka" ir taip daro. retenybe, kurio tikrai sirdis prijaucia viskam..
bet kai ant emo varo kruva zmoniu, puse pasaulio, atrodo nebenaturaliai. zmones, vos isgirde emo pavadinima is kart pradeda automatiskai deti.. net juokinga..
šitas sakinys "Jų albumas "Static Prevails" (1996) buvo pirmasis emo albumas,išleistas didelės įrašų studijos ("Capitol Records")"
lietuvių kalbos bėda - gali būti suprastas dvejopai.
Tame straipsnyje, mano nuomone, dėmėsys yra "iškraipytas". T.y. žiūrint istoriškai, be nuomonės, dėmėsys turėtų būti kreipiamas į kitas grupes ir dalykus.
pasiūlyčiau kaip mokymo priemonė naudoti wikipedia
dėja ten angliškai
-------------------
gailiuosi, kad populiarinau 90s emo pop-emo pistfaniai dabar klauso ir visiškai nesupranta tos muzikos tikros esmės
isleide 4 albumus.totaliai kas du metus.nuo antro albumo toj pacioj irasu studijoj.domiousi nors manes ne velnio sita meslina grupe su gejuksciu vokalistu nedomina.
last fm shudas,ten kas nori ka nori raso.surask kur kritikai taip vertina ir rodyk man cia..mulkis.atrado mat kur parasyta. DODO tu net nezinai kas yra emo.vaikeli tau reiktu pasiskaityti mazumele istorijos..popsistai be reikalo vardinami siuo vardu,emo gyvenime nebuvo nusirites taip zemai. MCR isleide berods jau du albumus ir zinomi pasaulyje.pasirase sutarti su verslininkais kurie is ju baisias zvaigzdes padare. elementaru.. hardcore ar indie prieskonio ten nera..
xdm - dekui uz patarima.bet is cia esanciu meslinu emo ne vieno nera troo,kuris undergrounda o ne komercija klausytu.tai mazumele mane nervina.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 8 d. 19:54:32
Mždg jei tu parašai kad tau mažiau nei 20 tai jau traktuojama kaip "klaidingas atsakymas" ; D
Visai įdomu buvo. taip ;>
2007 m. sausio 7 d. 21:00:11
sukūriau tokią anketą
prašau visų kurie esate girdėję apie emo užpildyti prieš rašant čia
2007 m. sausio 7 d. 13:57:55
2007 m. sausio 3 d. 17:50:15
2006 m. gruodžio 30 d. 18:10:42
2006 m. gruodžio 29 d. 13:02:44
2006 m. gruodžio 28 d. 11:49:58
2006 m. gruodžio 28 d. 09:26:16
Ta banga labiau pystĖMO ir popĖMO, nei trū EMO hardcore koks nors.
nevertinsiu eni ju muzikos nei isvaizdos.ne visi ir gotai grazus. ne visi metalai grazus. ne visi "rasta" grazus ir visi me sne visi grazus. ne vis iprotingi. nevisa musu muzika protinga ir prasminga.taip gali atrodyti visiems.. viskam nepritarsi. retas kuris nuosirdizia atsakes i klausima "ko klausaisi?.." atsako "belenko, nes man viska spatinka" ir taip daro. retenybe, kurio tikrai sirdis prijaucia viskam..
bet kai ant emo varo kruva zmoniu, puse pasaulio, atrodo nebenaturaliai. zmones, vos isgirde emo pavadinima is kart pradeda automatiskai deti.. net juokinga..
Hm.. vakar vat draugė iš Anglijos pargrįžo manęs aplankyti. Sakė tik nuvykus iš karto gavo dovanų tas emo kelnes, kurios mano įtarimo gaminamos iš latekso. Ir šiaip jei pasakysi, kad nepatinka My Chemical Romance, būsi nesuprastas, o apie tai, kad yra galimybė tokios grupės nežinot, yra visai nesuprantama ir netoleruojama. Ten didžioji daguma paauglių yra tie emo ir niekas ant jų nevaro. Taip kad nesakyk jog pusė pasaulio ant jų varo.
2006 m. gruodžio 28 d. 02:23:20
Ta banga labiau pystĖMO ir popĖMO, nei trū EMO hardcore koks nors.
nevertinsiu eni ju muzikos nei isvaizdos. ne visi ir gotai grazus. ne visi metalai grazus. ne visi "rasta" grazus ir visi me sne visi grazus. ne vis iprotingi. nevisa musu muzika protinga ir prasminga. taip gali atrodyti visiems.. viskam nepritarsi. retas kuris nuosirdizia atsakes i klausima "ko klausaisi?.." atsako "belenko, nes man viska spatinka" ir taip daro. retenybe, kurio tikrai sirdis prijaucia viskam..
2006 m. gruodžio 23 d. 22:14:09
2006 m. gruodžio 23 d. 20:53:34
2006 m. gruodžio 9 d. 21:56:50
2006 m. gruodžio 4 d. 15:56:43
Evil_in_a_closet, neblogas visai vertimas
2006 m. gruodžio 4 d. 15:43:35
šiaip jimmy eat world susikurė ne Fynikse, o šalia - Mesoje.
šitas sakinys "Jų albumas "Static Prevails" (1996) buvo pirmasis emo albumas,išleistas didelės įrašų studijos ("Capitol Records")"
lietuvių kalbos bėda - gali būti suprastas dvejopai.
Tame straipsnyje, mano nuomone, dėmėsys yra "iškraipytas". T.y. žiūrint istoriškai, be nuomonės, dėmėsys turėtų būti kreipiamas į kitas grupes ir dalykus.
pasiūlyčiau kaip mokymo priemonė naudoti wikipedia
dėja ten angliškai
-------------------
gailiuosi, kad populiarinau 90s emo
2006 m. lapkričio 27 d. 21:51:46
2006 m. lapkričio 27 d. 21:40:34
2006 m. lapkričio 27 d. 21:38:40
2006 m. lapkričio 27 d. 21:28:50
xdm - dekui uz patarima.bet is cia esanciu meslinu emo ne vieno nera troo,kuris undergrounda o ne komercija klausytu.tai mazumele mane nervina.
2006 m. lapkričio 27 d. 21:21:52
2006 m. lapkričio 27 d. 21:01:15
šiaip kaip nori