Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujoji EMO grupių banga. Kaip vertinate?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 12131415161718192021
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
DoDo
2006 m. lapkričio 27 d. 20:46:41
Evil_in_a_closet rašė:
MCR ne emo o alternative rock.puse situ pisemiu klauso ir ne valnio nesidomi ka groja.

atsiimk savo zodzius:
https://www.last.fm/tag/emo ir
https://www.last.fm/music/My+Chem...hemic al+romance

ir per kuria vieta tau jie alternative rock? (prunkst)

2006 m. lapkričio 27 d. 16:31:55
MCR ne emo o alternative rock.puse situ pisemiu klauso ir ne valnio nesidomi ka groja.

2006 m. lapkričio 24 d. 20:29:20
Emo..turiu pazistamu..hm,keista bet kartais atrodo kad mane bando itraukt i savo gretas..arba man tik pasirode..pagal nuotaika tai ir ju grupiu muzikos pasiklausau..jei nuotaika tinkama

2006 m. lapkričio 24 d. 19:34:26
Nieko blogo pries EMO neturiu.Ir ju grupiu paklausau...Ypac MCRsiaip pazystu as tu emo...Nelabai priimtinas man ju stilius,ideologija ir panasiai,bet ka padarysi.O kazkada laaaabai ju nekenciau

Atsakyti
gretten
2006 m. lapkričio 21 d. 20:47:24
visi savaip i tai ziuri..gal tai mada vel..kazn.. kaip tarkim pilna visokiu avrilku buvo..ir dbr atrastume,..mada.. em,o EMO ,,kazn.. nieko pries juos..ir rimtai ,nereik cia varyt..

2006 m. lapkričio 20 d. 19:01:58
p.s. nenaudokite MCR kaip pavyzdzio savo kvailai rasliavai (kai vadinat pydarais ar pan...) ar jus ten isviso daug ka zinot? juk zmones labai skirtingi... jei jie save isreiskia (ir pinigu nemazai uzdirba) paspalvodami savo akis juodai, tai nereiskia kad jie visai zluge. pritariu kad tokiu 'emo' grupiu yra pilna ir dauguma ju yra gana prastos, bet tai nereiskia kad likusi dalis yra tas pats shit... o banga anksciau ar veliau atslegs.

2006 m. lapkričio 20 d. 18:53:14
emo ne taip jau blogai... tik kai kurie tokie yra ne savaime, o del mados.... kalbant apie grupes, tai manau kad zmones neteisingai suskirsto muzika emo ji ar ne. todel ir kyla gincai kai grupems (pvz panic!at the disco, kurie tikrai nera emo) priskiriama emo etikete...

2006 m. lapkričio 18 d. 23:36:29
skiedra rašė:
Puikiai, aš emo. je je je

nujauciu kad tu pispanke o ne emo.

o kitiem-emo kulturas sena,ir nespreskit apie emo is drabnuziu.nes tie sumotereje bernai emo kulturai nepriklauso. tai kad si zodi ateme is hardcore kulturos ir supopsinio nereiskia kad nera undergrouninio troo emo.is stiliu ivardinciau EMOVIOLENCE

2006 m. spalio 29 d. 02:22:12
Puikiai, aš emo. je je je

2006 m. spalio 3 d. 13:38:48
Antifa rašė:
Nu ash galiu pasakyti tiek ankshchiaw kol da nebuwo EMO patis didzhiawsi loxaj buwo gotaj bet kaj atsirado EMO taj tada jie tapo da didesni loxaj uzh gotus tajp kad wienas zhodis juos apibudina loxaj ir tiek man taj px ant ju klajda kazhkoke jie

Ohoho. Ir kągi mes čia turime? Bene būsi didysis subkultūrų ekspertas? Tik vat įdomu pasidarė, prie ko čia gotai? Tikiuosi labai neįžeisiu, paprašydamas argumentuoti kai kuriuos teiginius. Sprendžiant iš tavo rašliavos ir minčių dėstymo, matyt metelių dar nedaug turi. Ir jaunatviško maksimalizmo genamas darai tokius drąsius pareiškimus. Ir dar, matyt, esi labai true and hardcore, ar ne?
Beje, rašymas su grubiomis gramatinėmis klaidomis iš mados išėjo kartu su chupa-chups'ais ir digimonais.

2006 m. spalio 3 d. 09:13:16
emo pati prdazia buvo jau 1984m. tada vadinos emocore. paskui 1987 atsirado emo. paskui 1991m hardcore emo ir po kiek laiko post emo. veliau iki pat dabar yra pop-punk emo&screamo man labai patinka jie...tiek muzika, tiek stilius tiek visas poziuris. viskas

2006 m. spalio 1 d. 21:08:41
Hopeless rašė:
Antifa >>> pasidomėk daugiau, tada šnekėk. Visa emo istorija prasidėjo dar tau net negimus.
O tu pamatei dabartinias grupes kaip MCR, pamatei vaikinus dažytom akim ir jau rėki čia ;x

ta prasme pydarus

2006 m. spalio 1 d. 20:42:49
Antifa >>> pasidomėk daugiau, tada šnekėk. Visa emo istorija prasidėjo dar tau net negimus.
O tu pamatei dabartinias grupes kaip MCR, pamatei vaikinus dažytom akim ir jau rėki čia ;x

Atsakyti
Antifa
2006 m. spalio 1 d. 18:08:54
Iron_Meal rašė:
Antifa rašė:
Nu ash galiu pasakyti tiek ankshchiaw kol da nebuwo EMO patis didzhiawsi loxaj buwo gotaj bet kaj atsirado EMO taj tada jie tapo da didesni loxaj uzh gotus tajp kad wienas zhodis juos apibudina loxaj ir tiek man taj px ant ju klajda kazhkoke jie

O kada atsirado EMO bent jau zinai ?

tixlej nea nzn.bet tikraj nelabaj senej nu pidaraj jie baxuraj bent tajp atrodo

2006 m. spalio 1 d. 13:52:17
die emo die!!!
cut yourself!!!
quickly!!!

lol

2006 m. spalio 1 d. 12:34:19
Antifa rašė:

O kada atsirado EMO bent jau zinai ?

2006 m. spalio 1 d. 11:04:54

2006 m. rugsėjo 27 d. 22:15:20
Arba as aklas, arba mano rozinei akiniai blogai rodo ;], bet nepastebejau jokiu bangu ...
Tuo labiau EMO

Atsakyti
Crawling
2006 m. rugsėjo 27 d. 21:35:24
Taip:
https://hopeisemo.com/

2006 m. rugsėjo 26 d. 21:27:36
vertinu blogai ir niekaip kitaip

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pet Shop Boys Pet Shop Boys
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3099
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 236109