Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujoji EMO grupių banga. Kaip vertinate?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1415161718192021
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2006 m. birželio 30 d. 19:46:09
tiek kur gatvėj nėra emo. tikri emo iš namų net neįšeina

Atsakyti
bizzy
2006 m. birželio 29 d. 23:40:45
ai ka as zinau ka jum tie emo padare?
zinau zinau ka jus manot ypac bernai. pamato koki naivu emo vaiki sliauzianti gatve apsiverkusi susipjausciusi ir karksinti kazka ne i ritma pagal mp3 grotuviuko skleidziama muzikyte i'm not okay ir t.t. opgi stai ka jus galvojat kaip ji nusivesti i kokia tamsia laiptine ir... ir...
jam isaiskinti kad emo yra blogai:

-nagi kvailas pisgoti ka cia isdiorbineji?
-nieko cia laisva salis ka noriu ta darau!
-ak sitkaip...
ir stai jis guli po lempom ir jam aiskina atsistoje "metalistai" kad emo blogai

isvada: palikit ramybej ta emo, lai gyvena sau! as pats emo stiliu nesizaviu ir t.t. bet toliaruoju

2006 m. birželio 29 d. 22:19:26
erleckis >>> nejuokink žmogau, gerai. Taip, tu viską pradėjai, tu dievas. Tas puslapis labai vidutinis, o tai kas surašyta jame apie tą Emo yra daugmaž juokinga. O kodėl tu sieji šnekėjimą apie visas šias grupes su to puslapio sukūrimu aš neįsivaizduoju.

Atsakyti
blink41
2006 m. birželio 27 d. 20:21:30
o tai tu ta visa EMO surasei tenai?

2006 m. birželio 27 d. 20:08:59
erleckis rašė:
Viskas prasidejo siu metu KOVO MENESI kai as sukuriau MCR fanu puslapi www.mychemicalromance.tinkle.lt ar ne? nuo tada ir pradejote apie tai sneketi?

geras tinklapis

2006 m. birželio 26 d. 03:06:29
Cunamis?

Atsakyti
Oraily
2006 m. birželio 25 d. 16:05:13
aisq, dekui

2006 m. birželio 25 d. 16:03:46
3 durys ir nickel yra grynas post-grunge ten juk nėra verkšlenimų kaip blogai gyventi ir t.t. vokalas gan stiprus, o emo - silpnas. Nors šiaip pradžioj emo gal ir nebuvo verkšlenimai tik veliau atsirado...

3 days grace nežinau, man atrodo kad ne

šiaip wiki enciklopedijoj lb gerai parašyta apie emo ir kas netingi gali pasiskaityti

Atsakyti
enigmatic
2006 m. birželio 25 d. 16:03:10
Oraily, 3 Doors Down, mano nuomone, nepavadinčiau EMO nė pro vieną galą. Nickelback pavadinčiau paprastu roku,o vat 3 Days Grace savyje turi EMO priekonį. Kiek girdėjau.

2006 m. birželio 25 d. 15:52:34
aisq.. o vat tokias grupes kaip 3doors down, Nikleback, 3 days grace galim vadint emo..?
cia tik tarp kitko klausiu

2006 m. birželio 25 d. 15:48:39
Oraily taip. Bet nuo to tikro apsidepresavusio punk jau daug laiko praėjo yra kelios emo kartos. O dabar net apsirengimo stilių vadina emo

manau tas emo nevertas kad mes apie jį čia diskutuotume

Atsakyti
Oraily
2006 m. birželio 25 d. 15:37:29
kazkur skaiciau kas tas EMO ir susidariau nuomone kad tai apsidepresaves Punk...
gerai supratau?? jei ne - kas nors jei netinges paaiskinkit... ir grupiu pavardinkit, bet gerai zinomu..

2006 m. birželio 25 d. 13:21:06
xdm rašė:
man irgi idomu kada man atrodo 2005
ramiai klausiau sau jimmy eat world nuo kokių 02 ir nieks net nešnekėjo apie tuos gotus ir emo va tik neseniai prasidėjo kažkokie chemical romance gotizmai ir t.t.

jo tie gotizmai tikrai nuo MCR prasidejo pritariu, bet esme tame kad tai ir tera vienintele (man zinoma) grupe kuri su tuo gotizmu ten vartosi, nes Fall Out Boy tai nera ten jokiu juodu spalvu ir pan. kaip ir panic at the disco. o cia viskas nuo mcr helenos prasidejo, man kazkaip durna cia su tom venom ir visa kita bet kaip jau minejau kai pirma rasiau kad tie emogotai arba to atsisakys kai praeis mada arba taps gotais.

2006 m. birželio 25 d. 12:28:32
tik kad grupių kaip fall out boy kaip pri... bet vienos nelabai sėkmingos o kitos labai fall out boy sėkminga

man tai afi nelabai...

Atsakyti
xdm
2006 m. birželio 25 d. 12:26:04

fall out boy man asmeniškai geresnė pop-punk grupė už blink-182 jų paskutiniuose albumuose pilna dainų kurios tiktų į filmus kaip "amerikietiškas piragas" ir t.t. Išviso mano nuomone ta naujoji emo karta ir yra šiek tiek amerikietiško pirago. Tipo "nieko nenoriu daryti bet eikit visos panos su manimi miegoti. Jei nekreipiat dėmesio tai žiūrėkit - aš vienintelis ir man blogiau nei kitiems"

weezer gera grupė (paskutinis albumas sucks), jimmy eat world irgi gera

Atsakyti
enigmatic
2006 m. birželio 24 d. 23:05:20
Gerai, pažiūrėkime, ką mes čia turime....
My Chemical Romance - kažkas baisaus. Į kurmį panašus sutrintais pautais asmuo rėkia, kad jam blogai. Kad viskšas š, net ir tai, kas tuo nė nekvepia.
Fall Out Boy - ne ką geriau. Tik su stiliuku, mano nuomone, dar prasčiau - kaip iš kaimo šokių pabėgęs urlaganas ir garažiuke radęs gitarą bando kažką žvygauti. Turbūt augo tarp kiaulių, nes tonacija labai panaši į kastruoto meitelio. "Sugar, we are going down". Ir vėl žemyn. Kodėl ne "Sugar, we are going straight to bed"? Nes juk tai EMO, reikia žliumbti ir nieko tuo nepasakyti. Paskui, labai gerai hopeless pastebėjo, kad dainų pavadinimai talpina pusę dainos teksto: "Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today" arba "I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me" kas čia? Noras parodyti, kad bent rašyti moka?...
Toliau ką čia turim...
Death Cab for Cutie. Keletas senstelėjusių, ar per anksti prekinės išvaizdos netekusių "rokerių" bando verkti. Šiek tiek per vėlai. Paguoda ta, kad lyrics'ais dar bando kažką daugiau pasakyti, nei " šiandien dangumi plaukė trys debesys, todėl persipjausiu venas, nes pasaulis sušiktas - ne visada dangus giedras kaip aš noriu". Ar panašiai.
Panic! At the Disco. Čia tai išvis... Komedija, cirkas ir visų kitų panašių dalykų derinys. Pamatęs klipą pamaniau, kad tas vėpla jei dar dar, tai pames akis. Lenda į ekraną ir žviegia, reikėjo iš anksto susitarti su operatoriumi, kad daugiau jo snukį rodytų,o ne per prievatrą jį ten kištų.

Ai, užteks, net nėra reikalo apie šitą perspaustą dalyką šnekėti.
Bet turiu pasakyti, kad EMO niekada daugėliau nesidomėjau, nuomonę susidariau iš to, ką girdėjau ir pasidomėjęs truputį plačiau. Nepriimtina nei jų ideologija, nei idėjos, nei stilius, nei propaguojamos muzikos skambesys, ką jau kalbėti apie vokalą ( nesugebantis dainuoti "aktorius" rėkia kuo labiau, kad niekas nepastebėtų, jog net trijų natų "pakeisti teisingai" nesugeba). Prašom už dėmesį.

Beje, pamiršau paminėti: bene baisiausios grupės, dar be paminėtų (kiek teko nugirsti): Thrice, Yellowcard, Story of the Year, From First to Last, Weezer, AFI, blink-182 (man rodos ir šitie EMO )

2006 m. birželio 24 d. 21:27:30
erleckis rašė:
kada prasidejo ta typo emo "banga"?

jei pati sakai, kad pradejai ta emo banga, manau turetum zinot kada ji ir prasidejo.

Atsakyti
xdm
2006 m. birželio 24 d. 21:23:39
However, towards the end of the 1990s, Jimmy Eat World had begun to shift in a more mainstream direction. Where Jimmy Eat World had played emocore-style music early in their career, by the time of the release of their 2001 album Bleed American, the band had almost completely removed its emo influences. As the public had become aware of the word emo and knew that Jimmy Eat World was associated with it, the band continued to be referred to as an "emo" band. Newer bands that sounded like Jimmy Eat World (and, in some cases, like the more melodic emo bands of the late 90s) were soon included in the genre.

With Dashboard Confessional and Jimmy Eat World's success, major labels began seeking out similar sounding bands.

ir nuo tada TIKRAS EMO mirė, prasidėjo pistpankių era apie kuriuos čia ir diskutuojame

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. birželio 24 d. 20:55:07
jejj cia apie apsirengimo stiliu taj jis man kzkoks lievas...

Atsakyti
xdm
2006 m. birželio 24 d. 20:47:22
man irgi idomu kada man atrodo 2005
ramiai klausiau sau jimmy eat world nuo kokių 02 ir nieks net nešnekėjo apie tuos gotus ir emo va tik neseniai prasidėjo kažkokie chemical romance gotizmai ir t.t.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1415161718192021
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pet Shop Boys Pet Shop Boys
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3099
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 236109