Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. birželio 24 d. 19:47:36
Hopeless rašė: walkingcontradiction >>> tu tai nebūtum tu jeigu ko nors neužsimintum apie Green day
man į tuos EMO gražu pažiūrėti, bet jų muzika atrodo kiek bevertė. Dainos su nesveikai ilgais pavadinimais, silpnas vokalas, toks rėkimas vienų per kitus. Gal tik Gerrardas iš Romancų kažką normalesnio sudainuoja. Bet ir tai, daug triukšmo ir mažai melodijos ir kažkokios prasmės.
Malonu kad pastebėjai
Bet kad ir kaip gaila pripažint, live pasirodymai, Romancų nėra labai geri. Ech, na tobulumui ribų nėra Palyginus jie jauna grupė. Tad tikiuosi pasistengs. O man tas rėkimas gražus visai :>
as mano kad emo tera lengavas pop rokas tik tamesnis, o del tos juodos spalvos ir emogotu, man atrodo kad cia pradedantieji gotai kai kuriems nusibos mada ir MCR ir kitos grupes, kiti pasiners giliau prades klausyti sunkesnes ir tamsesnes muzikos! kaip ir kiti issaugs ta stiliu priaugs kita, paskui kita isaugs ir taip toliau... tai kam dar apie tai diskutuoti? kam patinka lai klauso, kam nepatinka neklausykit ir nevarykit nors man emo patinka, pati neirengiu nei juodai nei ten pjaustausi nei nieko, nu gal del to kad siaip nedaug jo klausau tik MCR
niu kam patinka kam cia tas pats kas pop.. che.... bet man tai super visos tos emo ar ne grupes..! Pati ta juoda piestuka naudoju dazaus.. niuj biski kitaip.. x prie akiu daraus kaip frankitto is MCR... ITTO-new style .. che..
Mirtis rašė: Man EMO asocijuojasi su ant veido užkritusiais juodais plaukais. Ir su akių pieštukais - įdomu, kiek dėl TOKIŲ (ir jų fanų) kosmetikos firmos milijonų per metus uždirba?
nemegstu as tu emo, emovu gotu ir viso kito tokio sh. tu emo grupiu stengiuos is paskutiniuju neklausyt ir nematyt (jus pamatytumet, kaipa stai darau!) ir man puikiai sekasi. ir tikiuos, kad ir toliau puikiai seksis. o siaip tai smagu pazvengt is kokiu ten mergaiciu 10-11 metu raudonom pedkelnem, juodais sportbaciukais, juodais amrskinaiis ir raudonais kaklaraisciais. kai, tarkim, dvi vienodos salia eina. ir tokios emo emo. (bent pacios taip mano) ech.. smagu.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Man EMO asocijuojasi su ant veido užkritusiais juodais plaukais. Ir su akių pieštukais - įdomu, kiek dėl TOKIŲ (ir jų fanų) kosmetikos firmos milijonų per metus uždirba?
Muzika tokia, kad net nežinai, ką pasakyt. Tas pats pop, nežinau, kam jiems prireikė atskiro pavadinimo... tai spėju, kad dėl tų savo šukuosenų ir nusipieštų akių.
visi tie naujieji emo vaikai, man kažkokie nevispročiia. kopijuoja vienas kitą, ir jokiop individualizmo. po velnių, žmonės gal būkit savim ? užteks madų vaikytis, ir vaidinti oi koks aš nuskriaustas, nes aš emo ir manęs niekas nesupranta, vien dėl akių, kad galėtum patraukti kitų dėmesį.
Jimmy Eat World - What Would I Say To You Now
eikim pasivaikyti madų
Aha, mano temose ir labai dažnai taip būna. Kaip tai suprasti ? Jei temos pavadinimas ilgas ir su išsamiu klausimu, tai jau tavo pirmas komentaras bus ištrintas ?
Nuo kada Emo panašūs į gotus?!!!!!!!!
Ne, jie tik šlykšti ir nevykėliška jų imitacija.
jie tik palinksmina mums gyvenima, niekas gi nevercia ju muzikos klausytis ( kuri, beje, yra man tieisog bjauri klausytis ), nebent koks nors emo padars gyvena salia jusu tadau jau liudna. o siaip dziaukimes, kad mes ne tokie
Dėl tų gotų tai viskas dėl juodos spalvos ;o
, ,o čia tau Panic! At The Disco albumo dainų sąrašas:
1. Introduction
2. The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage
3. London Beckoned Songs About Money Written By Machines
4. Nails For Breakfast, Tacks For Snacks
5. Camisado
6. Time To Dance
7. Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
8. Intermission
9. But It's Better If You Do
10. I Write Sins Not Tragedies
11. I Constantly Thank God For Esteban
12. There's A Good Reason These Tables are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet
13. Build God, Then We'll Talk
manau kiekvinas turi savo nuomone ... kiekvianam gi tas pats nepatiks :>> pamenu kazkada ir amn patiko slipsas :$ bet ne vienos is p[aminetu grupiu nei kalusau nei esu girdejus
sekmes kam tai patinka is tiesu tie ir liks tam emo istikimi , kas tik mados vaikosi tai tuo ir pasibaiks ... kaip ir visi "pankavimai", "gotikizmai" ir .t.t :>
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 24 d. 19:47:36
walkingcontradiction >>> tu tai nebūtum tu jeigu ko nors neužsimintum apie Green day
man į tuos EMO gražu pažiūrėti, bet jų muzika atrodo kiek bevertė. Dainos su nesveikai ilgais pavadinimais, silpnas vokalas, toks rėkimas vienų per kitus. Gal tik Gerrardas iš Romancų kažką normalesnio sudainuoja. Bet ir tai, daug triukšmo ir mažai melodijos ir kažkokios prasmės.
Malonu kad pastebėjai
Bet kad ir kaip gaila pripažint, live pasirodymai, Romancų nėra labai geri. Ech, na tobulumui ribų nėra
2006 m. birželio 24 d. 19:36:03
2006 m. birželio 22 d. 16:34:11
2006 m. birželio 16 d. 19:04:14
2006 m. birželio 16 d. 19:03:50
2006 m. birželio 11 d. 13:37:37
2006 m. birželio 10 d. 16:25:20
2006 m. birželio 10 d. 15:24:18
Man EMO asocijuojasi su ant veido užkritusiais juodais plaukais. Ir su akių pieštukais - įdomu, kiek dėl TOKIŲ (ir jų fanų) kosmetikos firmos milijonų per metus uždirba?
nieko grazesnio nesu macius :> :> :>
2006 m. birželio 4 d. 00:55:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. birželio 3 d. 22:59:47
Muzika tokia, kad net nežinai, ką pasakyt. Tas pats pop, nežinau, kam jiems prireikė atskiro pavadinimo... tai spėju, kad dėl tų savo šukuosenų ir nusipieštų akių.
2006 m. birželio 3 d. 22:50:12
JEW dainų yra neblogų, bet dar mažai klausius ir negaliu nieko doro pasakyti.
visi tie naujieji emo vaikai, man kažkokie nevispročiia. kopijuoja vienas kitą, ir jokiop individualizmo. po velnių, žmonės gal būkit savim ? užteks madų vaikytis, ir vaidinti oi koks aš nuskriaustas, nes aš emo ir manęs niekas nesupranta, vien dėl akių, kad galėtum patraukti kitų dėmesį.
Jimmy Eat World - What Would I Say To You Now
eikim pasivaikyti madų
2006 m. gegužės 21 d. 08:21:08
Na ir eikit šiknon, kas ištrynė mano pirmąjį komentarą?? kam jis trukdė?? ......
jau gal kokį 26 kartą tas pats. Nuostabus jūsų music.lt . ačiū
Aha, mano temose ir labai dažnai taip būna. Kaip tai suprasti ? Jei temos pavadinimas ilgas ir su išsamiu klausimu, tai jau tavo pirmas komentaras bus ištrintas ?
2006 m. gegužės 21 d. 02:01:27
2006 m. gegužės 20 d. 22:01:32
jau gal kokį 26 kartą tas pats. Nuostabus jūsų music.lt . ačiū
2006 m. gegužės 20 d. 21:22:29
2006 m. gegužės 20 d. 08:25:47
paskaičius jūsų komentarus mažai kas supranta kas yra emo muzika!
Fall Out Boy ir t.t. nėra Emo, tai komercija!
Nuo kada Emo panašūs į gotus?!!!!!!!!
Ne, jie tik šlykšti ir nevykėliška jų imitacija.
2006 m. gegužės 20 d. 00:17:55
2006 m. gegužės 20 d. 00:04:05
2006 m. gegužės 19 d. 23:59:02
Dėl tų gotų tai viskas dėl juodos spalvos ;o
, ,o čia tau Panic! At The Disco albumo dainų sąrašas:
1. Introduction
2. The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage
3. London Beckoned Songs About Money Written By Machines
4. Nails For Breakfast, Tacks For Snacks
5. Camisado
6. Time To Dance
7. Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
8. Intermission
9. But It's Better If You Do
10. I Write Sins Not Tragedies
11. I Constantly Thank God For Esteban
12. There's A Good Reason These Tables are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet
13. Build God, Then We'll Talk
2006 m. gegužės 17 d. 13:48:30
sekmes kam tai patinka is tiesu tie ir liks tam emo istikimi , kas tik mados vaikosi tai tuo ir pasibaiks ... kaip ir visi "pankavimai", "gotikizmai" ir .t.t :>