Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujoji EMO grupių banga. Kaip vertinate?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 15161718192021
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. birželio 24 d. 19:47:36
Hopeless rašė:
walkingcontradiction >>> tu tai nebūtum tu jeigu ko nors neužsimintum apie Green day

man į tuos EMO gražu pažiūrėti, bet jų muzika atrodo kiek bevertė. Dainos su nesveikai ilgais pavadinimais, silpnas vokalas, toks rėkimas vienų per kitus. Gal tik Gerrardas iš Romancų kažką normalesnio sudainuoja. Bet ir tai, daug triukšmo ir mažai melodijos ir kažkokios prasmės.

Malonu kad pastebėjai
Bet kad ir kaip gaila pripažint, live pasirodymai, Romancų nėra labai geri. Ech, na tobulumui ribų nėra Palyginus jie jauna grupė. Tad tikiuosi pasistengs. O man tas rėkimas gražus visai :>

Atsakyti
blink41
2006 m. birželio 24 d. 19:36:03
as mano kad emo tera lengavas pop rokas tik tamesnis, o del tos juodos spalvos ir emogotu, man atrodo kad cia pradedantieji gotai kai kuriems nusibos mada ir MCR ir kitos grupes, kiti pasiners giliau prades klausyti sunkesnes ir tamsesnes muzikos! kaip ir kiti issaugs ta stiliu priaugs kita, paskui kita isaugs ir taip toliau... tai kam dar apie tai diskutuoti? kam patinka lai klauso, kam nepatinka neklausykit ir nevarykit nors man emo patinka, pati neirengiu nei juodai nei ten pjaustausi nei nieko, nu gal del to kad siaip nedaug jo klausau tik MCR

2006 m. birželio 22 d. 16:34:11
nemėgstu, bet ką padarysi.. vaikai lieka vaikais ;\ (N)

2006 m. birželio 16 d. 19:04:14
man emo patinka

2006 m. birželio 16 d. 19:03:50
durna tema! kas ka nori tas ta klauso, emo ar ne emo..

2006 m. birželio 11 d. 13:37:37
Aš dar netgi nežinau kas tas emo. Kodėl toks pavadinimas?

Atsakyti
Bustedlover
2006 m. birželio 10 d. 16:25:20
niu kam patinka kam cia tas pats kas pop.. che.... bet man tai super visos tos emo ar ne grupes..! Pati ta juoda piestuka naudoju dazaus.. niuj biski kitaip.. x prie akiu daraus kaip frankitto is MCR... ITTO-new style .. che..

2006 m. birželio 10 d. 15:24:18
Mirtis rašė:
Man EMO asocijuojasi su ant veido užkritusiais juodais plaukais. Ir su akių pieštukais - įdomu, kiek dėl TOKIŲ (ir jų fanų) kosmetikos firmos milijonų per metus uždirba?

nieko grazesnio nesu macius :> :> :>

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. birželio 4 d. 00:55:07
nemegstu as tu emo, emovu gotu ir viso kito tokio sh. tu emo grupiu stengiuos is paskutiniuju neklausyt ir nematyt (jus pamatytumet, kaipa stai darau!) ir man puikiai sekasi. ir tikiuos, kad ir toliau puikiai seksis. o siaip tai smagu pazvengt is kokiu ten mergaiciu 10-11 metu raudonom pedkelnem, juodais sportbaciukais, juodais amrskinaiis ir raudonais kaklaraisciais. kai, tarkim, dvi vienodos salia eina. ir tokios emo emo. (bent pacios taip mano) ech.. smagu.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Mirtis
2006 m. birželio 3 d. 22:59:47
Man EMO asocijuojasi su ant veido užkritusiais juodais plaukais. Ir su akių pieštukais - įdomu, kiek dėl TOKIŲ (ir jų fanų) kosmetikos firmos milijonų per metus uždirba?

Muzika tokia, kad net nežinai, ką pasakyt. Tas pats pop, nežinau, kam jiems prireikė atskiro pavadinimo... tai spėju, kad dėl tų savo šukuosenų ir nusipieštų akių.

2006 m. birželio 3 d. 22:50:12
tos visos naujosios grupės man kelia ryškią antipatiją ir kažokią agresiją jų pusėn.
JEW dainų yra neblogų, bet dar mažai klausius ir negaliu nieko doro pasakyti.

visi tie naujieji emo vaikai, man kažkokie nevispročiia. kopijuoja vienas kitą, ir jokiop individualizmo. po velnių, žmonės gal būkit savim ? užteks madų vaikytis, ir vaidinti oi koks aš nuskriaustas, nes aš emo ir manęs niekas nesupranta, vien dėl akių, kad galėtum patraukti kitų dėmesį.

Jimmy Eat World - What Would I Say To You Now

eikim pasivaikyti madų

2006 m. gegužės 21 d. 08:21:08
Hopeless rašė:
Na ir eikit šiknon, kas ištrynė mano pirmąjį komentarą?? kam jis trukdė?? ......
jau gal kokį 26 kartą tas pats. Nuostabus jūsų music.lt . ačiū

Aha, mano temose ir labai dažnai taip būna. Kaip tai suprasti ? Jei temos pavadinimas ilgas ir su išsamiu klausimu, tai jau tavo pirmas komentaras bus ištrintas ?

2006 m. gegužės 21 d. 02:01:27
Muzika kaip muzika. Kiekvienas turim savo skony. Kam nepatinka nu ir ne mano bedos.

Atsakyti

2006 m. gegužės 20 d. 22:01:32
Na ir eikit šiknon, kas ištrynė mano pirmąjį komentarą?? kam jis trukdė?? ......
jau gal kokį 26 kartą tas pats. Nuostabus jūsų music.lt . ačiū

Atsakyti
celestina
2006 m. gegužės 20 d. 21:22:29
gal galit paprastai paaiskint, kas tas emo?

2006 m. gegužės 20 d. 08:25:47
xdm rašė:
paskaičius jūsų komentarus mažai kas supranta kas yra emo muzika!
Fall Out Boy ir t.t. nėra Emo, tai komercija!
Nuo kada Emo panašūs į gotus?!!!!!!!!

Ne, jie tik šlykšti ir nevykėliška jų imitacija.

2006 m. gegužės 20 d. 00:17:55
jie tik palinksmina mums gyvenima, niekas gi nevercia ju muzikos klausytis ( kuri, beje, yra man tieisog bjauri klausytis ), nebent koks nors emo padars gyvena salia jusu tadau jau liudna. o siaip dziaukimes, kad mes ne tokie

2006 m. gegužės 20 d. 00:04:05
Niekaip nevertinu, nes nežinau kas yra emo. Tegu džiaugiasi titulais naujais, negaila man.

Atsakyti

2006 m. gegužės 19 d. 23:59:02
walkingcontradiction nebūtų .. jei nerašytų nieko apie Green Day, xdm nebūtų xdm jei neparašytų nieko apie JEW ir Fall Out Boy ; D

Dėl tų gotų tai viskas dėl juodos spalvos ;o

, ,o čia tau Panic! At The Disco albumo dainų sąrašas:

1. Introduction
2. The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage
3. London Beckoned Songs About Money Written By Machines
4. Nails For Breakfast, Tacks For Snacks
5. Camisado
6. Time To Dance
7. Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
8. Intermission
9. But It's Better If You Do
10. I Write Sins Not Tragedies
11. I Constantly Thank God For Esteban
12. There's A Good Reason These Tables are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet
13. Build God, Then We'll Talk

Atsakyti
siurbele
2006 m. gegužės 17 d. 13:48:30
manau kiekvinas turi savo nuomone ... kiekvianam gi tas pats nepatiks :>> pamenu kazkada ir amn patiko slipsas :$ bet ne vienos is p[aminetu grupiu nei kalusau nei esu girdejus
sekmes kam tai patinka is tiesu tie ir liks tam emo istikimi , kas tik mados vaikosi tai tuo ir pasibaiks ... kaip ir visi "pankavimai", "gotikizmai" ir .t.t :>

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pet Shop Boys Pet Shop Boys
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3099
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 236109