ir dar prieš metus apie Emo nieks nešnekėjo. Ir kai užvezdavai temą ateidavo koks hardcore fanas ir sakydavo "emo sucks", nes žinojo, kad emo yra tik skystas hardcore. O dabar su ta nauja banga kiek priviso.... ir visi apie kažkokius gotus, gotus? Emo 0% gotų!!!
Per daug rimtai šios bangos nevertinu, juolab, juk tai tik muzika Na o šiaip manyčiau jog šis stilius yra labiau orientuotas (veikiausiai patys atlikėjai to nejaučia) į 14metę auditoriją. Niu kurios gi mergytės nepakerės gražus berniukas iš panašių grupių, pvz. kaip iš my chemical romance? Šio stiliaus muzika manęs pernelyg nežavi, todėl į ją nekreipiu tiek daug dėmesio. Yra kam patinka, yra kam ne.
xdm >>> temos pavadinime aš specialiai parašiau Naujoji banga. Ir išvardinau grupes apie kurias mždg eina kalba ;> Jimmy Eat World tikrai nepriskirčiau prie jų (tų naujųjų), nes man jų muzika yra daug vertingesnė ir geresnė už visas tas naująsias grupes.
Į tavo klausimus aš tikrai nežinau atsakymų, nes perdaug tuo nesidomiu. Bet aš būčiau labiau linkęs prie trečiojo varianto , ,vaikai kurie linkę svajoti, būti vieni ir yra labai jausmingi :>
tau pavadinimai nesveikai ilgi? greičiausiai fall out boy pažiūrėjai.
jew - static prevails (96):
"Thinking, That's All" (2.52)
"Rockstar" (3.4
"Claire" (3.40)
"Call It In The Air" (3.01)
"Seventeen" (3.34)
"Episode IV" (4.29)
"Digits" (7.29)
"Caveman" (4.35)
"World Is Static" (3.57)
"In The Same Room" (4.57)
"Robot Factory" (3.59)
"Anderson Mesa" (5.14)
šiaip šitame albume aš randu labai daug... ir dar nuostabus yra "Clarity". Bet kas domisi Emo turi paklausyti jo. Ar jūs girdėjot fall out boy nors vieną dainą kurį būtų lėta ir su kompozicija? Visi dabar ir tegroja linksmas 4 akordų dainas mergaitėms. "Clarity" tik 1-2 tokios yra.
paskaičius jūsų komentarus mažai kas supranta kas yra emo muzika!
Fall Out Boy ir t.t. nėra Emo, tai komercija!
Nuo kada Emo panašūs į gotus?!!!!!!!!
man Emo patinka gan seniai, o tai yra Jimmy Eat World ir šiek tiek Something Corporate. Aš Emo skirstau į 5 kartas ir JEW groja 3 ir 4, Something Corporate kaip JEW įkvepti 4.
Bet dabartinė 5 karta yra siaubinga!
aš kartais paklausau fall out boy, nes randu ten kažkokią dalį JEW ir šiaip dainos visai fainos(kaip pop dainos).
klausiau labai nedaug my chemical romance ir man žiauriai nepatiko skambėsys. Užknisa kai chebra nori būti hardcore vien kompo pagalba, o realybėj-gyvai tai skamba siaubingai.
ir išviso jeigu emo klausytojai nėra girdėję bent pavadinimo tokių grupių kaip Fugazi ar Jawbreaker tai ...
tai tas pats kas galvoti, kad marilyn manson yra tikras metalas ir laikyti save metalistu klausant tik vieno MM ir kokių linkin park dar.
ir išviso ką jūs laikote Emo?
man Emo yra tai:
You'll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
...
The one thing that stays mine
kai kuriuose jew lyrics'uose aš radau ekspresionizmo bruožų. Bet gal aš nelabai suvokiu kas tas ekspresyvizmas. Bet JEW kartais įkvepia išreikšti jausmus ne taip kaip dabartiniai Emo
no pictures left to burn good-bye to.
the smell of ash and white walls blank.
phase passes us.
horizontal lines and button up.
the drawers of paper all say one thing.
like music boxes custom made.
time passes us.
don't move.
be still.
be silent.
Kaip suprasti šiuos JEW lyrics? Ar čia šiaip nesamonė ar...?
išviso kas tie Emo? Ar gotų draugai, ar mokykloj skriaudžiami berniukai ar vaikai kurie linkę svajoti, būti vieni ir yra labai jausmingi?
walkingcontradiction >>> tu tai nebūtum tu jeigu ko nors neužsimintum apie Green day
man į tuos EMO gražu pažiūrėti, bet jų muzika atrodo kiek bevertė. Dainos su nesveikai ilgais pavadinimais, silpnas vokalas, toks rėkimas vienų per kitus. Gal tik Gerrardas iš Romancų kažką normalesnio sudainuoja. Bet ir tai, daug triukšmo ir mažai melodijos ir kažkokios prasmės.
Man patinka Saves the day, jimmy eat world, MCR...nieko bloga pries juos neturiu...o del idealogijos tai nieko nzn, prisipazinsiu.O del tu emo, tai man negaila...tegu blaskosi vaikai nesuprantantys kas jei yra ir kuo jie nori buti.Cia kaip kokie digimonai ir pan. atejo-ir praeis ;]...ir visai cia Green day ne prie ko.jie daro tiesiog tai ka nori.patikekit jiem nerupi ka mano apie juos tie kas ju nepakencia ...jie ir patys sako, kad kartais per koncertus groja senus pirmuosius gabalus ir puse sales nenutuokia ka jie groja.jiem tikrai apmaudu.as numanau.ir visai Gd nekalti.Kalti tie paaugliai,BEt nemanau kad cia reikia burbula pust is to.tegu,juk pasaulis priklauso visiems.tegu daro kaip jiem geriau, svarbu kad jiem patiem butu gerai ir tiek
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
ojojoj, kaip as ju nekenciu. taip paprasta, slykstu ir primityvu, kad vemt norisi. muzika durna, visas tas stilius dar durnesnis. greiciau praeitu visos tos nesamones..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
muzikos negaliu pakęst tokios... o beje mano mama pareina viena diena ir sako nesuprantu kas cia pasidare kiekviena diena matau jaunima su marskiniais slipsais bet sako neoficiailiai kazkaip ... sako cia gal naujas stilius... joa sakau green day pasekmes
Kvailiai tie emo. Dar durnesnės ideologijos turinčių žmonių turbūt nebuvo. Kvaila žiūrėti į tuos vaikus ( ir, o Dieve, ne tik juos ! ) su vienodomis šukuosenomis, mintimis, kad pasaulis šūdas.. Ir dar ta bevertė muzika, ! Visiškai jų nesuprantu. Tikiuosi dings jie taip greit, kaip ir atsirado.
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
linksma linksma.toji žmonių tuštybė taip gražiai žibanti.
pats emo..tematau jame venų pjaustymosi ( atkreipkit dėmesį -pjaustymosi, sąmoningai nedarant taip, kad tai grėstų tavo gyvybei) kultą kokįtai. maždaug - atkreipkit dėmesį į mane vienąsyk.
bet yr ir kitų būdų.manau.
nors sutinku - tebūna tai vienas jų.
My Chemical Romance nieko gero? Nesu as Ju fanas, bet taip kategoriskai teigti atsiprasau, tikrai kokybiska muzika mano atzivilgiu, bet gal tikrai nera ta kuri kabintu, bet savo nemaza gerbeju rata tikrai turi, ir kitos grupes...
Tas emo man visiskai netrukdo. Prajuokino Hole`s komentaras, nes paciam daznai tenka tokius pasisakymus girdeti ne karta, bet gi linksma a?
Na taip - tas pats muzikos skambesys, tie patys apverkšlenimai, tos pačios skustos kojos, tos pačios unisex šukuosenos ir išvaizdos, bet juk kiekvienam stiliuj taip buvo. Ir hiparikai kartu su Lennon'u tom pačiom temom dainavo, ir t.t. ir t.t....
Vistiek išliks "pasižymėjusios" žvaigždutės, kurios įeis į muzikos istoriją ir bus žinomos tiems, kas domėsis.
bet nemanau, kad po kelių dešimtšmečių žmonės dar prisimins (na gal ir prisimins..) geriau sakyti - propaguos tokį stilų. man jis atrodo pernelyg tuščias, kad galėtų turėti kokią tai išliekamąją vertę.
Šiaip natūralu, jog toks stilius atsirado [nemanau, kad jis nepaliks jokio pėdsako - viskas palieka savo bent šūdų kruvytes], tiesiog "aštrėjant" laikams emotional people paaštrino savo skambesį ir gavosi bliaunančių avyčių chorai.
jų grupės-muzikiniu požiūriu nėra stiprios. muzika neypatinga, o į tekstus gilinkis nesigilinęs.
... o geriausia buvo, kai autobuse mergaitė kalbėdama telefonu pasakė:" Šiaip aš ne pankė, aš - emo. nors buvau pasidarius dredus, tai buvau rastamanė biskį...
(žinau, negražu klausytis svetimų pokalbių bet kad..et )
Kaip ir kiekvienas pop muzikos [ne popsuchos] stilius, taip ir šis - "ant bangos", o vėliau ta banga išsivadės.
Man netrukdo, tegu būna. Kartais gražu pasižiūrėt, kartais smagu pasijuokt, kartais neblogai paklausyt durnumo būsenoj.
O šiaip neklausau. Net nesidomiu... Tarkim tavo paminėtieji My Chemical Romance išvis šūdas yra mano nuomone. Žodžiu, turiu savos muzikos, bet žiūriu atlaidžiai.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 17 d. 12:00:42
na šiaip jew futures albumo lyrics kai kurie skamba kaip fall out boy, bet ačiū dievui muzika ne kaip fall out boy
2006 m. gegužės 17 d. 11:58:26
2006 m. gegužės 17 d. 11:56:14
2006 m. gegužės 17 d. 11:54:41
Į tavo klausimus aš tikrai nežinau atsakymų, nes perdaug tuo nesidomiu. Bet aš būčiau labiau linkęs prie trečiojo varianto , ,vaikai kurie linkę svajoti, būti vieni ir yra labai jausmingi :>
2006 m. gegužės 17 d. 11:52:11
jew - static prevails (96):
"Thinking, That's All" (2.52)
"Rockstar" (3.4
"Claire" (3.40)
"Call It In The Air" (3.01)
"Seventeen" (3.34)
"Episode IV" (4.29)
"Digits" (7.29)
"Caveman" (4.35)
"World Is Static" (3.57)
"In The Same Room" (4.57)
"Robot Factory" (3.59)
"Anderson Mesa" (5.14)
šiaip šitame albume aš randu labai daug... ir dar nuostabus yra "Clarity". Bet kas domisi Emo turi paklausyti jo. Ar jūs girdėjot fall out boy nors vieną dainą kurį būtų lėta ir su kompozicija? Visi dabar ir tegroja linksmas 4 akordų dainas mergaitėms. "Clarity" tik 1-2 tokios yra.
2006 m. gegužės 17 d. 11:45:40
Fall Out Boy ir t.t. nėra Emo, tai komercija!
Nuo kada Emo panašūs į gotus?!!!!!!!!
man Emo patinka gan seniai, o tai yra Jimmy Eat World ir šiek tiek Something Corporate. Aš Emo skirstau į 5 kartas ir JEW groja 3 ir 4, Something Corporate kaip JEW įkvepti 4.
Bet dabartinė 5 karta yra siaubinga!
aš kartais paklausau fall out boy, nes randu ten kažkokią dalį JEW ir šiaip dainos visai fainos(kaip pop dainos).
klausiau labai nedaug my chemical romance ir man žiauriai nepatiko skambėsys. Užknisa kai chebra nori būti hardcore vien kompo pagalba, o realybėj-gyvai tai skamba siaubingai.
ir išviso jeigu emo klausytojai nėra girdėję bent pavadinimo tokių grupių kaip Fugazi ar Jawbreaker tai ...
tai tas pats kas galvoti, kad marilyn manson yra tikras metalas ir laikyti save metalistu klausant tik vieno MM ir kokių linkin park dar.
ir išviso ką jūs laikote Emo?
man Emo yra tai:
You'll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
...
The one thing that stays mine
kai kuriuose jew lyrics'uose aš radau ekspresionizmo bruožų. Bet gal aš nelabai suvokiu kas tas ekspresyvizmas. Bet JEW kartais įkvepia išreikšti jausmus ne taip kaip dabartiniai Emo
no pictures left to burn good-bye to.
the smell of ash and white walls blank.
phase passes us.
horizontal lines and button up.
the drawers of paper all say one thing.
like music boxes custom made.
time passes us.
don't move.
be still.
be silent.
Kaip suprasti šiuos JEW lyrics? Ar čia šiaip nesamonė ar...?
išviso kas tie Emo? Ar gotų draugai, ar mokykloj skriaudžiami berniukai ar vaikai kurie linkę svajoti, būti vieni ir yra labai jausmingi?
2006 m. gegužės 17 d. 11:42:49
man į tuos EMO gražu pažiūrėti, bet jų muzika atrodo kiek bevertė. Dainos su nesveikai ilgais pavadinimais, silpnas vokalas, toks rėkimas vienų per kitus. Gal tik Gerrardas iš Romancų kažką normalesnio sudainuoja. Bet ir tai, daug triukšmo ir mažai melodijos ir kažkokios prasmės.
2006 m. gegužės 17 d. 09:31:29
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. gegužės 17 d. 09:24:25
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. gegužės 17 d. 09:01:30
2006 m. gegužės 17 d. 08:29:17
2006 m. gegužės 17 d. 08:10:48
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. gegužės 16 d. 23:51:30
2006 m. gegužės 16 d. 23:42:16
pats emo..tematau jame venų pjaustymosi ( atkreipkit dėmesį -pjaustymosi, sąmoningai nedarant taip, kad tai grėstų tavo gyvybei) kultą kokįtai. maždaug - atkreipkit dėmesį į mane vienąsyk.
bet yr ir kitų būdų.manau.
nors sutinku - tebūna tai vienas jų.
2006 m. gegužės 16 d. 23:36:05
Tas emo man visiskai netrukdo. Prajuokino Hole`s komentaras, nes paciam daznai tenka tokius pasisakymus girdeti ne karta, bet gi linksma a?
2006 m. gegužės 16 d. 23:08:57
Vistiek išliks "pasižymėjusios" žvaigždutės, kurios įeis į muzikos istoriją ir bus žinomos tiems, kas domėsis.
2006 m. gegužės 16 d. 23:03:47
2006 m. gegužės 16 d. 23:00:52
2006 m. gegužės 16 d. 22:52:38
kaip išpopuliarėjo, taip ir pranyks, nepalikę jokio padoraus pėdsako.
jų grupės-muzikiniu požiūriu nėra stiprios. muzika neypatinga, o į tekstus gilinkis nesigilinęs.
... o geriausia buvo, kai autobuse mergaitė kalbėdama telefonu pasakė:" Šiaip aš ne pankė, aš - emo. nors buvau pasidarius dredus, tai buvau rastamanė biskį...
(žinau, negražu klausytis svetimų pokalbių bet kad..et
2006 m. gegužės 16 d. 22:46:01
Man netrukdo, tegu būna. Kartais gražu pasižiūrėt, kartais smagu pasijuokt, kartais neblogai paklausyt durnumo būsenoj.
O šiaip neklausau. Net nesidomiu... Tarkim tavo paminėtieji My Chemical Romance išvis šūdas yra mano nuomone. Žodžiu, turiu savos muzikos, bet žiūriu atlaidžiai.