Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujoji EMO grupių banga. Kaip vertinate?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2007 m. spalio 13 d. 18:48:09
yra tokios grupės kaip Golden City (Eric Richter iš christie front drive) ir Solea (Samiam ir Texas Is The Reason nariai), kurios groja gera muzika indie rock, post-punk, pop-punk maždaug.

jei norit groti post-emo-indie-rock (būtent christie front drive, texas is the reason, mineral ir t.t.) vln rašykit man per skype: xdmxdm . jokių arctic monkeys, muse'ių ir uodų...

Atsakyti
kaktooz
2007 m. rugsėjo 24 d. 13:59:37
emotai praktishkai tas pts kas mano metais buvo ''rave'',greit uzhgime ,greit mire ir niekas jo nepasigenda...

2007 m. rugsėjo 24 d. 10:37:51
Suklydau pavardę rašydamas - Erlicko turi būt.

Atsakyti
Akupunkturadusk
2007 m. rugsėjo 24 d. 10:36:38
Evil_in_a_closet rašė:
nenusibodo jum kalbet mesla? nebezinau kiek laiko cia nesilankiau bet esme nepasikeite.
emo yra mada ir niekad nebus subkultura ir bet kokia jos dalim.tik per undergroundo koncus tegu nesirodo.alytuj gautu i galva tiek muzikantai tiek ziurovai emo.nezinau kaip vilniuj,bet manau tolerancijos ne per daugiausiai.
Gerai būtų, jei savo neapykantos priežastis įvardintum pats, o neimtum permetinėt savo pykčio priežasčių į išorę. Dabar išeina kaip tam Elricko apsakyme: prieina vienas bičiuks prie kito su plyta rankoje ir sako - galima aš jums užvošiu per galvą? - Chmm, bet kad aš jumi nepažįstu. - Tai nesvarbu, aš tavo vardo irgi nežinau, bet tavo šukuosena man nepatiko.

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2007 m. rugsėjo 23 d. 01:43:31
nenusibodo jum kalbet mesla? nebezinau kiek laiko cia nesilankiau bet esme nepasikeite.
emo yra mada ir niekad nebus subkultura ir bet kokia jos dalim.tik per undergroundo koncus tegu nesirodo.alytuj gautu i galva tiek muzikantai tiek ziurovai emo.nezinau kaip vilniuj,bet manau tolerancijos ne per daugiausiai.

2007 m. rugsėjo 5 d. 20:59:31
man tai jis ir jo albumas primena billie joe ir green day.

tai diskusijos apie emo ir yra neturinčių ką veikti išmislas

Atsakyti

2007 m. rugsėjo 3 d. 19:33:20
garantuoju jei parašym patrauklų manual'ą kaip būti "dar naujesnės kartos emo" ir ten įdėtum kokį radikalų pokytį tai po mėnesio jau gatvėse vaikščiotų tavo sukurta emo karta
Nebloga idėja neturinčiam ką veikti, grynai :}

O dar dėl grupių: realiai populiariųjų emo grupių (kurios kaltinamos ir atnešusios tą madą) nariai (beveik) neatrodo pagal tą standartą. Tas pats Gerrard Way, kuris laikomas veik emo simboliu neturėju kirpčiukų ir gale suveltų plaukų (durnai nuskambėjo, bet taip yra gi).

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 2 d. 18:25:35
Hopeless, iš viso nemažai gražių tik bėda, kad visos vienodos patapo ir išvada, kad jos kadaise prie veidrodžio stovėjo ir rengėsi kaip fyfos t.y. emo = naujos fyfos kaip ir sakė.
vakar kaip tik matėm susibūrimą mieste. tai visi elgiasi pagal internete rastą manual'ą "kaip būti emo". taip juokinga. garantuoju jei parašym patrauklų manual'ą kaip būti "dar naujesnės kartos emo" ir ten įdėtum kokį radikalų pokytį tai po mėnesio jau gatvėse vaikščiotų tavo sukurta emo karta t.y. emo fashion'as gimė internete. man atrodo net ne grupės pirma taip pradėjo rengtis. nes dar pamenu kokius 2001-2002 klausiau jimmy eat world tik pradėjau domėtis emo ir jau buvo puslapis kur rodomas tas naujas fashion nors nei vienos emo grupės taip besirengiančios bent jau aš nežinojau

Atsakyti

2007 m. rugsėjo 2 d. 17:53:04
xdm, tas straipsnis yra . .o dieve ; D čia kaip supratau iš kažkokio rimto laikraščio ar žurnalo. Blem, niekad jie nemokėjo kalbėti apie subkultūrinius dalykus.

Šiaip po rugsėjo 1-osios supratau, kad ir Marijampolę užvaldė visi tie, bet na, kaip seniau visi vaikščiojo su nusmukusiom kelnėm ir xxl bliuzonais, taip dabar vaikšto su kaukolytėm ir juodais plaukais. Praeis.

Beje, man toji mergaitė nuotraukoje graži. Ir apskritai susipažinus, su daugeliu dabartinių "emo" atrastume juose daug gražių dalykų, garantuoju. Bėda tik kad viską užgožia tie emo stereotipai.

P.S. čia buvo tema apie muziką, na bet tegul ; D

Atsakyti
Nocturnal_Ritual
2007 m. rugsėjo 2 d. 16:06:57
kickass rašė:
Nocturnal_Ritual rašė:
Mane jau pradeda nervint tas perdėtas dėmesys jiems. Kur bepažvelgsi onej.lt visur [Anti-EMO] Čia jau mano nuomone tapo ne kokia ideologijos dalimi, prieštraujančia emo gyvenimo būdui, išvaizdai, bet liguistu noru pasipuikuoti prieš kitus. Aš nei už, nei prieš. Nemanau, kad emo yra kažkuo prastesni už kitas subkultūras. Na taip, jie apsisnarglėję žlumbiantys mažvaikiai, emo-boys atrodo ir elgiasi kaip pedikai, o tos jų šeimos man išvis nesuprantamos (myl vyra, vaikus ir prosenele:******), bet. Bet man jie gyventi tikrai netrukdo. Pamatęs gatvėj nepuolu rodyti pirštu garsiai šaukdamas "emo, emo" ir žvengti, arba dar blogiau - muštis. Emo nori dėmesio - tai neduokim jiems jo. IMHO.

kitaip sakant kartoja mano zodzius....

Sorry, neskaičiau tavo posto.

Atsakyti
kickass
2007 m. rugsėjo 2 d. 14:44:38
Nocturnal_Ritual rašė:
Mane jau pradeda nervint tas perdėtas dėmesys jiems. Kur bepažvelgsi onej.lt visur [Anti-EMO] Čia jau mano nuomone tapo ne kokia ideologijos dalimi, prieštraujančia emo gyvenimo būdui, išvaizdai, bet liguistu noru pasipuikuoti prieš kitus. Aš nei už, nei prieš. Nemanau, kad emo yra kažkuo prastesni už kitas subkultūras. Na taip, jie apsisnarglėję žlumbiantys mažvaikiai, emo-boys atrodo ir elgiasi kaip pedikai, o tos jų šeimos man išvis nesuprantamos (myl vyra, vaikus ir prosenele:******), bet. Bet man jie gyventi tikrai netrukdo. Pamatęs gatvėj nepuolu rodyti pirštu garsiai šaukdamas "emo, emo" ir žvengti, arba dar blogiau - muštis. Emo nori dėmesio - tai neduokim jiems jo. IMHO.

kitaip sakant kartoja mano zodzius....

2007 m. rugsėjo 2 d. 11:36:42
Nocturnal_Ritual
2007 m. rugsėjo 2 d. 10:30:28

Atsakyti
kickass
2007 m. rugsėjo 1 d. 21:30:41
galiausiai: kodel visi taip norit apsneket tuos emo??? koks jums skirtumas, ypac jei jus nesat emo? manes emo seniai nebestebina, nors kai kurie ju dalykai ir persistengimai buna juokingi, bet siaip tai kam rupi? jiems gerai- visi apie juos kalba, domisi, tai kad cia visi varo, tik parodo, kad jie verti kazkokiu apkalbu ir diskusiju.... RUBBIIIIIIIISH!

2007 m. rugsėjo 1 d. 21:04:02
beje pasišaipom iš naujosios bangos grupių pavadinimų. aš taip vadinu:
my chemical shit
panic! at the toilet
fallen from moon boys
tokio brothel

;] pažerkit savo ;]

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 1 d. 21:00:04
mados tikriausiai. bet vienetai spėju ir internete jau buvo radę tą pseudofashion kuri virto tikru fashion o tik paskui masės su tokio brothel
muzikos jokiu budu.

Atsakyti
skaistusia
2007 m. rugsėjo 1 d. 20:52:09
manau, kad EMO pradininkas lietuvoje yra billas is TOKIO HOTEL, pataisykit jiegu klystu...

2007 m. rugsėjo 1 d. 20:41:36
haha

https://www.santarve.lt/ezimagecatalogue/catalogue/variations/3608-200x200.jpg
Mažeikių gatves valdo EMO

Ar pastebėjai, jog į Mažeikių gatves „užvežė“ juodaplaukių, ryškiai pasidažiusių merginų? Tai emo merginos, kaip jos pačios sako, emocionalūs žmonės. Mat šio judėjimo pavadinimas emo - angliško žodžio „emotional“ trumpinys.

KARDINALUS PASIKEITIMAS Pirmiausia reiktų pasakyti, jog šio stiliaus pavadinimas tariamas imo, o ne emo. Tai sužinojau iš Ramintos, septyniolikmetės merginos, kurios kardinalus pasikeitimas visus nustebino. Anksčiau buvusi pilka pelytė, Raminta pakeitė savo aprangą ir šukuoseną. Dabar ji yra emo ir sako, jog tuo yra labai patenkinta. Klasės draugai ir mokytojai priėmė ją labai šiltai ir netgi pagyrė už tokį pasikeitimą. Tačiau apie viską nuo pradžių. Pasak Ramintos, tai labai emocingi žmonės. Jei jiems linksma, jie šokinėja ligi debesų, jei liūdna, verkia iš širdies: „Ir netiesa, jog emo pjaustosi venas ir tupi kampe, tai tik kvailas gandas, kuriuo nežinodami tiesos žmonės tiki“. Mergina sako, jog pagrindiniai emo stiliaus akcentai yra inkariukai, aptempti juodi drabužiai ir šukuosena, su kirpčiukais ant šono. Pačios Ramintos garderobe taip pat dominuoja juoda spalva, nes ją labiausiai mėgsta, tačiau turi ir kitokios spalvos drabužių. Šneki ir linksma Raminta pasakojo, jog neigiamos reakcijos sulaukia taip pat dažnai, kaip ir teigiamos: „Kai einu gatve, visokie pypliai laido kvailas frazes, o kiti neformalai taip pat kreivai žiūri. Žmonės labai netolerantiški kitiems stiliams ir nesupranta kitaip atrodančio. Vienas vaikinas net nekalbėjo su manimi, vien dėl to, jog aš emo. Tokia diskriminacija man juokinga.“ Mergina pastebėjo, jog dabar yra emo banga, tačiau tikino, jog ji greitai išnyks, kaip ir visos kitos mados. „Išliks tik tikrieji emo, kurie patys kuria savo stilių. Manau, kad tarp jų būsiu ir aš, nes būti emo, tai būti savimi,“ - užbaigia mergina. NETOLERANTIŠKIAUSI - MOKYTOJAI Keturiolikmetė Žana emo stiliumi susidomėjo tik praėjusiais metais. Ligi tol save vadino „totalia fyfa“. Visų vaikinų mylėta tik dėl grožio, ji nusprendė pasikeisti ir pažiūrėti, ar sulauks tiek pat gerbėjų. Kardinaliai pasikeitusi Žana nė kiek nesigaili, o kaip tik yra tuo labai patenkinta. „Tikiuosi emo išlikti dar dvejus metus, nes man tai labai patinka. Tėvai reaguoja normaliai, pyksta tik dėl makiažo. Na, kartais išvadina kvaile, jei einu per miestą su karūna, tačiau jei man tai gražu? Labiau kabinėjasi mokytojai, - sako ji. - Grasina, jog patys mane nurengs, nes labai kvailai atrodau. O kur tolerancija?“ Mergina sako, jog nespraudžia savęs į rėmus: „Aš pati kuriu savo stilių ir gyvenimą. Emo kyla iš vidaus: jei viduje jautiesi kaip emo, tai tuomet viską galėsi išreikšti ir išorėje. Galbūt vėliau darbas, šeima ar mokslai reikalaus kitokios aprangos ir išvaizdos, tačiau artimiausiu metu aš noriu būti tik emo. Kaip sakoma, išliks tik tikriausieji“. Agnė DIMINSKYTĖ Sigito STRAZDAUSKO nuotr.: Raminta iš pilkos pelytės tapo praeivių žvilgsnių sulaukiančia mergina.

DDDDDDDDDDDDD

--------
labai maža tikimybė, kad rasiu su kuo bet noriu gruot Vln 90s post-emo-indie(jokie čia ne arctic monkeys su indie) ir ieškau chebros. jei norit rašykit į skype xdmxdm.

Atsakyti
philia
2007 m. rugpjūčio 25 d. 15:11:42
Man netrukdo. Tegu...

Atsakyti
AnsweR
2007 m. rugpjūčio 25 d. 11:55:10
Ariel_Cancer_Dies rašė:
Vel pasiderge is emo. si karta Delfi/Pravda. dieve, man truksta zodziu...

Maladec

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2142
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 220974