Pas mane gera galva tik kaj mokitys rejkia neprisivertu geriau i kiema isejsiu ir pasiliksiu viska vakarui o kai jis atejna kraunu knygas i kuprines ir galvoju kad ismoksiu mokykloj ir dazniausiai buna sesetai ... na o jej prisiverciu nors kiek pasedet taj iskart visi pazimiai pagereja ...
Moku. Man tereikia prisiversti prisėsti prie knygos. Nežinau, bet mano atmintis yra gan gera, tad man užtenka perskaityti porą kartų, tada garsiai pasikartoju svarbiausius dalykus ir moku. Bet žinoma, jei mokinuosi prie pc ar televizoriausm taip lengvai nesigauna, todėl dažniausias atsitrauki keliasdešim minučių nuo tokių dalykų ir išmoksti.
Scream till you can't scream anymore
Scream!
Scream like your throat is bleeding
Scream!
Scream till your heart stops beating
Scream for me!
Na strategijos neturiu.Tesiog mokausi.Na aš tai nekalu tesksto. Perskaitau ir bandau savo smegeninėj atgaminti ką skaičiau,perteikti savaip. Tada gal šiek tiek lengviau
mokytis moku...
siaip netruriu jokios strategijos. paskaitau ir atsimenu.
o kiek zinau kaikuriem labai padeda mokytis teksto pabraukimas (pasibraukus pagrindinius faktus). kazkada bandziau, bet prie sio budo velniskai greit priprantama, tad veliau bus sunku jo atsikatayti
taip pat dar vienas efektingas budas- persirasyti kurnors pagrindinius faktus. tada kartais ju net kartot nereikia- rasydamas ismoksti
o svarbiausias dalykas mokantis susikoncentruoti i ta dalyka kuri skaitai, negalvoti apie pasalinius daykus. atrodo viskas.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 30 d. 18:22:19
man mokslai nesiseka bet varyt su chebra kur nors tai sekasi
Ir ką mokat pavaryt ?
2006 m. gegužės 30 d. 18:08:53
2006 m. gegužės 30 d. 17:38:44
2006 m. gegužės 29 d. 21:38:35
2006 m. gegužės 29 d. 21:09:17
2006 m. gegužės 22 d. 17:47:38
2006 m. gegužės 22 d. 17:09:11
as tai mokausi kokioj nors neiprastoj vietoj pvz i medi isilipes
kazkodel is kart isivaizdavau tave ziema medyje
2006 m. gegužės 21 d. 20:03:17
2006 m. gegužės 20 d. 12:33:14
2006 m. gegužės 20 d. 12:23:11
2006 m. gegužės 20 d. 12:04:47
2006 m. gegužės 19 d. 19:40:10
2006 m. gegužės 19 d. 19:07:10
2006 m. gegužės 19 d. 19:04:11
2006 m. gegužės 19 d. 18:43:13
siaip netruriu jokios strategijos. paskaitau ir atsimenu.
o kiek zinau kaikuriem labai padeda mokytis teksto pabraukimas (pasibraukus pagrindinius faktus). kazkada bandziau, bet prie sio budo velniskai greit priprantama, tad veliau bus sunku jo atsikatayti
taip pat dar vienas efektingas budas- persirasyti kurnors pagrindinius faktus. tada kartais ju net kartot nereikia- rasydamas ismoksti
o svarbiausias dalykas mokantis susikoncentruoti i ta dalyka kuri skaitai, negalvoti apie pasalinius daykus. atrodo viskas.
2006 m. gegužės 19 d. 18:15:11
2006 m. gegužės 19 d. 18:10:05
2006 m. gegužės 19 d. 16:17:47
2006 m. gegužės 19 d. 12:44:54
2006 m. gegužės 19 d. 10:14:19