reikia neishmokti, o suprasti kas kaip ir kodel ten vyko...ir kas po to pasikeite, tuomet galesi sakyt, kad moku nu nezhinau, ash kaij pradedu skaityt apie ka nors tai negaliu sustot, pas mane namie tiek istorijos knygu, tai atsimenu kaip prie lenino biografijos praleidau vos nevisa nakty...
2006 m. gegužės 19 d. 08:01:48
ash istorijos beveik nesimokau, o ishmokstu darydamas shperas. geriausias patarimas:ishmok profesonaliai gamint shperas tada moktis kokia istorija reiks daug maziau
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 18 d. 21:58:32
asdasdasd, aciu uz toki issamu ir idomu komentara
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
svarbiausia, reikia isjungti visokias muzikas, kompus, pasalinius daiktus padeti i shali, susikoncentruoti ties skaitomi dalyku, juk cia ne chemija ir so, tad gana idomu... skaitai, perskaites pakartoji mintyse ar pusbalsiu, kas svarbu ir toliau skaitai, gale viska perskaites, visa info sau pakartoji ir vsio
Paprasciausiai skaityk ne tarpus, o zodzius Kai skaitai, negalvok: "velnias, noriu valgyt" ar ko nors panasaus. Skaytydama randi faktu - visada iskelinek klausima KODEL. Tada lengviau suprasi visus ivykius ir ju priezastis.
Strategija ? Atsisėdu prie knygos perskaitau skyrių ir skaitydama deduosi viską į galvą. Tada bandau viską prisiminti, aišku nieko iš to neišeina, tad skaitau vėl.. Po trijų kartų gana gerai viskas būna Šiaip, jei atminties geros nėra ar mokais iššsiblaškius, tai jokios strategijos nepadės.
2006 m. gegužės 18 d. 19:13:39
Kokia 'strategija' naudojates mokydamiesi istorija?Gal turit kokiu budu israde, kad lengviau butu ir pan.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 19 d. 09:36:07
2006 m. gegužės 19 d. 08:01:48
2006 m. gegužės 18 d. 22:27:58
2006 m. gegužės 18 d. 22:20:57
Istorija? priežastys - pasekmės. O konkrečiau man nereikėjo, ir tau patarti negaliu.
2006 m. gegužės 18 d. 21:58:32
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. gegužės 18 d. 20:57:40
2006 m. gegužės 18 d. 20:51:08
2006 m. gegužės 18 d. 20:43:43
2006 m. gegužės 18 d. 19:54:01
2006 m. gegužės 18 d. 19:41:43
2006 m. gegužės 18 d. 19:33:10
2006 m. gegužės 18 d. 19:26:26
2006 m. gegužės 18 d. 19:23:44
as taj galiu skajtyt kiek noriu bet man niekas i galva nelenda tuo atveju jej as nesusikonsentruoju i ta pamoka..na kad ir istorija;P
Tai vat - svarbiausia įsigilinti į dalyką ir dėmesį sukaupt. Daugiau nežinau
2006 m. gegužės 18 d. 19:22:34
2006 m. gegužės 18 d. 19:21:38
2006 m. gegužės 18 d. 19:19:54
2006 m. gegužės 18 d. 19:14:47
2006 m. gegužės 18 d. 19:13:39
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis