Sei k_b teisingai pasake kad negali tenais buti fonuskes cia viena is pagrindiniu teisikliu kad dainininkas turi dainuoti gyvai. Ir tikrai visiem praktiskai padeda Pritarentieji zmones(uznugaris) seip ju dazniausei nesimato jie buna nugrusti gurnos ant laiptu arba salia kur nors arba kur nors uz nugaros kur niekas neziuri, Bet dauguma atlikeju juos parodo akivaizdziai stai 2007 metu nugaletoja jas aikivaizdziai parode, o jos tikrai neblogai padainavo, arba musiske Laura & the lovers irgi buvo su pritarianciais juos akivaizdziai parode bet jie nusidainavo kai karves vistidei. Kaip ir pati Helena paparizau ji irgi turejo pritariancius vokalus tik niekas ju nepastebejo.=D
Per 2005 metų Elena - Helena gyvai dainavo. Buvo super. Na, o 2006 - ųjų Eurovizijoje buvo svarbiausia ne dainavimas gyvai, o profesionalus ir akį traukiantis pasirodymas. Prisiminkit choreografiją. Būtų neįmano lygiai, gražiai gyvai padainuoti. O vaizdas iš šono, sutikit, buvo geras.
na jei klauset Islandijos pasirodymo, tai spreskit... ar buvo fonograma ar ne man rodos, kad jokios fonogramos nebuwo, o kai paziurejau LT united repke tai ishwis luzhau ish juoko...
shape nemanau, akd ten leistu dainuot su fonucha. o siaip jeigu jau atlikejas moka diafragma laikyt gerai, tai tegul sokineja kiek nori - nepaqdus. o vat pvz moldova vienoj vetoj taip pro sali apvare, akd ausys linko, arba ta mergaite kuir nina naina dainavo tai iskart apduso ir t.t.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
na manau galėjo būti ten ir fonograminių 'atlikėjų', tačiau nepastebėjau išskirtinų bruožų. labiausiai tai patvirtino atlikėja, mėgdžiojusi tipišką Jenifer Lopez stilių tiek rūbų tiek dainavimo stiliumi - jei didžiosiomis raidėmis pažymėtume vienos eilutės iš priedainio kirčius, būtų kažkas tokio: "i wanna BE with you" nes tada ji spiria į tuštumą
k_b rašė: Eurovizijoje fonogramas nera ir buti negali cia yra pagrindne teisykle, o daugeliui muzikantu padeda ir pritariantiejis jeigu jis sokineja ar kazka tai jie istempia ir panasiai, tikrai nebuvo fonogramos ir nenukalbekit veju..
is kur tau pritariamieji balsai ? is tuliko? jej atlikeja viena scenoje...
aš tej kiek žinau, ten (bent jau anksčiau būdavo) privaloma dainuoti gyvai, o muzika privalo būti fonograma; t.y., gyvai groti neleidžia, o dainuoti būtina.. :>
Eurovizijoje fonogramas nera ir buti negali cia yra pagrindne teisykle, o daugeliui muzikantu padeda ir pritariantiejis jeigu jis sokineja ar kazka tai jie istempia ir panasiai, tikrai nebuvo fonogramos ir nenukalbekit veju..
niekam taip nepasirode??? man l daugelyje vietu kilo ytarimas...balso tembras visiskai nesikeicia nors atlikejas/a sokineja begioja ir tt. arbe laiko mikrofona per pusmetry nuo saves o garsas svarut svarutelis...
nu nzn
kaip jum atrodo?
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2008 m. sausio 4 d. 12:47:05
2008 m. sausio 3 d. 18:33:36
2006 m. liepos 9 d. 17:59:54
2006 m. gegužės 23 d. 22:57:07
2006 m. gegužės 23 d. 20:42:22
2006 m. gegužės 22 d. 21:24:59
2006 m. gegužės 22 d. 21:10:27
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. gegužės 22 d. 20:49:12
2006 m. gegužės 22 d. 19:55:08
2006 m. gegužės 22 d. 19:31:54
2006 m. gegužės 22 d. 19:19:25
ten kazkas ne taip buvo.... ;o
2006 m. gegužės 22 d. 18:43:40
2006 m. gegužės 22 d. 18:38:33
Eurovizijoje fonogramas nera ir buti negali cia yra pagrindne teisykle, o daugeliui muzikantu padeda ir pritariantiejis jeigu jis sokineja ar kazka tai jie istempia ir panasiai, tikrai nebuvo fonogramos ir nenukalbekit veju..
is kur tau pritariamieji balsai ? is tuliko? jej atlikeja viena scenoje...
2006 m. gegužės 22 d. 15:18:20
2006 m. gegužės 22 d. 15:16:57
2006 m. gegužės 22 d. 15:12:38
2006 m. gegužės 22 d. 15:10:16
2006 m. gegužės 21 d. 23:20:16
2006 m. gegužės 21 d. 23:13:25
2006 m. gegužės 21 d. 23:11:41
nu nzn
kaip jum atrodo?