Nu jo, is tikro who cares, bet ... BOYZONE mano nuomone wistiek wiena geriausiu berniuku grupiu pasawlyje o dainos.... mmmmmmmmmm.... wisos nuostabios!
If you love me I must be doing something right
O 9 vaikus Dzeksonas tiesiog vyebal. Nes dabar po filmo ir pilnos istorijos as ir pats tikiu tais kaltinimais. Galetu dirbt LT vyskupijoje, bliamba. Neprilygtu Svedaviciui ar Gulbinovičiui. Bet stengtusi
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
2006 m. rugsėjo 19 d. 15:47:44
2006 m. gegužės 23 d. 23:43:38
2006 m. gegužės 23 d. 20:59:22
2006 m. gegužės 23 d. 13:16:12
2006 m. gegužės 22 d. 18:09:39
2006 m. gegužės 22 d. 17:47:57