mano mokykloje tai niekas grandinių nenešioja, nes visi normalūs.
O jei rimtai mum nieko nesako, tik jei merginos per gilias iškirptes pasirenka, mokytojai sudrausmina ir liepa apsirenkti, bet ir taik mažiukėms pirmokėms (devintokėms).
Kažkaip labai tolerantiška ir liberalu, nėra nei vieno forso... ką aš žinau...
mano mokykloj leidzia nesiot viska, ishskyrus treningus... O ir nesiojanciu tas grandines nera jau tiek daug.. Shiaip tai saiko reikia viskam ir jei jau atrodai kaip ligonis (metalo daugiau nei pats zmogus sveria) tai jau rimta...
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
hare_bo rašė: et, norechiau, kad mokyklose butu tvarka, kad kaip prie rusu buvo.(nemegstu to laikotarpio, bet tvarka ten tikrai buvo.. geris...) visi tvarkingai, vienodai (neatskirsi kokio storio tevelio pinigine), ir galvos neskauda, ka ce shian apsivilkt, juk neisi su tais pachiais drabuzhiais kelias dienas isheiles.. vaje, isjuoks.. beprotyste kazkokia.. madu demonstracijos, prashom ant podiumo.. durna buvau, kad anskchiau maniau kitaip.. reik zinot vieta ir laika, kur savo naujus drabuzelius parodyt ir pasidarkyt. Mokykos paskirtis tikrai ne tokia, kokia ja mes dbr darom.
taj kad ish tikruju newisi turi kur parodyt sawo grozhybiu... o kaikurie ish to sawo krutumo jau kitajp rengtis ir nebegali.. waje..
faida4ever rašė: pas mus teoriskai negalima nei grandiniu nei jokiu kitkiu 'aki rezenciu "aksesuaru,bet vistiek visi nesioja ir uz tai nieks pas direktore nesiuncia...
nu ka as zinau...pas mane mokykloj taip pat leidzia...nu tik karta direktorius ten pajuokavo del mano dirzo sagties- dideles kaukoles, bet nieko niekad nieks nesako nu gal kai kurie mokytojai nesuprantamai pasiziuri i grandine, odines kelnes ar kaukole, bet nesikisa
Is tiesu, negaleciau mokytis mokykloj, kurioj nors kiek varzoma asmens (aprangos, zodzio, nuomones, stiliaus) laisve. Nenormalu siais laikais tokie dalykai.
O siaip ydomu, ka jie padarytu, jei i mokykla, kurioj neleidzia grandiniu ar pan sektis, ateiciau auskarotu veidu, zalia skiautere ir pan. ? ismestu? tegu nejuokina.
Kokia ten tvarka buvo, kai visi bijojo zodi pasakyt, tai cia nevadinama tvarka. Kam varzyt stiliu, kol jis niekam netrukdo? beto kalba ne apie tai, kiek grandiniu istengia teveliai nupirkt...
hare_bo nzezinau ar dar kam nors rupi kokio storio tavo pinigine,manau perzenge 9 klases slenksti zmones jau nebesigilina kiek laiko tuos pacius rubus nesioji savaite ar kasdien keiti.. o mazesni jej ir juokias,tai problema buan ne rubuose o zmonese,nemegstama zmogu isjuokti ras priezasti,jej ne del rubu,tai del sukuosenos,elgesio manieru ir tt..
et, norechiau, kad mokyklose butu tvarka, kad kaip prie rusu buvo.(nemegstu to laikotarpio, bet tvarka ten tikrai buvo.. geris...) visi tvarkingai, vienodai (neatskirsi kokio storio tevelio pinigine), ir galvos neskauda, ka ce shian apsivilkt, juk neisi su tais pachiais drabuzhiais kelias dienas isheiles.. vaje, isjuoks.. beprotyste kazkokia.. madu demonstracijos, prashom ant podiumo.. durna buvau, kad anskchiau maniau kitaip.. reik zinot vieta ir laika, kur savo naujus drabuzelius parodyt ir pasidarkyt. Mokykos paskirtis tikrai ne tokia, kokia ja mes dbr darom.
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2007 m. lapkričio 27 d. 20:59:05
nu kauno saules gimnazijoj sendien direktore kortas nupyzdino. cia tai lygis
Jūsų kieta mokykla
O Vilniaus Žirmūnų gimnazijoje socksus visad vagia mokytojai
2007 m. lapkričio 27 d. 20:52:16
2007 m. lapkričio 27 d. 20:43:42
O jei rimtai mum nieko nesako, tik jei merginos per gilias iškirptes pasirenka, mokytojai sudrausmina ir liepa apsirenkti, bet ir taik mažiukėms pirmokėms (devintokėms).
Kažkaip labai tolerantiška ir liberalu, nėra nei vieno forso... ką aš žinau...
2007 m. lapkričio 27 d. 20:10:08
2007 m. lapkričio 27 d. 16:57:07
2007 m. vasario 10 d. 12:18:52
2007 m. vasario 9 d. 10:38:01
2007 m. vasario 8 d. 22:52:47
2007 m. vasario 8 d. 21:44:24
kaip tai?
2007 m. vasario 8 d. 20:33:47
et, norechiau, kad mokyklose butu tvarka, kad kaip prie rusu buvo.(nemegstu to laikotarpio, bet tvarka ten tikrai buvo.. geris...) visi tvarkingai, vienodai (neatskirsi kokio storio tevelio pinigine), ir galvos neskauda, ka ce shian apsivilkt, juk neisi su tais pachiais drabuzhiais kelias dienas isheiles..
taj kad ish tikruju newisi turi kur parodyt sawo grozhybiu...
2007 m. vasario 8 d. 20:31:21
pas mus teoriskai negalima nei grandiniu nei jokiu kitkiu 'aki rezenciu "aksesuaru,bet vistiek visi nesioja ir uz tai nieks pas direktore nesiuncia...
Pas mus irgy...
2007 m. vasario 8 d. 20:17:40
2007 m. vasario 8 d. 14:54:24
2007 m. vasario 8 d. 13:02:11
2007 m. vasario 8 d. 12:18:02
O siaip ydomu, ka jie padarytu, jei i mokykla, kurioj neleidzia grandiniu ar pan sektis, ateiciau auskarotu veidu, zalia skiautere ir pan. ? ismestu? tegu nejuokina.
2007 m. sausio 4 d. 18:38:52
2007 m. sausio 4 d. 17:54:24
2007 m. sausio 4 d. 17:52:24
2007 m. sausio 4 d. 17:47:33
2007 m. sausio 4 d. 15:44:47