|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kodėl mums mokyklose neleidžia nešioti grandinių?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. spalio 8 d. 19:20:53
2006 m. spalio 8 d. 19:17:42
2006 m. spalio 8 d. 18:30:22
2006 m. spalio 8 d. 18:18:52
2006 m. spalio 8 d. 18:17:36
cia tai debiliska sistema... nu pati grandiniu nenesioju,betai man graudu klausyt tokiu nesamoniu..jie nori kad visi rengtusi pagal juos... pas mus pvz net dzinsu nebegalima nesiot,tipo tik juodos kelnes arba sijonai.. is principo su dzinsais vaikstau...
jo pas mus tas pats, taciau net negali sawo principu rodyt nes prei duru ryte stovi ir jei su dzinsais -veja namo
dabar dar matgi nebegalima jokiu budu rengtis juodaj, nes taj mat sektantu bruozas. nuostabu
2006 m. spalio 7 d. 18:57:39
2006 m. spalio 7 d. 16:26:09
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:58:36
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:55:16
ne viršūnė, o apačiūnė. nes grandinės nėra praktiška, nors neabejoju, kad ją dėvintis žmogus jaučiasi stilingas ir visa tai įvardiją, kaip "saugumo priemonę prieš forsus".
Bet grandinės nėra praktiška. Pvz, pavėluoji į pamoką, visi sėdi susikaupę, klausosi mokytojos/o, o tu įkerėplini į klasę ir nužvangi iki savo vietos, atsisėsdamas su baisiausiu trukšmu, pasijusdamas nemaloniai, nes išsklaidei daugumos sunkiai sutelktą dėmesį. Jos žvanga ir šiaip, tiesiog pasimuisčius kedėje, taipogi už jos užsikabina ir bandydamas atsistoti neretai būni patraukiamas atgal ir, visas paraudęs, bandai atsipainioti.
Dar būna situacijų, kad dėl kokių nors priežaščių numeti svorio ir grandinės tavo kelnes traukia žemyn. Jos pradeda labai akivaizdžiai smukti, ypač dėvint apsmukusias kelnes. Juokingai ir agailėtinai iš alies atrodo.
Mokykla mokslui, ne žvangėjimui. Žvangėk po pamokų.
galbūt ir tavo tiesa...tačiau grafkės roolez!')
2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:32:13
Šiaip, vyresniems tai atrodo vos ne iškrypimai, nesąmonės ir pan... Netolerantiški, nesupranta jaunimo
Pritariu
2006 m. rugpjūčio 24 d. 17:38:15
2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:34:20
2006 m. rugpjūčio 19 d. 12:20:39
mano mokykloj yra shvarkaj.... bet jegu ejsiu i Rasos gimnazija, ten Andriulis pakales laksto! ten uj kjp prie visko kabinas. kol dar pas Tave nesimokau tj ,,|,, Andriuli
ash ten mokaus ir pritariu tau, kabinas jis prie bet ko...
2006 m. rugpjūčio 16 d. 21:42:50
mano mokykloj yra shvarkaj.... bet jegu ejsiu i Rasos gimnazija, ten Andriulis pakales laksto! ten uj kjp prie visko kabinas. kol dar pas Tave nesimokau tj ,,|,, Andriuli
ash ten mokaus ir pritariu tau, kabinas jis prie bet ko...
2006 m. rugpjūčio 16 d. 21:23:05
2006 m. rugpjūčio 16 d. 21:12:57
2006 m. rugpjūčio 16 d. 10:01:28
2006 m. rugpjūčio 10 d. 17:59:23
mano klasiokui siandien morala atskaite dirike kad jis grandeine uzsidejes vaiksto!!! VIRSUNE!!!!!!
grandine saltas ginklas todel manau gerai, kad neleidzia nesioti tu grandiniu. kitas kaip stiliaus detale peili uzsimanys nesiotis po kaklu pasirises ir ka bus normalu manai? is vis grandines tik gyvuliams risti....
2006 m. rugpjūčio 10 d. 16:44:28
Bet grandinės nėra praktiška. Pvz, pavėluoji į pamoką, visi sėdi susikaupę, klausosi mokytojos/o, o tu įkerėplini į klasę ir nužvangi iki savo vietos, atsisėsdamas su baisiausiu trukšmu, pasijusdamas nemaloniai, nes išsklaidei daugumos sunkiai sutelktą dėmesį. Jos žvanga ir šiaip, tiesiog pasimuisčius kedėje, taipogi už jos užsikabina ir bandydamas atsistoti neretai būni patraukiamas atgal ir, visas paraudęs, bandai atsipainioti.
Dar būna situacijų, kad dėl kokių nors priežaščių numeti svorio ir grandinės tavo kelnes traukia žemyn. Jos pradeda labai akivaizdžiai smukti, ypač dėvint apsmukusias kelnes. Juokingai ir agailėtinai iš alies atrodo.
Mokykla mokslui, ne žvangėjimui. Žvangėk po pamokų.
2006 m. rugpjūčio 10 d. 16:30:03
todel, bunat panasus i karves ir sunis...
Bet jauciu gerai atrodytu, pvz., notares padejeja su grandine