|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kodėl mums mokyklose neleidžia nešioti grandinių?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 16:47:32
2006 m. rugpjūčio 9 d. 16:19:01
2006 m. rugpjūčio 9 d. 15:23:46
2006 m. rugpjūčio 9 d. 15:03:33
2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:25:16
2006 m. rugpjūčio 7 d. 21:47:52
2006 m. rugpjūčio 5 d. 15:15:35
2006 m. liepos 25 d. 09:42:25
o pas mane mokykloj tai praktiškai wiską leidžia. yra wisokiu ir su grandinėm ir su spygliais ir dar su wisokiais. man dėl spyglių (tik jau neįsiwaizduokit kad aš esu kokia gotė ar rokerė) nei wiena mokytoja nieko blogo nesakė, tik wat matkės pamačius kažką pajuokawo.
tik jau neisivaizduokit, kad as rokere ar gote.nu cia tai viska pramusa.
siaip manau, kad tokie pankai ar tai gotai, kadangi, primeta savo pakraipa, ir nesioja tai.
o jei esi kitu paziuru, kam tada tos grandines ir pan?juk tai tiem zmonem reiskia priklausyma prie bendruomenes, jei ju draugai tokie, ju isitikinimai, pasaulio samprata.
o cia pas tave tai man susidaro vaizdas, kad tu tokia zaiuri fyfa, kad net vemti vercia.
gal pas tave spygliai ant rozines odos?
Kad nešioti grandines, nebūtinai turi būti gotas, ar pankas, ar šiaip koks neformalas. Kas nori - tas nešioja. Aš taipogi jas kartais užsidedu. Tačiau ar nuo to aš kitokia? Lygiai tokia pati nei pankė nei kas. Dar kiti neformalai ir ne tik mane fyfa išvadina nuo to...
2006 m. liepos 25 d. 01:58:03
o pas mane mokykloj tai praktiškai wiską leidžia. yra wisokiu ir su grandinėm ir su spygliais ir dar su wisokiais. man dėl spyglių (tik jau neįsiwaizduokit kad aš esu kokia gotė ar rokerė) nei wiena mokytoja nieko blogo nesakė, tik wat matkės pamačius kažką pajuokawo.
tik jau neisivaizduokit, kad as rokere ar gote.nu cia tai viska pramusa.
siaip manau, kad tokie pankai ar tai gotai, kadangi, primeta savo pakraipa, ir nesioja tai.
o jei esi kitu paziuru, kam tada tos grandines ir pan?juk tai tiem zmonem reiskia priklausyma prie bendruomenes, jei ju draugai tokie, ju isitikinimai, pasaulio samprata.
o cia pas tave tai man susidaro vaizdas, kad tu tokia zaiuri fyfa, kad net vemti vercia.
gal pas tave spygliai ant rozines odos?
2006 m. liepos 25 d. 01:04:37
2006 m. liepos 24 d. 22:30:31
2006 m. liepos 24 d. 22:10:02
2006 m. liepos 2 d. 17:28:28
2006 m. birželio 27 d. 18:55:16
2006 m. birželio 24 d. 17:24:22
as nzn kodel jums jau ten neleidzia bet pas mus leidzia juodai lakuotus nagus ir grandines ir krc ka nori. tai gal tada pas jus mokytojai atgyvenos ar seip kokie debilai nieko gyvenime nemate?!
Faktas, kad matę gerokai daugiau nei tu. Dabar tau atrodo, kad atgyvenos, o kada nors savo vaikus atgyvenusiomis pažiūromis gąsdinsi pati
Aš vis tiek nesuprantu, kam kai kuriems į mokyklą prireikė temptis grandines. Susidaro įspūdis, kad principo reikalas kažkoks: ėjimas be grandinės prilygsta katastrofai. Kartais nebesistebiu, kodėl kiti žmonės iš jų juokiasi.
Dėl stiliaus puoselėjimo mokyklose va ką pasakyt norėčiau: kam tai atrodo gyvybiškai svarbu, pradėkit gerai mokytis ir pereikite į aukštesnio lygio mokyklas, nes jose į žmogaus išvaizdą dėmesys ne itin kreipiamas.
2006 m. birželio 24 d. 16:10:42
2006 m. birželio 23 d. 23:31:39
2006 m. birželio 23 d. 22:48:23
2006 m. birželio 23 d. 22:06:12
2006 m. birželio 23 d. 21:28:35