Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl mums mokyklose neleidžia nešioti grandinių?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stingas
2006 m. rugpjūčio 9 d. 16:47:32
todel, bunat panasus i karves ir sunis...] stebekit kaip laikui begant keisis jusu poziuris...abejoju ar kuri(is) eis i darba su savo padargais

2006 m. rugpjūčio 9 d. 16:19:01
nieko nesako..eini kaip nori..

2006 m. rugpjūčio 9 d. 15:23:46
Niu mano buvusi shulia (Radvilu gimnazija, Vilnius, Seskine ) buvo tolerantiska grandiniu ir spygliu atzvilgiu. Visi rengesi tejp, kaip norejo.

2006 m. rugpjūčio 9 d. 15:03:33
blemba nelabai leidzia tu spygliu grandiniu makiazo auskaru..daba isvis y gimnazija eisiu oj tai bus ne pyragai. bet nieko as kovosiu

2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:25:16
pas mus tqai gali nesiot grandines ar dar ka tik treningu negalima nesiot. nors ji ir vadinas sporto mokykla. kaip nervuoja.

2006 m. rugpjūčio 7 d. 21:47:52
mano buvusioj šūlėj buvo pox kaip rengies,niex nesigabinėdavo,bet patyliukais visi apšnekinėdavo.. o vat kur išeinu (gimnazija) jau bus šventa tvarka...šiaip gaila palikt visus mielus atributus...

2006 m. rugpjūčio 5 d. 15:15:35
nzn musu mokykloi nieko del ju nesako...

2006 m. liepos 25 d. 09:42:25
nemesk_akmens rašė:
liucytia rašė:
o pas mane mokykloj tai praktiškai wiską leidžia. yra wisokiu ir su grandinėm ir su spygliais ir dar su wisokiais. man dėl spyglių (tik jau neįsiwaizduokit kad aš esu kokia gotė ar rokerė) nei wiena mokytoja nieko blogo nesakė, tik wat matkės pamačius kažką pajuokawo.

tik jau neisivaizduokit, kad as rokere ar gote.nu cia tai viska pramusa.
siaip manau, kad tokie pankai ar tai gotai, kadangi, primeta savo pakraipa, ir nesioja tai.
o jei esi kitu paziuru, kam tada tos grandines ir pan?juk tai tiem zmonem reiskia priklausyma prie bendruomenes, jei ju draugai tokie, ju isitikinimai, pasaulio samprata.
o cia pas tave tai man susidaro vaizdas, kad tu tokia zaiuri fyfa, kad net vemti vercia.
gal pas tave spygliai ant rozines odos?

Kad nešioti grandines, nebūtinai turi būti gotas, ar pankas, ar šiaip koks neformalas. Kas nori - tas nešioja. Aš taipogi jas kartais užsidedu. Tačiau ar nuo to aš kitokia? Lygiai tokia pati nei pankė nei kas. Dar kiti neformalai ir ne tik mane fyfa išvadina nuo to...

Atsakyti
nemesk_akmens
2006 m. liepos 25 d. 01:58:03
liucytia rašė:
o pas mane mokykloj tai praktiškai wiską leidžia. yra wisokiu ir su grandinėm ir su spygliais ir dar su wisokiais. man dėl spyglių (tik jau neįsiwaizduokit kad aš esu kokia gotė ar rokerė) nei wiena mokytoja nieko blogo nesakė, tik wat matkės pamačius kažką pajuokawo.

tik jau neisivaizduokit, kad as rokere ar gote.nu cia tai viska pramusa.
siaip manau, kad tokie pankai ar tai gotai, kadangi, primeta savo pakraipa, ir nesioja tai.
o jei esi kitu paziuru, kam tada tos grandines ir pan?juk tai tiem zmonem reiskia priklausyma prie bendruomenes, jei ju draugai tokie, ju isitikinimai, pasaulio samprata.
o cia pas tave tai man susidaro vaizdas, kad tu tokia zaiuri fyfa, kad net vemti vercia.
gal pas tave spygliai ant rozines odos?

2006 m. liepos 25 d. 01:04:37
Neleidzia... Kas cia perdo bezobrazija. Reikejo knista per galva tai direkei is tos pacios grandineles

2006 m. liepos 24 d. 22:30:31
Neleidžia todėl. kad žmonėms gali pasirodyti, kad galvijai nuo lenciūgų pabėgo ] (su humoru).

Atsakyti
sesuo_mirtie
2006 m. liepos 24 d. 22:10:02
mum tai nedraudzia,bet viena karta man mokytoja pasake "cia ne grandines,o meslo kruva"...nuo to laiko ji maloniau elgasi su manim...

Atsakyti
slow_blink
2006 m. liepos 2 d. 17:28:28
gal del to kad trukdo pamokas,juk kai sedies ant kedes,gaunas toks gan garsus garsas kuris atkreipia visu demesi

2006 m. birželio 27 d. 18:55:16
pas mus nesioja daugybe mokiniu ir visai sutinku kad jas uzdraustu ;> blast ;> nors pati pries pora metu nesiojau ir tada buvo ohoho kazkas tokio ;]]] bet nepatikdavo kai sedu stoju ir tas garsas o dabar 2 klasiokes nesiojo tai amzinai zvanga kaip karves prie lenciugu.. dar viena kai stojos jai kazkaip uzsikabino uz kedes ir nutruko su smagiais garsais. tokie dalykai tik trukdo pamokas

2006 m. birželio 24 d. 17:24:22
Tamsuole rašė:
as nzn kodel jums jau ten neleidzia bet pas mus leidzia juodai lakuotus nagus ir grandines ir krc ka nori. tai gal tada pas jus mokytojai atgyvenos ar seip kokie debilai nieko gyvenime nemate?!

Faktas, kad matę gerokai daugiau nei tu. Dabar tau atrodo, kad atgyvenos, o kada nors savo vaikus atgyvenusiomis pažiūromis gąsdinsi pati ir žiūrėk, kad už tai debile dar nevadintų...

Aš vis tiek nesuprantu, kam kai kuriems į mokyklą prireikė temptis grandines. Susidaro įspūdis, kad principo reikalas kažkoks: ėjimas be grandinės prilygsta katastrofai. Kartais nebesistebiu, kodėl kiti žmonės iš jų juokiasi.

Dėl stiliaus puoselėjimo mokyklose va ką pasakyt norėčiau: kam tai atrodo gyvybiškai svarbu, pradėkit gerai mokytis ir pereikite į aukštesnio lygio mokyklas, nes jose į žmogaus išvaizdą dėmesys ne itin kreipiamas.

2006 m. birželio 24 d. 16:10:42
nzn man tik viena mokytoja del grandines burbejo lb, bet nekreipiau demesio pasigincyjau su ja ir nustojo nes ta grandine kai seduos i suola tada toks garsas is kart

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2006 m. birželio 23 d. 23:31:39
pas mane anglijoz sulioj,tai grandines laeidzia nesiot,bet tik per fizini ne

Atsakyti
liucytia
2006 m. birželio 23 d. 22:48:23

2006 m. birželio 23 d. 22:06:12
pas mus mokykloj nera buve tokiu atveju kad pradetu moralus del grandiniu ar apsirengimo stiliaws skaityt. o tos mokyklines aprangos butu visiska virsune .

2006 m. birželio 23 d. 21:28:35
as nzn kodel jums jau ten neleidzia bet pas mus leidzia juodai lakuotus nagus ir grandines ir krc ka nori. tai gal tada pas jus mokytojai atgyvenos ar seip kokie debilai nieko gyvenime nemate?!

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178126