Kai matai zmogu pirma karta, aisku pirma uzkabina isorinis grozis, isvaizdu zmogu labiau norisi uzkalbinti, pabendrauti, taciau su laiku tas 'grazusis zmogus' gali pasirodyti visiskai tuscias, kaip grazus dovanu popierius, ant tuscios dezes.
O negrazus zmogus galbut - asmenybe, idomi savo vidumi. Jeigu zmogus mielas sirdizai, jis tampa grazus ir isore
Visų pirma visi dėmesį atkreipia tik į išorę, tačiau žinoma vėliau ir į vidų. Ištikrųjų nesąmonė yra kai žmogus sako, kad jam rūpi tik vidinis grožis. Išorė taip pat yra labai svarbu, bet žinoma ne taip svarbu, kad trukdytų bendrauti.
Bet pati manau, kad ir vidinio ir išorinio grožio turi būti apyligiai, kadangi jei nėra išorinio grožio, kur kas sunkiau yra pastebėti ir vidinį, o kartais, to vidinio grožio net ir nenorima pamatyti..
ta prasme, tarkim yra dvi merginos, viena seks bomba, kita paprasta, teisiog simpatiska
tai va galvoju kuo paprastesne tuo geriau bet buna ir karalenes, jos ir nepaprastai nuostabios ir geros vidumi tai tokios tai aisku geriausios,
siaip reike ieskot balanso
vidinis aišku. pastebėjau kuo ilgiau su įdomiu, geru žmogumi bendrauji, tuo gražesnis jis tau darosi.. kartais net iš atstumiančios išvaizdos pereina į simpatišką... o vien gražus žmogus yra nieko vertas
na nemanau, kad zmogus prieitu prie jam nepatrauklaus (isore zmogaus)ir noretu su juo susipazinti ir pan. todel normalu, kad isorinis grozis yra svarbu tol, kol zmogus nepamato kito zmogaus vidinio (ne)grozio
Svarbu, kad "vežtų" nuo buvimo kartu su tuo žmogumi. Jokio skirtumo kaip atrodo jo išorė ar vidus: gali ir ten ir ten būt chaosas, bet jei tai tave jaudina ir traukia - tai būni su tuo žmogum ir kas kart vis daugiau ir daugiau nori su juo būti...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 17 d. 21:59:28
2007 m. birželio 17 d. 19:19:19
O negrazus zmogus galbut - asmenybe, idomi savo vidumi. Jeigu zmogus mielas sirdizai, jis tampa grazus ir isore
2007 m. gegužės 28 d. 22:03:53
2007 m. gegužės 27 d. 21:51:36
2007 m. gegužės 26 d. 21:02:42
2007 m. gegužės 26 d. 19:25:33
... kiek pas tave kisenese ?
2007 m. gegužės 26 d. 12:36:35
2007 m. gegužės 13 d. 22:47:00
2007 m. gegužės 13 d. 22:39:45
Bet pati manau, kad ir vidinio ir išorinio grožio turi būti apyligiai, kadangi jei nėra išorinio grožio, kur kas sunkiau yra pastebėti ir vidinį, o kartais, to vidinio grožio net ir nenorima pamatyti..
2007 m. gegužės 13 d. 22:28:10
2007 m. gegužės 13 d. 00:50:56
2007 m. gegužės 13 d. 00:24:26
2007 m. gegužės 13 d. 00:14:57
sėkmės beieškant KARALIENĖS
2007 m. gegužės 13 d. 00:08:20
2007 m. gegužės 13 d. 00:06:02
o vat vaikinams tai netaip viskas paprasta
ta prasme, tarkim yra dvi merginos, viena seks bomba, kita paprasta, teisiog simpatiska
tai va galvoju kuo paprastesne tuo geriau
siaip reike ieskot balanso
2007 m. gegužės 12 d. 23:59:42
persasi isvada kad vidinis ir nekitaip
2007 m. gegužės 12 d. 21:49:21
2006 m. rugpjūčio 10 d. 10:26:52
2006 m. rugpjūčio 10 d. 01:29:22
2006 m. rugpjūčio 10 d. 01:11:55
pasitinki pagal prota, islydi pagal isvaizda....
berods kazka sumaisiau