tikiu kad Albarnas zino ka daro, todel tiesiog lauksiu albumo o tada jau spresiu. daug skirtingu reperiu jau buvo Gorillaz dainose ir jie visi daugiau maziau pasiteisino.
Snoop'as tikrai negaus daryti free bla bla bla flow Albarno albume, bet kažką gero iš jo padaryti tikrai galima. Konceptas yra ir tikrai nebijau kažko tragiško iš šio reikalo.
Tas albumas apskritai, manau. Nors paÄiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. AÅ¡ pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norÄ—jau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatÄ—jo, kaip dažnai bÅ«na...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
2009 m. gruodžio 2 d. 13:03:05
Latras, prie jų senesnio albumo dirbo De La Soul lygtais, paklausyk.
2009 m. gruodžio 1 d. 19:58:23
Snoop Dogg‘as
Barry Gibb'as jugi The Bee Gees grupes vokalistas/gitaristas
2009 m. gruodžio 1 d. 17:59:35
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. gruodžio 1 d. 17:40:44
2009 m. gruodžio 1 d. 08:30:17
2009 m. gruodžio 1 d. 08:17:48
2009 m. lapkriÄio 30 d. 23:59:01
2009 m. lapkriÄio 30 d. 23:12:54
Plastic Beach, idomus pavadinimas