Citata, ką kalbėjo spauda apie b2ther 2007-ais metais:
Roger Watersu, "Keane", "Stereophonics", "Faithless", "Groove Armada", "Muse", "Air", "The Killers"
Čia citata iš anksčiausio, pirmojo b2g'2007 rengėjų pranešimo.
Ždž, šitie rengėjai yra tikri rek-Lameriai, nieko gero, kai apgaudinėja, o po to š--- veža. Manau, Creamfields irgi bus iš tos pačios operos rek'lameriavimas.
160LT ? Mano nuomone šis festivalis bus šūdinas kaip niekad.Puse šimto grupių ? Pusė lietuvių,o dar kita pusė tikrai ne kažin kur girdėtos.Matosi,kad krizė kirto Klimkevičiui per piniginę.Viskas turbūt ant greitųjų buvo daroma,nes grupės buvo neskelbiamos iki pat paskutinės minutės.Manau,kad šiemet daug didesnės sėkmės susilauks tą patį savaitgalį vykstantis festivalis "Kilkim žaibu".Na,o festivalio "be2gether" dalyviams ir organizatoriams linkiu didelės sėkmės.
Be to, pirmą kartą po 4 metų pertraukos įsijungiau My Dark Reflections of Life And Death. Beveik nepamiršau šio didelio šmoto, vis dar puikiai atsimenu tas įdomias muzikines temas.
Man patinka Alvydo awareness apie įdomias muzikinio pasaulio naujienas. Va nežinojau, kad Green Carnation turi parengę naują leidinį, labai įdomu, labai laukiu.
Ar jūs irgi gaunat Spotify embed'ams music'e upstream request timeout / no healthy upstream error'us pastarosiomis dienomis? Nesuprantu, ar problema on my end, ar globali. Lygtais internetas stabilus ir su naršykle viskas tvarkoj, tai nežinau.
2009 m. birželio 5 d. 07:05:57
Roger Watersu, "Keane", "Stereophonics", "Faithless", "Groove Armada", "Muse", "Air", "The Killers"
Čia citata iš anksčiausio, pirmojo b2g'2007 rengėjų pranešimo.
Ždž, šitie rengėjai yra tikri rek-Lameriai, nieko gero, kai apgaudinėja, o po to š--- veža. Manau, Creamfields irgi bus iš tos pačios operos rek'lameriavimas.
2009 m. birželio 3 d. 12:35:21