Įmanoma, kai pats prieš tris metus pradėjau nevalgyti mėsos (išskyrus vištieną) sunku buvo kokias pirmas tris savaites. Daba nevalgau mėsos ir viskokio kitokio š: majonezo, sviesto, riebių padažų, margarino (sąlyginai, kadangi jį deda į batoną), čipsų, coca-colos, ir kitų gazuotų gėrimų ir maisto produktų, kuriuose pilna konservantų. Patikėkit šiuolaikiniame technologijų amžiuje tai nėra lengva.
daug kas sako, kad nevalgant mėsos kad ir (kaip kad k_b sakė) bent pora dienų, jiems ima kažko trūkti...
man vistik atrodo, kad tas stygius labai didele dalimi tėra įsikalbėjimas ir įsitikinimas, kad kitaip būti negali.
o gali.
Neisivaizduoju kaip be mesos isgyventi galima, na tiesog nepavalgau nors poros dienu mesos jauciu kad kazko truksta... o skaniausia tai nzn, kiauliena, labai skanus saslykai
2006 m. gegužės 25 d. 20:36:25
Metus nevalgiau visiškai, bet sveikatos sutrikimai privertė retkarčiais visštienos ir žuvies paragauti...Šiaip ir to nevalgyčiau.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 25 d. 21:13:33
2006 m. gegužės 25 d. 21:09:36
2006 m. gegužės 25 d. 21:08:24
2006 m. gegužės 25 d. 21:04:59
man vistik atrodo, kad tas stygius labai didele dalimi tėra įsikalbėjimas ir įsitikinimas, kad kitaip būti negali.
o gali.
2006 m. gegužės 25 d. 21:02:45
kiauliena,paukstiena
zuviena reikia esti
kiekviena diena
o siaip valgau tik vistiena ir kiauliena kartais
2006 m. gegužės 25 d. 21:00:16
2006 m. gegužės 25 d. 20:58:46
2006 m. gegužės 25 d. 20:36:25
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. gegužės 25 d. 20:30:09
2006 m. gegužės 25 d. 20:24:18
2006 m. gegužės 25 d. 20:21:01
2006 m. gegužės 25 d. 20:20:34