labai gera daina, tik siandien supratau tiesiog saziningai nuo pradzios iki galo pirma karta perklausiau ir uzsikabinau. iki tol kazkaip tik istraukas girdejes buvau. mmm, kazkas naujo ir gero.
Be galo man patinka shita daina! Bet atradau ne ish karto.. Pirma klipa lb idemiai sekiau, kol supratau pagr. minty o tada kazhkajp y dajna tajp giliau isiklausiau ir zhiauriaj patikt pradejo!
bet retsykiais galima paklausyt.
beje gyvai daina skamba visai kitaip
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. liepos 21 d. 18:21:28
Kita vertus, toks tiesiog nesveikai didelis šios dainos populiarumas visame pasaulyje man nėra suprantamas.
2006 m. liepos 21 d. 17:40:09
2006 m. liepos 9 d. 17:10:40
2006 m. birželio 18 d. 12:15:22
2006 m. birželio 16 d. 20:23:51
2006 m. gegužės 26 d. 17:02:55
2006 m. gegužės 26 d. 16:45:57
keistas ir savotiskas vokalas, gerai padarytas tekstas, kazko ten ypatingo nera
bet retsykiais galima paklausyt.
beje gyvai daina skamba visai kitaip
2006 m. gegužės 26 d. 16:30:59