Galima įteisinti, tik įdomu, kas to imtusi, t.y. atimti gyvybę - gydytojas?
>>>TO ballsas...ką tu žinai apie LT medikus? O gi nieko tikro - pabūtum nors dienelę jų kailyje, viskas kitaip pradėtų atrodyti, aš žinau apie ką šneku
Ir,aišku, kad reikia įteisinti. Tik kaip tai padaryti, kad, kaip ballsas sakė, neprasidėtų įvairiausios negerovės, - jau kitas ir gana keblus klausimas.
Aš už įteisinimą. Aišku, reiktų su tokiu reikalu labai atsargiai, kad neprasidėtų visokie juodi darbeliai, o laikraščius paskaičius matome, kad Lietuvoj medikai tai sugeba profesionaliai.
Jei mano dienelės jau būtų suskaičiuotos kokios nors nepagydomos ligos ir raityčiausi iš skausmo lovoje, prakeikčiau visus šalia esančius, kurie nesuteikia progos man pačiam viską užbaigti tuojau pat...
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2006 m. gegužės 27 d. 16:45:40
>>>TO ballsas...ką tu žinai apie LT medikus? O gi nieko tikro - pabūtum nors dienelę jų kailyje, viskas kitaip pradėtų atrodyti, aš žinau apie ką šneku
2006 m. gegužės 27 d. 16:39:17
2006 m. gegužės 27 d. 00:41:19
2006 m. gegužės 27 d. 00:37:37
Ir,aišku, kad reikia įteisinti. Tik kaip tai padaryti, kad, kaip ballsas sakė, neprasidėtų įvairiausios negerovės, - jau kitas ir gana keblus klausimas.
2006 m. gegužės 27 d. 00:31:31
Jei mano dienelės jau būtų suskaičiuotos kokios nors nepagydomos ligos ir raityčiausi iš skausmo lovoje, prakeikčiau visus šalia esančius, kurie nesuteikia progos man pačiam viską užbaigti tuojau pat...
2006 m. gegužės 27 d. 00:25:04