Galima įteisinti, tik įdomu, kas to imtusi, t.y. atimti gyvybę - gydytojas?
>>>TO ballsas...ką tu žinai apie LT medikus? O gi nieko tikro - pabūtum nors dienelę jų kailyje, viskas kitaip pradėtų atrodyti, aš žinau apie ką šneku
Ir,aišku, kad reikia įteisinti. Tik kaip tai padaryti, kad, kaip ballsas sakė, neprasidėtų įvairiausios negerovės, - jau kitas ir gana keblus klausimas.
Aš už įteisinimą. Aišku, reiktų su tokiu reikalu labai atsargiai, kad neprasidėtų visokie juodi darbeliai, o laikraščius paskaičius matome, kad Lietuvoj medikai tai sugeba profesionaliai.
Jei mano dienelės jau būtų suskaičiuotos kokios nors nepagydomos ligos ir raityčiausi iš skausmo lovoje, prakeikčiau visus šalia esančius, kurie nesuteikia progos man pačiam viską užbaigti tuojau pat...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 27 d. 16:45:40
>>>TO ballsas...ką tu žinai apie LT medikus? O gi nieko tikro - pabūtum nors dienelę jų kailyje, viskas kitaip pradėtų atrodyti, aš žinau apie ką šneku
2006 m. gegužės 27 d. 16:39:17
2006 m. gegužės 27 d. 00:41:19
2006 m. gegužės 27 d. 00:37:37
Ir,aišku, kad reikia įteisinti. Tik kaip tai padaryti, kad, kaip ballsas sakė, neprasidėtų įvairiausios negerovės, - jau kitas ir gana keblus klausimas.
2006 m. gegužės 27 d. 00:31:31
Jei mano dienelės jau būtų suskaičiuotos kokios nors nepagydomos ligos ir raityčiausi iš skausmo lovoje, prakeikčiau visus šalia esančius, kurie nesuteikia progos man pačiam viską užbaigti tuojau pat...
2006 m. gegužės 27 d. 00:25:04