*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
na popsas, bet kazkodel ja zaviuosi. Gal todel, kad bene vienintele mergina popse, kuri populiaruma ne nuogom krutim pasieke, o balsu ir charizmatiskumu...
www.last.fm/user/xnerex
(pasiziurekit ka as dar siaip pasiklausau)
xstraight edgex xsXex xnerex
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 6 d. 15:51:16
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
2006 m. birželio 2 d. 15:41:04
2006 m. birželio 1 d. 21:18:54
2006 m. birželio 1 d. 10:58:40
2006 m. gegužės 31 d. 20:15:24
2006 m. gegužės 31 d. 19:13:49
2006 m. gegužės 31 d. 18:10:33
2006 m. gegužės 30 d. 23:16:43