Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
be_inis
2007 m. gruodžio 23 d. 04:13:40
Dabar tai jau nebetaip slapta
Ir šiaip, jau išėjo iš mados ...

MoHax rašė:
jo nakti braizau nekaltu mergaiciu krauju pentogramas ir atlieku slaptus ritualus

Dabar naktim klausau baisios muzikos, kad šyza būtų

Atsakyti
Drugelka_smile
2007 m. rugsėjo 17 d. 22:52:17
Naktis man labai siejasi su artimu žmogumi ir vasara. Pasivaikščiojimai, pokalbiai, svajojimai, žiūrėjimas į dangų, atvirumas, daugiau drąsos. Naktį vyksta stebuklai.

O šiaip aš mėgstanti miegą, tad mokytis naktį labai sunku man. Ir įkvėpimo naktį visiškai neturiu, kaip ten kiti gali kurti, ar piešti.

Atsakyti
philia
2007 m. rugsėjo 15 d. 15:30:05
Kartą išėjau 01:30 į mokyklą. Tai buvp pakankamai baisi naktis. Taip pat tada, kai labai buvo blogai abiems tėvams. Pirmos mintys, šovę į galvą. Myliu naktį. Miegu ir svajoju. Nerealu.

Atsakyti
MoHax
2007 m. rugsėjo 15 d. 13:51:27
jo nakti braizau nekaltu mergaiciu krauju pentogramas ir atlieku slaptus ritualus

2007 m. kovo 4 d. 21:52:37
As irgi naktibalda. Vasara, tai vazinejuosi su moto po miskeli, su dviraciau, taip vaikstau.... Megstu naktim nd daryt

2007 m. kovo 2 d. 13:22:55
Someone_Else rašė:
Man patinka naktis. Megstamiausias paros metas. Gaila, kad dazniausiai jos metu miegu...
Siaip megstu tiesiog naktinet ir nieko neveikt. O nakti lauke pabut retai tenka malonumas... Tikiuosi, vasara dazniau pavyks naktim kur nors paklaidziot.

Visiškai pritariu.

2007 m. kovo 2 d. 03:40:36
Naktis kelyje.
Esate bandę? Nors trumpam, ir su melodija-muzika-daina, kuri veikia labai savotiskai.
Ir pradedi rašyti. Lengvai.
Dieną poveikis visai kita linkme nueina. Dėl to naktis mielesnė.

Atsakyti
Slave_of_dark
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:26:33
emm, nakti, kartais susirasineju, ir megstu pakurt kanors, arba daug mastyt, ir svajojant uzmigt

Atsakyti
KAtine
2006 m. rugpjūčio 13 d. 13:04:26
IstillmissU rašė:
naktis - mano veiksmo laikas. Didziausias energijos antpludis, visi piesiniai, visi kuriniai, visos mintys, visi apmastymai ir sprendimai gimsta nakti. Be to nieko nera nuostabesnio, kaip pasivaiksciojimai nakti... Nerealu ir be proto ikvepia.

ir man sitaip. bet pastaruoju metu naktim miegu. arba bent guliu ir daug galvoju.

Atsakyti
_Aglo (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 12 d. 10:49:27
Naktis paslaptinga, todel dazniausiai zmones ja iskelia i aukstumas pirmiau nei diena.
Kartais kai neuzmiegu, megstu pasedet nakti ant palanges ir stebet tiek dangu tiek zmones. Faina budavo, tik buvo pora kartu kad taip uzmigau ant palanges ( o as sedziu i lauko puse atsisukus ), tai atsibudau ~4h ryto... Ir mintyse "Oi..."

2006 m. rugpjūčio 11 d. 19:26:25
Esu naktinejantis padaras.Naktim skaitau, rasau, klausausi muzikos, tiesiog masatua.Visi siti dalykai man daug geriau gaunasi nakti.Siuo paros metu dazniausiai bunu darbingesne nei diena.Net nzn kodel.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
EvilAngel
2006 m. rugpjūčio 11 d. 10:55:27
Et, kaip man nepasisekė. : ] Bet pabandysiu tai interpretuoti. Ir gal tylią naktį susivoksiu nuo ko šiandieną man pradėti...

Atsakyti
jjjjjjj (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 11 d. 02:21:56
'kai pasibels lietus, į gatvės grindinį, kai pasibels lietus, į tavo širdį' aaaaaaaaaaaaaaaa

gera dabar. o evilangel - tu auka taip pat.

2006 m. rugpjūčio 10 d. 15:20:26
Naktis... tai kai šviesą pakeičia tamsa.naktis man patinka aplink tylu,niekas netrugdo gyventi.Geriausi renginiai vyksta naktimis,įdomūs žmonės bendrauja.Naktis į namus atneša ramybę,laimę ir meilę,taiką...

2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:35:27
Sėkmės belaukiant skambių sargybos žingsnių.

Atsakyti
blink41
2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:32:53
as dazniausiai miegu
bet kartais kai ilgai neima miegas kuriu ir isivaizduoju kaip mano dainos skambetu aranzuotos ir vis kita dar labai megstu ziureti i kokia viena zvaigzde kai naktis giedra arba i lektuvu lemputes kurios blykcioja, tada bandu isivizduoti kur skrenda tie zmones ir kaip pati kurnors toli skrisiu
kartais nakti paverkiu nes niekas nemato ir neklausineja.

2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:27:58
Viskas pasikelia kvadratų. Veržias iš gelmių nakties sargyba..

2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:22:44
Diena per ilga...

Atsakyti
SpalvotiSapnai
2006 m. liepos 15 d. 00:55:59
Naktį reikia miegoti. Bet, aš esu toks žmogus, kuris gyvena naktį. Naktį aš tiesiog dievinu, jos metu mane aplanko daug daugiau minčių nei dieną. Tada ką nors kuriu, rašau, skaitau. Daugiausiai naktį sukyla įvairios emocijos. Pravirkstu nei iš šio, nei iš to. Ypač naktį leisti lauke, yra nuostabu. Žiūri į dangų, mėnulį ir žvaigždes. Svajoji.

Atsakyti
Aušra
2006 m. liepos 13 d. 13:44:40
Dievinu naktį....Ir viską, kas su ja susiję.... Naktis yra mano gyvenimo laikas....

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Radiohead Radiohead
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 1999
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 217395