Naktis man labai siejasi su artimu žmogumi ir vasara. Pasivaikščiojimai, pokalbiai, svajojimai, žiūrėjimas į dangų, atvirumas, daugiau drąsos. Naktį vyksta stebuklai.
O šiaip aš mėgstanti miegą, tad mokytis naktį labai sunku man. Ir įkvėpimo naktį visiškai neturiu, kaip ten kiti gali kurti, ar piešti.
Kartą išėjau 01:30 į mokyklą. Tai buvp pakankamai baisi naktis. Taip pat tada, kai labai buvo blogai abiems tėvams. Pirmos mintys, šovę į galvą. Myliu naktį. Miegu ir svajoju. Nerealu.
jo nakti braizau nekaltu mergaiciu krauju pentogramas ir atlieku slaptus ritualus
Someone_Else rašė: Man patinka naktis. Megstamiausias paros metas. Gaila, kad dazniausiai jos metu miegu...
Siaip megstu tiesiog naktinet ir nieko neveikt. O nakti lauke pabut retai tenka malonumas... Tikiuosi, vasara dazniau pavyks naktim kur nors paklaidziot.
Visiškai pritariu.
Ir pradedi rašyti. Lengvai.
Dieną poveikis visai kita linkme nueina. Dėl to naktis mielesnė.
IstillmissU rašė: naktis - mano veiksmo laikas. Didziausias energijos antpludis, visi piesiniai, visi kuriniai, visos mintys, visi apmastymai ir sprendimai gimsta nakti. Be to nieko nera nuostabesnio, kaip pasivaiksciojimai nakti... Nerealu ir be proto ikvepia.
ir man sitaip. bet pastaruoju metu naktim miegu. arba bent guliu ir daug galvoju.
_Aglo (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 12 d. 10:49:27
Naktis paslaptinga, todel dazniausiai zmones ja iskelia i aukstumas pirmiau nei diena.
Kartais kai neuzmiegu, megstu pasedet nakti ant palanges ir stebet tiek dangu tiek zmones. Faina budavo, tik buvo pora kartu kad taip uzmigau ant palanges ( o as sedziu i lauko puse atsisukus ), tai atsibudau ~4h ryto... Ir mintyse "Oi..."
2006 m. rugpjūčio 11 d. 19:26:25
Esu naktinejantis padaras.Naktim skaitau, rasau, klausausi muzikos, tiesiog masatua.Visi siti dalykai man daug geriau gaunasi nakti.Siuo paros metu dazniausiai bunu darbingesne nei diena.Net nzn kodel.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Naktis... tai kai šviesą pakeičia tamsa.naktis man patinka aplink tylu,niekas netrugdo gyventi.Geriausi renginiai vyksta naktimis,įdomūs žmonės bendrauja.Naktis į namus atneša ramybę,laimę ir meilę,taiką...
as dazniausiai miegu
bet kartais kai ilgai neima miegas kuriu ir isivaizduoju kaip mano dainos skambetu aranzuotos ir vis kita dar labai megstu ziureti i kokia viena zvaigzde kai naktis giedra arba i lektuvu lemputes kurios blykcioja, tada bandu isivizduoti kur skrenda tie zmones ir kaip pati kurnors toli skrisiu
kartais nakti paverkiu nes niekas nemato ir neklausineja.
Naktį reikia miegoti. Bet, aš esu toks žmogus, kuris gyvena naktį. Naktį aš tiesiog dievinu, jos metu mane aplanko daug daugiau minčių nei dieną. Tada ką nors kuriu, rašau, skaitau. Daugiausiai naktį sukyla įvairios emocijos. Pravirkstu nei iš šio, nei iš to. Ypač naktį leisti lauke, yra nuostabu. Žiūri į dangų, mėnulį ir žvaigždes. Svajoji.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gruodžio 23 d. 04:13:40
Ir šiaip, jau išėjo iš mados ...
jo nakti braizau nekaltu mergaiciu krauju pentogramas ir atlieku slaptus ritualus
Dabar naktim klausau baisios muzikos, kad šyza būtų
2007 m. rugsėjo 17 d. 22:52:17
O šiaip aš mėgstanti miegą, tad mokytis naktį labai sunku man. Ir įkvėpimo naktį visiškai neturiu, kaip ten kiti gali kurti, ar piešti.
2007 m. rugsėjo 15 d. 15:30:05
2007 m. rugsėjo 15 d. 13:51:27
2007 m. kovo 4 d. 21:52:37
2007 m. kovo 2 d. 13:22:55
Man patinka naktis. Megstamiausias paros metas. Gaila, kad dazniausiai jos metu miegu...
Siaip megstu tiesiog naktinet ir nieko neveikt. O nakti lauke pabut retai tenka malonumas... Tikiuosi, vasara dazniau pavyks naktim kur nors paklaidziot.
Visiškai pritariu.
2007 m. kovo 2 d. 03:40:36
Esate bandę? Nors trumpam, ir su melodija-muzika-daina, kuri veikia labai savotiskai.
Ir pradedi rašyti. Lengvai.
Dieną poveikis visai kita linkme nueina. Dėl to naktis mielesnė.
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:26:33
2006 m. rugpjūčio 13 d. 13:04:26
naktis - mano veiksmo laikas. Didziausias energijos antpludis, visi piesiniai, visi kuriniai, visos mintys, visi apmastymai ir sprendimai gimsta nakti. Be to nieko nera nuostabesnio, kaip pasivaiksciojimai nakti... Nerealu ir be proto ikvepia.
ir man sitaip. bet pastaruoju metu naktim miegu. arba bent guliu ir daug galvoju.
2006 m. rugpjūčio 12 d. 10:49:27
Kartais kai neuzmiegu, megstu pasedet nakti ant palanges ir stebet tiek dangu tiek zmones. Faina budavo, tik buvo pora kartu kad taip uzmigau ant palanges ( o as sedziu i lauko puse atsisukus ), tai atsibudau ~4h ryto... Ir mintyse "Oi..."
2006 m. rugpjūčio 11 d. 19:26:25
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugpjūčio 11 d. 10:55:27
2006 m. rugpjūčio 11 d. 02:21:56
gera dabar. o evilangel - tu auka taip pat.
2006 m. rugpjūčio 10 d. 15:20:26
2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:35:27
2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:32:53
bet kartais kai ilgai neima miegas kuriu ir isivaizduoju kaip mano dainos skambetu aranzuotos ir vis kita
kartais nakti paverkiu nes niekas nemato ir neklausineja.
2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:27:58
2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:22:44
2006 m. liepos 15 d. 00:55:59
2006 m. liepos 13 d. 13:44:40