Man patinka naktis. Megstamiausias paros metas. Gaila, kad dazniausiai jos metu miegu...
Siaip megstu tiesiog naktinet ir nieko neveikt. O nakti lauke pabut retai tenka malonumas... Tikiuosi, vasara dazniau pavyks naktim kur nors paklaidziot.
Čia kažkas, beto, minėjo apie pasivaikščiojimus naktį - geris didžiulinis. Gaila, kad yra tekę mažai kartų tai daryti, bet jei tai taptų vos ne rutina, ne taip įdomu gi būtų.
O šią naktį ėjau miegoti prašvitus. Nors dabar kiek į zombį esu panaši, bet nesisieloju - man vistiek gerai.
Mano fizinis ir šiaip visoks kitoks aktyvumas prasideda maždaug nuo 22-23h vakaro. Naktis man graži, naktis man rami, naktis man saugi. Aišku, ne visada, naktį ir nuo skausmų bei slogučių negaliu apsisaugoti - visas pasaulis miega, negaliu pasislėpt už jo.
Daug nuostabių vakarų ir naktų yra buvę. Bet įsimintiniausia [kažkodėl] kogero yra viena vaikystės naktis, kada mėnulis švietė siaubingai ryškiai, o aš, pasidėjus sąsiuvinį ant palangės, parašiau savo pirmąjį eilėraštį.
naktis - mano veiksmo laikas. Didziausias energijos antpludis, visi piesiniai, visi kuriniai, visos mintys, visi apmastymai ir sprendimai gimsta nakti. Be to nieko nera nuostabesnio, kaip pasivaiksciojimai nakti... Nerealu ir be proto ikvepia.
diena jis perkrautas, skubinamas. Nesavas.
nakti, tarkim po sviezaus lietaus taip gerai ir lengvai kvepuojasi.
miestas snekasi su tavim, pasimato tai kas liko po uzimtos dienos.
as esu labai nakties zmogus.
tyla ir ramybe, skaidrus protas.
pora valandu nakti tiesiog apvalo, leidzia sugristi prie pastovumo ir atsipalaiduoti.
Naktimis dažnai kyla noras pasivaikščioti, bet net per uždarytus langus girdisi dūžtančios bonkės ir nevisai blaivūs balsai...
O šiaip naktimis aš niekada nebūnu savimi. T.y. negaliu mąstyti kaip paprastai. Tarsi kažkas kitas apsigyventų galvoje ir skleistų destruktyvias idėjas. Pradedi baimintis kažko, nes ryte jau nepabusi, arba stengtis neužsimerkti, nes sugrįši atgal į tą baisų sapną su besijuokiančia šmėkla šalia lovos, arba šiaip kažką skaičiuoti, mintyse dėlioti kažkokias schemas ir t.t. (čia gana retas atvejis, bet pakankamai baisus, nes tada nieko negali padaryti) Žodžiu, naktimis stengiuosi miegoti.
O kadangi esu triukšmingas individas, tai neužsiimu kūryba naktimis, nes prižadinčiau dar bent tris asmenis.
Žodžiu, naktys gražios, bet nesvetingos man.
Naktį, nepamenu, kada paskutinį kartą taip paprastai miegojau. Tik naktį [man] 'gimsta' įkvėpimas. Neturiu laiko labai turiningai ja pasidžiaugti, bet kai yra noro ir galimybių- keista, bet visa tai labai giliai veikia. Net ir išėjimas į balkoną kokią 4ą nakties- ryto. Švinta, ir iš tolo [jau] matai troleibusų priekines lempas, lėtai judančias link. Gera. Visai kitoks žvilgsnis į tuos pačius dalykus.
Naktimis dažniausiai miegu. Nors dažnai klausau muzikos ir knygas skaitau. Arba pro langą žiūriu į miestą. Groti naktimis patinka. Tada tamsoj paskęsti ir jauti, kad groji vien tik sau ir niekam kitam. Ir labai keistas jausmas būna, kai sudrumsti nakties tylą natomis.
kai ji salia vyksta keisti ir yprasti dalykai:
tu miegi, ziuri tv, apsimeti naktibalda ir neleidi kam miegoti;
kai naktis salia tu kuri, pasineri i ja, svajoji, klaidzioji po tuscia tikra ir issigalvota miesta, jautiesi gerai, zvaliai...
tu myli arba nemyl i nakties.
pasakyk ka tu veiki, jauti nakti.
papasakok apie isimintiniausia nakti savo gyvenime.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 1 d. 17:02:24
2006 m. birželio 1 d. 14:34:51
2006 m. birželio 1 d. 14:06:59
Siaip megstu tiesiog naktinet ir nieko neveikt. O nakti lauke pabut retai tenka malonumas... Tikiuosi, vasara dazniau pavyks naktim kur nors paklaidziot.
2006 m. birželio 1 d. 07:15:39
O šią naktį ėjau miegoti prašvitus. Nors dabar kiek į zombį esu panaši, bet nesisieloju - man vistiek gerai.
2006 m. birželio 1 d. 07:09:42
Mano fizinis ir šiaip visoks kitoks aktyvumas prasideda maždaug nuo 22-23h vakaro. Naktis man graži, naktis man rami, naktis man saugi. Aišku, ne visada, naktį ir nuo skausmų bei slogučių negaliu apsisaugoti - visas pasaulis miega, negaliu pasislėpt už jo.
Daug nuostabių vakarų ir naktų yra buvę. Bet įsimintiniausia [kažkodėl] kogero yra viena vaikystės naktis, kada mėnulis švietė siaubingai ryškiai, o aš, pasidėjus sąsiuvinį ant palangės, parašiau savo pirmąjį eilėraštį.
2006 m. birželio 1 d. 02:02:30
2006 m. birželio 1 d. 01:46:23
o dabar nusispjaut
spesiu pailset po grabo lenta
2006 m. birželio 1 d. 01:37:57
2006 m. birželio 1 d. 01:29:07
2006 m. birželio 1 d. 01:20:06
2006 m. birželio 1 d. 01:17:37
nepaprastus paprasto tusofciko nuotykius
2006 m. birželio 1 d. 01:11:33
2006 m. birželio 1 d. 01:09:40
nakti pasimato kad miestas kaip gyvas padaras kvepuoja.
diena jis perkrautas, skubinamas. Nesavas.
nakti, tarkim po sviezaus lietaus taip gerai ir lengvai kvepuojasi.
miestas snekasi su tavim, pasimato tai kas liko po uzimtos dienos.
as esu labai nakties zmogus.
tyla ir ramybe, skaidrus protas.
pora valandu nakti tiesiog apvalo, leidzia sugristi prie pastovumo ir atsipalaiduoti.
2006 m. birželio 1 d. 00:28:40
O šiaip naktimis aš niekada nebūnu savimi. T.y. negaliu mąstyti kaip paprastai. Tarsi kažkas kitas apsigyventų galvoje ir skleistų destruktyvias idėjas. Pradedi baimintis kažko, nes ryte jau nepabusi, arba stengtis neužsimerkti, nes sugrįši atgal į tą baisų sapną su besijuokiančia šmėkla šalia lovos, arba šiaip kažką skaičiuoti, mintyse dėlioti kažkokias schemas ir t.t. (čia gana retas atvejis, bet pakankamai baisus, nes tada nieko negali padaryti) Žodžiu, naktimis stengiuosi miegoti.
O kadangi esu triukšmingas individas, tai neužsiimu kūryba naktimis, nes prižadinčiau dar bent tris asmenis.
Žodžiu, naktys gražios, bet nesvetingos man.
2006 m. birželio 1 d. 00:16:37
2006 m. gegužės 31 d. 09:37:49
2006 m. gegužės 31 d. 09:32:02
Vasaros naktys geriausios. Ypač per Juodaragį.
2006 m. gegužės 31 d. 07:46:43
2006 m. gegužės 31 d. 02:39:09
kai ji salia vyksta keisti ir yprasti dalykai:
tu miegi, ziuri tv, apsimeti naktibalda ir neleidi kam miegoti;
kai naktis salia tu kuri, pasineri i ja, svajoji, klaidzioji po tuscia tikra ir issigalvota miesta, jautiesi gerai, zvaliai...
tu myli arba nemyl i nakties.
pasakyk ka tu veiki, jauti nakti.
papasakok apie isimintiniausia nakti savo gyvenime.