|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Inkariukai: ar šie batai jums patogūs? Ar dažnai juos nešiojat?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. lapkričio 4 d. 17:24:21
kad inkarus retai kas turi..
o kaip tikri inkarai atrodo?kur ju nusipirkti?
2006 m. spalio 3 d. 18:29:39
2006 m. spalio 3 d. 17:49:43
2006 m. spalio 3 d. 17:29:39
2006 m. spalio 3 d. 15:30:58
2006 m. rugsėjo 30 d. 14:49:46
2006 m. rugsėjo 30 d. 14:46:24
2006 m. rugsėjo 29 d. 20:46:54
2006 m. rugsėjo 29 d. 20:21:07
2006 m. rugsėjo 29 d. 20:03:37
teisingai kazkas minejo, kad yr zymiai 'meniskesniu' batu...
2006 m. rugsėjo 24 d. 23:32:19
2006 m. rugsėjo 23 d. 17:35:23
2006 m. rugsėjo 23 d. 17:17:15
man jie patogus ir grazus batukai
2006 m. birželio 11 d. 19:04:41
2006 m. birželio 3 d. 10:27:00
o siaip sportabciai yra geris. lengvuciai. mano mama labai tesingai pasake "sportabcaii pigi avalyne, ebt jos reikia daug". greit susidevi. pati nesiuju tik paprastus juodus be auliuko. JOKIU KONVERSU.
o siaip tai mano apavai labai smagus. ziema - 2kg ant koju - storapadziai silti masyvus ir stori batai. pavasris /vasara - ploi ir lengvi sportbatukai. tai kai nuo vienu prie kitu reikia epreit, is po ziemos su sportbaciais jauciuos, akd skrendu `]].
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. birželio 2 d. 23:29:33
2006 m. gegužės 31 d. 23:27:10
pigūs
gražiai atrodo (čia mano nuomone)
galima nusipirkti vos ne ant kiekvieno kampo
minusai:
tikrai nepatogūs, kada su jais toli nueiti reikia taip atidaužo padus kad paskuj nieko nesinori
labai jau daukas juos nešioja
greitai suplyšta
smirda guma
tai wat, tokia mano nuomonė apie inkarus. Minusų dvigubai daugiau negu pliusų, bet visdėlto aš tarčiau didelį TAIP šiems daugelio pamėgtiems batams. O pats dabar jokių tokių neturiu, nes paskutiniai jau išmesti į konteinerį o naujų pirkti neprisiruošiu.
2006 m. gegužės 31 d. 23:25:28
Šiaip daug gražesnių batų yra. Aš pernai nusipirkau vien todėl, kad visos tendencijos buvo tiesiog priešingos mano skoniui. Šiais metais būčiau jau nepirkus, nes dabar parduotuvėse yra daug meniškesnių apavų.
2006 m. gegužės 31 d. 22:44:08
nuo kada bato nešiojimas padeda išsiskirti iš minios ar pan? nežinau.
tik tiek, kad kitiem atrodo, jog vat užsidėję tam tikrą batų porą jie jau kažkas.
neseniai Biteje plius radau tokia tema: "Converse kultura". Temos autore/ius aiskino, kad inkariukus nesiojantys zmones yra tikrai "kitokie" (nu cia atseit "prie meno") ir prase pasireiksti inkarus nesiojancius menininkus. Prajuokino mane ta tema
____
inkariukai patogus batai ir pigus. viskas apie juos
2006 m. gegužės 31 d. 22:10:52