Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Inkariukai: ar šie batai jums patogūs? Ar dažnai juos nešiojat?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Anarchistas_UK
2006 m. lapkričio 4 d. 17:24:21
kremine_kale rašė:
kad inkarus retai kas turi.. tik tas padisofkes is turgaus visi beveik devi. .

o kaip tikri inkarai atrodo?kur ju nusipirkti?

2006 m. spalio 3 d. 18:29:39
cia jei jau visi juos nesioja yra blogis, o kad mes ir bunam ta visuma, tai ne esme... as juos nesioju ne delto kad but madingai, ar kad but nemadingai, o tam kad jie patogus ir gali pirkt vis naujus, nes kainuoja kapeikas...

2006 m. spalio 3 d. 17:49:43
Geri batai.. Tik va greit susinesioja.. Bet pigus ir vat pinigu negaila.. Bet db vos ne kiekvienas tamposi su jais tai net nebeidomu..

2006 m. spalio 3 d. 17:29:39
kad inkarus retai kas turi.. tik tas padisofkes is turgaus visi beveik devi. .

2006 m. spalio 3 d. 15:30:58
ishvis tokiu batu nenesioju, taigi jie lievi, po kaima su tokiais tik vaikscioti

Atsakyti
twiezzy
2006 m. rugsėjo 30 d. 14:49:46
patinka ir tiek...

Atsakyti
flying
2006 m. rugsėjo 30 d. 14:46:24
man patys nerealiausi batai pigus,patogus,grazus...nusiperki 5 poras ir tampai .. nu tik kad per 2 savaites pas mani padas buna kiauras.. bent ant konversu niex bapkiu neduoda..

Atsakyti
Flashe
2006 m. rugsėjo 29 d. 20:46:54
daznai nesioju ir jie patogus. taj wa

2006 m. rugsėjo 29 d. 20:21:07
Man asmeniskai, jie nepatogus... Padai guminiai, kojos prakaituoja... Beto dabar beveik VISI juos nesioja...manau yra grazesniu ir patogesniu,isskirtinesniu batu...

2006 m. rugsėjo 29 d. 20:03:37
patogu, bet kojos gi prakaituoja, o ir labai nervina visos tos pispankes aplink su tais inkarais.
teisingai kazkas minejo, kad yr zymiai 'meniskesniu' batu...

Atsakyti
Renatux
2006 m. rugsėjo 24 d. 23:32:19
neturiu as orginaliu inkariuku,bet kiniska fufleka aviu per fizinio pamokas,tai atrodo,kad svarmenis ant koju tampau pamatytumet kaip as su jais lakstau krosa arba soku i toli,net paciai nuotaika pakyla

2006 m. rugsėjo 23 d. 17:35:23
Nenesioju tu inkariuku.yra daug grazesniu ir patogesniu batu,ir originalesniu taipogi

Atsakyti
blink41
2006 m. rugsėjo 23 d. 17:17:15
as nesioju beveik kas diena
man jie patogus ir grazus batukai

2006 m. birželio 11 d. 19:04:41
nesioju,bet su draugu biski"patobulinom".uzsirasem tokiais specialiais dazais savo vardus,ismarginom visokiais spalvotais rastais,dar parasem ant vieno"visi yra skirtingi" o ant kito"visi yra lygus".ir nesioju.man jie patogus ir fajni vasarai.Bet kerzai vistiek number one

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. birželio 3 d. 10:27:00
inkariuka. wel da-ah. inkariuku seniai niekas nebegamina. tai, ka popkulturos vadina inkariukais yra kiniski arba dar velniai zino , kokie sportbaciai, o ne Inkaro fabriko, nuo kuriop, beje ir prigijo toks apvadiimas.

o siaip sportabciai yra geris. lengvuciai. mano mama labai tesingai pasake "sportabcaii pigi avalyne, ebt jos reikia daug". greit susidevi. pati nesiuju tik paprastus juodus be auliuko. JOKIU KONVERSU.
o siaip tai mano apavai labai smagus. ziema - 2kg ant koju - storapadziai silti masyvus ir stori batai. pavasris /vasara - ploi ir lengvi sportbatukai. tai kai nuo vienu prie kitu reikia epreit, is po ziemos su sportbaciais jauciuos, akd skrendu `]].

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
liucytia
2006 m. birželio 2 d. 23:29:33
neshioju antrus metus, ir wis labiau myliu sawo inkarus mano zhali konversai. o shiaip tai pritariu Hopeless, nes tikrai, kai daug wienu kartu waikshtai tai skauda kojas ;O

2006 m. gegužės 31 d. 23:27:10
inkarų pliusai:
pigūs
gražiai atrodo (čia mano nuomone)
galima nusipirkti vos ne ant kiekvieno kampo

minusai:
tikrai nepatogūs, kada su jais toli nueiti reikia taip atidaužo padus kad paskuj nieko nesinori
labai jau daukas juos nešioja
greitai suplyšta
smirda guma

tai wat, tokia mano nuomonė apie inkarus. Minusų dvigubai daugiau negu pliusų, bet visdėlto aš tarčiau didelį TAIP šiems daugelio pamėgtiems batams. O pats dabar jokių tokių neturiu, nes paskutiniai jau išmesti į konteinerį o naujų pirkti neprisiruošiu.

Atsakyti
Mirtis
2006 m. gegužės 31 d. 23:25:28
Man apmaudu. Apmaudu, nes yra daug normalių žmonių, kuriems tokie batukai gražu, patogu, stilinga ir miela, bet jie nuolat priversti jaustis kažkokiais kaipo falsifikatais ar vadinamais "poseriais" (kvailas, bet juokingas žodis) vien dėl tų durnių, kurie nusprendė, kad "inkarai" - menininko ar šiaip ten kokios unikalios asmenybės privalomas aksesuaras.

Šiaip daug gražesnių batų yra. Aš pernai nusipirkau vien todėl, kad visos tendencijos buvo tiesiog priešingos mano skoniui. Šiais metais būčiau jau nepirkus, nes dabar parduotuvėse yra daug meniškesnių apavų.

2006 m. gegužės 31 d. 22:44:08
hole rašė:
nuo kada bato nešiojimas padeda išsiskirti iš minios ar pan? nežinau.
tik tiek, kad kitiem atrodo, jog vat užsidėję tam tikrą batų porą jie jau kažkas.

neseniai Biteje plius radau tokia tema: "Converse kultura". Temos autore/ius aiskino, kad inkariukus nesiojantys zmones yra tikrai "kitokie" (nu cia atseit "prie meno") ir prase pasireiksti inkarus nesiojancius menininkus. Prajuokino mane ta tema
____
inkariukai patogus batai ir pigus. viskas apie juos

2006 m. gegužės 31 d. 22:10:52
uj... labai patogus batai... nesioju kasdien xD tik kazkaip nebeidomu kad jie pasidare PERDAUG populiarus... ;/

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1529
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264977