k-b:
mano komentaras ir buvo is ispudziu Turkijojene kur kitur...Priklauso nuo kurorto,kuri pasirinkai ir nuo upes kuri prosal teka...Jeigu raftingavai Antalijoj, Alanijoj, Kemere...tai ten viskas labai paprasta:gali irkluot ir gamta apziuret, su kaimynu pasneket,o galiausiai instruktorius "KAD NORS KOKS ISGASTIS BUTU" ismeta kanors is valties Taciau, jei nuvaziuosi i Marmari, prisiklauses kaip faina! Raftingas! ir nezinodamas, kad ten jis trecio lygio, plauksi...tai gali ir negrizt o tie turkeliai pries imdami is taves lyras uz raftingo nuostabiaja kelione tikrai neperspes, kad jis en ohooho.....
Gaudre: niekas nekalba apie tokius raftinus, cia jau ekstremaliems zmonems, kurie nieko nebijo ir nori belekokio adrenalino, o as pvz kaip megstantis tokius pojucius, bet nesu per didelis drasuolis, tai man turkijos raftingas gana gera ispudi paliko, noreciau siuo metu ir kazka baisiau isbandyti... bet tas upes ledinis vanduo taip gelia kojas tvaju mat...
tegul nuvaziuoja ir pasirenka aukstesnio lygio (kur skardziai jau tikrai auksti..) raftinga...paziuresiu, kaip jai tada patiks ir kokie prisiminai liks....
Man buvo pirmas ir paskutinis kartas....kai pamatai, kaip zmogus atrodo su sulauzytu zandikauliu ir visais ismustais priekiniais dantim po raftingo...tada pagalvoji, kad tau su nubrozdintais keliais, melynem ismargintom rankom ir t.t.. dar gerai baigesi!
Tegul pabando trecio lygio raftinga...kur instruktoriui net neateina i galva, kad gali juokaudamas ismest kazka is valties...ten jei iskrenti, tai reik melstis pradet.....
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2006 m. birželio 17 d. 22:58:42
2006 m. birželio 13 d. 19:11:37
2006 m. birželio 1 d. 13:31:15
mano komentaras ir buvo is ispudziu Turkijoje
2006 m. birželio 1 d. 09:52:16
2006 m. birželio 1 d. 01:28:00
tegul nuvaziuoja ir pasirenka aukstesnio lygio (kur skardziai jau tikrai auksti..) raftinga...paziuresiu, kaip jai tada patiks ir kokie prisiminai liks....
Man buvo pirmas ir paskutinis kartas....kai pamatai, kaip zmogus atrodo su sulauzytu zandikauliu ir visais ismustais priekiniais dantim po raftingo...tada pagalvoji, kad tau su nubrozdintais keliais, melynem ismargintom rankom ir t.t.. dar gerai baigesi!
Tegul pabando trecio lygio raftinga...kur instruktoriui net neateina i galva, kad gali juokaudamas ismest kazka is valties...ten jei iskrenti, tai reik melstis pradet.....
2006 m. gegužės 31 d. 20:53:06
2006 m. gegužės 31 d. 18:12:44