Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2006 m. birželio 2 d. 19:51:35
man kazkaip kvaila vertint knygas pagal nobelio premijas. tai, adk knyga gavo rpemija mane netgi atbaido. mases.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
hole
2006 m. birželio 2 d. 19:39:19
Akupunkturadusk rašė:
Klasika yra gerai: Antikos rašytojai visad tiko, Šekspyras neprošal.

jooo..ir čia visi paminėtieji yr gavę Nobelius už literatūrinius nuopelnus.šauniai to the point .

ep>>žiūriu, lieki nelabai suprastas

Atsakyti
Akupunkturadusk
2006 m. birželio 2 d. 18:46:20
Mirtis rašė:
O man tas senis ir jūra - viena nuobodžiausių kada nors skaitytų... aišku, klasika, bla bla, bet viskas taip neįdomu, kad belieka spjauti į visus tuos nobelius.
Aš, beje, neatsimenu nei ką skaičiau paskutinį kartą, nei kas patiko labiausiai. Iš klasikinių "Stepių vilkas" pasirodė nebloga, nes jis panašus į mane. Truputį.
Seilių neužteks.
O šiaip mėgstu Selindžerį; patiko Fitsdžeraldo "Didysis Getsbis". Klasika yra gerai: Antikos rašytojai visad tiko, Šekspyras neprošal. Iš fantastikos - Lemas, Lemas ir dar kartą Lemas.

Atsakyti
ep
2006 m. birželio 2 d. 18:02:24
Gabux rašė:
ep- ką čia sugalvojai. O kas jei man gera knyga yra ta, už kuria autorius negavo Nobelio premijos? Nesamonė. Bendras pripažinimas gali kuo puikiausiai nesutapti su asmeniniu.

tai sugalvok savo diskusija, ko cia nervinesi? samone.
matau jus mane nesupratot, isimtis Mirtis ir isdales Someone_Else

Gabux, o taip Hermann Hesse cia tinka. tik kokios tikslios informacijos truputi truksta... (man atrodo)
The Nobel Prize in Literature 1946 rašė:
"for his inspired writings which, while growing in boldness and penetration, exemplify the classical humanitarian ideals and high qualities of style"

be_inis - neiskaita
Pasiklydus - neiskaita
keturkampas_nulis - neiskaita
winkin - neiskaita
The_Wicked_One - neiskaita

yra diskusija knygos, galit kokia kita sukurti, bet cia sitos knigos netinka neuztenka tik kad dar kas pradetu vardint poteri, davincio koda ir veronika riztasi...

tiesa galima pazimeti Nobelio premija (literaturoje) teikiama nuo 1901 taigi visos geros knygos parasytos pries yra teisiog klasika. ir ju cia nereike mineti irgi.

del The Old Man and the Sea
skaitikit, ka as rasau ir neieskokit nieko daugiau iskirus savo malonumo. O jeigu ka nors rasite, tai jau bus jusu indelis i perskaitita. Nebuvo dar geros knygos kuri atsirastu is isanksto sugalvoto simbolio, ikisto i knyga kaip razina i bulka... As pasistengiau duoti jums tikra seni, ir tikra berniuka, tikra jura ir tikra zuvi ir tikrus riklius. Ir jeigu man paviko padaryti tai pakankamai gerai ir tikroviskai, jie, zinoma, gali buti suprasti skirtingai.

2006 m. birželio 1 d. 14:21:54
nesu skaicius geresnes knygos uz A.Miuntes "Knyga apie san mikele" (story about san michelle). si knyga, kiek zinau ar teko girdeti niekada nepretendavo i visokius apdovanojimus, buvo labai rpiestaringai vertinama. tiesiog tai knygai engalima pritaikyti zanro ar panasaus. akselius Miunte rase apie savo gyvenima, taciau tai ne is tolo nepanasu i biografija. nepanasu i romana ir taip toliau. knygoj aprasomi ivykiai tokie nerealus ir keisti, kaip pavyzdziui skyriuje "der leichenbergleiter" jis gabeno negyva vaikina per vlastybes ir t.t. apie choleros epidemija neapolyje, arba zsemes drebejima Mesinoje, darba su L.Pasteru (autorius buvo daktaras). viskas taip keista. o mintys isdestytos knygoje turbut niekam neprilygsta. tiesiog tobula.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
winkin
2006 m. birželio 1 d. 14:16:53
eric knight - Lese grizta
kahn - dzedajaus sugrizimas
stoukeris - drakula

2006 m. birželio 1 d. 14:11:10
Hm... Apie The Old Man and the Sea. Skaiciau, tik niekaip nesuprantu, uz ka ji tapo klasika, uz ka tie apdovanojimai. Man tai buvo eiline knygele, vietomis net nuobodi. Duociau ne daugiau 8 balu is 10. Gal kazkas izvelget joje kazka nuostabaus, ko nepastebejau as?..

O man asmeniskai labiausiai patikusi knyga - Mitch Albom "Antradieniai su Moriu". Nzn, ar gavus apdovanojimu ar negavus, bet patiko be galo. Labai grazi, nuosirdi. Nors ir liudna, taciau suteikianti optimizmo. Rekomenduoju primygtinai.

2006 m. birželio 1 d. 07:00:24
Man iki šiol į atmintį įstrigusi viena seniai skaityta knyga, kurią drąsiai galiu pavadinti gera.
Dž. Londono "Jūrų vilkas". Įdomu, kaip aš tą knygą pajusiu, perskaičius dar kartą.

2006 m. birželio 1 d. 02:21:37 2011-07-28 16:07:46
.

2006 m. birželio 1 d. 02:19:38
kas del skonio nesigincijama, bet jeigu nori paimt gera fantastini trileri i rankas
tai H.Harrisono Plienines ziurkes serija man geriausia is tokio literaturos.
o siaip nebeprisiverciu paimt i rankas geros knygos.

Atsakyti
Gabux
2006 m. birželio 1 d. 00:34:43
Hesse. Ooo taip. Vertas Nobelio. Bet tikrai ne dėl to tapo artimas.
Kai į rankas paimi knygą [nekalbu apie privalomą literatūrą]- taip, tiesiog, ne dėl autoriaus vardo, premijų ar n rekomendacijų, o instinktyviai. Galbūt- taip netiesiogiai pripratini 'savo nuojautą' pasirinkti tik vertas [tau] knygas. Kartais bendra- pripažinta nuomonė GALI sutapti ir su tavąja. Bet tai- tik atsitiktinumas. Kaip ir dėl H.H.

2006 m. birželio 1 d. 00:21:11
O man tas senis ir jūra - viena nuobodžiausių kada nors skaitytų... aišku, klasika, bla bla, bet viskas taip neįdomu, kad belieka spjauti į visus tuos nobelius.
Aš, beje, neatsimenu nei ką skaičiau paskutinį kartą, nei kas patiko labiausiai. Iš klasikinių "Stepių vilkas" pasirodė nebloga, nes jis panašus į mane. Truputį.

2006 m. birželio 1 d. 00:05:28
ep- ką čia sugalvojai. O kas jei man gera knyga yra ta, už kuria autorius negavo Nobelio premijos? Nesamonė. Bendras pripažinimas gali kuo puikiausiai nesutapti su asmeniniu.

2006 m. gegužės 31 d. 19:43:45
Nezinau, kaip jums o man ta diskusija 'knygos' arba "Kokia paskutinė tavo perskaityta knyga?" kazkiokios pop, t.y. prirase ten ivairiu nesamoniuir t.t. nera padorios diskusijos, negirdziu padorios nuomones, nenesa jokios informacijos, ir pan.

Tai ka as siulau, rasyti cia nuomone, apie gera knyga, o gera laikysime butent ta knyga kuri gavo pripazinima, t.y. Pulitzer premija arba uz kuria jos autorius gavo Nobelio premija. tiesa literaturoje yra ir dar kruva kitu premiju, bet kalbesime apie geriausius. toks ira pasiulymas

Tai va as pradedu, ir duodu jums pavizdi,

Ernest Hemingway - The Old Man and the Sea (1952)
stai kaip parasyta enciklopedijoje:
# Pulitzer Prize in 1953 (for The Old Man and the Sea)
# Nobel Prize in Literature in 1954 (The Old Man and the Sea cited as a reason for the award)

Man patiko, ir jums visiems siulau perskaityti, nes gera novele. nezinau, kaip cia savo nuomone ka pasakyti, teisiog labai gerai parasyta, kazkas yra, stiulius, mintis, ir t.t. nu zodziu gal kas skaite tai ir pasakikit, ar patiko. Mano vertinimas 10. cia kaip klasika, turi kiekvienas perskaityti. cia mano nuomone.

ta va o cia daugiau.
ok?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Scissor Sisters Scissor Sisters
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 834
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 9915