Jeigu jau prie roko prisideda siek tiek elektronikos, tai jau meslas, taj jau cia nu-metal taj jau cia visai neklausom ir dar skeryciojames, kad visas pasaulis ishgirstu... FUCK YOU!!!
Popsas... Kas butu jei tarkim BEHEMOTH (black metal) taptu itin populiarus, taj jau irgi POPSAS??? FUCK YOU!!!
GERA muzika yra gera muzika, nesvarbu kokio zanro ji butu...
O del korn, taj jie gana pasikeite, ankstesni ju gabalai buvo sunkesni (pvz right now arba here to stay). Daviso vokalas yra neiprastas, taciau jis sugeba gerai isreiksti dainos minti. Ir tai, kad pakito ju skambesys dar nereiskia kad visos dabartines ju dainos meslas. Atvirai pasakius man patinka korn ir ka jie daro.. Jie bando siekti kazko naujo ir nestoveti vietoje.
As juos gerbiu uz tai kad jie buvo "kitokios" muzikos pionieriai, uz tai, kad jie buvo ikvepimas daugeliui zmoniu, uz tai kad jie unkalus.
Manau, kad korn yra geris
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Ankaria rašė: Komercija. Kaip ir visas kitas Nu-metalas. Visokiems suskiams, naujokams sunkesnėje muzikoje - patinka. Nematau Nu-metale jokios geros muzikos. Nei technikos, nei ko kito.
Man patinka būti naujoke sunkesnėje muzikoje jau gerus 2-3 metus.
Jeigu nematai nu-metale jokios geros muzikos, tai gal blogai ieškai? Nors čia iš tikrųjų skonio reikalas. Kai kurie snobai sako, kad jeigu rokas (arba jo atšaka) tai būtinai turi būti be jokos elektronikos. Bullshit, jeigu man patinka kažkas melodingo, neperdaug sunkaus, ir padailinta elektronikos, aš to ir klausysiu.
Ir iš esmės nematau jokio blogio komercijoje. Komercija muzikantus verčia stengtis. Kaip skaičiau kažkur čia, godūs muzikantai turi dirbti daugiau, ar kažkaip panašiai.
O mano nuomone, Kornų vokalas yra puikus. Žinoma, negaliu pasakyti, ar jis moka dainuoti gerai techniškai, negaliu pasakyti, ar gyvai jis sudainuoja taip pat, kaip ir klausant jo įrašų, tačiau man Korn'ų vokalas yra labai artimas, jeigu taip galima pasakyti...
Nusivyliau šiandien Korn. Paklausęs jo Unplugged, galvojau, na chebra ne savo vietoje tai ir beveik neturėjo išeiti kas nors gero. Bet. Bet kai Davis kelių dienų bėgyje atgal, atlikinėjo kelis kūrinius akustiškai per radio laidą, tai nu ir nx.
Visu pirma, kokio velnio jis tokius dalykus daro, kai pas jį nėra atitinkamo balso. O graudžiausia yra tai, kad pas jį nėra/nebėra balso apskritai.
Atliktas Duran Duran The Chauffeur koveris sintezatorių, smuiko, kontraboso ir mūšamųjų fone skambėjo graudžiai. O per JO PAČIO Got The Life išvis verkti buvo galima. Šūdas, nemyliu dabartinių Korn'ų už tai kad jie dar tebėra.
O dar turina, blin 23 pasiroymai iki Kalėdų, ir po naujų Europos turas ...
Šiknon juos .
Komercija. Kaip ir visas kitas Nu-metalas. Visokiems suskiams, naujokams sunkesnėje muzikoje - patinka. Nematau Nu-metale jokios geros muzikos. Nei technikos, nei ko kito.
Sucks > girdėjai pats Freak on a leash su Taylor ?
Mačiau per youtube, vykęs netikėtumas. O dėl susibičuliavimo, na, kad didelio pasirinkimo ir nėra :?
Joey Jordison pakeis David Silveria ateinanciam ture. Atrodo jog Korn'ai susibiciuliavo su Slipknotais: jau grojo su Slipknotu bosistu Paul Gray, Jonathan'a pavadavo Corey Taylor Download festivaly, per Family Values kartu su Taylor atliko Freak On A Leash, dabar prie sio burio prisijunge ir Joey Jordison, tai tikrai Korn'am prides populiarumo.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. lapkričio 27 d. 16:19:53
Dabar net pačiai keista, ką galėjau įžvelgt toj muzikoj. Net paties gerbiamiausio HIV balsas erzina.
2007 m. lapkričio 14 d. 20:27:41
Jeigu jau prie roko prisideda siek tiek elektronikos, tai jau meslas, taj jau cia nu-metal taj jau cia visai neklausom ir dar skeryciojames, kad visas pasaulis ishgirstu... FUCK YOU!!!
Popsas... Kas butu jei tarkim BEHEMOTH (black metal) taptu itin populiarus, taj jau irgi POPSAS??? FUCK YOU!!!
GERA muzika yra gera muzika, nesvarbu kokio zanro ji butu...
O del korn, taj jie gana pasikeite, ankstesni ju gabalai buvo sunkesni (pvz right now arba here to stay). Daviso vokalas yra neiprastas, taciau jis sugeba gerai isreiksti dainos minti. Ir tai, kad pakito ju skambesys dar nereiskia kad visos dabartines ju dainos meslas. Atvirai pasakius man patinka korn ir ka jie daro.. Jie bando siekti kazko naujo ir nestoveti vietoje.
As juos gerbiu uz tai kad jie buvo "kitokios" muzikos pionieriai, uz tai, kad jie buvo ikvepimas daugeliui zmoniu, uz tai kad jie unkalus.
Manau, kad korn yra geris
2007 m. lapkričio 14 d. 12:37:05
2007 m. lapkričio 11 d. 18:45:15
2007 m. lapkričio 10 d. 10:42:35
Komercija. Kaip ir visas kitas Nu-metalas. Visokiems suskiams, naujokams sunkesnėje muzikoje - patinka. Nematau Nu-metale jokios geros muzikos. Nei technikos, nei ko kito.
Man patinka būti naujoke sunkesnėje muzikoje jau gerus 2-3 metus.
Jeigu nematai nu-metale jokios geros muzikos, tai gal blogai ieškai? Nors čia iš tikrųjų skonio reikalas. Kai kurie snobai sako, kad jeigu rokas (arba jo atšaka) tai būtinai turi būti be jokos elektronikos. Bullshit, jeigu man patinka kažkas melodingo, neperdaug sunkaus, ir padailinta elektronikos, aš to ir klausysiu.
Ir iš esmės nematau jokio blogio komercijoje. Komercija muzikantus verčia stengtis. Kaip skaičiau kažkur čia, godūs muzikantai turi dirbti daugiau, ar kažkaip panašiai.
O mano nuomone, Kornų vokalas yra puikus. Žinoma, negaliu pasakyti, ar jis moka dainuoti gerai techniškai, negaliu pasakyti, ar gyvai jis sudainuoja taip pat, kaip ir klausant jo įrašų, tačiau man Korn'ų vokalas yra labai artimas, jeigu taip galima pasakyti...
2007 m. lapkričio 9 d. 20:50:45
2007 m. lapkričio 9 d. 19:15:31
2007 m. lapkričio 9 d. 17:57:28
Visu pirma, kokio velnio jis tokius dalykus daro, kai pas jį nėra atitinkamo balso. O graudžiausia yra tai, kad pas jį nėra/nebėra balso apskritai.
Atliktas Duran Duran The Chauffeur koveris sintezatorių, smuiko, kontraboso ir mūšamųjų fone skambėjo graudžiai. O per JO PAČIO Got The Life išvis verkti buvo galima. Šūdas, nemyliu dabartinių Korn'ų už tai kad jie dar tebėra.
O dar turina, blin 23 pasiroymai iki Kalėdų, ir po naujų Europos turas ...
Šiknon juos
2007 m. rugpjūčio 5 d. 18:45:16
2007 m. liepos 18 d. 22:05:59
2007 m. liepos 6 d. 17:52:16
2007 m. liepos 3 d. 21:39:20
2007 m. liepos 3 d. 20:24:20
2007 m. liepos 2 d. 00:56:37
o kažkuomet klausėm tai klausėm
2007 m. liepos 2 d. 00:54:26
2007 m. birželio 29 d. 23:10:06
2007 m. balandžio 23 d. 15:47:59
2007 m. balandžio 21 d. 11:29:53
2007 m. balandžio 20 d. 23:57:03
Mačiau per youtube, vykęs netikėtumas. O dėl susibičuliavimo, na, kad didelio pasirinkimo ir nėra :?
2007 m. balandžio 20 d. 22:29:02