Smashing rašė: Tai..o dainos "Coming undone" ir "twisted transistor" jūsų manymu, atliktos "duobėj"?
please, apšvieskit mane xD nes man jos labai patinka xD
Kaip suprast "duobėj"?..jei turėjai omeny, kad ne pačiu geriausiu KoRn'u kūribinių etapu, tai taip tos dainuškos kaip tik iš "gilios duobės" ištrauktos. Be to "Twisted Transistor" yra grupės 'Videodrone' darbas. Iš nekokio jų naujausio albumo. Tai tiek.
MTV naujienose skaičiau, jog Korn'ai jau įrašinėja nauja albuma ir jis bus daug sunkesnis už praita:
"it's a lot heavier. It's not See You on the Other Side Part 2."
Galėtų daryt kaip Metallica (bent jau Talino koncerte), koncertuose tik jau gerai įsisavintus ir pripažintus gabalus iš senojo repertuaro, nes tikrai paskutinieji (nuo 2000m.) nieko įspudingo, matyt ne jų tūkstantmetis. Bet vis dėl to kiša daug savo naujų (mano ausims ex-KoRn'u) gabalus, ne gana to ir į patį galą, kai publika turėtų sulaukti senuosius superhitus, vietoj visokių Hypocrites ar Yall Want a Single.
Na dėl Head'o išėjimo, tai nemanau, kad didelę jis įtaką turėjo dabartiniams jų pasikeitimams. Kas trukdė susirast kitą gitaristą?..pats J.D. teigė, norėjosi kažko naujo, klausom ką turim.
Pradejo su Blind (ARE YOU READY?!!!!!) ir mazai kas tam buvo pasiruose.. Jo, kornai buvo geris, bet ilgainiui pasimire.. Na taip jie vis dar groja kazka gero ir unikalaus palyginti su kitais, bet "kiausu rovimas" supopsejo ir.. Turime siu dienu KORN
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. spalio 1 d. 20:03:28
DoDo rašė: taciau turetumem visi lenkt galvas jiems uz tai, kad paliko toki dideli pedsaka alternatyviojoj muzikoj, uz tai kad buvo nu metal pradininkai.
kornai nemire o tiesiog pasikeite. be to uz nu metal nera cia ko dekoti...
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. spalio 1 d. 20:03:05
DoDo rašė: taciau turetumem visi lenkt galvas jiems uz tai, kad paliko toki dideli pedsaka alternatyviojoj muzikoj, uz tai kad buvo nu metal pradininkai.
is esmes kornai mire. gaila, tikrai gaila, kad headas isejo, jonathanui balsas parejes, nu bet ka - nieko nera amzino.... taciau turetumem visi lenkt galvas jiems uz tai, kad paliko toki dideli pedsaka alternatyviojoj muzikoj, uz tai kad buvo nu metal pradininkai. respect.
ansktyvoji ju kuryba tikrai verta demesio, kaip antai albumai "life is peachy", "issues", "follow the leader", na o dbr kas yra grojama taj jooo... nekomentuosiu...
geriausiu gabalu vis tik laikau "blind", nes su juo jie parode pasauliui kazka naujo, tai geriausiai juos reprezentuojanti daina, tikrieji kornai taip sakant... et, nostalgija vercia nubraukt asara...
labai fainos jų dainos : ,,Word up" , ,,tearjerker" , ,,Twisted Transistor".. o šiaip tai neklausau jų ...tik šitas dainas..turiu kompe jų dainų daugiau,bet man nelb patinka..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. spalio 8 d. 12:42:39
Tai..o dainos "Coming undone" ir "twisted transistor" jūsų manymu, atliktos "duobėj"?
Kaip suprast "duobėj"?..jei turėjai omeny, kad ne pačiu geriausiu KoRn'u kūribinių etapu, tai taip tos dainuškos kaip tik iš "gilios duobės" ištrauktos. Be to "Twisted Transistor" yra grupės 'Videodrone' darbas. Iš nekokio jų naujausio albumo. Tai tiek.
2006 m. spalio 8 d. 11:36:55
2006 m. spalio 8 d. 10:48:50
2006 m. spalio 5 d. 17:06:44
2006 m. spalio 5 d. 16:21:34
"it's a lot heavier. It's not See You on the Other Side Part 2."
2006 m. spalio 3 d. 20:20:48
Na dėl Head'o išėjimo, tai nemanau, kad didelę jis įtaką turėjo dabartiniams jų pasikeitimams. Kas trukdė susirast kitą gitaristą?..pats J.D. teigė, norėjosi kažko naujo, klausom ką turim.
2006 m. spalio 3 d. 17:59:43
2006 m. spalio 1 d. 20:45:24
2006 m. spalio 1 d. 20:31:05
aaaaaaaaaa nieko nemanau, sorry nezinau tokios grupes (jei cia grupe).
taj aisku kad ne grupe, baik tu, mes cia apie kukuruzus snekam gi
2006 m. spalio 1 d. 20:05:53
kaip tai nera del ko dekot?!
2006 m. spalio 1 d. 20:03:28
taciau turetumem visi lenkt galvas jiems uz tai, kad paliko toki dideli pedsaka alternatyviojoj muzikoj, uz tai kad buvo nu metal pradininkai.
kornai nemire o tiesiog pasikeite. be to uz nu metal nera cia ko dekoti...
2006 m. spalio 1 d. 20:03:05
taciau turetumem visi lenkt galvas jiems uz tai, kad paliko toki dideli pedsaka alternatyviojoj muzikoj, uz tai kad buvo nu metal pradininkai.
kornai nemire o tiesiog pasikeite
2006 m. spalio 1 d. 18:52:05
2006 m. spalio 1 d. 17:47:38
ansktyvoji ju kuryba tikrai verta demesio, kaip antai albumai "life is peachy", "issues", "follow the leader", na o dbr kas yra grojama taj jooo... nekomentuosiu...
geriausiu gabalu vis tik laikau "blind", nes su juo jie parode pasauliui kazka naujo, tai geriausiai juos reprezentuojanti daina, tikrieji kornai taip sakant... et, nostalgija vercia nubraukt asara...
ikalinta_plunksnoje>> normalus vyrukas tasai musu jonathan'as davis'as
2006 m. spalio 1 d. 17:24:09
2006 m. rugpjūčio 6 d. 14:56:52
2006 m. rugpjūčio 6 d. 11:21:31
Nors vokalisto mikrofonas visai patinka.
2006 m. rugpjūčio 5 d. 21:43:38
2006 m. rugpjūčio 5 d. 21:11:48
2006 m. liepos 23 d. 18:32:19
mechanical_animal >> kas tau sake, kad as klausau ju naujus gabalus, kurie, tikriausiai, popsovi?
tendencija woozy, tendencija..