Praeieitos savaitės.
1.Rachel's – Old Road 60 (24) Daina kuri iš dalies atspindėjo savaitę. Nuolatinis bėgimas, visai neišraiškinga, pagrindinis motyvas vos vos kartais pasirodo, ir kažkokia nežinomybė. Pavadinimas labai tinka.
2.Toroidh – Hail Wermland (22) Na čia įspūdingas vokalinis kūrinys, neToroidiškas, tiesiog jaučiu simpatiją tokioms dainoms, kaip eina po pažastim pasikišę draugo kūną, kareiviai.
3.Ef – He Came, He Stayed, He Fell (16) Visiškai eilinis post rocko bandas, bet neeilinė jų daina. bet kad TIK gražu ir viskas.
4.Romowe Rikoito – A Sea-Spell (12) Turbūt klausomiausia rudens muzika mano. Patinka jų muzikoje ryški muzikinė linija, nors vakalaas kai kur nepatinka. Bet tokios muzikos man ir reikia.
5.Current 93 – Calling for Vanished Faces II (11) Šios grupės galiu klausytis ko gero tik per live įrašus. Nes tada jie nuostabūs. Labai ekspresyvus ir užburiantis atlikimas.
11.26 - 12.02
1.Franz Ferdinand - Matinee (labai smagi daina,o užkabino nepatikėsit kada. kai žiūrėjau per Yootube NME awards : D)
2.Kasabian - Empire (perlas.tikras perlas.daina vežanti nežmoniškai.ją klautys reikia ant viso garso,deja,aš tausoju ausis )
3.Franz Ferdinand - The Fallen (šiuo metu mėgstamiausia jų daina :> šiaip žinoma jau seniai,tik,kaip visada,nežinojau kad čia FF : ))
4.Muse - Muscle Museum (labai gražūs žodžiai ir labai faina klausyt einant lauke kai sninga :})
5.Muse - Take A Bow(šita pastaruoju metu dažnai klausoma.nes tokia futurištiška.kaip jau ankščiau minėjau - futuristo daina :})
Akvarium - Mama, ja ne mogu bolshe pyt
Siela - Tavęs man reikėjo
Korol' i Shut - Mariya
Emilie Autumn - Dead Is The New Alive
3. Wolfmother - Joker And The Thief (Oi veža ši išskirtinė grupė)
4. Muse - Sing For Absolution (Pastaruoju metu klausant šios dainos, man per kūną eina kažkokie virpuliukai)
5. I.R. - Idol (Puiki lietuviška grupė, laukiu nesulaukiu jų konco šį penktadienį)
1. Sigur Ros - Von (anksčiau į šią dainą per daug dėmesio nekreipdavau. Taip eidavo ir praeidavo. O dabar ji yra tarp mano mėgiamiausių.)
2. Janis Joplin - Little Girl Blue (nuostabu. Janis Janis Janis)
3. Sigur Ros - Vitherahr Velh Til Loftowrowsah (teko parašyti kaip tarias, nes islandiškos raidės čia belenkaip iškraipomos .. Dar vienas šedevras.)
4. Sigur Ros - Untitled 1
5. Sigur Ros - Glosoli
Taigi praėjusi savaitė priklausė Sigur Ros'ams. Vėl.
1. Union of Knives - Evil Has Never (electronic škias... nu bet graži kažkaip... "I'm zero - don't waste words with me"...);
2. Pink Floyd - The Final Cut (and if i show you my dark side
will you still hold me tonight
and if i open my heart to you
and show you my weak side
what would you do nu ir šiaip gi. PINK FLOYD !);
3. Diary of Dreams - Son Of A Thief (vienas naujausiųjų kūrinių... belaukiant koncerto. Dod kaip visuomet gilūs);
4. Nine Inch Nails - And All That Could Have Been (geriausia ką iš jų esu girdėjusi);
5. Alter Bridge - Blackbird ( dar viena liūdna ir stipri daina).
All in all, liūdesio savaitė - liūdesio ir dainos.
1. Katedra - Kalinys
2. Katedra - Žveigždelė (primena draugę, gerus koncus ir šiaip, puiki daina...)
3. Ghostorm - By*is raibas ( xDD net nežinau...)
4. Siela - Nakties Pacientai (viena iš geriausių Sielos dainų, labai tinka man(: )
5. Siela - Rudenio Dievas (viskas rudeniška, kaip ir turi būti...)
** Anathema – are you there (be galo gražu)
*** Anathema – A Natural Disaster (nei pridėsi nei atimsi)
**** Paolo Nutini – Last Request (nauja meilė )
***** Placebo – I Know (primena koncertą :>)
3. Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Francisko(nereikia aiskinti)
4. Business - Hardcore Hooligan(old skulinis oi!)
5. Jet - Are U Gonna Be My Girl(indie klasika bent man)
1. Bloc Party - Banquet(tiesiog axujena)
2. Bloc Party - Fluis pradziu neprilipo, o dabar priot)
1. Urge overkill – Girl, you will be a woman soon (dabar supratau, kodėl tą vakarą grojo. Atspėta: „Ne nu bet.. Degtukas.“);
2. Faith no more – Easy (turbūt tikroji versija. Labai dera su šviesiais sekmadieniais, sniegu ir kitkuo);
3. Savage – Only you (nes moters balsas harmoningai įsipaišo. Senoviškai);
4. Depeche mode- Policy of truth (paskutinė nata žavinga. Ir visa pati, seksuali labai);
5. The Cure – Prayers for rain.
3. Domantas Razauskas – Meistrui. Nemiegu, kalbėk. Na tokia, klausai jauti, nori dar ir kaskart kitaip, vis iš naujo ir stipriau, tikriau.
4. Pienas – Sunus ir dukterys.
5. Domantas Razauskas – Gruodis. O šios jau atsitiktinai. Ir toliau Razauskas ir Pienas.
1. THE KILLERS - For Reasons Unknown (sunku kažką ir pasakyt, negaliu išmest iš galvos šitos dainos )
2. KEANE - With or Without You (tiesiog graži daina)
3. THE KILLERS - Exitlude (atrodo tokia pažįstama daina, tarsi jau 100 metų jos klausytumeis)
Mano rudens TOP-10 apibendrinant:
1. Digitalism - POGO atradimas unreal
2. Timbaland - The way i are vat kad klausosi tai tikrai, ypac galas grazus
3. David Guetta - Love is gone jo klausantis pasijuntu lyg konce
4. Westbam - Like that undergroundas
5. Westbam - Prototype kazkuo sis kurinys primena i Prodigy muzikos archyva
6. Roxette - Fading like a flover todel kad patinka
7. animacinio filmo takelis unlimited desire todel kad ish tiesu geras kurinys tiek instrumentika, tiek aranzuote
8. CC Catch - You can be my lucky star disco puiku, jeigu ish tiesu geras disco
9. Nelly Furtado - Say it right ish tiesu tai liudna daina, visur uzdedama
10. Scooter - Behind the cow pastaruju ish tiesu geru Scooter singlu.
I. Peter Murphy – Cuts You Up
II. Placebo – Pierrot the Clown
III. Peter Murphy – Marlene Dietrich's Favourite Poem
IV. Peter Murphy – Shy
V. Peter Murphy – Deep Ocean Vast Sea
Roxette - Sleeping In My Car. Ale sena daina, bet pirmą kart girdžiu. Visai smagi. Visgi Roxette.
Husky Rescue - Summertime Cowboy. Dar vis nesuprantu, kas man joje patinka. Arba patinka viskas. Suomiai pavarė ^^.
Amy Winehouse - Rehab. Gėda, tai vienintelė jos girdėta daina, bet užvežė, jė!
Garbage - Tell Me Where It Hurts. Š lydi mane visur - į mokyklą, iš mokyklos, mokykloj, mano žadintuve.
1. Nine Inch Nails - Something I Can Never Have (pavadinimas viską pasako, taip pat žodžiai...)
2. W.A.S.P. - The Idol (patinka lėta rami melodija, lyriški žodžiai ir nuotaika)
3. Diary Of Dreams - She And Her Darksness (Prisiminiau laikus, kai ši daina buvo mėgiamiausia)
4. Nine Inch Nails - All That Could Have Been (Nuostabi melodija, nuostabūs žodžiai ir visas bendras garas nuostabus)
5. Siela - Be Vienos Dienos Pilnatis (...be vienos dienos kažkam gyvenimas, be vienos dienos kažkam mirtis, o danguj beveik pilnatis, be vienos dienos - pilnatis...)
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. gruodžio 4 d. 21:04:10
Praeieitos savaitės.
1.Rachel's – Old Road 60 (24) Daina kuri iš dalies atspindėjo savaitę. Nuolatinis bėgimas, visai neišraiškinga, pagrindinis motyvas vos vos kartais pasirodo, ir kažkokia nežinomybė. Pavadinimas labai tinka.
2.Toroidh – Hail Wermland (22) Na čia įspūdingas vokalinis kūrinys, neToroidiškas, tiesiog jaučiu simpatiją tokioms dainoms, kaip eina po pažastim pasikišę draugo kūną, kareiviai.
3.Ef – He Came, He Stayed, He Fell (16) Visiškai eilinis post rocko bandas, bet neeilinė jų daina. bet kad TIK gražu ir viskas.
4.Romowe Rikoito – A Sea-Spell (12) Turbūt klausomiausia rudens muzika mano. Patinka jų muzikoje ryški muzikinė linija, nors vakalaas kai kur nepatinka. Bet tokios muzikos man ir reikia.
5.Current 93 – Calling for Vanished Faces II (11) Šios grupės galiu klausytis ko gero tik per live įrašus. Nes tada jie nuostabūs. Labai ekspresyvus ir užburiantis atlikimas.
2007 m. gruodžio 4 d. 18:09:53
1.Franz Ferdinand - Matinee (labai smagi daina,o užkabino nepatikėsit kada.
2.Kasabian - Empire (perlas.tikras perlas.daina vežanti nežmoniškai.ją klautys reikia ant viso garso,deja,aš tausoju ausis
3.Franz Ferdinand - The Fallen (šiuo metu mėgstamiausia jų daina :> šiaip žinoma jau seniai,tik,kaip visada,nežinojau kad čia FF : ))
4.Muse - Muscle Museum (labai gražūs žodžiai ir labai faina klausyt einant lauke kai sninga :})
5.Muse - Take A Bow(šita pastaruoju metu dažnai klausoma.nes tokia futurištiška.kaip jau ankščiau minėjau - futuristo daina :})
2007 m. gruodžio 4 d. 13:11:36
Babyshambles - Fuck Forever
Akvarium - Mama, ja ne mogu bolshe pyt
Siela - Tavęs man reikėjo
Korol' i Shut - Mariya
Emilie Autumn - Dead Is The New Alive
2007 m. gruodžio 4 d. 08:00:34
2. Metallica - Nothing Else Matters (Tiesiog sukelia daug jausmų)
3. Wolfmother - Joker And The Thief (Oi veža ši išskirtinė grupė)
4. Muse - Sing For Absolution (Pastaruoju metu klausant šios dainos, man per kūną eina kažkokie virpuliukai)
5. I.R. - Idol (Puiki lietuviška grupė, laukiu nesulaukiu jų konco šį penktadienį)
2007 m. gruodžio 3 d. 23:28:20
2. Janis Joplin - Little Girl Blue (nuostabu. Janis Janis Janis)
3. Sigur Ros - Vitherahr Velh Til Loftowrowsah (teko parašyti kaip tarias, nes islandiškos raidės čia belenkaip iškraipomos .. Dar vienas šedevras.)
4. Sigur Ros - Untitled 1
5. Sigur Ros - Glosoli
Taigi praėjusi savaitė priklausė Sigur Ros'ams. Vėl.
2007 m. gruodžio 3 d. 21:53:11
2. Pink Floyd - The Final Cut (and if i show you my dark side
will you still hold me tonight
and if i open my heart to you
and show you my weak side
what would you do nu ir šiaip gi. PINK FLOYD !);
3. Diary of Dreams - Son Of A Thief (vienas naujausiųjų kūrinių... belaukiant koncerto. Dod kaip visuomet gilūs);
4. Nine Inch Nails - And All That Could Have Been (geriausia ką iš jų esu girdėjusi);
5. Alter Bridge - Blackbird ( dar viena liūdna ir stipri daina).
All in all, liūdesio savaitė - liūdesio ir dainos.
2007 m. gruodžio 3 d. 21:44:51
2. Katedra - Žveigždelė (primena draugę, gerus koncus ir šiaip, puiki daina...)
3. Ghostorm - By*is raibas ( xDD net nežinau...)
4. Siela - Nakties Pacientai (viena iš geriausių Sielos dainų, labai tinka man(: )
5. Siela - Rudenio Dievas (viskas rudeniška, kaip ir turi būti...)
2007 m. gruodžio 3 d. 20:40:15
Novembers Doom – If Forever (Gėris, jau ta rami intonacija..)
Anathema – Parisienne Moonlight (Ačiū Ji-Kvėpuoja (hug))
Antimatter – Everything You Know Is Wrong (pavadinime esmė)
Deine Lakaien – Into My Arms (Nuostabi daina, rekomenduoju)
2007 m. gruodžio 3 d. 19:25:17
** Anathema – are you there (be galo gražu)
*** Anathema – A Natural Disaster (nei pridėsi nei atimsi)
**** Paolo Nutini – Last Request (nauja meilė
***** Placebo – I Know (primena koncertą :>)
2007 m. gruodžio 3 d. 11:24:22
2. Bloc Party - Flux (is pradziu neprilipo, o dabar priot)
2007 m. gruodžio 3 d. 11:23:47
2. Bloc Party - Flu
2007 m. gruodžio 3 d. 00:26:40
2. Faith no more – Easy (turbūt tikroji versija. Labai dera su šviesiais sekmadieniais, sniegu ir kitkuo);
3. Savage – Only you (nes moters balsas harmoningai įsipaišo. Senoviškai);
4. Depeche mode- Policy of truth (paskutinė nata žavinga. Ir visa pati, seksuali labai);
5. The Cure – Prayers for rain.
2007 m. lapkričio 30 d. 18:32:44
2. The Fray - How to Save a Life
3. Depeche Mode - I Feel You
4. Coldplay - Yellow (acoustic)
5. Sting - Fields of Gold
2007 m. lapkričio 29 d. 23:31:55
2. Domantas Razauskas – Burtininke. Nuo šios irgi niekaip aš nepasveikstu. Ar kas nors pasiginčys, kad ji tobula?
3. Domantas Razauskas – Meistrui. Nemiegu, kalbėk. Na tokia, klausai jauti, nori dar ir kaskart kitaip, vis iš naujo ir stipriau, tikriau.
4. Pienas – Sunus ir dukterys.
5. Domantas Razauskas – Gruodis. O šios jau atsitiktinai. Ir toliau Razauskas ir Pienas.
2007 m. lapkričio 29 d. 20:59:22
2. KEANE - With or Without You (tiesiog graži daina)
3. THE KILLERS - Exitlude (atrodo tokia pažįstama daina, tarsi jau 100 metų jos klausytumeis)
O kitos dainos jau ne taip ryškiai klausomos
2007 m. lapkričio 29 d. 20:14:23
1. Digitalism - POGO atradimas unreal
2. Timbaland - The way i are
3. David Guetta - Love is gone
4. Westbam - Like that
5. Westbam - Prototype
6. Roxette - Fading like a flover
7. animacinio filmo takelis unlimited desire
8. CC Catch - You can be my lucky star
9. Nelly Furtado - Say it right
10. Scooter - Behind the cow
2007 m. lapkričio 29 d. 17:39:36
II. Placebo – Pierrot the Clown
III. Peter Murphy – Marlene Dietrich's Favourite Poem
IV. Peter Murphy – Shy
V. Peter Murphy – Deep Ocean Vast Sea
2007 m. lapkričio 28 d. 22:10:55
Madonna - Candy Shop. kažkokia demo versija vos ne r&b, bet visai patiko.
Roxette - Sleeping In My Car. Ale sena daina, bet pirmą kart girdžiu. Visai smagi. Visgi Roxette.
Husky Rescue - Summertime Cowboy. Dar vis nesuprantu, kas man joje patinka. Arba patinka viskas. Suomiai pavarė ^^.
Amy Winehouse - Rehab. Gėda, tai vienintelė jos girdėta daina, bet užvežė, jė!
Garbage - Tell Me Where It Hurts. Š lydi mane visur - į mokyklą, iš mokyklos, mokykloj, mano žadintuve.
2007 m. lapkričio 28 d. 17:59:53
2. W.A.S.P. - The Idol (patinka lėta rami melodija, lyriški žodžiai ir nuotaika)
3. Diary Of Dreams - She And Her Darksness (Prisiminiau laikus, kai ši daina buvo mėgiamiausia)
4. Nine Inch Nails - All That Could Have Been (Nuostabi melodija, nuostabūs žodžiai ir visas bendras garas nuostabus)
5. Siela - Be Vienos Dienos Pilnatis (...be vienos dienos kažkam gyvenimas, be vienos dienos kažkam mirtis, o danguj beveik pilnatis, be vienos dienos - pilnatis...)
2007 m. lapkričio 27 d. 22:39:42