iš vis mokslai žudo, nebegaliu nei muzikos normaliai pasiklausyt, deja, nieko nauja ir neturiu, mano muzikinis skonis visai nesivysto
Madonna - Candy Shop. kažkokia demo versija vos ne r&b, bet visai patiko.
Roxette - Sleeping In My Car. Ale sena daina, bet pirmą kart girdžiu. Visai smagi. Visgi Roxette.
Husky Rescue - Summertime Cowboy. Dar vis nesuprantu, kas man joje patinka. Arba patinka viskas. Suomiai pavarė ^^.
Amy Winehouse - Rehab. Gėda, tai vienintelė jos girdėta daina, bet užvežė, jė!
Garbage - Tell Me Where It Hurts. Š lydi mane visur - į mokyklą, iš mokyklos, mokykloj, mano žadintuve.
1. Nine Inch Nails - Something I Can Never Have (pavadinimas viską pasako, taip pat žodžiai...)
2. W.A.S.P. - The Idol (patinka lėta rami melodija, lyriški žodžiai ir nuotaika)
3. Diary Of Dreams - She And Her Darksness (Prisiminiau laikus, kai ši daina buvo mėgiamiausia)
4. Nine Inch Nails - All That Could Have Been (Nuostabi melodija, nuostabūs žodžiai ir visas bendras garas nuostabus)
5. Siela - Be Vienos Dienos Pilnatis (...be vienos dienos kažkam gyvenimas, be vienos dienos kažkam mirtis, o danguj beveik pilnatis, be vienos dienos - pilnatis...)
Top-10
1. Digitalism - Pogo (2)
2. Timbaland - The way i are (4)
3. Nelly Furtado - Do it (N) yra dainoj tokia ziauriai grazus lyrikos intarpas suzavejo
4. Digitalism - idealistic (1)
5. Nelly Furtado - Say it right
6. David Guetta - Love is gone
7. Snap - See the light
8. Marija - Meile
9. Bryan Adams - Run to you
10. Roxette - Fading like a flover
1. Gorillaz - El Manana. Grojant be perstojo, gaunasi puikus aka soundtrackas.
2. Coldplay - Trouble. Lenga, buvo bandyta derinti su pirmąja vieta, bet ana paėmė viršų . Mėgstama, bet ne šįkart.
3. Tool - Opiate. Yra du Tool. Iki Aenima ir po to. Po šios dainos susimaišau ir nebežinau kuri labesnė man.
4. The Cemical Brothers ft Anna Lynne - Hold Tight London. Mano muzikinė klasika.
5. Soldout - Maybe Tomorow (Norva Remix). Yra trys šiuo pavadinimu besidalinančios grupės. Ši užsiima šokių muzikos gamybą - trance. Aišku iš Nyderlandų.
11.18 - 11.25 (čartai laiku - kažkas naujo : ))
1.Muse - Plug In Baby (atradau iš naujo : ))
2.Kaiser Chiefs - Try Your Best (nuostabi melodija ir žodžiai.aw. ; ))
3.Bloc Party - Flux (graži daina,veža,ir žodžiai prasmingi ir gražūs.: ))
4.Muse - Fury (juk reikia išlaikyti top listener poziciją ir šiaip veža)
5.Kaiser Chiefs - Retirement (smagi daina : ))
3. Pink Floyd – Shine on You crazy Diamond [nemaniau, kad kažkas gali taip įtaigiai pagroti gitara šią.. Ir išvis, pirmą kartą išgirdau Floyd'us 'live'];
4. The Cure – One more time;
5. Slowdive – Cello.
Už rūkišką Tartu parkelį. Už Birutės kalną Birštone. Už savaitgalines emocijas Prienuose – už P.F dainas 'gyvai', už išreketuotą masažą : ), atimtą juodą kepurę ir susišnekėjimą ne žodžiais.
3. Suede - Europe Is Our Playground
4. Suede - The Asphalt World
5. The Tears - Beautiful Pain
1.(4) Alicia Keys - No One
2.(1) Chris Brown & T-Pain - Kiss Kiss
3.(3) T-Pain & Kanye West - Good Life
4.(2) Rihanna - Don't Stop The Music
5.(5) Timbaland ft. One Republic - Apologize
Cassidy – Where My Niggas At
Cassidy – Leanin' On The Lord (feat. Angie Stone)
Cassidy – Will Never Tell (Uh Uh)
Cassidy – I Pray (feat. Shizlansky)
Cassidy – Innocent
vnzo klausiau visa Cassidy albuma B.A.R.S.
o ka per plejeri klausiau neprisimenu ;P
1. Pink Floyd - Us And Them (tiesiog taip. Turbūt visada pati pačiausia yra ir bus)
2. Mumiy Troll - Takie Divčionki (paprasta ir kartu žavinti. Vis dar. Ir dar ilgai turbūt žavės)
3. LCD Soundsystem - Someone Great
4. Radiohead - How To Disappear Completely (taip pat viena iš pačių pačiausių,kurioms komentarų nereikia)
5. The Jimi Hendrix Experience - The Wind Cries Mary (vėlgi viena iš pačių pačiausių ;] )
1. FusedMARc - Contraction. Keisto lietuviško downbeato kūrėjai, kolkas labiausiai sužavėjo savo pirmu kūriniu. Garsiai klausosi gerai, ir girdisi daugiau
2. Placebo - Pictures. Pintcius klausė daug Placebo vieną dieną. Nežinau kaip ši daina pasidarė klausomiausia.
3. Portishead - Roads iš Roseland. Viena iš pačiausių. Publikos plojimai ir švilpimas šią dainą puošia.
4. Placebo - Space Monkey. Patiko nuo pradžios. Patinka ir dabar. Galbūt su Something Rotten geriausiai skambančios šios buvusios trijulės, dabar dvijulės, dainos.
5. Placebo - Infra-Red. Ir tokie būna spinduliai ... raudoni ... infra. Va !
1 - FOO FIGHTERS - Long Road To Ruin
2 - SERJ TANKIAN - Empty Walls
3 - ANGELS & AIRWAVES - Everything's Magic
4 - HELLOWEEN - As Long As I Fall
5 - THURSDAY - Ladien And Gentleman.
pusantros paros duomenys...
1. Modest Mouse - Float On
2. Modest Mouse - The Ocean Breaths Salty
3. Justice - D.A.N.C.E
4. The Venus In Furs - Bitter-Sweet
5. The Killers - Ruby, don't take your love to town
nes tai,man dar pakankamai "šviežia"
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
2007 m. lapkričio 28 d. 22:10:55
Madonna - Candy Shop. kažkokia demo versija vos ne r&b, bet visai patiko.
Roxette - Sleeping In My Car. Ale sena daina, bet pirmą kart girdžiu. Visai smagi. Visgi Roxette.
Husky Rescue - Summertime Cowboy. Dar vis nesuprantu, kas man joje patinka. Arba patinka viskas. Suomiai pavarė ^^.
Amy Winehouse - Rehab. Gėda, tai vienintelė jos girdėta daina, bet užvežė, jė!
Garbage - Tell Me Where It Hurts. Š lydi mane visur - į mokyklą, iš mokyklos, mokykloj, mano žadintuve.
2007 m. lapkričio 28 d. 17:59:53
2. W.A.S.P. - The Idol (patinka lėta rami melodija, lyriški žodžiai ir nuotaika)
3. Diary Of Dreams - She And Her Darksness (Prisiminiau laikus, kai ši daina buvo mėgiamiausia)
4. Nine Inch Nails - All That Could Have Been (Nuostabi melodija, nuostabūs žodžiai ir visas bendras garas nuostabus)
5. Siela - Be Vienos Dienos Pilnatis (...be vienos dienos kažkam gyvenimas, be vienos dienos kažkam mirtis, o danguj beveik pilnatis, be vienos dienos - pilnatis...)
2007 m. lapkričio 27 d. 22:39:42
2007 m. lapkričio 27 d. 22:35:44
1. Digitalism - Pogo (2)
2. Timbaland - The way i are (4)
3. Nelly Furtado - Do it (N) yra dainoj tokia ziauriai grazus lyrikos intarpas
4. Digitalism - idealistic (1)
5. Nelly Furtado - Say it right
6. David Guetta - Love is gone
7. Snap - See the light
8. Marija - Meile
9. Bryan Adams - Run to you
10. Roxette - Fading like a flover
2007 m. lapkričio 27 d. 10:59:56
2. Coldplay - Trouble. Lenga, buvo bandyta derinti su pirmąja vieta, bet ana paėmė viršų
3. Tool - Opiate. Yra du Tool. Iki Aenima ir po to. Po šios dainos susimaišau ir nebežinau kuri labesnė man.
4. The Cemical Brothers ft Anna Lynne - Hold Tight London. Mano muzikinė klasika.
5. Soldout - Maybe Tomorow (Norva Remix). Yra trys šiuo pavadinimu besidalinančios grupės. Ši užsiima šokių muzikos gamybą - trance. Aišku iš Nyderlandų.
2007 m. lapkričio 27 d. 01:53:03
2. Metallica - Nothing else matters
3. ACDC - Hells bells
4. Guns 'n' Roses - Paradise City
5. U2 - Sunday bloody sunday
2007 m. lapkričio 26 d. 16:59:01
2. Just Jack - Disco Friends
3. LMP - Katarina
4.Pieno Lazeriai - Hero
5. the Cure - Friday I'm In Love
2007 m. lapkričio 26 d. 16:53:28
1.Muse - Plug In Baby (atradau iš naujo : ))
2.Kaiser Chiefs - Try Your Best (nuostabi melodija ir žodžiai.aw. ; ))
3.Bloc Party - Flux (graži daina,veža,ir žodžiai prasmingi ir gražūs.: ))
4.Muse - Fury (juk reikia išlaikyti top listener poziciją
5.Kaiser Chiefs - Retirement (smagi daina : ))
2007 m. lapkričio 25 d. 23:25:46
1. The Cure – The Loudest sound;
2. Commodores – Easy Like Sunday Mornin';
3. Pink Floyd – Shine on You crazy Diamond [nemaniau, kad kažkas gali taip įtaigiai pagroti gitara šią.. Ir išvis, pirmą kartą išgirdau Floyd'us 'live'];
4. The Cure – One more time;
5. Slowdive – Cello.
Už rūkišką Tartu parkelį. Už Birutės kalną Birštone. Už savaitgalines emocijas Prienuose – už P.F dainas 'gyvai', už išreketuotą masažą : ), atimtą juodą kepurę ir susišnekėjimą ne žodžiais.
2007 m. lapkričio 24 d. 22:54:00
2. Meat Puppets - Lake of fire.
3. Black Flag - Wasted
4. Nirvana - Drain you.
5. Nirvana - Rape me.
2007 m. lapkričio 24 d. 22:05:29
1. Brett Anderson - Song For My Father (acoustic)
2. Suede - The Wild Ones
3. Suede - Europe Is Our Playground
4. Suede - The Asphalt World
5. The Tears - Beautiful Pain
Pastoviai grotuve. Ratu.
2007 m. lapkričio 23 d. 19:22:28
2007 m. lapkričio 23 d. 19:22:11
1.Bloc Party - Flu
2.Muse - Take A Bow(futuristo daina)
3.Muse - Fury( - )
4.Muse - Supermassive Black Hole(VEŽA)
5,Radiohead - Karma Police(nuostabi daina : ),manau eks siųstis Radiohead diskografiją : ))
2007 m. lapkričio 23 d. 14:22:33
1.(4) Alicia Keys - No One
2.(1) Chris Brown & T-Pain - Kiss Kiss
3.(3) T-Pain & Kanye West - Good Life
4.(2) Rihanna - Don't Stop The Music
5.(5) Timbaland ft. One Republic - Apologize
2007 m. lapkričio 22 d. 09:21:53
Cassidy – Leanin' On The Lord (feat. Angie Stone)
Cassidy – Will Never Tell (Uh Uh)
Cassidy – I Pray (feat. Shizlansky)
Cassidy – Innocent
vnzo klausiau visa Cassidy albuma B.A.R.S.
o ka per plejeri klausiau neprisimenu ;P
2007 m. lapkričio 21 d. 00:15:11
2. Mumiy Troll - Takie Divčionki (paprasta ir kartu žavinti. Vis dar. Ir dar ilgai turbūt žavės)
3. LCD Soundsystem - Someone Great
4. Radiohead - How To Disappear Completely (taip pat viena iš pačių pačiausių,kurioms komentarų nereikia)
5. The Jimi Hendrix Experience - The Wind Cries Mary (vėlgi viena iš pačių pačiausių ;] )
Taigi buvo 'pačių pačiausių' dainų savaitė man
2007 m. lapkričio 20 d. 17:05:00
2. Placebo - Pictures. Pintcius klausė daug Placebo vieną dieną. Nežinau kaip ši daina pasidarė klausomiausia.
3. Portishead - Roads iš Roseland. Viena iš pačiausių. Publikos plojimai ir švilpimas šią dainą puošia.
4. Placebo - Space Monkey. Patiko nuo pradžios. Patinka ir dabar. Galbūt su Something Rotten geriausiai skambančios šios buvusios trijulės, dabar dvijulės, dainos.
5. Placebo - Infra-Red. Ir tokie būna spinduliai ... raudoni ... infra. Va !
2007 m. lapkričio 19 d. 23:52:37
2. Draconian - She Dies
3. Within Temptation - Pale
4. Within Temptation - Somewhwre
5. Nightwish - Amaranth
2007 m. lapkričio 19 d. 23:38:00
2 - SERJ TANKIAN - Empty Walls
3 - ANGELS & AIRWAVES - Everything's Magic
4 - HELLOWEEN - As Long As I Fall
5 - THURSDAY - Ladien And Gentleman.
pusantros paros duomenys...
2007 m. lapkričio 19 d. 21:45:00