I. Keistuolių Teatras – Būk Šalia (Tiesiog, juk tai Keistuoliai : ))
II. The Cranberries – Dying in the Sun (Viena iš labiausiai užkliuvusių TC dainų, perklausius diskografiją)
III. Gary Jules – Mad World (Dėkinga vienam žmogui už šią dainą. Nuostabus piano, nuostabūs žodžiai. Gražu )
IV. Keistuolių Teatras – Rodyk, ką moki (Pralinksmėjimui, nagi rodykit ką mokat : ))
V. Within Temptation – Angels (Aš manau čia be žodžių : | , jei taip reguliariai klausau, manau man jos ir reikia)
Archive - Fuck U (taško. esmė žodžiuose ir intonacijoj )
Vast - Pretty When You Cry (graužiuosi, kad neturiu jos dabar su savim, ji man kol kas tik galvoj groja dar vienas paprastas, bet nesveikėliškas gabalas)
3. Domanto Razausko "Burtininkė". Man ji - atradimas. Nepaprasta. Ir viso to neina pasakyti. Reikia išgirsti.
4. System of a Down "Lonely Day". Maža apie ją gerų atsiliepimų, o man patinka. Gal banalu, gal atsibodę ir šimtą kartų girdėta. Ir velniop. Man patinka. Priežasčių neieškau.
5. Pieno "Shambala Ragga". Tiesiog linksma daina. Prasijudinimui. Bent minčių.
Penkios ne top ir ne šios savaitės dainos, bet po jų eisiu (iš)protėt:
1.Ulver - EOS. Iš naujo jų albumo, kurio dar neklausiau, daina nuostabi, pavadinimas atrodo graikų deivės.
2.The Cure - Cold. Barbenu pirštais kai žiūriu live šitos dainos, iš albumo kuris buvo vienas iš "tų".
3.Kammarheit - Sleep After Toyle, Port After. Kartą miegojau ir ši daina mane prižadino, nors grojo labai tyliai. Ir išgąsdino, todėl prižadino.
4.Eluvium - Seeing You Off the Edges. Plaukiantis ambient projektas. Daina niekuom neypatinga, bet mano.
5.Jeniferever - Winter Nights. Laukiu žiemos, kad galėčiau miegoti ištisas paras.
1. Vanessa Carlton - White Houses
2. Sum 41 - Pieces
3. Coldplay - The Scientist
4. Holly Brook - What i wouldn't give
5. Simple plan - welcome to my life
Paskutine neipatinga, nes jau atsibodusi, o visos kitos tai nerealios negaleciau neij vienos isskirti.
The Dresden Dolls – Shores of California
The Academy Is... – We've Got A Big Mess On Our Hands
dr.Green – Ultra Violence
Guns N' Roses – Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Bauhaus – Who Killed Mr. Moonlight
1.Muse - Fury
2.Keane - The Frog Prince
3.Muse - Supermassive Black Hole
4.Keane - She Sells Sanctuary
5.Muse - Take A Bow
3 Nicole Scherzinger feat Will I Am "Baby Love"
4 Jennifer Lopez "Do It Well"
5 Will I Am "One More Chance"
1. Tribes of the city – A day in the city (Efektai, repeating variantas ir moters balsas gražus. Visas jų albumas ganėtinai neblogas);
2. The Knife – Still light (Na, The Knife jau senokai įstrigo galvon. Pastaruoju metu- ši);
3. The Cure – If only tonight we can sleep (Mistifikacija kvepia čionais);
4. ATB – No fate (Čia vieną dieną non-stop ji ypatingai tiko, foniniam antiveiksmui);
5. A.Giniotis – Už jūros (Buvau visai pamiršus, jei nebūtų atsiuntę. Jaukiai).
2.Britney Spears - gimme more
3.Justin T. and Beyonce - until the end of time
4.Nicole Scherzinger - whatever you like
5Nicole Scherzinger and Rihanna - winning woman.
ne eilės tvarka, bet šiaip labai klausomos dainos...
a) Frank The Baptist - Echoes Of Never (piktas skambesys ir linksmai nuteikianti dainavimo maniera, puikumėlis)
b) W.A.S.P. - The Idol (liūdna, graudi, ir kažkokia desperatiška daina, pagilinanti rudeninį ilgesį ir liūdesį)
c) Paradise Lost - Disappear (irgi liūdnokai skambanti, kažkokio klampumo pojūtį suteikianti daina, ramina ir glosto ausį)
d) Motörhead - God was Never on Your Side (na, pavadinimas iškalbus, ir šiaip labai nuostabi daina, negaliu komentuoti daugiau
e) Apocalyptica - I Don't Care (dainuoja kažkoks vyrukas, nepamenu pavardės, nuosati daina, melodija - nepakartojama, žodžiai irgi geri, liūdnoka, nuostabi, gal net kiek šiurkšti...)
1. Witch Hunt - Blindfold (na,čia kaip ir paeitą savaitę.tik kuo toliau, tuo stipriau );
2. Jose Gonzalez - Heartbeats (passion);
3. Pearl Jam - Save You (nežinau.tiesiog.tinka...);
4. Apocalyptica - Seemann (čia koncerto vienas stebuklų ir dar N. Hagen balsas...mm.. )
5. The Smiths - Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me (pavadinimas daug ką paaiškina.nenoriu plėstis.kai liūdna).
1 Radiohead – Planet Telex
sena puiki daina
2 Josh Groban – I'll Be Home for Christmas
kalėdinė grįžimo namo daina
3 Katie Melua – Perfect Circle
nauja daina
4 Orchestral Manoeuvres in the Dark – All That Glitters
daina
5 Michael Nyman – The Heart Asks Pleasure First
instrumentinis kūrinys
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. spalio 22 d. 18:32:09
2. Origa - Ponimaju
3. Sel - Laužau Standartus
4. Apocalyptica - Worlds Collide (antra dalis dainos velka, taip konkrečiai
5. Justin Timberlake - Losing My Way.
Kas buvo šiaip išgirsta (kas sudarė didžiąją dalį), buvo įdomiau ...
2007 m. spalio 22 d. 18:15:27
Tada dar tau vertėtų paklausyti visą Donnie Darko OST
Jau siunčiuosi patį filmą ir manau užsinorėsiu ir viso OST (:
2007 m. spalio 22 d. 17:45:47
III. Gary Jules – Mad World (Dėkinga vienam žmogui už šią dainą. Nuostabus piano, nuostabūs žodžiai. Gražu
Tada dar tau vertėtų paklausyti visą Donnie Darko OST
1. HIM - Wicked game
2. Donnie Darko OST - The Artifact & Living
3.Atika - Aleliuja 2000
4.Atika - Lovsongas
5.SR-71 - Let It Whip
2007 m. spalio 22 d. 17:04:28
II. The Cranberries – Dying in the Sun (Viena iš labiausiai užkliuvusių TC dainų, perklausius diskografiją)
III. Gary Jules – Mad World (Dėkinga vienam žmogui už šią dainą. Nuostabus piano, nuostabūs žodžiai. Gražu
IV. Keistuolių Teatras – Rodyk, ką moki (Pralinksmėjimui, nagi rodykit ką mokat : ))
V. Within Temptation – Angels (Aš manau čia be žodžių : | , jei taip reguliariai klausau, manau man jos ir reikia)
2007 m. spalio 22 d. 15:53:34
arba Evermore - It's Too Late (Dirty South Remix), labai jau man kažkoks savas šitas gabalas, ramina ir guodžia paskutiniu metu ko tais
2007 m. spalio 22 d. 15:50:07
Judas Priest - Abductors (iš naujo atradau priest'us, ir turbūt ilgam)
Archive - Fuck U (taško. esmė žodžiuose ir intonacijoj
Vast - Pretty When You Cry (graužiuosi, kad neturiu jos dabar su savim, ji man kol kas tik galvoj groja
2007 m. spalio 22 d. 00:48:39
1. Tori Amos "Winter". Apkalbėta, apipasakota, išgirta ne kartą ir net ne penkis. Tiesiog reikia jos ir viskas.
2. Disturbed "Forsaken". Kažkada man buvo nesveika jos manija. Praėjo. Dabar vėl atradau CD su ja ir įklimpau. Neišlipa jinai nei iš winamp'o, nei iš galvos.
3. Domanto Razausko "Burtininkė". Man ji - atradimas. Nepaprasta. Ir viso to neina pasakyti. Reikia išgirsti.
4. System of a Down "Lonely Day". Maža apie ją gerų atsiliepimų, o man patinka. Gal banalu, gal atsibodę ir šimtą kartų girdėta. Ir velniop. Man patinka. Priežasčių neieškau.
5. Pieno "Shambala Ragga". Tiesiog linksma daina. Prasijudinimui. Bent minčių.
2007 m. spalio 22 d. 00:40:26
1.Ulver - EOS. Iš naujo jų albumo, kurio dar neklausiau, daina nuostabi, pavadinimas atrodo graikų deivės.
2.The Cure - Cold. Barbenu pirštais kai žiūriu live šitos dainos, iš albumo kuris buvo vienas iš "tų".
3.Kammarheit - Sleep After Toyle, Port After. Kartą miegojau ir ši daina mane prižadino, nors grojo labai tyliai. Ir išgąsdino, todėl prižadino.
4.Eluvium - Seeing You Off the Edges. Plaukiantis ambient projektas. Daina niekuom neypatinga, bet mano.
5.Jeniferever - Winter Nights. Laukiu žiemos, kad galėčiau miegoti ištisas paras.
2007 m. spalio 20 d. 21:30:57
2. Sum 41 - Pieces
3. Coldplay - The Scientist
4. Holly Brook - What i wouldn't give
5. Simple plan - welcome to my life
Paskutine neipatinga, nes jau atsibodusi, o visos kitos tai nerealios negaleciau neij vienos isskirti.
2007 m. spalio 20 d. 20:54:39
(pagal last.fm)
The Dresden Dolls – Shores of California
The Academy Is... – We've Got A Big Mess On Our Hands
dr.Green – Ultra Violence
Guns N' Roses – Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Bauhaus – Who Killed Mr. Moonlight
2007 m. spalio 20 d. 20:45:01
(pagal last.fm)
1.Muse - Fury
2.Keane - The Frog Prince
3.Muse - Supermassive Black Hole
4.Keane - She Sells Sanctuary
5.Muse - Take A Bow
2007 m. spalio 20 d. 15:09:27
1 Cinema Bizarre "Lovesongs (They Kill Me)"
2 Depeche Mode "Freelove"
3 Nicole Scherzinger feat Will I Am "Baby Love"
4 Jennifer Lopez "Do It Well"
5 Will I Am "One More Chance"
2007 m. spalio 19 d. 14:55:49
Nerina Pallot - Sophia
HIM - Killing Loneliness
HIM - Pretending
CKY - King Of Rock n Roll
2007 m. spalio 19 d. 00:05:50
1. Tribes of the city – A day in the city (Efektai, repeating variantas ir moters balsas gražus. Visas jų albumas ganėtinai neblogas);
2. The Knife – Still light (Na, The Knife jau senokai įstrigo galvon. Pastaruoju metu- ši);
3. The Cure – If only tonight we can sleep (Mistifikacija kvepia čionais);
4. ATB – No fate (Čia vieną dieną non-stop ji ypatingai tiko, foniniam antiveiksmui);
5. A.Giniotis – Už jūros (Buvau visai pamiršus, jei nebūtų atsiuntę. Jaukiai).
2007 m. spalio 18 d. 17:39:21
1.Sugababes - about you now
2.Britney Spears - gimme more
3.Justin T. and Beyonce - until the end of time
4.Nicole Scherzinger - whatever you like
5Nicole Scherzinger and Rihanna - winning woman.
2007 m. spalio 18 d. 17:34:52
a) Frank The Baptist - Echoes Of Never (piktas skambesys ir linksmai nuteikianti dainavimo maniera, puikumėlis)
b) W.A.S.P. - The Idol (liūdna, graudi, ir kažkokia desperatiška daina, pagilinanti rudeninį ilgesį ir liūdesį)
c) Paradise Lost - Disappear (irgi liūdnokai skambanti, kažkokio klampumo pojūtį suteikianti daina, ramina ir glosto ausį)
d) Motörhead - God was Never on Your Side (na, pavadinimas iškalbus, ir šiaip labai nuostabi daina, negaliu komentuoti daugiau
e) Apocalyptica - I Don't Care (dainuoja kažkoks vyrukas, nepamenu pavardės, nuosati daina, melodija - nepakartojama, žodžiai irgi geri, liūdnoka, nuostabi, gal net kiek šiurkšti...)
2007 m. spalio 17 d. 21:55:55
2. Jose Gonzalez - Heartbeats (passion);
3. Pearl Jam - Save You (nežinau.tiesiog.tinka...);
4. Apocalyptica - Seemann (čia koncerto vienas stebuklų ir dar N. Hagen balsas...mm..
5. The Smiths - Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me (pavadinimas daug ką paaiškina.nenoriu plėstis.kai liūdna).
2007 m. spalio 17 d. 15:34:08
gintuks77 - neblogas tavo topuks,žinai
2007 m. spalio 16 d. 19:38:17
sena puiki daina
2 Josh Groban – I'll Be Home for Christmas
kalėdinė grįžimo namo daina
3 Katie Melua – Perfect Circle
nauja daina
4 Orchestral Manoeuvres in the Dark – All That Glitters
daina
5 Michael Nyman – The Heart Asks Pleasure First
instrumentinis kūrinys
2007 m. spalio 16 d. 16:10:25
2.The Cure – If Only Tonight We Could Sleep
3.The Cure – Prayers for Rain
4.Röyksopp – So Easy
5-10 The Cure
Atrandami tikrieji The Cure... https://www.youtube.com/watch?v=Q...relat ed&search=