Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jūsų savaitės TOP5 klausomiausiųjų

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 148149150151152153154155156157158 ... 207
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dilgele
2007 m. rugsėjo 24 d. 20:10:18
Oasis - The Fame (tikra oasiška daina - nuo pradžios iki galo)
The Cinematics - Human (naujai atrasta grupė, kol kas iš albumo labiausiai įsiminė šita daina. Įdomus, kiek melancholiškas skambesys)
The Tears - Beautiful Pain (jau buvau pamiršus, kokia graži. Tiesiog)
Kula Shaker - Hush (praėjsią savaitę buvo tapus tradicine ryto daina - išjudina)
Echo & the Bunnymen - The Killing Moon (netradiciška. Žavi apatiškas vokalas)

Atsakyti
musebz
2007 m. rugsėjo 24 d. 17:51:39
gintuks77 rašė:
musebz rašė:
gintuks77 - o velnias ač kad priminei Gravel pamiršau
Gravel - Easter Song
o ką?man patinka Muse muzika.argi tai blogai?: )

Nesirg paranoja.
Geriau 3 milijonai !!!
Su Lietuvos krepsininku pergale !!!

ačia.ir tave beje aš nėesergu tiesiog aš juos myliu

2007 m. rugsėjo 24 d. 17:48:46
1. A Perfect Circle – Annihilation (Labai graži įžanga į visą albumą "eMOTIVe". Nežinau tiksliai kas ten per instrumentas naudojamas, (mano manymu metalofonas ten :} ) bet labai gražiai su šnabždesiu susiderina. Atmosferą šiek tiek bauginančią kuria.
It's your choice, your choice, your choice, your choice,
Peace or annihilation

2. A Perfect Circle – The Nurse Who Loved Me (Vien pavadinimas labai patiko. O pati daina - tokia jauki.)
3. Lamb – Gabriel (live Werchter) (Gražu, pasakiška, nuostabu, nepakartojama ir etc. galima tęsti ir tęsti. Jau pati daina kiek jaukumo suteikia, o dar čia - live įrašas. Iš karto širdis į kulnus nusiridena. Miela.)
4. A Perfect Circle – What's Going On (Again and again. Ko gero nepabos man niekaip ji. Norėčiau šios dainos originalą išgirst, bet nemanau, kad bus toks geras, kaip APC koveris. )
5. A Perfect Circle – Gimme Gimme Gimme (Pakankamai daug agresyvumo joje. Kai susinervinu labai tinka.)

2007 m. rugsėjo 24 d. 17:41:14
taaip.
1.Patrick Wolf - Tristan - daina nuostabi.melodija tokia biškį Depešų stiliaus bet aš mėgastu depešus tai mane veža.Patricko balsas ir tas toks įsijautimas primena man Matthew Bellamy tai ir tas patinka begal.
2.Keane - Your Eyes Open - paleidau paklausyt ką aš čia buvau kadai atsisiuntus ir užkabino.gražu <3
3.Muse - Fury.(vis dar) <3
4.Arctic Monkeys - Brianstorm - echh.begalo linksma daina ir ji mane suvarto kaskart kai aš jos klausau.nes yra dainoje pertrauka ir aš neįprantu kad daina dar nesibaigė : D
5.Muse - Knights Of Cydonia.atradau iš naujo <3

2007 m. rugsėjo 22 d. 23:37:23
(0915 - 0922)

1 Kat Deluna feat Elephant Man "Whine Up"
2 Chris Brown "Wall To Wall"
3 Kanye West feat Daft Punk "Stronger"
4 One Republic "Apologize"
5 Seether feat Amy Lee "Broken"

Atsakyti
mechanical_animal
2007 m. rugsėjo 22 d. 23:30:29
KingRoach rašė:
mechanical_animal "Simply The Best", maciau anonsa, laidos neteko.

na matai;] tau nekilo klausimu kodel jinai klausiamiausia ta savaite ;]]

Atsakyti
samsung
2007 m. rugsėjo 22 d. 17:04:15
1. QUEEN - Bohemian Rhapsody ( nežinia kodėl labai stipriai veikia ši daina. Naujai atrasta sena kaip sakoma o jei norisi ko nors linksma klausaus Comic Relief versijos )
2. KEANE - Somewhere Only We Know (skirta medituoti tiesiog labai graži daina, kurios norisi klausytis )
3. THE AUTOMATIC - Thats What She Said (live versija skamba geriau, todėl jos dažniau klausausi )
4. RHCP - Wet Sand (super daina, ypač patinka jos paskutinė minutė )
5. RHCP - Stadium Arcadium (šita jau ne nuo manęs priklausė, ją tiesiog player'is dažnai grojo )

Atsakyti
elenioooke
2007 m. rugsėjo 19 d. 19:44:49
1.Beck- Elevator Music (uch tiesa pasakius, viso "the Information" klausau.)
2.The Kooks- Sofa Song (tiesiog nezinau, kodel.)
3.The White Stripes- I'm slowly turning into you (definitely{/i] geriausia "Icky Thump" albumo daina"))
4.Bing Crosby- Or would you rather be a fish? (jeez, kokia faina ir linksma... ir tokia retro )
5.Arctic Monkeys- Fake Tales Of San Francisco (tiesiog mobiliake uzsilaike... Smagu kartais perklausyt is naujo )

2007 m. rugsėjo 19 d. 19:16:54
Nedekinga apsiriboti vienu TOP5, ypac jei per savaite bent po simta dainu perklausoma ar dar daugiau, sudetinga sutalpinti i viena penketuka. Mano savaites TOP5:
Pirmasis penketukas: 1. Digitalism - POGO (2) visi puikiai zinot, todel be komentaru
2. PET SHOP BOYS - Absolutely fabulous, vat tai linksmas 1994 metais POP buvo, tai ne dabartines Rihanos ar Craig David
3. PINOCHIO - Tu ta tu ta tu ta ta, koks ritmas !!! Daina 1993 metu, bet puikios aranzuotes deka labai gerai klausosi ir dabar, tikrai pasiklause gautumete geros energijos doze.
4. CULTURE BEAT - Adelante !!! Aplamai World in your hands albumas labai kietas, tiems kas megsta eurodance O si daina neabejotina lydere, ypac kai repuojama ispanishkai
5. PAUL VAN DYK - White lies (R) Puikus trance stiliaus kurinys, ko gero vienas geriausiu repertuaru is shio atlikejo, na nebent An angel, ypac dainos pabaiga, taip giliai uz dusios griebianti, net norisi islekt giedra ziemos nakti ir kaukti Cia rimtai

Antrasis mano penketukas:
1. DAVID GUETE - Love is gone, Superinis gabalas, taip ir norisi ant scenos lipti ir su grupe ji atlikti, stipriai veza.
2. WESTBAM - Total extreme, puikus elektronines muzikos kurinys.
3. GRAVEL - Ester song, man sis kurinys patinka, AS UZ GERA MUZIKA ! @@@
4. Westbam - Prototype, labai tinka darbiniam fonui.
5. Brainstorm - Lonely feeling, lyrishkas gabalas, anaiptol geras skambesys ir klipas puikus !!!

2007 m. rugsėjo 19 d. 15:12:07
1. Orff - O Fortuna
Parsisiunčiau rinkinuką geriausių klasikinių kūrinių ir šitas savo jėga prilygo ... na mažai yra tokių stiprių kūrinių. Choras yra raunantis galvą reikalas .
2. The Doors - Riders on the Storm
Kažin ar šis Doors kūrinys gali atsibosti visiškai. Klasika.
3. Pj Harvey - The Devil
Iš naujo albumo White Chalk. Visas albumas persmilkęs malonia melancholija.
4. Tool - Lateralus
Kuo toliau tuo labiau patinka. Kiek įdėta darbo į jų Aenima ir Lateralus albumus. Net stebina. Metai kaip klausau ir vis atrandu kažką kitokio. Reta.
5. The Chemical Brothers - There's no Path to Follow
Pagaliau perklausiau albumą We Are the Night. Niekur nedingo senieji gerieji Chemical'ai.
Bet ir nepateikė tokio stipraus albumo, nors sunku gauti kažką ypatingo kai ir taip iš jų išplaukė ne vienas tikrai geras kūrinys. Aplomai, tai įdomu buvo paklausyt, bet tarkime pirkti šio albumo nenorėčiau.

Atsakyti
vinipuchas
2007 m. rugsėjo 19 d. 13:19:00
1.(1) Timbaland Feat. Keri Hilson & D.O.E. - The Way I Are
2.(2) Kanye West & Daft Punk - Stronger
3.(4) Rihanna - Shut up and drive
4.(3) Nelly Furtado - In god's hands
5.(N) 50 Cent ft. Justin Timberlake & Timbaland - Ayo Technology

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2007 m. rugsėjo 18 d. 13:53:37
1. Within Temptation – Angels (Stipri ir graži daina. Pastaruoju metu viena mėgstamiausių iš WT repertuaro. Labiausiai šioje dainoje man patinka priedainis.)
2. LMP – Kosovo (Prasmingi žodžiai, daina kaip nedaugelis iš LMP. Šita daina kažkokia kitokia. Todėl ir patinka.)
3. Within Temptation – Running Up That Hill (Geras koveris, sakyčiau. Tik aišku negeresnis už Placebo )
4. Saulius Mykolaitis – Karke
5. Saulius Mykolaitis – Matrica
(O Saulius Mykolaitis klausomas tik ypatingais atvejais.)

2007 m. rugsėjo 16 d. 20:33:20
YeEyy rašė:
Lacunacoil, kaip pasakysit
aha. sutinku

1.Pat Metheny/Brad Mehldau – Make Peace (jazz)
2006 geriausias pasaulio jazz gitaristas sugrojo su kur kas jaunesniu pianistu Mehldau duetų sesiją, taip pat pasikvietė bass ir drums, kartu sugrojo ir kvarteto kūrinių, dauguma Metheny autorystės. 2007 išleido antrą sesijos dalį. Šis kūrinys yra paskutinis pirmoje dalyje ir man atrodo geriausias.

2.Michael Nyman – The End of The Affair (soundtrack/classical composer)
Filmo "Meilės Romano Pabaiga" instrumentinė tema fortepionui ir styginiams iš 1999-ųjų, kuriame vaidino Džuliana Moore, Demi Moore sesuo, ir aktorius Fienesas pagrindinėse rolėse.

3.Nightmares on Wax – Nights Interlude (original version) (Cafe Del Mar)
Praeitą savaitę klausiausi Ibiza rinkinio (Cafe Del Mar) ir lyginau su rinkiniu Dreams (Cafe Del Mar), ši kompozicija nepateko į pagrindinį rinkinį, bet pateko į Dreams leidimą

4.The Velvet Underground – Femme Fatale (rock)
Šios dainos melodija buvo daug kieno kopijuota pastaraisiais metais, tik su kitais žodžiais. Dainą dainuoja ne grupės vokalistas, bet dainininkė Nico, kuri dalyvavo grupės 1967m. albumo įrašyme.

5.Loreena McKennitt – Penelope's Song (celtic)
Aš klausiausi ne originalios studijinės, bet šių metų koncertinės versijos iš live įrašo Alhambroje, kur daug natūraliau skamba vokalistės balsas, keltiška arfa ir kiti instrumentai

2007 m. rugsėjo 16 d. 19:58:48
Lacunacoil, kaip pasakysit

1. Athlete - Wires (T' sakant "užvilko" ne tas žodis. Puikūs gitaros rifų perėjimai, pianino akomponimentas. Klausantis užplūsta tokie geri jausmai, ne tas žodis ).
2. Zero 7 - In The Waiting Line (Aktualus tekstas. Ramina. Kompozicija nepriekaištinga).
3. Jose Gonzalez - Heartbeats (Akustika. Nuostabi vaikino grojimo technika. The Knifes turėtų juom didžiuotis, nes prie cover'io atlikimo neprikibsi - nei atimsi, nei pridėsi. Puiku.).
4.Arctic Monkeys - Mardy Bum (Dar vienas nuotaikingas Arctic Monkeys gabaliukas, kuris pakelia nuotaiką. Alex'o gitaros partija (tiek tema, tiek solo) suteikia žaismingumo. Žavu.).
5.UNKLE - Rabbit In Your Headlights (Mm, pianinas, kontrastai tarp pianino temų, kurie kaip nekeista dera, drum'n'bass ritmas. Tobula).

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. rugsėjo 16 d. 19:38:14
nu =mon4s pakomentuokit savo penketukus, nes tai tik sausi faktai, o 6iaip juk kit7 komentaruose b8t7 galima rasti naujos muzikos.

2007 m. rugsėjo 16 d. 19:37:09
1. Athlete - Wires
2. Zero 7 - In The Waiting Line
3. Jose González - Heartbeats
4.Arctic Monkeys - Mardy Bum
5.UNKLE - Rabbit In Your Headlights

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. rugsėjo 16 d. 19:16:15
1. Visions of Atlantis - Return to You
Tai yra gražiausia ir jausmingiausia baladę kurią man yra tekę girdėti. Nenuvalkiota , bet harmoninga melodija, už širdies greibiantis vokalas, tiesiog pasaka, šedevras.

2. Nightwish - Bye, Bye beutiful
Energija, agresija, melodingumas. Headbangas... Nuostabus kūrinys, mano nuomone tai tarsi naujo stiliaus Club Metal pradininkė (kartu su "Wish i had an angel").

3. Amartia - Revolution de Marionette
Progressive metal šedevras, begalo nuoširdi daina. Su daig dinamiškų ir harmoningų melodijų.

4. Rasputina - Choose me for champion
Šią savaitę patyriau šoką. Vienoje svetainėje perskaičiau, kažkieno atsiliepimą apie naują Rasputiną albumą. Pradėjo visas kūnas virpėti, kaip aš galėjau pražiobsoti? Per pusvalandį susišaudžiau naują albumą ir likau visiškai nenusivylęs, o ši daina tiesiog užkabino, geriausia albumo daina.

5. Saturnus - Descending
Ir vėl ruduo ir vėl Saturnus skamba namuose. Pasakiška muzika, daug apkalbėta, bet kad ją suprasti reikia išgirsti.

2007 m. rugsėjo 16 d. 19:05:46
1. Grave Digger - The Last Supper
2. Obtest - Devyniaragis
3. Soulbrothers - Be Sparnų
4. Behemoth - Demigod
5. Anubi - Mirtis

2007 m. rugsėjo 16 d. 19:01:16
1.Pat Metheny/Brad Mehldau – Make Peace (jazz)
2.Michael Nyman – The End of The Affair (soundtrack/classical composer)
3.Nightmares on Wax – Nights Interlude (original version) (Cafe Del Mar)
4.The Velvet Underground – Femme Fatale (rock)
5.Loreena McKennitt – Penelope's Song (celtic)

2007 m. rugsėjo 14 d. 22:14:22
hooverphonic diskografija

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Elder Compendium
 Elder

Sahja Lumix Halo (Austrija, Eurovizija 2022)
 Lumix

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

01:33 - einaras13
Jo, Compendium drąsiai pretenduotų į mano mėgstamiausią Elder dainą. Nors visas Lore stiprus albumas.
22:16 - 4Blackberry
Elder - Compendium 10 minučių daina ištirpo kaip per 1 minutę - taip gerai susiklauso.
21:14 - Stripped
The Rolling Stones -
Foreign Tongues
22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1119
  Iš viso užsiregistravę: 73758
  Naujausias narys: Lunaria
  Šiandien apsilankė: 16779