1.Under The Influence Of Giants - In The Clouds-(Tall Paul Radio Edit)
2.Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs-(The Lindbergh Palace Radio Edit)
3.Justice - D.A.N.C.E.-(Extended Beat)
4.Young Love - Find A New Way-(Album Version)
5.Kanye West (vs Daft Punk) - Stronger
1. Nick Cave & he Bad Seeds - Henry Lee
2 RHCP - Walkabout
3 Depeche Mode - Dream On
4 Nick Cave & he Bad Seeds - The Carny
5 Nick Cave & he Bad Seeds - Red Right Hand
1.David Arkenstone – Two Hearts (gražus instrumentinis fantasy stiliaus kūrinukas iš albumo-mielos legendos Return Of the Guardians, kažkuo primena fantasy filmus apie senuosius Anglijos karalius)
2.Belouis Some – Imagination (ta daina turi labai idomu ritma, 80ies muzika, labiau tinka ramiai radijo stociai nei tu laiku diskoteku daina)
3.Julio Iglesias – Des femmes sur le toit du monde (lietuviu estrados klasikoje yra sios dainos perdirbinys, originalas - prancuziskai apie "pasaulio moteris" is seno ispanu sirdziu ediko, kuris siais metais isleido albuma ir atkeliavo koncertuoti i Lietuva)
4.Total Coelo – I Eat Cannibals (kazkada sis atlikejas buvo populiarus, bet tik sia vienintele daina, po to uzmigo amzinu miegu muzikine prasme)
5.Ottmar Liebert – Morning Arrival in Goa (Nouveau Flamenco meistras groja gitara pritariant pompastiskam orkestrui sirdi virkdancia melodija)
3 Marilyn Manson "Putting Holes In Happiness"
4 Marilyn Manson "Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)
5 Tokio Hotel "Monsoon"
Babyshambles – Fuck Forever [Kažkodėl žiauriai įstrigo. Smaguma ]
Muse – Baby One More Time (Britney Spears cover) Live [Didelis dėkui Ji_Kvepuoja už nuostabią Muse dainą.]
The Killers – Glamourous Indie Rock & Roll [ It's Indie Rock & Roll for meeeee... ]
The Killers – Jenny Was a Friend of Mine [Man - viena geriausių The Killers dainų.]
Dirty Pretty Things - Deadwood [Norisi šokinėt.]
1. Madder Mortem – Resonatine 33 Madderai man nemiršta...aptikau dar vieną jų nuyostabę apokaliptinę dainą... Begalo graži ir energinga daina...Tas perėjimas iš lyriškosios dalies į energingąją super.
2. Unexpect – Chromatic Chimera 7 Vis dažniau UneCpect vėl grįžta į mano topus Pragaras kryžta
3.Aesma Daeva – D'Oreste 6 Opera opera opera...jei negitaros būtų tyra opera...ir tokia graži mmm
pagal playeri
4. Nick Cave - Where the wild roses grow Mokinau groti ir šiaip fantastinė daina
5.Draconian - Scenery of Loss Juk visą savaitę lijo...lo kas geriau už tobuliauisą death/doom dainą
Mitochondrija666 rašė: 1. Muse - Time Is Running Out
[Daug klausyta turbūt per atsitiktinumą. Gera Muse daina, bet yra ir labiau mane vežančių.]
2. Muse - Muscle Museum
[Va čia viena iš tų, kur labiau veža. ]
3. Humanwine - Rivolta Silenziosa
[Originalus ir mielas mano ausiai skambesys]
4. No Doubt - It's My Life
[Sena, gera ir niekuo man neypatinga]
5. Emilie Autum - How Strange
[Viena iš daugelio patinkančių Emilės dainų]
Dėl No doubt - it's my life galiu pridėti tai, kad jis nuplagijuotas nuo talk talk - it's my life. Kažkada mačiau per MTV tą originalą.
wow, kažkas žino talk talk'us.. nemanau, kad nuplagijuota, tik coveris, bet šiaip žiauriai neypatingas. originalas daug mielesnis, hollis vokalas verkia verkia.
1.Apocaliptica feat. Sandra Nasic - Path Vol. 2
2.Alison Hinds - Roll It Gal
3.Kanye West - Stronger
4.Amy Winehouse - Rehab
5.Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs
1. Muse – Man Of Mystery (mielas instrumentalinis gabaliukas)
2. Faithless – Addictive (iš gero filmo - gera ir daina)
3. Tricky – Broken Homes (Kažkaip netyčia išėjo jos klausyt, bet gerai susiklauso)
4. Yeah Yeah Yeahs – Y Control (Seniai patiko, buvo pats laikas prisimint)
5. Portishead – Roads (live versija, kaip jau kai kas sakė, kad šiurpuliukai laksto jos klausant, tai tiesa.)
2. Tricky - Broken Homes (kol kas pirmojo albumo geriausia daina. Visą albumą padėjo įgarsinti tuo metu jo mergina, kurios balsas pats tas tokiame albume. Versija su PJ Harvey verta patikrinti. Youtube galima rasti.);
3. Deftones - Elite
4. Tool - Schism (keista, darbe vieną dieną pradėjau niūniuoti žodžius iš šios dainos ... "...rediscover communicatioooooooooooon..." );
5. Deftones - Street Carp (Deftones yra grupė, kuri laabaai gerai klausosi ausinuke, kur nors išsivilkus į miestą. Ši daina prie tokių).
1. Novembers Doom - Autumn Reflection (nezinau kieno cia komentaras, bet geriausiai apibudina sia grupe: "Melodingas, liūdnas, stiprus ir atmosferinis death/doomas su vienu geriausių vokalistų Paul Kuhr priešaky. Viena iš nedaugelio grupių, kuri, sugebėdama tvarkingai derinti liūdnumą, šilumą ir gerumą, neskamba kvailai...Privaloma išgirsti.")
2. Novembers Doom - Silent Tomorow (nera cia ka kalbeti...reikia isgirsti...)
3. Amon Amarth - Death in Fire (musamieji ir gitaros cia NEREALUUUS....vezanti daina )
4. Atrocity - Cold Black Days (tiesiog nuostabi daina...paprasti bet prasmingi zodziai,kabinantis ritmas....)
5. Death Angel - Bored (vienintele skiestu filipinieciu trash metal grupe, kuria zinau ir kuri man patinka...vokalas neypatingas, bet muzika gera....)
Metallica - Die, Die My Darling (legendos nemirsta)
Draconian - Death Come Near Me (doomas...mmm...)
Stream Of Passion - Passion
Star One - The Eye Of Ra
Star One - Intergalactic Space Crusaders (dar neatsiklausau Arjen Lucassen projektu...liux)
SOAD - Aerials (Patinka. Tiesiog.)
Muse - Supermassive Black Hole (nauja, todėl ir klausau. Ir šiaip, skamba gerai.)
Katatonia - We Must Bury You (žiauriai kietas tekstas, ir šiaip, "prilipo" )
Anathema - Are You There (pirma daina, kurią groja mano mp3 playeris, todėl visada perklausau )
Cradle Of Filth Ft. Ville Valo - Byronic Man (gerai skamba, tokia įdomi.)
2. Transyberian Orchestra - Overture Bethoveno mėnesienos sonata ir odės džiaugsmo, bei 9 simfonijos mišinys mmmmmm labai gražu ir dar roko motyvais
3.Madder Mortem - Resonatine Ir kaip aš ją galėjau pražiopsoti - įspūdingas šedevras
4. After Forever - Transitory Kai reikia pakratyti galvą ir pagazdinti parduotuvės pirkėjus kur dirbu
5. James Newton Haward - I can carry you Daina iš filmo Kruvinasis Deimantas...nuostabi muzika , harmonija ir melodija taip gražu kad net ... trūksta žodžių
Muse - Jimmy Kane (Sex and pain keeps me alive, keeps me) Muse - Map of the Problematique (vienaip ar kitaip mėgstamiausia daina :> negaliu neklausyti Katatonia - Tonights Music (Nes labai patinka Katatonia, o ta daina dar taip "užkabliavo") Ossasstorium - Requiem ( "paskutinį kartą", nusotabiai daina, o dar lietuviškas growlas, grožis, grožis, grožis, prieš miegą :>) Opeth - Face of Melinda (ten vienoje tos dainos vietoje pasakiškai gražus ir stiprus instrumentalas, o dar beto hipnotuizuojantis vokalas... ech)
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. liepos 15 d. 18:41:06
2.Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs-(The Lindbergh Palace Radio Edit)
3.Justice - D.A.N.C.E.-(Extended Beat)
4.Young Love - Find A New Way-(Album Version)
5.Kanye West (vs Daft Punk) - Stronger
2007 m. liepos 15 d. 15:26:59
2007 m. liepos 15 d. 15:26:30
2 RHCP - Walkabout
3 Depeche Mode - Dream On
4 Nick Cave & he Bad Seeds - The Carny
5 Nick Cave & he Bad Seeds - Red Right Hand
2007 m. liepos 14 d. 17:52:26
2 - apocaliptica - for whom the bells tolls
3 - apocoliptica - farewell
4 - nirvana - rape me
5 - katatonia - strained
2007 m. liepos 14 d. 16:48:22
2.Belouis Some – Imagination (ta daina turi labai idomu ritma, 80ies muzika, labiau tinka ramiai radijo stociai nei tu laiku diskoteku daina)
3.Julio Iglesias – Des femmes sur le toit du monde (lietuviu estrados klasikoje yra sios dainos perdirbinys, originalas - prancuziskai apie "pasaulio moteris" is seno ispanu sirdziu ediko, kuris siais metais isleido albuma ir atkeliavo koncertuoti i Lietuva)
4.Total Coelo – I Eat Cannibals (kazkada sis atlikejas buvo populiarus, bet tik sia vienintele daina, po to uzmigo amzinu miegu muzikine prasme)
5.Ottmar Liebert – Morning Arrival in Goa (Nouveau Flamenco meistras groja gitara pritariant pompastiskam orkestrui sirdi virkdancia melodija)
2007 m. liepos 12 d. 19:29:20
2.My chemical romance-Teenagers
3.Enrique Igliasias-Do u know
4,Gwen Stefani-4 in the morning
5,Fergie-Big girls don't cry
2007 m. liepos 12 d. 17:16:55
1 Nelly Furtado feat Timbaland "Promiscuous"
2 Kanye West "Diamonds From Sierra Leone"
3 Marilyn Manson "Putting Holes In Happiness"
4 Marilyn Manson "Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)
5 Tokio Hotel "Monsoon"
2007 m. liepos 9 d. 20:21:54
Muse – Baby One More Time (Britney Spears cover) Live [Didelis dėkui Ji_Kvepuoja už nuostabią Muse dainą.]
The Killers – Glamourous Indie Rock & Roll [ It's Indie Rock & Roll for meeeee...
The Killers – Jenny Was a Friend of Mine [Man - viena geriausių The Killers dainų.]
Dirty Pretty Things - Deadwood [Norisi šokinėt.]
2007 m. liepos 9 d. 20:08:23
1. Madder Mortem – Resonatine 33
Madderai man nemiršta...aptikau dar vieną jų nuyostabę apokaliptinę dainą... Begalo graži ir energinga daina...Tas perėjimas iš lyriškosios dalies į energingąją super.
2. Unexpect – Chromatic Chimera 7
Vis dažniau UneCpect vėl grįžta į mano topus
3.Aesma Daeva – D'Oreste 6
Opera opera opera...jei negitaros būtų tyra opera...ir tokia graži mmm
pagal playeri
4. Nick Cave - Where the wild roses grow
Mokinau groti
5.Draconian - Scenery of Loss
Juk visą savaitę lijo...lo kas geriau už tobuliauisą death/doom dainą
2007 m. liepos 9 d. 20:00:20
1. Muse - Time Is Running Out
[Daug klausyta turbūt per atsitiktinumą. Gera Muse daina, bet yra ir labiau mane vežančių.]
2. Muse - Muscle Museum
[Va čia viena iš tų, kur labiau veža.
3. Humanwine - Rivolta Silenziosa
[Originalus ir mielas mano ausiai skambesys]
4. No Doubt - It's My Life
[Sena, gera ir niekuo man neypatinga]
5. Emilie Autum - How Strange
[Viena iš daugelio patinkančių Emilės dainų]
Dėl No doubt - it's my life galiu pridėti tai, kad jis nuplagijuotas nuo talk talk - it's my life. Kažkada mačiau per MTV tą originalą.
wow, kažkas žino talk talk'us..
2007 m. liepos 9 d. 19:30:07
2.Alison Hinds - Roll It Gal
3.Kanye West - Stronger
4.Amy Winehouse - Rehab
5.Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs
2007 m. liepos 9 d. 14:11:15
2. Faithless – Addictive (iš gero filmo - gera ir daina)
3. Tricky – Broken Homes (Kažkaip netyčia išėjo jos klausyt, bet gerai susiklauso)
4. Yeah Yeah Yeahs – Y Control (Seniai patiko, buvo pats laikas prisimint)
5. Portishead – Roads (live versija, kaip jau kai kas sakė, kad šiurpuliukai laksto jos klausant, tai tiesa.)
2007 m. liepos 9 d. 12:42:11
2. Tricky - Broken Homes (kol kas pirmojo albumo geriausia daina. Visą albumą padėjo įgarsinti tuo metu jo mergina, kurios balsas pats tas tokiame albume. Versija su PJ Harvey verta patikrinti. Youtube galima rasti.);
3. Deftones - Elite
4. Tool - Schism (keista, darbe vieną dieną pradėjau niūniuoti žodžius iš šios dainos ... "...rediscover communicatioooooooooooon..."
5. Deftones - Street Carp (Deftones yra grupė, kuri laabaai gerai klausosi ausinuke, kur nors išsivilkus į miestą. Ši daina prie tokių).
2007 m. liepos 7 d. 21:25:05
Wolfsheim - Childhood cruel
Wolfsheim - Kein zuruck
Wolfsheim - Care for you
Wolfsheim - Closer still
2007 m. liepos 7 d. 20:49:53
Muse - Supermassive Black Hole (nauja, todėl ir klausau. Ir šiaip, skamba gerai.)
Tai kad ji metų senumo
2007 m. liepos 7 d. 20:47:57
2. Novembers Doom - Silent Tomorow (nera cia ka kalbeti...reikia isgirsti...)
3. Amon Amarth - Death in Fire (musamieji ir gitaros cia NEREALUUUS....vezanti daina
4. Atrocity - Cold Black Days (tiesiog nuostabi daina...paprasti bet prasmingi zodziai,kabinantis ritmas....)
5. Death Angel - Bored (vienintele skiestu filipinieciu trash metal grupe, kuria zinau ir kuri man patinka...vokalas neypatingas, bet muzika gera....)
2007 m. liepos 6 d. 19:50:54
Draconian - Death Come Near Me (doomas...mmm...)
Stream Of Passion - Passion
Star One - The Eye Of Ra
Star One - Intergalactic Space Crusaders (dar neatsiklausau Arjen Lucassen projektu...liux)
2007 m. liepos 5 d. 13:06:33
Katatonia - We Must Bury You (žiauriai kietas tekstas, ir šiaip, "prilipo" )
Anathema - Are You There (pirma daina, kurią groja mano mp3 playeris, todėl visada perklausau
Cradle Of Filth Ft. Ville Valo - Byronic Man (gerai skamba, tokia įdomi.)
2007 m. liepos 5 d. 12:58:29
1. Nightwish - EverDream (End Of An Era LIVE)
pasaka pasaka pasaka...nieko gražiau negali būti, gyvai ši daina dvigubai geresnė verkiu vos ne kas kart klausydamas begalo jausminga daina
2. Transyberian Orchestra - Overture
Bethoveno mėnesienos sonata ir odės džiaugsmo, bei 9 simfonijos mišinys mmmmmm labai gražu ir dar roko motyvais
3.Madder Mortem - Resonatine
Ir kaip aš ją galėjau pražiopsoti - įspūdingas šedevras
4. After Forever - Transitory
Kai reikia pakratyti galvą ir pagazdinti parduotuvės pirkėjus kur dirbu
5. James Newton Haward - I can carry you
Daina iš filmo Kruvinasis Deimantas...nuostabi muzika , harmonija ir melodija taip gražu kad net ... trūksta žodžių
2007 m. liepos 5 d. 11:39:40
Muse - Map of the Problematique (vienaip ar kitaip mėgstamiausia daina :> negaliu neklausyti
Katatonia - Tonights Music (Nes labai patinka Katatonia, o ta daina dar taip "užkabliavo")
Ossasstorium - Requiem ( "paskutinį kartą", nusotabiai daina, o dar lietuviškas growlas, grožis, grožis, grožis, prieš miegą :>)
Opeth - Face of Melinda (ten vienoje tos dainos vietoje pasakiškai gražus ir stiprus instrumentalas, o dar beto hipnotuizuojantis vokalas... ech)