1. Muse – Stockholm Syndrome (va čia kažkoks didelis gėris, praeitą savaitę ypač norėjosi. stipri ir be galo gera daina)
2. Tujiko Noriko – Pop Na Skirt (miela, japonės, Tujiko Noriko daina. Tiesiog labai tiko tomis dienomis kai lijo)
3. Muse – Thoughts of a Dying Atheist
4. Muse – Endlessly
5. Muse – Time Is Running Out (ne veltui mano pati pirmoji išgirsta Muse daina, lig šiol nekrenta iš mėgstamiausiųjų sąrašo)
Ir šiaip daugiau savaitė buvo skirta Muse kūrybai.
3. Joy Division - I Remember Nothing (vis dar labiausia kabinanti daina);
4. Deftones - Ordinary Love (taippat koveris, sukurtas pop dainininkes Sade. Antra kiek lengvesne ir ne Deftoniska daina is B-Sides albumo. Si versija vistik pralenkia originalia, lieciant tik mano nuomone);
5. Monte su JBC - Cia ir Dabar (neiskart uzkliuvusi daina is albumo "Veidrodine Reakcija". Labai gerai).
Mitochondrija666 rašė: 1. Muse - Time Is Running Out
[Daug klausyta turbūt per atsitiktinumą. Gera Muse daina, bet yra ir labiau mane vežančių.]
2. Muse - Muscle Museum
[Va čia viena iš tų, kur labiau veža. ]
3. Humanwine - Rivolta Silenziosa
[Originalus ir mielas mano ausiai skambesys]
4. No Doubt - It's My Life
[Sena, gera ir niekuo man neypatinga]
5. Emilie Autum - How Strange
[Viena iš daugelio patinkančių Emilės dainų]
Dėl No doubt - it's my life galiu pridėti tai, kad jis nuplagijuotas nuo talk talk - it's my life. Kažkada mačiau per MTV tą originalą.
1. Muse - Time Is Running Out
[Daug klausyta turbūt per atsitiktinumą. Gera Muse daina, bet yra ir labiau mane vežančių.]
2. Muse - Muscle Museum
[Va čia viena iš tų, kur labiau veža. ]
1. Cartwall - Let it up! (mano vasaros Hitas kaip ir ju Could Be Closer)
2. Electric Six - Infected girls (kiek klausaus tiek nenusibosta)
3. Teddybears - Punkrocker (Feat. Iggy Pop)
4. Blue October - 18th floor balcony (rami,grazi,zodziai nuostabus..)
5. Human League - Don't You Want Me (senute daina 80's, bet kartais miela prisiminti)
1.Rihanna ft. Jay-z - Umbrella(nes per radija daznaij groja )
2.Gwen Stefani - 4 in the morning(nes lb faijna)
3.Kelly Clarkson - Never again(nes uzveza)
4.Jo Jo - Too little too late (per ehr laijda amor daznaij groja,ir seip faijna)
5.Robbie Williems - Let me entertain u (kai koncerta ziurejau,tai patiko,taij db klausau)
3. Sonic Youth - The empty page (mėgstamiausia iš jų )
4. Franz Ferdinand - Auf Achse ( tik dabar pastebėjau šios dainos išskirtinumą)
5. Coldplay - Yellow (atpalaiduopjanti )
1. arctic monkeys - fluorescent adolescent (šiuo metu viena mano mėgstamiausių, kuria užkrėčiau ne vieną draugą tokia fluorescentinė paaugliška ir užvedanti!)
2. robbie williams - rudebox (robis žavus, kai dainuoja šitą dainą su adidas treningiuku nu sakykit ką norit.. bet žavus;O)
3. madonna - beautiful stranger (pažiūrėjom klipą su Ostinu ir užvežė!)
4. the postal service - such great heights (miela, nuostabi, lengva daina <3)
5. madonna - let it will be (gyvai) (šitą dainą labai mėgstu klausyti kur nors einant. ji turi kažką nepaprasto..)
1. Bloc Party - Kreuzberg
2. U2 - All that you can't leave behind(visas albimas)
3. David Bowie - you've been around
4. the killers - bling(confessions of a king)
5. supergrass - tales of endurance(parts 4, 5 and 6)
1. The Velvet Underground - Heroin (šizova daina. Taip veža, po jos jaučiuosi kaip apsinarkašinus )
2. The Velvet Underground - Who Loves The Sun (ją klausau su kažkokia nostalgija.. atrodo tokia linksma melodija, bet žodžiai ir pati nuotaika kažkaip slegia)
3. The Beatles - Help (nereali daina, iš pradžių nepatiko, dabar taip veža)
4. Brit Brit - Maggies Song (pažįstamo sukurta ir atliekama daina. tikrai geras kūrinys)
5. The Doors - Light My Fire (come on baby, light my fire. HELL YEAH)
Ir visas šitas ištisai klausausi, nes man jas reikia išmokti groti
Darkshines rašė: I Siela – Tavęs Man Reikėjo
II Katatonia – For My Demons
III Muse – Endlessly
IV Siela – Sielos sala
V Diary of Dreams – The Curse
I Po Sielos koncerto begal "užsikabinau" ant šios dainos, klausiausi nesustodama, nes žodžiai labai nuostabūs II Atradau Kakatonia. tai išsties puiki grupė, o labiausiai patiko praėjusią savaitę būtent ši daina. Irgi klausiaus, klausiaus, mane sužavėjo melodija, vokslas, ir nuotaika III mano mylimiausia daina apskritai. O negaliu nesiklausyti dėl tobulų žodžių. "But the moment never comes" IV Dar viena Sielos daina, užkabinusi po koncerto <: V o kodėl šitos daug klausiaus, tai nežinau... Na, šiaip man DoD labai fantastiška grupė, o ši daina - viena mėgemiausių, gal todėl (:
Cia savaites, kuri buvo pries praejusia, nes praejusi buvo tuscia kaip tuscias, kiauras daiktas.
Nors kakis jumi skirtums
1. Massive Attack - Risingson ( is albumo Mezzanine. Kas ypatinga sioje dainoje, tai vokalai. Ramus, leti, melancholiski ir vientisi. Pagaunantis, slogus, sunkus ir letas garsas gerai sueda laika kelioneje, laukiant stoty ar aerouoste);
2. DJ Krush - Song 1 ( 'dar vienas' japono perliukas. Downtempo ritmas, gaivus garsai, nebraizantys ausu tinka norint fono bet kam ir beveik bet kada);
3. Tool - Schism;
4. Anna Ternheim - To Be Gone ( skandinave eiliu kureja ir atlikeja, grojanti akustine gitara ir dainuojanti savotisku ir paprastu balsu. Paklausius tik tiek, deciau i PJ Harvey tipo dainininkiu tipo sarasa);
5. Death in Vegas - Dirge ( o cia tai ATRADIMAS. DIV girdejau tik kurini Days Go By, o po sito kaip plyta nuo stogo, siurprizas. Sunkus, saizus, turintys pilnai electro ir psichodelic rocko saknu. Cia mazdaug lyg Massive Attack kurtu einant ne ant Hip Hop ritmo, o ant psichodelic rocko. Kol kas siulyciau be Dirge, Black Lead. Klipus taip pat verta permesti akis. Youtube'as pilnas ).
Kas nors imeta visai idomu TOP'a, o kad nors kaip nors isvesti kelis apibudinancius zodzius - niekaip. Blyyn. Pyzdabolai ple. Vciortu. Nu blyn ... **** blet.
Dar kartą paklausiu:
KAS IŠ TO,jog parašote plikus grupių ir dainų pavadinimus? Diskusijos esmė visai kitokia. Bent jau netingėkit nors trumpų komentarų parašyti.
After Forever – De-Energized
After Forever – Withering Time
Shadowplay – Reveries
Shadowplay – The Hour
After Forever – Transitory
1. Sonata Arctica - Shy
2. Type O Negative - I Don't wanna be me
3. Black Sabbath - Planet Caravan
4. Caramel Members - Maironiui
5. Jieva - Raudoni vakarai
3. Burzum- Dunkelheit
4. Jefferson Airplane- White Rabbit
5. Bathory- Die In Fire
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. liepos 2 d. 17:06:55
2. Tujiko Noriko – Pop Na Skirt (miela, japonės, Tujiko Noriko daina. Tiesiog labai tiko tomis dienomis kai lijo)
3. Muse – Thoughts of a Dying Atheist
4. Muse – Endlessly
5. Muse – Time Is Running Out (ne veltui mano pati pirmoji išgirsta Muse daina, lig šiol nekrenta iš mėgstamiausiųjų sąrašo)
Ir šiaip daugiau savaitė buvo skirta Muse kūrybai.
2007 m. liepos 2 d. 16:57:09
2.Cassie Feat. Ryan Leslie - Sometimes (R&B - 2007)
3.Gym Class Heroes - Clothes Off ( Pop-Alternative-Rap - 2007)
4.The Chemical Brothers - Saturate (Electronica - 2007)
5.Kanye West - Can't Tell Me Nothing (Rap - 2007)
2007 m. liepos 2 d. 06:15:28
2. Siaures Kryptis - Skestant (vis stebiuosi tuom ka girdziu, netiketai gera ir gerai skambanti daina is grupes, kurios gan nesenai net nezinojau egzsistuojant);
3. Joy Division - I Remember Nothing (vis dar labiausia kabinanti daina);
4. Deftones - Ordinary Love (taippat koveris, sukurtas pop dainininkes Sade. Antra kiek lengvesne ir ne Deftoniska daina is B-Sides albumo. Si versija vistik pralenkia originalia, lieciant tik mano nuomone);
5. Monte su JBC - Cia ir Dabar (neiskart uzkliuvusi daina is albumo "Veidrodine Reakcija". Labai gerai).
2007 m. birželio 29 d. 20:05:43
1. Muse - Time Is Running Out
2. Muse - Muscle Museum
[Va čia viena iš tų, kur labiau veža.
Dėl No doubt - it's my life galiu pridėti tai, kad jis nuplagijuotas nuo talk talk - it's my life. Kažkada mačiau per MTV tą originalą.
2007 m. birželio 29 d. 16:22:41
2. Muse - Muscle Museum
[Va čia viena iš tų, kur labiau veža.
2007 m. birželio 29 d. 15:58:43
1. ATB - let you go
2. Madonna - hung up
3. KLF - America
4. Scooter - behind the cow
5. Darude - feel the beat
2007 m. birželio 29 d. 14:40:04
2. Electric Six - Infected girls (kiek klausaus tiek nenusibosta)
3. Teddybears - Punkrocker (Feat. Iggy Pop)
4. Blue October - 18th floor balcony (rami,grazi,zodziai nuostabus..)
5. Human League - Don't You Want Me (senute daina 80's, bet kartais miela prisiminti)
2007 m. birželio 28 d. 23:19:01
2.Gwen Stefani - 4 in the morning(nes lb faijna)
3.Kelly Clarkson - Never again(nes uzveza)
4.Jo Jo - Too little too late (per ehr laijda amor daznaij groja,ir seip faijna)
5.Robbie Williems - Let me entertain u (kai koncerta ziurejau,tai patiko,taij db klausau
2007 m. birželio 28 d. 22:27:38
2. Placebo - Teenage angst
3. Sonic Youth - The empty page (mėgstamiausia iš jų )
4. Franz Ferdinand - Auf Achse ( tik dabar pastebėjau šios dainos išskirtinumą)
5. Coldplay - Yellow (atpalaiduopjanti
2007 m. birželio 28 d. 19:45:22
2. robbie williams - rudebox (robis žavus, kai dainuoja šitą dainą su adidas treningiuku
3. madonna - beautiful stranger (pažiūrėjom klipą su Ostinu ir užvežė!)
4. the postal service - such great heights (miela, nuostabi, lengva daina <3)
5. madonna - let it will be (gyvai) (šitą dainą labai mėgstu klausyti kur nors einant. ji turi kažką nepaprasto..)
2007 m. birželio 28 d. 00:14:08
2. U2 - All that you can't leave behind(visas albimas)
3. David Bowie - you've been around
4. the killers - bling(confessions of a king)
5. supergrass - tales of endurance(parts 4, 5 and 6)
2007 m. birželio 27 d. 22:48:13
2. The Velvet Underground - Who Loves The Sun (ją klausau su kažkokia nostalgija.. atrodo tokia linksma melodija, bet žodžiai ir pati nuotaika kažkaip slegia)
3. The Beatles - Help (nereali daina, iš pradžių nepatiko, dabar taip veža)
4. Brit Brit - Maggies Song (pažįstamo sukurta ir atliekama daina. tikrai geras kūrinys)
5. The Doors - Light My Fire (come on baby, light my fire. HELL YEAH)
Ir visas šitas ištisai klausausi, nes man jas reikia išmokti groti
2007 m. birželio 27 d. 22:38:15
2. Reamonn "Serpentine"
3. ATB "Renegade"
4. Gwen Stefani "4 In The Morning"
5. ATB "I Don't Wanna Stop"
2007 m. birželio 27 d. 13:19:21
I Siela – Tavęs Man Reikėjo
III Muse – Endlessly
IV Siela – Sielos sala
I Po Sielos koncerto begal "užsikabinau" ant šios dainos, klausiausi nesustodama, nes žodžiai labai nuostabūs
II Atradau Kakatonia. tai išsties puiki grupė, o labiausiai patiko praėjusią savaitę būtent ši daina. Irgi klausiaus, klausiaus, mane sužavėjo melodija, vokslas, ir nuotaika
III mano mylimiausia daina apskritai. O negaliu nesiklausyti dėl tobulų žodžių. "But the moment never comes"
IV Dar viena Sielos daina, užkabinusi po koncerto <:
V o kodėl šitos daug klausiaus, tai nežinau...
2007 m. birželio 27 d. 00:55:26
Nors kakis jumi skirtums
1. Massive Attack - Risingson ( is albumo Mezzanine. Kas ypatinga sioje dainoje, tai vokalai. Ramus, leti, melancholiski ir vientisi. Pagaunantis, slogus, sunkus ir letas garsas gerai sueda laika kelioneje, laukiant stoty ar aerouoste);
2. DJ Krush - Song 1 ( 'dar vienas' japono perliukas. Downtempo ritmas, gaivus garsai, nebraizantys ausu tinka norint fono bet kam ir beveik bet kada);
3. Tool - Schism;
4. Anna Ternheim - To Be Gone ( skandinave eiliu kureja ir atlikeja, grojanti akustine gitara ir dainuojanti savotisku ir paprastu balsu. Paklausius tik tiek, deciau i PJ Harvey tipo dainininkiu tipo sarasa);
5. Death in Vegas - Dirge ( o cia tai ATRADIMAS. DIV girdejau tik kurini Days Go By, o po sito kaip plyta nuo stogo, siurprizas. Sunkus, saizus, turintys pilnai electro ir psichodelic rocko saknu. Cia mazdaug lyg Massive Attack kurtu einant ne ant Hip Hop ritmo, o ant psichodelic rocko. Kol kas siulyciau be Dirge, Black Lead. Klipus taip pat verta permesti akis. Youtube'as pilnas
Kas nors imeta visai idomu TOP'a, o kad nors kaip nors isvesti kelis apibudinancius zodzius - niekaip. Blyyn. Pyzdabolai ple. Vciortu. Nu blyn ... **** blet.
2007 m. birželio 26 d. 23:58:02
KAS IŠ TO,jog parašote plikus grupių ir dainų pavadinimus? Diskusijos esmė visai kitokia. Bent jau netingėkit nors trumpų komentarų parašyti.
2007 m. birželio 26 d. 23:10:18
III Muse – Endlessly
IV Siela – Sielos sala
2007 m. birželio 26 d. 20:46:19
Alcest – Printemps Emeraude
After Forever – De-Energized
After Forever – Withering Time
Shadowplay – Reveries
Shadowplay – The Hour
After Forever – Transitory