Taaip....Tai, jog jau pavasaris, rodo mano praėjusios savaitės klausomiausių dainų sąrašas.
1.Max Richter – Written on the Sky. Melodija, nuolatos skambėjusi visą savaitė. Nerealūs pianino sąskambiai, puiki, plaukianti melodija.
2.André Rieu – Love Theme From Romeo & Juliet (Nino Rota). Labai netikėtai. Ir labai gerai. Puiki kompozicija. Kažkodėl man kvepianti netramdomu optimizmu, o ne nelaimingos meilės istorija.
3.Max Richter – Sarajevo. Moters balsas. Štai kas čia. Būtina paklausyti. Operiškas vokalas ir klasikiniai garsai. Žavinga preliudija prieš pasineriant į liūdesį.
4.Rubyhorse – Evergreen. Kažkas užkabino. Jie patys - labai kabinantys, nors iki šiol nesupratau, kuo jie jau tokie "kabliuoti".
5.Voltaire – Wall of Pride. Šyzikas, totalus. Smagiausia skaityti jo dainų žodžius. Trenktas, gerokai, netgi labai smagokai. O šiaip - folkas, maišytas su gotikiniu balsu ir skambesiu, įpilta truputis indie ir gaunasi visai neprastas, keistas kokteilis.
O šiaip didžiuma savaitės - džiazui, naujajai klasikai ir panašiam gėriui, taip tinkančiam prie pavasariškai besišypsančios saulės už lango.
2. Muse - Pink Ego Box (daian, kartu ir rami, ir verčianti pasiaust, mylim Muse!)
3. Linoja - Sonya (nuostabus kūrinys, nuostabus Agnės balsas)
4. Bob Sinclar - Tennessee (kažkaip gal paliksiu be komentarų, nemoku apsakyt)
5. Muse - Bliss <3
1. Kino - Noch (iš to pačio pavadinimo albumo, išleisto per mano gimimo metus , priezastis, del kurios pradėjau nuo jo)
2. Saulius Mykolaitis - Žiema (esu ir buvau nuostabybiškai nustebintas. Ryškiai per vėlai )
3. Queens of The Stone Age - No One Knows (kažkuri live versija is pirmo lygtais
B-Sides and Rarities albumo. Ale turi šmarvės vyrukai. Man patikti )
4. Roots Manuva - Awfully Deep (prisimenant gera UK HipHop'a, su savotišku garsu.)
5. UNKLE - Reign (gerai padarytas toks Trip Hop'o downtempo gabaliukas, bet toks grynai komercinis. Išdirbtas, nors pusė velnio)
1. Pearl Jam - Keep on rockin' in the free world
2. Red Hot Chili Peppers - My Friends
3. Requiem - Pati gražiausia mergina
4. Pearl Jam - Jeremy
5. Fool's Garden - Lemon tree
2. Mika - relax (take it easy), ieškojau ir ieškojau kas šį gabalą atlieką, kol atsisiunčiau. dvelkia geru senu disco stiliumi, Respect.
3. Stakka bo - Here we go - įkvepiantis gabalas
4. Twenty 4 seven - Is it love - irgi įkvepiantis gabalas pavasariu
5. Madonna - La isla bonita - senos geros Madonnos dainos, kažką jos turi, niekaip nepamirštamos.
1. Bon Scott - Round And Round (ačiū kažkokiam tai amerikonui už šią dainą.Dievinu Bon'ą. Dar viena proga išgirsti jo balsą kitoje dainoje.)
2. Janis Joplin - One Night Stand
3. Cesaria Evora - Besame Mucho (laaabai graži daina,per kurią esu ne šiaim pasaulyje)
4. Jefferson Airplane - White Rabbit
5. The Doors - Back Door Man Beveik nieko naujo šią savaitę.
1. U2 & Green day- The saints are coming
2. Nirvana - Lake of fire
3. ACDC - big balls
4. Led Zeppelin - Stairways to heaven
5. Guns 'N Roses - Knocking on heaven doors p
3.Slowdive - Dagger (dainuoja: Neilas Halstedas)
4.Slowdive - Souvlaki Space Station (niekas nedainuoja.)
5.Diamanda Galas - Confessional (Give me sodomy or give me death) (niekas nedainuoja. niekas negroja)
3. Led Zeppelin - The Battle of Evermore
4. Velvet_Underground - white light white heat
5.Daft Punk - Around The World
1.Dirty Dancing - do you only wanna dance (tik melodija bet jos klausau taip daznai, tiesiog pimena ta filma ir soky)
2. Elvis Presley - jailhouse rock (o ji tiesiog veza)
3. Heather Headley/Orishas - Represent, Cuba
4. SweetBox - Everythings Gonna Be Alright
5. Moulin Rouge - diamonds are the girl's best friend
1. Jefferson Airplane - Volunteers (Got a revolution got to revolution..)
2. Jefferson Airplane - White Rabbit (nuostabūs žodžiai ir dar nuostabesnis Grace balsas)
3. The Rolling Stones - I can't get no(Satisfaction) (dar negaliu nuo šios dainos atsipeikėti )
4. AC/DC - Down Payment Blues (AC/DC)
5. Led Zeppelin - The Battle Of Evermore (tikrai graži daina.Ypač pradžia.)
1,Animal Collective - Grass (Pati gražiausia daina klausyti pavasarį. Tokia žaisminga ir nerūpestinga.)
2. Susheela Raman -Mamavatu (Nieko atvirai pasakius nesuprantu kas joje dainuojama, tačiau visuma, kuri sukuriama dainoje, nevalingai pakelia nuotaiką ir verčia nusišypsoti)
3. Jairamji - Kindered Spirits
4. Animal Collective - Banshee Beat
5. Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Missunderstood (Nu pavadinimas tai topinis Daina iš Kill Bill Vol. 1 garso takelio ir visai nebloga. )
3. DJ Krush - Song 2
4.Audioslave - Be Yuorself
5. DJ Krush - With Grace ft. N"Dea Davenport
Pagrinde Chillout tipo DJ Krush darbai šią savatę pas mane sukosi. Albumai "Zen" ir " Jaku".
1. Enigma – Gravity of Love (seni, geri laikai).
2. Muse – Sing for Absolution (lips are turning blue, a kiss that can't renew, I only dream of you, my beautiful. vis dėl to, čia juk muse.)
3. Touch and Go – Life's Beach (ramu).
4. Massive Attack – Karmacoma (ne taip ramu, bet ramu).
5. Touch and Go – Big Beat (neturiu komentarų).
3.Norah Jones - Sinkin Soon Geriausia Noros daina apskritai iš naujo albumo, lb geras bliuziukas ;]
4.Nick Cave - No More shall we part be komentarų ;]
5.Unshine - SnowWhite ir vėl ir vėl ir vėl, kada gi baigs ji mane saviginti ;]
(ir vėl gi daugybe kartu naujas After Forever albumas).
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2007 m. balandžio 3 d. 20:09:58
1.Max Richter – Written on the Sky. Melodija, nuolatos skambėjusi visą savaitė. Nerealūs pianino sąskambiai, puiki, plaukianti melodija.
2.André Rieu – Love Theme From Romeo & Juliet (Nino Rota). Labai netikėtai. Ir labai gerai. Puiki kompozicija. Kažkodėl man kvepianti netramdomu optimizmu, o ne nelaimingos meilės istorija.
3.Max Richter – Sarajevo. Moters balsas. Štai kas čia. Būtina paklausyti. Operiškas vokalas ir klasikiniai garsai. Žavinga preliudija prieš pasineriant į liūdesį.
4.Rubyhorse – Evergreen. Kažkas užkabino. Jie patys - labai kabinantys, nors iki šiol nesupratau, kuo jie jau tokie "kabliuoti".
5.Voltaire – Wall of Pride. Šyzikas, totalus. Smagiausia skaityti jo dainų žodžius. Trenktas, gerokai, netgi labai smagokai. O šiaip - folkas, maišytas su gotikiniu balsu ir skambesiu, įpilta truputis indie ir gaunasi visai neprastas, keistas kokteilis.
O šiaip didžiuma savaitės - džiazui, naujajai klasikai ir panašiam gėriui, taip tinkančiam prie pavasariškai besišypsančios saulės už lango.
2007 m. balandžio 3 d. 17:51:47
1. Zemfira - Dai Mne Ruku (eksperimentavau, ir eureka!atradau Zemfiros 'Vendetta', nors ir nelabai mėgstu ruskių muziką, bet Zemfira super)
2. Muse - Pink Ego Box (daian, kartu ir rami, ir verčianti pasiaust, mylim Muse!)
3. Linoja - Sonya (nuostabus kūrinys, nuostabus Agnės balsas)
4. Bob Sinclar - Tennessee (kažkaip gal paliksiu be komentarų, nemoku apsakyt)
5. Muse - Bliss <3
2007 m. balandžio 3 d. 01:03:00
2. Saulius Mykolaitis - Žiema (esu ir buvau nuostabybiškai nustebintas. Ryškiai per vėlai
3. Queens of The Stone Age - No One Knows (kažkuri live versija is pirmo lygtais
B-Sides and Rarities albumo. Ale turi šmarvės vyrukai. Man patikti )
4. Roots Manuva - Awfully Deep (prisimenant gera UK HipHop'a, su savotišku garsu.)
5. UNKLE - Reign (gerai padarytas toks Trip Hop'o downtempo gabaliukas, bet toks grynai komercinis. Išdirbtas, nors pusė velnio)
2007 m. balandžio 3 d. 00:45:05
2. Red Hot Chili Peppers - My Friends
3. Requiem - Pati gražiausia mergina
4. Pearl Jam - Jeremy
5. Fool's Garden - Lemon tree
2007 m. balandžio 3 d. 00:40:06
*Massive Attack – One Thought at a Time
*Michael Bublé – Home
*Holly Brook – Saturdays
*Norah Jones – Sunrise
2007 m. balandžio 2 d. 23:39:01
2007 m. balandžio 2 d. 23:29:24
2. Mika - relax (take it easy), ieškojau ir ieškojau kas šį gabalą atlieką, kol atsisiunčiau. dvelkia geru senu disco stiliumi, Respect.
3. Stakka bo - Here we go - įkvepiantis gabalas
4. Twenty 4 seven - Is it love - irgi įkvepiantis gabalas pavasariu
5. Madonna - La isla bonita - senos geros Madonnos dainos, kažką jos turi, niekaip nepamirštamos.
2007 m. balandžio 2 d. 22:14:12
2. Janis Joplin - One Night Stand
3. Cesaria Evora - Besame Mucho (laaabai graži daina,per kurią esu ne šiaim pasaulyje)
4. Jefferson Airplane - White Rabbit
5. The Doors - Back Door Man
Beveik nieko naujo šią savaitę.
2007 m. balandžio 2 d. 14:14:31
2.Natalia Imbruglia-smoke
3.Mariah Carey/Whitney Houston-when you believe
4.Nelly Furtado-say it right
5.Jieva-vaikiskos dienos
2007 m. balandžio 1 d. 20:32:27
2. Nirvana - Lake of fire
3. ACDC - big balls
4. Led Zeppelin - Stairways to heaven
5. Guns 'N Roses - Knocking on heaven doors
2007 m. balandžio 1 d. 18:19:30
#2 Luciano ligabue- happy hour ( linksma italiska daina,uzvedanti savo priedainiu)
#3 Enigma- gravity of love( superinis gabalas,ypac fone skambantis choras)
#4 FALCO-Naked ( puiki ,manau kaikuriem zinoma daina)
#5 FALCO-out of the light(irgi superinis gabalas,tikrai daugelis zinot)
rekomenduoju visas.!
2007 m. kovo 30 d. 17:40:20
2.Slowdive - When The Sun Hits(pagrinde dainuoja: Neilas Halstedas, priedainį: Neilas Halstedas ir Rachelė Goswell) ... it matters where you are..
3.Slowdive - Dagger (dainuoja: Neilas Halstedas)
4.Slowdive - Souvlaki Space Station (niekas nedainuoja.)
5.Diamanda Galas - Confessional (Give me sodomy or give me death) (niekas nedainuoja. niekas negroja)
2007 m. kovo 28 d. 21:52:28
2.Frank Sinatra - You Are The Sunshine Of My Life
3. Led Zeppelin - The Battle of Evermore
4. Velvet_Underground - white light white heat
5.Daft Punk - Around The World
2007 m. kovo 28 d. 21:31:20
2. Elvis Presley - jailhouse rock (o ji tiesiog veza)
3. Heather Headley/Orishas - Represent, Cuba
4. SweetBox - Everythings Gonna Be Alright
5. Moulin Rouge - diamonds are the girl's best friend
2007 m. kovo 26 d. 14:09:19
2. Jefferson Airplane - White Rabbit (nuostabūs žodžiai ir dar nuostabesnis Grace balsas)
3. The Rolling Stones - I can't get no(Satisfaction) (dar negaliu nuo šios dainos atsipeikėti
4. AC/DC - Down Payment Blues (AC/DC)
5. Led Zeppelin - The Battle Of Evermore (tikrai graži daina.Ypač pradžia.)
2007 m. kovo 26 d. 13:51:43
2. Susheela Raman -Mamavatu (Nieko atvirai pasakius nesuprantu kas joje dainuojama, tačiau visuma, kuri sukuriama dainoje, nevalingai pakelia nuotaiką ir verčia nusišypsoti)
3. Jairamji - Kindered Spirits
4. Animal Collective - Banshee Beat
5. Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Missunderstood (Nu pavadinimas tai topinis
2007 m. kovo 26 d. 13:19:54
2. DJ Krush - Day's End ft. Kazufumi Kodama
3. DJ Krush - Song 2
4.Audioslave - Be Yuorself
5. DJ Krush - With Grace ft. N"Dea Davenport
Pagrinde Chillout tipo DJ Krush darbai šią savatę pas mane sukosi. Albumai "Zen" ir " Jaku".
2007 m. kovo 25 d. 23:01:26
egle "poeta"
emiliana torrini "unemployed in summertime"
emiliana torrini "Weird Friendless kid"
pienas "saulele motule"
2007 m. kovo 25 d. 22:42:48
2. Muse – Sing for Absolution (lips are turning blue, a kiss that can't renew, I only dream of you, my beautiful. vis dėl to, čia juk muse.)
3. Touch and Go – Life's Beach (ramu).
4. Massive Attack – Karmacoma (ne taip ramu, bet ramu).
5. Touch and Go – Big Beat (neturiu komentarų).
2007 m. kovo 25 d. 10:56:03
1.Rasputina - You Dont Own ME
tai tikriausiai geriausia Rasputina daina, savotiškai bliuzinė ir užvedanti, vėl pavasaris ir vėl Rasputina ausyse
2.Nic Cave - As i Sat Badly By Her Side
iš naujo atradau Nick Cave, su jo nuostabiu vokalu ir muzika, labai romantiškai nuteikianti daina
3.Norah Jones - Sinkin Soon
Geriausia Noros daina apskritai iš naujo albumo, lb geras bliuziukas ;]
4.Nick Cave - No More shall we part
be komentarų ;]
5.Unshine - SnowWhite
ir vėl ir vėl ir vėl, kada gi baigs ji mane saviginti ;]
(ir vėl gi daugybe kartu naujas After Forever albumas).