1.Morningwood – Take Off Your Clothes
2.Peaches – Fuck The Pain Away
3.Lilly Allen – Little Things
4.New York Dolls – Looking For A Kiss
5.Flogging Molly – Devil's Dance Floor
2. Acid Mothers Temple and The Melting Paraiso UFO - Trinite Orphque (Keista, šią savaitę kažkaip 'nevalingai' klausiausi daugiausia vien japonų. O šita daina iš Acid Mothes Temple nėra mėgstamiausia tik pavadinimas toks ir niekaip neatsimindavau, ką toje dainoje dainuoja . Ir nors AMT totalus lyderis tarp Top Weekly Artist - daina antra. )
3. Under The Influence Of Giants - Mama's Room (Nu geras, kad tokia daina pas mane topuose būtų tai tikrai nesitikėjau. Visai nemėgstu to stiliaus, kuris dabar baisiai čia visus 'veža' ir t.t., bet šita daina kažkaip sugebėjo ir mane užkabinti. Matyty, verta dėmesio.)
4. Diary of Dreams - Haus der Stille (Čia tai irgi geras. Kažkodėl patinka šita daina, nor sneikada nelaikiau savęs 'tamsios' muzikos gerbėja.)
5. The Nommos - Djembe (Bene bus geriausia daina iš "The Nommos' reperturao, arba aš dar jų neperkandu.)
1. Switchfoot – You . Grupė atrasta labai neseniai, ir jau spėjau pamilti. O ypač šią dainą. Nors neišsiskirianti rodos niekuo, atrodo nuvalkiota ir nebeįdomi. Bet man ji kažkas tokio. Bent jau praėjusią savaitę. 2. Atika – Vidurnaktį.Ojj Atika. Čia net nėra ką komentuoti. Nors ne, meluoju, yra. Galima daug visokio gero prirašyti, kiek man šita daina reiškia. O reiškia daug. Yra viena mėgstamiausių Atikos dainų. 3. Muse – Hysteria.Prisimintas "Absolution" albumas. Bellamy balsas vis dėl to mane keri, žavi. Manyčiau viena geriausių dainų "Absolution" albume, neskaitant tokių dainų kaip "sing for absolution", "apocalypse please", "time is running out"... Nors ką aš čia, šitas albumas nepakartojamas. Taip nepakartojamas. 4. Reamonn – Supergirl.Seniai, manau, visiems žinoma daina. Bet tik visai neseniai supratau, kokia ji nuostabi. 5. Muse – Plug In Baby (Acoustic) Oj šita acoustic "Plug in baby" versija, man daaaaug geresnė už originalią.
3.Soul Whirling Somewhere – When they emptied the sea (30) - gražiai plaukia.
4.Ordo Rosarius Equilibrio & Spiritual Front – Three is an orgy, four is forever (17) - prisiminta. Dark Folk.
5.Soul Whirling Somewhere – Unsleep (14) - nuostabi melodija.
Nieko keisto, ketvirta savaitė skirta Soul Whirling Somewhere.
3. DDT - Brodyaga (paeme ir patiko, siaip)
4. Korn - Erache My Eye ( tan tan tan, tan tan tan, nu mane veza tas ritmukas, karts nuo karto. Kazin kaip ji klausytusi masinoje su gera aparatura ?! galvoju, kad nesuzinosiu nenusipirkes savos ... )
5. Tool - Shism ( Tool klausau albumais, dazniausiai, bet si daina, be tokiu kaip Lateralus ar Roseta Stone, istrigo su eilute: Rediscover Communication ... Myliu Tool'us ).
Praktiskai nieko nauja, bet idomu atrasti vis kazka naujo Savuosiuose.
1. Nirvana - About A Girl
2. Led Zeppelin - Rock And Roll
3. AC/DC - Soul Stripper
4. AC/DC - Shoot To Thrill
5. Janis Joplin - Come On Baby Let The Good Times Roll
Labas vakaras, ponai:
1.Anathema - One Last Goodbye (tiesiog daina sukelia tam tikras emocijas, ir visai ne spazmus, kaip kas nors norėtų. pamaniau - geriausia iš "Judgement")
2.The Cure - A Strange Day (ir ką čia mandro pasakyt? tokie jie man ir patinka)
3.Bethany Curve - Movement (šios dainos išsižiojęs klausau - va tokia ji, mano gerbiamas pilieti. shoegaze)
4.A Perfect Circle - Magdalena (bla bla bla, krūta daina, iš Mor De Noms labiausia.)
5.Interpol - Hands Away (velniažin, ko čia aš ją rašau. - gal ji tau patinka?; - mmm, jo tiksliai, gerai kad paprotinai)
Neklysta tik tas, kas nedirba,- perfrazuojant nuogą ir negyvą Vilniows karalių.
Gero savaitgalio.
1.Kaiser Chiefs- Modern Way (oho. Geras skambesys)
2.Kaiser Chiefs- Oh My God (labai primena 80uosius )
3.Bloc Party- The Prayer (kazkuo...ypatinga)
4.Keane- Your Eyes Open (pastaruoju metu labai juos pamilau)
5.The Strokes- Fear Of Sleep (tiesiog visai neseniai ja parsisiunciau ir patiko )
2.The Smiths - I Know It's Over You're wondering why you are alone tonight. Because tonight is just like any other night
3.Lily Allen - Littlest Things ši mergina, po to kai pirmąkart buvo įsimylėjusi paauglystėje ir ją paliko, gulėjo psichiatrijos ligoninėje gydėsi nuo depresijos, ją išgarsino aktyvus dalyvavimas ir savo kūrinių reklamavimas puslapyje www.myspace.com
4.David Sylvian - Citizen Of The World daina iš naujojo filmo "Babel" melancholija..
5.Roxy Music - In Every Dream Home A Heartache tikrą dekadensą suštrichuojanti glam roko daina. vokalistas dainuoja apie turtus, prabangius savo rūmus, turtinį perteklių savo rūmuose ir baseine beplaukiojančią... guminę moterį
3. d.r. – Katinas
4. Bloc Party – Luno (veža kažkaip šitos dainos ritmai)
5. Yeah Yeah Yeahs – Pin (nu čia irgi ne lyricsai ar kas kitas, bet skraidinanti atmosfera)
1. 30 seconds to mars ,,The beutiful Lie''
2. Incubus ,,Anna Molly''
3. 30 Seconds to mars ,,The Kill''
4. 30 Seconds to mars ,,Attack''
5. 30 Seconds to Mars ,,Valhalla''
1. Andrius Mamontovas - Tu Likai Lietuje (turėjau ir anksčiau, bet dabar tikrai Mano. Kai kam didelis ačiū už ją );
2. Andrius Mamontovas - Nieko Panašaus (pas mane atsirado visas Anapilis, iš albumo, man stipriausia daina, bet kažkaip nesinori jos taip vetinti. Gal tiesiog labai graži daina, kurią norisi dainuoti ! );
3. The Doors - The End (anksčiau sunkiai klausydavausi, tai ir neįšeidavo įsiklausyti, bet atradau momentą kada ji buvo labai tinkama. Man the Doors viena iš tų grupių, kurių klausomasi retai, bet paliekančių didelį įspūdį. Klasika, kuri nebus pamiršta, bent iš mano pusės);
4. KIng Krimson - I Talk to The Wind (juos atradau kaip vienus iš grupės Tool kūrybos įkvėpėjų. Kažkaip sunkiai man jie lenda. Keisti );
5. KoRn - Tearjerker (geras, geras, geras. Daug kas sako, kad iš jų išaugama ir pan., bet man jie kuo toliau tuo labiau patinka. Tiesa neklausau betkada, bet dažnai atsiranda noras tokios netašytos, grubios muzikos).
1. Jefferson Airplane - Embryonic Journey (beveik dvi minutės vien gitarų skambesio. Ramina. Gražu)
2. AC/DC - Ain't No Fun(Waiting Round To Be A Millionaire) ( )
3. Janis Joplin - One Night Stand ( Visdar neatsigrožiu šia daina)
4. AC/DC - Are You Ready (Viena labiausiai mėgstamų dainų iš "The Razors Edge". Puiki daina, vis priverčia iš naujo ją klausyti)
5. Janis Joplin - Summertime (komentarų šiai dainai manau nereikia)
1. Requiem – Sugrisiu
2. Andrius Mamontovas – Saules Miestas
3. Bruz – Leidžiasi saulė
4. Lemon Joy – Pamirsk mane
5. Deivis – Jeigu nori (live)
Apibendrinant galiu pasakyti, kad šią savaitę norėjau būtent lietuviškų dainų. Ir štai. Kiekvieną apibūdinti labai sunku. Nes kiekviena turi kažkokių prieskonių, kurių reikėjo man šią savaitę :>
3.Omarion - Ice Box
4.Ville Valo and Natalia Avelon - Summer Wine
5.Fat Joe ft Lil Wayne - Make It Rain
Aaliyah - We need a resolution
Beyonce ft. Shakira - Beautiful liar
U2 ft. Mary J Blige - One
Mary J Blige - No more drama
50 cent, Beyonce, Mary J Blige - In da club
1. Red Hot Chilli Peppers - Dani California
2. Sevendust - Angel's son
3. Sevendust - Hurt (nerealiai grazi daina!)
4. Franz Ferdinand - Take Me Out
5. Red Hot Chilli Peppers - Desecration Smile
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. kovo 12 d. 08:33:54
2.Peaches – Fuck The Pain Away
3.Lilly Allen – Little Things
4.New York Dolls – Looking For A Kiss
5.Flogging Molly – Devil's Dance Floor
2007 m. kovo 12 d. 08:29:04
2. Acid Mothers Temple and The Melting Paraiso UFO - Trinite Orphque (Keista, šią savaitę kažkaip 'nevalingai' klausiausi daugiausia vien japonų. O šita daina iš Acid Mothes Temple nėra mėgstamiausia tik pavadinimas toks ir niekaip neatsimindavau, ką toje dainoje dainuoja
3. Under The Influence Of Giants - Mama's Room (Nu geras, kad tokia daina pas mane topuose būtų tai tikrai nesitikėjau. Visai nemėgstu to stiliaus, kuris dabar baisiai čia visus 'veža' ir t.t., bet šita daina kažkaip sugebėjo ir mane užkabinti. Matyty, verta dėmesio.)
4. Diary of Dreams - Haus der Stille (Čia tai irgi geras. Kažkodėl patinka šita daina, nor sneikada nelaikiau savęs 'tamsios' muzikos gerbėja.)
5. The Nommos - Djembe (Bene bus geriausia daina iš "The Nommos' reperturao, arba aš dar jų neperkandu.)
2007 m. kovo 12 d. 00:42:47
2. Atika – Vidurnaktį. Ojj Atika. Čia net nėra ką komentuoti. Nors ne, meluoju, yra. Galima daug visokio gero prirašyti, kiek man šita daina reiškia. O reiškia daug. Yra viena mėgstamiausių Atikos dainų.
3. Muse – Hysteria. Prisimintas "Absolution" albumas. Bellamy balsas vis dėl to mane keri, žavi. Manyčiau viena geriausių dainų "Absolution" albume, neskaitant tokių dainų kaip "sing for absolution", "apocalypse please", "time is running out"... Nors ką aš čia, šitas albumas nepakartojamas. Taip nepakartojamas.
4. Reamonn – Supergirl. Seniai, manau, visiems žinoma daina. Bet tik visai neseniai supratau, kokia ji nuostabi.
5. Muse – Plug In Baby (Acoustic) Oj šita acoustic "Plug in baby" versija, man daaaaug geresnė už originalią.
2007 m. kovo 11 d. 22:36:40
2.The White Birch – The White Birds (34) - kas mėgsta Kings of Convenience, šie taip pat patiks. Man net daug labiau patinka. Nuostabi atmosfera. Mellow.
3.Soul Whirling Somewhere – When they emptied the sea (30) - gražiai plaukia.
4.Ordo Rosarius Equilibrio & Spiritual Front – Three is an orgy, four is forever (17) - prisiminta. Dark Folk.
5.Soul Whirling Somewhere – Unsleep (14) - nuostabi melodija.
Nieko keisto, ketvirta savaitė skirta Soul Whirling Somewhere.
2007 m. kovo 11 d. 21:38:01
2. Placebo - Englis Summer Rain (Man tokie Placebo patinka, kelios eilutes - viskas aisku ir paprasta, be jokiu padazytu antakiu...)
3. DDT - Brodyaga (paeme ir patiko, siaip)
4. Korn - Erache My Eye (
5. Tool - Shism ( Tool klausau albumais, dazniausiai, bet si daina, be tokiu kaip Lateralus ar Roseta Stone, istrigo su eilute: Rediscover Communication ... Myliu Tool'us ).
Praktiskai nieko nauja, bet idomu atrasti vis kazka naujo Savuosiuose.
2007 m. kovo 11 d. 21:37:18
2. Led Zeppelin - Rock And Roll
3. AC/DC - Soul Stripper
4. AC/DC - Shoot To Thrill
5. Janis Joplin - Come On Baby Let The Good Times Roll
2007 m. kovo 9 d. 18:29:34
1.Anathema - One Last Goodbye (tiesiog daina sukelia tam tikras emocijas, ir visai ne spazmus, kaip kas nors norėtų. pamaniau - geriausia iš "Judgement")
2.The Cure - A Strange Day (ir ką čia mandro pasakyt? tokie jie man ir patinka)
3.Bethany Curve - Movement (šios dainos išsižiojęs klausau - va tokia ji, mano gerbiamas pilieti. shoegaze)
4.A Perfect Circle - Magdalena (bla bla bla, krūta daina, iš Mor De Noms labiausia.)
5.Interpol - Hands Away (velniažin, ko čia aš ją rašau. - gal ji tau patinka?; - mmm, jo tiksliai, gerai kad paprotinai)
Neklysta tik tas, kas nedirba,- perfrazuojant nuogą ir negyvą Vilniows karalių.
Gero savaitgalio.
2007 m. kovo 9 d. 11:21:27
2.Kaiser Chiefs- Oh My God (labai primena 80uosius
3.Bloc Party- The Prayer (kazkuo...ypatinga)
4.Keane- Your Eyes Open (pastaruoju metu labai juos pamilau)
5.The Strokes- Fear Of Sleep (tiesiog visai neseniai ja parsisiunciau ir patiko
2007 m. kovo 9 d. 01:39:24
2.The Smiths - I Know It's Over You're wondering why you are alone tonight. Because tonight is just like any other night
3.Lily Allen - Littlest Things ši mergina, po to kai pirmąkart buvo įsimylėjusi paauglystėje ir ją paliko, gulėjo psichiatrijos ligoninėje gydėsi nuo depresijos, ją išgarsino aktyvus dalyvavimas ir savo kūrinių reklamavimas puslapyje www.myspace.com
4.David Sylvian - Citizen Of The World daina iš naujojo filmo "Babel" melancholija..
5.Roxy Music - In Every Dream Home A Heartache tikrą dekadensą suštrichuojanti glam roko daina. vokalistas dainuoja apie turtus, prabangius savo rūmus, turtinį perteklių savo rūmuose ir baseine beplaukiojančią... guminę moterį
2007 m. kovo 9 d. 01:01:07
2. Clap Your Hands Say Yeah – Some Loud Thunder (švelniai tariant keistai skamba. melodija užkabino)
3. d.r. – Katinas
4. Bloc Party – Luno (veža kažkaip šitos dainos ritmai)
5. Yeah Yeah Yeahs – Pin (nu čia irgi ne lyricsai ar kas kitas, bet skraidinanti atmosfera)
2007 m. kovo 8 d. 22:44:56
2. Incubus ,,Anna Molly''
3. 30 Seconds to mars ,,The Kill''
4. 30 Seconds to mars ,,Attack''
5. 30 Seconds to Mars ,,Valhalla''
2007 m. kovo 5 d. 02:38:04
2. Andrius Mamontovas - Nieko Panašaus (pas mane atsirado visas Anapilis, iš albumo, man stipriausia daina, bet kažkaip nesinori jos taip vetinti. Gal tiesiog labai graži daina, kurią norisi dainuoti ! );
3. The Doors - The End (anksčiau sunkiai klausydavausi, tai ir neįšeidavo įsiklausyti, bet atradau momentą kada ji buvo labai tinkama. Man the Doors viena iš tų grupių, kurių klausomasi retai, bet paliekančių didelį įspūdį. Klasika, kuri nebus pamiršta, bent iš mano pusės);
4. KIng Krimson - I Talk to The Wind (juos atradau kaip vienus iš grupės Tool kūrybos įkvėpėjų. Kažkaip sunkiai man jie lenda. Keisti
5. KoRn - Tearjerker (geras, geras, geras. Daug kas sako, kad iš jų išaugama ir pan., bet man jie kuo toliau tuo labiau patinka. Tiesa neklausau betkada, bet dažnai atsiranda noras tokios netašytos, grubios muzikos).
2007 m. kovo 4 d. 19:48:31
2. AC/DC - Ain't No Fun(Waiting Round To Be A Millionaire) (
3. Janis Joplin - One Night Stand ( Visdar neatsigrožiu šia daina)
4. AC/DC - Are You Ready (Viena labiausiai mėgstamų dainų iš "The Razors Edge". Puiki daina, vis priverčia iš naujo ją klausyti)
5. Janis Joplin - Summertime (komentarų šiai dainai manau nereikia)
2007 m. kovo 4 d. 19:27:42
2. Andrius Mamontovas – Saules Miestas
3. Bruz – Leidžiasi saulė
4. Lemon Joy – Pamirsk mane
5. Deivis – Jeigu nori (live)
Apibendrinant galiu pasakyti, kad šią savaitę norėjau būtent lietuviškų dainų. Ir štai. Kiekvieną apibūdinti labai sunku. Nes kiekviena turi kažkokių prieskonių, kurių reikėjo man šią savaitę :>
2007 m. kovo 4 d. 19:07:35
2. Extreme- More than words
3. Beatles- Girl
4. RHCP- Porcelain
5.John Frusciante- Carvel
2007 m. kovo 4 d. 17:52:12
Get Far "Shining Star"
Cosmic Gate "Should We've Known"
Sharam "Patt"
Bodyrox "Yeah Yeah"
2007 m. kovo 4 d. 00:53:46
1.Sharam - Party All The Time (DJ Tocadisco Mix) + Aaron Smith - Dancin (acapella) [The Mash Up Mix 2007]
2.The Game ft Kayne West - Wouldnt Get Far
3.Omarion - Ice Box
4.Ville Valo and Natalia Avelon - Summer Wine
5.Fat Joe ft Lil Wayne - Make It Rain
2007 m. kovo 3 d. 16:30:07
Beyonce ft. Shakira - Beautiful liar
U2 ft. Mary J Blige - One
Mary J Blige - No more drama
50 cent, Beyonce, Mary J Blige - In da club
2007 m. vasario 28 d. 22:01:52
2. Sevendust - Angel's son
3. Sevendust - Hurt (nerealiai grazi daina!)
4. Franz Ferdinand - Take Me Out
5. Red Hot Chilli Peppers - Desecration Smile
2007 m. vasario 28 d. 21:59:49
2 Insomnium – Unmourned
3 Necrophagist – Stabwound
4 Necrophagist – Seven
5 Necrophagist – Epitaph