1, The Doors "L.A Woman" (khe, negaliu atsiklausyt)
2, Pantera "Walk" (cia jau mano problemos...)
3, The Doors "Five to One" (net girtas Morrison'as gerai skamba)
4, The Doors "Hello, I Love You" (...visados ir per amzius. Amen)
5, The Cure "Boys don't Cry"
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
1. Alter Bridge– Broken wings; [keistuma. Pirma atkreipiau dėmesį į koverį, o tik paskui atradau pačią Alter Bridge dainą. Šviežia dar];
2. The Kelly Family– When the last tree; [apie žlugimą,- dramatiška, bet nepersūdyta];
3. Dolores O’Riordan & Zucchero– Pure love [įdomus duetas. Tiesiog- dažnai klausyta šią savaitę];
4. U2– Hold me, thrill me, kiss me, kill me; [kaitina. Dabar- labai, labiau, labiausiai,.];
5. Donis– Baltos juodos klajos [artima tapo D.Bielkausko muzika. Šarminga, plaukianti, kitoniška].
2. Tori Amos – Power of Orange Knickers (with Damien Rice) 9
2. Keane – This Is the Last Time 9
5, Keane – Bedshaped 8
5, Keane – Bend and Break 8
5, Keane – Everybody's Changing 8
5, Keane – Sunshine 8
5, Keane – Can't Stop Now 8
5, Keane – Your Eyes Open 8
5, Keane – We Might as Well Be Strangers 8
5, Keane – Untitled 1 8
5, Keane – She Has No Time 8
1. Soul Whirling Somewhere – Everything was beautiful (45) ir Lesiëm – Navigator (45) - pirmoji buvo ta daina, dėl kurios ramybės netrėjo viena žmogysta, kuriai ši grupė ne itin patiko,o aš visą savaitgalį vis "sukau" ir "sukau" šios grupės dainas. Slowcore ir sadcore su ambient elementais. Antroji, Lesiem - navigator yra gregorian krypties daina sudaryta pagal pop muzikos elementus. Bet tokia uch, labai "užgriebia".
2. Soul Whirling Somewhere – Landed (31) - išgirdęs šią dainą ėmiau domėtis šia grupe. Ir nebegaliu be jos.
3. Soul Whirling Somewhere – Everything starts and everything ends in October (30) - trumpa, bet su labai gražaus vyriško balso lūžimu.
4. Bethany Curve – Jettison (17) - tie patys nepakartojamieji.
5. Rivulets – You Sail On (15) - panašaus porūšio, kaip Soul Whirling Somewhere, tik šiek tiek daugiau sintetikos. You sail on labai labai...skaitant knygą vidurnaktį.
marilyn manson_this is the new shit
good charlotte_keep your hands off my girl
green day_st.jimmy
mr_brightside rašė: 1. Buckcherry "everything"
2. Switches "drama queen"
3. Little man tate "sexy in latin"
4. Sick puppies "all the same"
5. Bloc party "i still remember"
6. Incubus "rogues"
7. Billy Talent "fallen leaves"
8. Bullet for my valentine "all these things i hate"
9. Chevelle " well enough alone"
10. Danko Jones "baby hates me"
nu gavosi ne penketukas bet taj taip ishejo kad l. daug neblogu dainu atradau praita savaite
kad neblogos,tai puiku,bet kokiotai komentaro norėtųsi..labai norėtųs..
1. Buckcherry "everything"
6. Incubus "rogues"
nu gavosi ne penketukas bet taj taip ishejo kad l. daug neblogu dainu atradau praita savaite
1. Sick Puppies - All The Same (nežinau...nemėgstu beveik 100% šios dainos elementų, jeigu tirtume juos išėmę atskirai... vien jau tas vokalas...toks netikras... na bet,viską sudėjus,kaip kažkas minėjo, miela daina..nežinau kuo... daug dramatizmo joje,aiškiai dėl nieko...taip kad neklausykit,nieko labai Tokio );
2.Manowar - Warriors of the World United (visaip kaip puiki -stipri,energinga,užvedanti);
3.P.o.Box - Rough (eilinį sykį pirma cd daina pati pačiausia - ska);
4.Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever (čia va yr savaitės seilėjimosi viršūnė..baisi daina.yr joj keli geri momentai, bet tokia tipiškai tipiška baladė,kad tipiškesnė nelabai būt gali..moteriškės balso dar nepašykštėta...veh...);
5.Ozzy Osbourne - I Just Want You (o sakė, ją per konco reklamą groja.jo?).
1. Puscifer – Rev 22:20 [Rev 4:20 Mix]. Geras šitas man projektas Danny Lohner (Nine Inch Nails) ir Maynard James Keenan (Tool/A Perfect Circle). O šita daina ypač.
2. Timo Maas fest Brian Molko - First Day. Nežinau. Tiesiog seniai žinojau šią dainą, o viso labo tik šią savaitę sugalvojau normaliai paklausyt.
3. Play Placebo – I'll Be Yours. Na pasirodo, vis dar reikia..
4. Giedrius Puskunigis – Timothee de Fombelle - ŠVYTURYS. Čia šeip geroms emocijoms prisimint.. Iš spektaklio.
5. Puscifer – The Undertaker (Renholder mix).
3. The Cure - The Figurehead (šiom dienom reikėjo niūriai ir agresyvokai skambančių dainų. Ši man tiko. Irgi puikus narkotikas.)
4. AC/DC - You Shook Me All Night Long (sena gera daina)
5. The Cure - Cold (tas pats variantas kaip ir su "The Figurehead". Tik kiek niūresnė ši daina. Bet beabejo ir graži)
1.Global FX - Beach Clubbin' (Likau pakerėta šios dainos. Gal kas turit daugiau šito atlikėjo? Nes pas amne paieškoj nieko beveik neranda daugiau )
2. Moby - In My Heart (Šitos dainos klausytis pradėjau tik vakar, bet klausiausi kaip pakerėta, maniakiškai. Nežinau, ar tai ilgam, bet karts nuo karto vis užeina kažkoks nepaaiškinams susižavėjimas Moby kūryba)
3. Pendulum - Coma (Irgi nereali daina. Parsisiųskit, patys išgirsit ir nereikės komentuoti)
4.M83 vs Aphex Twin vs Khia - Pussylicker (Primena keliones, lekiančius vaizdus pro langą. Tarp kitko - labai geras lievos dainos rmx'as)
5. Yann Tiersen - Toujours lą (Paprasta, graži fortepijono melodija. Nesumaišysi, kad čia Tiersen'as kūrė.)
Yann Tiersen - Le Quartier
3. Pievos - Žiūriu kaip tirpsta (rytine daina)
4. Avenged Sevenfold - Strength Of The World
5. In Flames - Evil in a closet
1.The Rolling Stones - Sympathy for Devil;
2. God is an Astronaut - Forever Lost (nezinau dar ar aciu, bet atradau siuosius, berods Airius, Xpo pagalba ?! Nzn, perklausiau kelis albumus, gan vienodai skambantys, klausantis ir perdaug nesigilinant i muzika, bet va si daina istrigo kazkiek)
3. Nick Cave & the Bad Seeds - I Sat Sadly by Her Side ( iskart atsiradus - Mano)
4. Spacemen 3 - How does it Feel ? (va, klausiau klausiu, bet i pavadinime uzduota klausima negalejau atsakyti ...)
5. MatiSSe - As noriu rekti (Liudni vakarai/ Ir pavargusios Naktys ... Viskas yra nebereikalo, ir tinka man)
1.Rubyhorse – Fell On Bad Days (252) - kaip jau minėjau, čia jau mano. Galima sakyti, visos praeitos savaitės dienos buvo paskirtos šiai dainai. Nuotaika, ritmas, balsas, tempas - viskas atitiko tuometinę būseną. Kaip narkotikas, kurio vis norisi ir norisi, tiesiog negali paleisti.
2.Rubyhorse – Sorrow (46) - miela, niekuo neišsiskirianti, tačiau manyje užstrigusi daina. Tik tiek.
3.Bethany Curve – Jettison (41) - niekaip negaliu atsigėrėti šiais shoegaze krypties atstovais. Vis kažką naujo ir savito juose išgirstu. Šitame kūrinyje - paskendusi vasara tuščiuose prisiminimuose. Užpildo, vat kas.
4.The Smashing Pumpkins – Bullet With Butterfly Wings (22) - čia vėl kaltas I. aštuonioliktasis. Išgirdau ir vieną dieną nepaleido. Bet tik vienai dienai. Čia turbūt dėl to, jog Pumpkinsams didelės simpatijos niekada nejaučiau.
5.The Meeting Places – Freeze Our Stares (17) - iš dienos į dieną. Ne po daug, nepersisotinant, tačiau reikia. Maloniai nuteikia savitas, skystas ir be proto man gražus balsas.
3. rival schools - undercovers on
4. esthero - that girl
5. max sedgley - slowly
nelabai kas ir pasikeite.. aaa.. dieve, kokia ash pastovi..
bet va prie shiu dar ir galechiau prideti shias daineles:
hooverphonic- out of sight,
emiliana torrini-why ir to be free (gyvo garso),
Skye Edwards (Morcheeba)-love show,
polaroid - you so damn beautiful..
2. caramel members maironiui(depresova buvau )
3. egle su almanciu pasauliu
4.Jieva sesei
5.Nirvana about a girl
vat kox mano top 5 ]
3. Lilly Allen – Little Things
4. Bodyrox – Yeah Yeah
4. Flogging Molly – Devil's Dance
5.Flogging Molly – Another Bag of Bricks
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. vasario 28 d. 19:22:55
2, Pantera "Walk" (cia jau mano problemos...)
3, The Doors "Five to One" (net girtas Morrison'as gerai skamba)
4, The Doors "Hello, I Love You" (...visados ir per amzius. Amen)
5, The Cure "Boys don't Cry"
2007 m. vasario 28 d. 01:13:57
1. Alter Bridge– Broken wings; [keistuma. Pirma atkreipiau dėmesį į koverį, o tik paskui atradau pačią Alter Bridge dainą. Šviežia dar];
2. The Kelly Family– When the last tree; [apie žlugimą,- dramatiška, bet nepersūdyta];
3. Dolores O’Riordan & Zucchero– Pure love [įdomus duetas. Tiesiog- dažnai klausyta šią savaitę];
4. U2– Hold me, thrill me, kiss me, kill me; [kaitina. Dabar- labai, labiau, labiausiai,.];
5. Donis– Baltos juodos klajos [artima tapo D.Bielkausko muzika. Šarminga, plaukianti, kitoniška].
2007 m. vasario 28 d. 00:07:14
1. The Good, The Bad & The Queen – History Song 15
2. Keane – Somewhere Only We Know 9
2. Tori Amos – Power of Orange Knickers (with Damien Rice) 9
2. Keane – This Is the Last Time 9
5, Keane – Bedshaped 8
5, Keane – Bend and Break 8
5, Keane – Everybody's Changing 8
5, Keane – Sunshine 8
5, Keane – Can't Stop Now 8
5, Keane – Your Eyes Open 8
5, Keane – We Might as Well Be Strangers 8
5, Keane – Untitled 1 8
5, Keane – She Has No Time 8
2007 m. vasario 27 d. 16:44:42
2. Soul Whirling Somewhere – Landed (31) - išgirdęs šią dainą ėmiau domėtis šia grupe. Ir nebegaliu be jos.
3. Soul Whirling Somewhere – Everything starts and everything ends in October (30) - trumpa, bet su labai gražaus vyriško balso lūžimu.
4. Bethany Curve – Jettison (17) - tie patys nepakartojamieji.
5. Rivulets – You Sail On (15) - panašaus porūšio, kaip Soul Whirling Somewhere, tik šiek tiek daugiau sintetikos. You sail on labai labai...skaitant knygą vidurnaktį.
2007 m. vasario 26 d. 21:21:05
2007 m. vasario 26 d. 19:01:37
good charlotte_thank u mom
marilyn manson_this is the new shit
good charlotte_keep your hands off my girl
green day_st.jimmy
2007 m. vasario 26 d. 18:37:41
1. Buckcherry "everything"
6. Incubus "rogues"
kad neblogos,tai puiku,bet kokiotai komentaro norėtųsi..labai norėtųs..
2007 m. vasario 26 d. 14:48:47
6. Incubus "rogues"
2007 m. vasario 26 d. 01:56:02
2.Manowar - Warriors of the World United (visaip kaip puiki
3.P.o.Box - Rough (eilinį sykį pirma cd daina pati pačiausia
4.Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever (čia va yr savaitės seilėjimosi viršūnė..baisi daina.yr joj keli geri momentai, bet tokia tipiškai tipiška baladė,kad tipiškesnė nelabai būt gali..moteriškės balso dar nepašykštėta...veh...);
5.Ozzy Osbourne - I Just Want You (o sakė, ją per konco reklamą groja.jo?).
Apgailėtinos dainos apgailėtinai savaitei.
2007 m. vasario 25 d. 20:38:56
2. Timo Maas fest Brian Molko - First Day. Nežinau. Tiesiog seniai žinojau šią dainą, o viso labo tik šią savaitę sugalvojau normaliai paklausyt.
3. Play Placebo – I'll Be Yours. Na pasirodo, vis dar reikia..
4. Giedrius Puskunigis – Timothee de Fombelle - ŠVYTURYS. Čia šeip geroms emocijoms prisimint.. Iš spektaklio.
5. Puscifer – The Undertaker (Renholder mix).
2007 m. vasario 25 d. 20:36:17
2. AC/DC - Hells Bells (kai žiūrėjau video "Hells Bells " apėmė nenormalus noras šios dainos klausytis ir klausytis. Tai klausiausi. Nuostabu.)
3. The Cure - The Figurehead (šiom dienom reikėjo niūriai ir agresyvokai skambančių dainų. Ši man tiko. Irgi puikus narkotikas.)
4. AC/DC - You Shook Me All Night Long (sena gera daina)
5. The Cure - Cold (tas pats variantas kaip ir su "The Figurehead". Tik kiek niūresnė ši daina. Bet beabejo ir graži)
2007 m. vasario 25 d. 20:24:10
2. Moby - In My Heart (Šitos dainos klausytis pradėjau tik vakar, bet klausiausi kaip pakerėta, maniakiškai. Nežinau, ar tai ilgam, bet karts nuo karto vis užeina kažkoks nepaaiškinams susižavėjimas Moby kūryba)
3. Pendulum - Coma (Irgi nereali daina. Parsisiųskit, patys išgirsit ir nereikės komentuoti)
4.M83 vs Aphex Twin vs Khia - Pussylicker (Primena keliones, lekiančius vaizdus pro langą. Tarp kitko - labai geras lievos dainos rmx'as)
5. Yann Tiersen - Toujours lą (Paprasta, graži fortepijono melodija. Nesumaišysi, kad čia Tiersen'as kūrė.)
Yann Tiersen - Le Quartier
2007 m. vasario 25 d. 20:22:54
2. Anathema - Are You There (pries uzmiegant visada paklausau)
3. Pievos - Žiūriu kaip tirpsta (rytine daina)
4. Avenged Sevenfold - Strength Of The World
5. In Flames - Evil in a closet
2007 m. vasario 25 d. 20:09:52
2. God is an Astronaut - Forever Lost (nezinau dar ar aciu, bet atradau siuosius, berods Airius, Xpo pagalba ?! Nzn, perklausiau kelis albumus, gan vienodai skambantys, klausantis ir perdaug nesigilinant i muzika, bet va si daina istrigo kazkiek)
3. Nick Cave & the Bad Seeds - I Sat Sadly by Her Side ( iskart atsiradus - Mano)
4. Spacemen 3 - How does it Feel ? (va, klausiau klausiu, bet i pavadinime uzduota klausima negalejau atsakyti ...)
5. MatiSSe - As noriu rekti (Liudni vakarai/ Ir pavargusios Naktys ... Viskas yra nebereikalo, ir tinka man)
*Sel - Leisk
2007 m. vasario 24 d. 23:51:04
2.Rubyhorse – Sorrow (46) - miela, niekuo neišsiskirianti, tačiau manyje užstrigusi daina. Tik tiek.
3.Bethany Curve – Jettison (41) - niekaip negaliu atsigėrėti šiais shoegaze krypties atstovais. Vis kažką naujo ir savito juose išgirstu. Šitame kūrinyje - paskendusi vasara tuščiuose prisiminimuose. Užpildo, vat kas.
4.The Smashing Pumpkins – Bullet With Butterfly Wings (22) - čia vėl kaltas I. aštuonioliktasis. Išgirdau ir vieną dieną nepaleido. Bet tik vienai dienai. Čia turbūt dėl to, jog Pumpkinsams didelės simpatijos niekada nejaučiau.
5.The Meeting Places – Freeze Our Stares (17) - iš dienos į dieną. Ne po daug, nepersisotinant, tačiau reikia. Maloniai nuteikia savitas, skystas ir be proto man gražus balsas.
2007 m. vasario 20 d. 22:35:44
Pati svarbiausia. Visiškai atitinka mano nuotaiką, todėl klausyta daugiausiai.
2007 m. vasario 20 d. 22:32:04
1. hooverphonic - mad about you
2. bang gan - inside
3. rival schools - undercovers on
4. esthero - that girl
5. max sedgley - slowly
nelabai kas ir pasikeite.. aaa.. dieve, kokia ash pastovi..
bet va prie shiu dar ir galechiau prideti shias daineles:
hooverphonic- out of sight,
emiliana torrini-why ir to be free (gyvo garso),
Skye Edwards (Morcheeba)-love show,
polaroid - you so damn beautiful..
2007 m. vasario 20 d. 21:28:22
2. caramel members maironiui(depresova buvau
3. egle su almanciu pasauliu
4.Jieva sesei
5.Nirvana about a girl
vat kox mano top 5
2007 m. vasario 20 d. 21:01:48