1. Regina Spektor - Samson (po šiai dienai taip miela nuo jos ant širdies,tik bijau atsiklausyt );
2. Ozzy Osbourne- I Just Want You (iš serijos 'O aš jau turiu bilietą!!!! Aaaa! ');
3. Regina Spektor - Fidelity (ech...ši moteriškaitė nuostabiai varijuoja balsu );
4. Angelic Upstarts - Last Night Another Soldier (oi!);
5. Blue Octobet - Hate Me (tiesiog, kad gal jausmas pažįstamas...).
1.Hariprasad Chausaria - Raga Bageshree (Kai širdį vasara, o lauke - žiema.)
2. Music Of The World - Raga Chandrakauns
3. The Doors - Riders on The Storm
4. Switch - A Bit Patchy (Eric Prydz Rmx)
5. The Egg - Walking Away (Tocadisco Rmx)
1.Billy Idol - Rat Race 2005 (kai buvau jo koncerte, šios dainos neatpažinau, kai perklausiau naujausią albumą, neišskyriau, dabar klausydamas jo naująjį koncertinį, galiu drąsiai išskirti ją kaip vieną ekspresyviausių atgimusio punk-rockerio naujų dainų)
2.Snow Patrol - Chasing Cars (Dance Remix) 2006 (pirma išgirdau šokiams skirtą DJ Mario versiją, labai patraukė priedainis. tada per youtube pasižiūrėjau skęstantį žmogų lėtai išdainavusį tuos pačius žodžius be to ritmo, metų hitas)
3.The Killers - Mr.Brightside (remix) 2004 (jau senokai vietoj gitarų klavišiniais sugrotą hito versiją pavadinau "lovos daina" )
4.Take That - Patience 2006 (labai stengiausi klausydamasis suprasti, už ką BritAwards statulėlę gavo būtent šis solinis Gary Barlov su ženklu Takethat singlas)
5.Jonn Serrie - Pan Galactic 2003 (prasideda kosminiais, erdvėlaivio pakilimo garsais, išsivysto į įvairiaspalvių ūkų ir atmosferų malonų, migdantį gaubesį)
3. The Doors - Peace Frog (dar viena atrasta nuostabi The Doors daina)
4. Janis Joplin - Summertime (live) (mėgstamiausios Janis Joplin dainos live versija. Gal net geriau klausosi sakyčiau. Tos improvizacijos viską tik pagyvina)
5. Jimi Hendrix - Burning Of The Midnight Lamp (negaliu šios dainos pamiršti ;> )
4. Billy Idol - You Spin Me Right Round (zodziu,linkejimai, tau zygiau, ac uz daina,kurios irgi atsikratyt nein )
Atlieka ne Billy Idol, o "Dead or Alive", višta tu.
I tell you this boy is the same..
This boy's got bad habits..."
last.fm kazkaip anksti siand sudare chartus, tai nepatingesiu ir as
1. Sel - Parasyk Man Laiska Is Paryziaus (anksciau neklausiau, bet dabar uzvede nerealiai)
2. Red Hot Chilli Peppers - Desecration Smile (nu super daina. ziauriai grazi, visiem ja siust pradejau)
3. Sevendust - Enemy (kol kas megstamiausia is Sevendust repertuaro, taigi negaliu jos ismest is galvos jau antra savaite)
4. Billy Idol - You Spin Me Right Round (zodziu,linkejimai, tau zygiau, ac uz daina,kurios irgi atsikratyt nein )
5. Boomkat - The Wreckoning (ai cia siaip gal ir atsibodes gabalas, bet gavau su pradzia normalia, tai vel uzveze)
tai tiek
Placebo – I'll Be Yours. Šiokiam tokiam ramumui...
Puscifer – Rev 22:20 [Rev 4:20 Mix]baisoka klausyti. bet čia tiesiog dabar be jos nebeįmanoma. (industrial)
Charlie Clouser – Hello Zepp Tiesiog "Pjūklo" įžanginė muzika. Garso takelis. daug ką primena. todėl ir buvo pasirinkta.
Al Jourgensen – Caliente (Dark Entries) jeeee. "this is unreal, freak out". tai, kad jau
Charlie Clouser – Saw Final Theme Nuleiskit uždangas. "Pjūklui" baigiantis.
3.2pac ft. Ashanti & T.I. - Pac's Life
4.Liudas - Rytais (Dangus 2)
5.Fergie ft Ludacris - Glamorous
#1. Reinhold Behringer-Grieg: In the Hall of the Mountain King ( klasikines muzikos kurinys,bet tikrai daugumai zinomas fragmentas.mane uzkabino tiesiog.pabandykit,gal visai patiks)
#2. Scooter-MARIA ,i like it loud (senas bet taskantis gabalas)
#3 Guns n Roses-welcome to the Jungle (SUPER!!tiesiog gera muzika,ir uzvedanti)
#4 M1-gyvenkime linksmiau ( privercia sypsotis,fainas gabaliukas ,toks prikolnas.)
#5 Moby-Honey ( labai geras kurnys.velka ,rauna stoga)
enigmatic rašė: 5. The Knife – Heartbeats (29) - vieno pažįstamo pasiūlyta daina. Iš pradžių šypsojaus, kai pasakė, jog "kabina". Iš esmės kūrinys vertas špygos (bet visgi ne šūdo). Ir visgi - KABINA.
1.Acdc - Tnt
2.Diktatura - Mes Akmenys (po koncerto susidomėjau Diktatūra. Man patinka. Super)
3.Ac/dc - Thunderstruck
4.Ac Dc - Hells Bells
5.Diktatura - Alaus Puta
2. Billy Idol - You Spin Me Right Round
3. Sevendust - Enemy
4. Sevendust - Bitch
5. Sevendust - Licking Cream
zodziu alternatyvus metalas absoliuciai uzvalde mane
1. Squirrel Nut Zippers – Prince Nez (117) - taip, butent dėl gimtadienio mylimos draugės in retro ir prisiminiau "Nippels'us" (aš juos taip vadinu). Seniai girdėta - neįvertinta. O "Prince nez" ne tik mane, bet ir kitus vertė iš koto, vat
2.Kidneythieves – Crazy (74) - vis labiau ir labiau norėjosi, bet baigiu atsivalgyti. Pats jųjų albumas "Zerospace" labai kietas daikts.
3. Donis – Sodai, Sodai (71) - paslaptingai ir artimai primena vaikystę, sodą, aplinkui prikritę daug obuolių ir močiutę, juos berenkančią ir pasakojančią kokią istoriją...
4. Pale Saints – Shell (59) - čia iš esmės dėl pačios dainos pradžios ir dėl nežmoniškai man gražaus balso tembro. Tokio skysto.
5. The Knife – Heartbeats (29) - vieno pažįstamo pasiūlyta daina. Iš pradžių šypsojaus, kai pasakė, jog "kabina". Iš esmės kūrinys vertas špygos (bet visgi ne šūdo). Ir visgi - KABINA.
1. Regina Spektor - Samson (na,pradėjau klausyt Spektor nuo ''Fidelity", kažin kaip atrodė,kad tai yra būtent ko reikėjo,nieko kito..laimė(!),kad albume iškart po ''Fidelity" yr ''Samson''..po pirmo perklausymo pagalvojau,kad daugiau nebeklausysiu,išvis nieko toj dainoj neradau..bet paskui netyčia įsijungė ir antrąsyk..na ir prasidėjo... nuostabu nuostabu nuostabu..tas balsas,melodija,tobulas dainos išbaigtumas...iki kiekvienos smulkmenos,regis..ir dar, kaip enigmatic jau minėjo, pasakojama istorija,atskira,kitokia istorija.. stulbinama :});
2.The Dresden Dolls - Dirty Business ( naujas atradimas seniai atrastuose-taip tikriausiai sakyt reiktų... daina šarminga tokia.. She's the kind of girl who leaves out condoms on the bedroom dresser / Just to make you jealous of the men she fucked before you met her)
3.Regina Spektor - Fidelity (tai,dėl ko pradžioj savaitės jaungiau winampą, - kitoj savaitės pusėj jungiau jau dėl ''Samson'' );
4.Bon Jovi - These Days (-vien dėl subjektyvių priežasčių,nes daina kaip ir perdaug niekuo neišskirtinė.. tiesiog po ''gyvo garso koncerto'' užstrigus, su juoku ir malonumu vis klausiau... );
5.Ozzy Osbourne - I Just Want You (prieš anglų kalbosegzaminus ir panašiai gera klausyti daina-tiek visokių neigimą reiškiančių priešdėlių ten pridėliota,kad uch net ).
Bowling For Soup - Come back to Texas ;
Motion City Soundtrack - Hold me down ;
The Distillers - The Young Crazed Peeling ;
Taking Back Sunday - Liar! ;
Turbo Renimacija - Vėl Gegužio žiedai ; Štaiii,,,
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. vasario 20 d. 17:49:30
2. Ozzy Osbourne- I Just Want You (iš serijos 'O aš jau turiu bilietą!!!! Aaaa!
3. Regina Spektor - Fidelity (ech...ši moteriškaitė nuostabiai varijuoja balsu );
4. Angelic Upstarts - Last Night Another Soldier (oi!);
5. Blue Octobet - Hate Me (tiesiog, kad gal jausmas pažįstamas...).
2007 m. vasario 19 d. 13:31:22
2.Regina Spektor - Apres Moi
3.Frou Frou - Let Go
4.Ugress - Queen Of Darkness
5.Asian Dub Foundation - 1000 Mirrors
2007 m. vasario 19 d. 12:47:55
2. Cryhavoc - Misantrophy
3. Cryhavoc - Metamorphosis
4. Whitchking - Flame of udun
5. Ozzy Osbourne - mr. crowley
2007 m. vasario 19 d. 11:40:50
2. Darren Hayes - So Beautiful
3. Bi2 - Angely
4. Tina Turner - Ain't Missing You
5. Queen - Who Wants To Live Forever
2007 m. vasario 19 d. 09:46:21
2. Music Of The World - Raga Chandrakauns
3. The Doors - Riders on The Storm
4. Switch - A Bit Patchy (Eric Prydz Rmx)
5. The Egg - Walking Away (Tocadisco Rmx)
2007 m. vasario 18 d. 23:14:21
2.Snow Patrol - Chasing Cars (Dance Remix) 2006 (pirma išgirdau šokiams skirtą DJ Mario versiją, labai patraukė priedainis. tada per youtube pasižiūrėjau skęstantį žmogų lėtai išdainavusį tuos pačius žodžius be to ritmo, metų hitas)
3.The Killers - Mr.Brightside (remix) 2004 (jau senokai vietoj gitarų klavišiniais sugrotą hito versiją pavadinau "lovos daina" )
4.Take That - Patience 2006 (labai stengiausi klausydamasis suprasti, už ką BritAwards statulėlę gavo būtent šis solinis Gary Barlov su ženklu Takethat singlas)
5.Jonn Serrie - Pan Galactic 2003 (prasideda kosminiais, erdvėlaivio pakilimo garsais, išsivysto į įvairiaspalvių ūkų ir atmosferų malonų, migdantį gaubesį)
2007 m. vasario 18 d. 22:46:52
2. AC/DC - Night Prowler (seniai žinoma,bet iš naujo atrasta daina. Super duper extra turbo dyzel daina.
3. The Doors - Peace Frog (dar viena atrasta nuostabi The Doors daina)
4. Janis Joplin - Summertime (live) (mėgstamiausios Janis Joplin dainos live versija. Gal net geriau klausosi sakyčiau. Tos improvizacijos viską tik pagyvina)
5. Jimi Hendrix - Burning Of The Midnight Lamp (negaliu šios dainos pamiršti ;> )
2007 m. vasario 18 d. 20:56:51
Atlieka ne Billy Idol, o "Dead or Alive", višta tu.
We shall all die like a star, destroying all that lies within our fiery gaze. "I know it gets into your brain... Sometimes it dribbles and goes in your veins... I tell you this boy is the same.. This boy's got bad habits..."
2007 m. vasario 18 d. 20:36:14
1. Sel - Parasyk Man Laiska Is Paryziaus (anksciau neklausiau, bet dabar uzvede nerealiai)
2. Red Hot Chilli Peppers - Desecration Smile (nu super daina. ziauriai grazi, visiem ja siust pradejau)
3. Sevendust - Enemy (kol kas megstamiausia is Sevendust repertuaro, taigi negaliu jos ismest is galvos jau antra savaite)
4. Billy Idol - You Spin Me Right Round (zodziu,linkejimai, tau zygiau, ac uz daina,kurios irgi atsikratyt nein
5. Boomkat - The Wreckoning (ai cia siaip gal ir atsibodes gabalas, bet gavau su pradzia normalia, tai vel uzveze)
tai tiek
2007 m. vasario 18 d. 20:30:20
Puscifer – Rev 22:20 [Rev 4:20 Mix]baisoka klausyti. bet čia tiesiog dabar be jos nebeįmanoma. (industrial)
Charlie Clouser – Hello Zepp Tiesiog "Pjūklo" įžanginė muzika. Garso takelis. daug ką primena. todėl ir buvo pasirinkta.
Al Jourgensen – Caliente (Dark Entries) jeeee. "this is unreal, freak out". tai, kad jau
Charlie Clouser – Saw Final Theme Nuleiskit uždangas. "Pjūklui" baigiantis.
2007 m. vasario 17 d. 17:00:23
2.Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me
3.2pac ft. Ashanti & T.I. - Pac's Life
4.Liudas - Rytais (Dangus 2)
5.Fergie ft Ludacris - Glamorous
2007 m. vasario 17 d. 09:07:54
#2. Scooter-MARIA ,i like it loud (senas bet taskantis gabalas)
#3 Guns n Roses-welcome to the Jungle (SUPER!!tiesiog gera muzika,ir uzvedanti)
#4 M1-gyvenkime linksmiau ( privercia sypsotis,fainas gabaliukas ,toks prikolnas.)
#5 Moby-Honey ( labai geras kurnys.velka ,rauna stoga
2007 m. vasario 17 d. 01:47:09
5. The Knife – Heartbeats (29) - vieno pažįstamo pasiūlyta daina. Iš pradžių šypsojaus, kai pasakė, jog "kabina". Iš esmės kūrinys vertas špygos (bet visgi ne šūdo). Ir visgi - KABINA.
Bravo,atgyvenes gabaliukas,bet demesio laaabai vertas
2007 m. vasario 14 d. 21:51:02
2.Diktatura - Mes Akmenys (po koncerto susidomėjau Diktatūra. Man patinka. Super)
3.Ac/dc - Thunderstruck
4.Ac Dc - Hells Bells
5.Diktatura - Alaus Puta
2007 m. vasario 14 d. 18:45:54
2. Billy Idol - You Spin Me Right Round
3. Sevendust - Enemy
4. Sevendust - Bitch
5. Sevendust - Licking Cream
zodziu alternatyvus metalas absoliuciai uzvalde mane
2007 m. vasario 14 d. 00:46:56
1. Metallica– The unforgiven [dėl ekspresyvumo, būtent tokio. Atitiko];
2. Gianna Nannini– Meravigliosa creatura [mi piace, mi piace… Certo! meravigliosa canzone);
3. Rammstein– Mutter [vienintelė jų patinkanti daina. Bet, stipriai];
4. Siela– Vėjas nešantis naktį [supimo efektas. Šokti, šokti, šokti!];
5. Atika– Airiškas migracinis [švelni, šypsena savaime].
2007 m. vasario 12 d. 20:39:15
2.Mason vs princess superstar - perfect
3.Space cowboy - my egyption lover
4.Beyonce - listen
5.Beyonce - beautiful liar
2007 m. vasario 12 d. 20:11:15
2.Kidneythieves – Crazy (74) - vis labiau ir labiau norėjosi, bet baigiu atsivalgyti. Pats jųjų albumas "Zerospace" labai kietas daikts.
3. Donis – Sodai, Sodai (71) - paslaptingai ir artimai primena vaikystę, sodą, aplinkui prikritę daug obuolių ir močiutę, juos berenkančią ir pasakojančią kokią istoriją...
4. Pale Saints – Shell (59) - čia iš esmės dėl pačios dainos pradžios ir dėl nežmoniškai man gražaus balso tembro. Tokio skysto.
2007 m. vasario 12 d. 18:47:09
2.The Dresden Dolls - Dirty Business ( naujas atradimas seniai atrastuose-taip tikriausiai sakyt reiktų... daina šarminga tokia..
3.Regina Spektor - Fidelity (tai,dėl ko pradžioj savaitės jaungiau winampą, - kitoj savaitės pusėj jungiau jau dėl ''Samson''
4.Bon Jovi - These Days (-vien dėl subjektyvių priežasčių,nes daina kaip ir perdaug niekuo neišskirtinė.. tiesiog po ''gyvo garso koncerto'' užstrigus, su juoku ir malonumu vis klausiau...
5.Ozzy Osbourne - I Just Want You (prieš anglų kalbosegzaminus ir panašiai gera klausyti daina-tiek visokių neigimą reiškiančių priešdėlių ten pridėliota,kad uch net
2007 m. vasario 12 d. 18:42:18
Motion City Soundtrack - Hold me down ;
The Distillers - The Young Crazed Peeling ;
Taking Back Sunday - Liar! ;
Turbo Renimacija - Vėl Gegužio žiedai ;