1. Squirrel Nut Zippers – Prince Nez (117) - taip, butent dėl gimtadienio mylimos draugės in retro ir prisiminiau "Nippels'us" (aš juos taip vadinu). Seniai girdėta - neįvertinta. O "Prince nez" ne tik mane, bet ir kitus vertė iš koto, vat
2.Kidneythieves – Crazy (74) - vis labiau ir labiau norėjosi, bet baigiu atsivalgyti. Pats jųjų albumas "Zerospace" labai kietas daikts.
3. Donis – Sodai, Sodai (71) - paslaptingai ir artimai primena vaikystę, sodą, aplinkui prikritę daug obuolių ir močiutę, juos berenkančią ir pasakojančią kokią istoriją...
4. Pale Saints – Shell (59) - čia iš esmės dėl pačios dainos pradžios ir dėl nežmoniškai man gražaus balso tembro. Tokio skysto.
5. The Knife – Heartbeats (29) - vieno pažįstamo pasiūlyta daina. Iš pradžių šypsojaus, kai pasakė, jog "kabina". Iš esmės kūrinys vertas špygos (bet visgi ne šūdo). Ir visgi - KABINA.
1. Regina Spektor - Samson (na,pradėjau klausyt Spektor nuo ''Fidelity", kažin kaip atrodė,kad tai yra būtent ko reikėjo,nieko kito..laimė(!),kad albume iškart po ''Fidelity" yr ''Samson''..po pirmo perklausymo pagalvojau,kad daugiau nebeklausysiu,išvis nieko toj dainoj neradau..bet paskui netyčia įsijungė ir antrąsyk..na ir prasidėjo... nuostabu nuostabu nuostabu..tas balsas,melodija,tobulas dainos išbaigtumas...iki kiekvienos smulkmenos,regis..ir dar, kaip enigmatic jau minėjo, pasakojama istorija,atskira,kitokia istorija.. stulbinama :});
2.The Dresden Dolls - Dirty Business ( naujas atradimas seniai atrastuose-taip tikriausiai sakyt reiktų... daina šarminga tokia.. She's the kind of girl who leaves out condoms on the bedroom dresser / Just to make you jealous of the men she fucked before you met her)
3.Regina Spektor - Fidelity (tai,dėl ko pradžioj savaitės jaungiau winampą, - kitoj savaitės pusėj jungiau jau dėl ''Samson'' );
4.Bon Jovi - These Days (-vien dėl subjektyvių priežasčių,nes daina kaip ir perdaug niekuo neišskirtinė.. tiesiog po ''gyvo garso koncerto'' užstrigus, su juoku ir malonumu vis klausiau... );
5.Ozzy Osbourne - I Just Want You (prieš anglų kalbosegzaminus ir panašiai gera klausyti daina-tiek visokių neigimą reiškiančių priešdėlių ten pridėliota,kad uch net ).
Bowling For Soup - Come back to Texas ;
Motion City Soundtrack - Hold me down ;
The Distillers - The Young Crazed Peeling ;
Taking Back Sunday - Liar! ;
Turbo Renimacija - Vėl Gegužio žiedai ; Štaiii,,,
1. Led Zeppelin - Stairway To Heaven
2. AC/DC - Ride On
3. AC/DC - She's Got Balls
4. Placebo - Centrefolds
5. AC/DC - Ain't No Fun (Waiting Round To Be A Millionaire)
1. Rusted Root – Blue Diamonds. mano daina. visados. reikia kaip oro ir vandens. galvojant..
2. Ace Boggess – Invisible Man
3. Rusted Root – Too Much
4. Ace Boggess – Freeze
5. Ace Boggess – It Hasn't Rained Since Yesterday
3.Wyclef Jean - Knockin' On Heaven's Door (2002m)
4.Kelis Ft Cee Lo-Lil Star
5.Mika - Grace Kelly
Daug įvairių kaip visados, bet dažniausiai skambėjo:
1. Marilyn Manson - Mobscene, vienintelė atlikėjo dainų, kuri man patinka, ir dar koks klipas
2. Scooter - One (always hardcore), turbut vienintelis geras iš naujesnių scooter gabalų.
3. Brian Ferry - don't stop the dance, užtai kad gera klausytis
4. Elton John - I'm still standing, ogi atradimas iš archyvų
5. Eric Prydz vs Pink Floyd - Proper Education, pasakiškas koveris.
The Doors - Indian Summer
Ravi Shankar - Tabla Dhwani
Animal Collective - Two Sails On A Sound
Donis su Kulgrinda - Buvo mūsų, leliumai
Guna Sangah - Muladhara Chakra
3.The Doors - People Are Strange (seniau nelabai patiko, dabar nerealiai veža)
4.Uriah Heep - July Morning
5.ZZ Top - Rough Boy
1. Egg – Alternative Biology Muzika pasako daugiau už žodžius. Vis dar reikalinga. Ir be proto mylima.
2. Enigma – Gravity of Love / Enigma & Sarah Brightman – Once In A Lifetime Tiesiog Enigma. Daug ko sakyti net nereikia.
3. Touch and Go – Straight To Number One Vis dar ? Ko gero.
4. Holly Brook – Saturdays Ramumo kupina daina. Asmeniškai. Ačiū Gabrei.
5. Cradle of Filth – Nymphetamine Dėkis Mildai. Graži daina. Tiesiog.
Kažkokios rimties man reikėjo praeitą savaitę, pažiūrėjus įklausomas dainas. Vertėtų pamąstyti
3. The White Stripes - Blue Orchid
4. David Gray - This Years Love
5. Madonna - Get Together
išties buvo viena daina Queen - The Show Must Go On (šimtadienis must go on...maždaug);
visa kita-klausyta du-tris-keturis sykius savaitėj, abejoju,ar išvis tai galima vadinti klausomiausiomis dainomis.
1. Janis Joplin - Summertime (niekaip nesugebu šios dainos atsiklausyti)
2. Jimi Hendrix - Burning Of The Midnight Lamp (geri žodžiai,įdomi ir gera muzika. Juk tai Jimi)
3. AC/DC - Ride On (ši baladė tokia raminanti. Bon'as taip puikiai ją atlieka..)
4. The Doors - Riders On The Storm (turbūt nė ir sakyti nereikia..)
5. Placebo - Centrefolds (labai graži daina. Labai gražus pianino skambesys kas mane ir patraukė šioj dainoj)
Na, 01 29 - 02 04 buvau linkusi liūdnesnėms ir ramesnės dainoms.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2007 m. vasario 12 d. 20:11:15
2.Kidneythieves – Crazy (74) - vis labiau ir labiau norėjosi, bet baigiu atsivalgyti. Pats jųjų albumas "Zerospace" labai kietas daikts.
3. Donis – Sodai, Sodai (71) - paslaptingai ir artimai primena vaikystę, sodą, aplinkui prikritę daug obuolių ir močiutę, juos berenkančią ir pasakojančią kokią istoriją...
4. Pale Saints – Shell (59) - čia iš esmės dėl pačios dainos pradžios ir dėl nežmoniškai man gražaus balso tembro. Tokio skysto.
5. The Knife – Heartbeats (29) - vieno pažįstamo pasiūlyta daina. Iš pradžių šypsojaus, kai pasakė, jog "kabina". Iš esmės kūrinys vertas špygos (bet visgi ne šūdo). Ir visgi - KABINA.
2007 m. vasario 12 d. 18:47:09
2.The Dresden Dolls - Dirty Business ( naujas atradimas seniai atrastuose-taip tikriausiai sakyt reiktų... daina šarminga tokia..
3.Regina Spektor - Fidelity (tai,dėl ko pradžioj savaitės jaungiau winampą, - kitoj savaitės pusėj jungiau jau dėl ''Samson''
4.Bon Jovi - These Days (-vien dėl subjektyvių priežasčių,nes daina kaip ir perdaug niekuo neišskirtinė.. tiesiog po ''gyvo garso koncerto'' užstrigus, su juoku ir malonumu vis klausiau...
5.Ozzy Osbourne - I Just Want You (prieš anglų kalbosegzaminus ir panašiai gera klausyti daina-tiek visokių neigimą reiškiančių priešdėlių ten pridėliota,kad uch net
2007 m. vasario 12 d. 18:42:18
Motion City Soundtrack - Hold me down ;
The Distillers - The Young Crazed Peeling ;
Taking Back Sunday - Liar! ;
Turbo Renimacija - Vėl Gegužio žiedai ;
2007 m. vasario 12 d. 17:14:34
2. AC/DC - Ride On
3. AC/DC - She's Got Balls
4. Placebo - Centrefolds
5. AC/DC - Ain't No Fun (Waiting Round To Be A Millionaire)
2007 m. vasario 12 d. 15:45:22
2. The Cure - Disintegration
3. The Cure - If only tonight we could sleep
4. Voltaire - The last word
5. Voltaire - Rammstein
2007 m. vasario 12 d. 15:05:51
2. Ace Boggess – Invisible Man
3. Rusted Root – Too Much
4. Ace Boggess – Freeze
5. Ace Boggess – It Hasn't Rained Since Yesterday
2007 m. vasario 10 d. 16:36:24
1.Sidney Samson Feat. Ladu Bee - Girls
2.Lucy Pearl - Dance Tonight (2000m)
3.Wyclef Jean - Knockin' On Heaven's Door (2002m)
4.Kelis Ft Cee Lo-Lil Star
5.Mika - Grace Kelly
2007 m. vasario 10 d. 16:11:40
1. Marilyn Manson - Mobscene, vienintelė atlikėjo dainų, kuri man patinka, ir dar koks klipas
2. Scooter - One (always hardcore), turbut vienintelis geras iš naujesnių scooter gabalų.
3. Brian Ferry - don't stop the dance, užtai kad gera klausytis
4. Elton John - I'm still standing, ogi atradimas iš archyvų
5. Eric Prydz vs Pink Floyd - Proper Education, pasakiškas koveris.
2007 m. vasario 9 d. 15:18:42
Nirvana- Drain You
The Doors- Break On Through
Pink Floyd- Hey You
Black Sabbath- Snowblind
2007 m. vasario 8 d. 19:17:32
Crossfade - So far away
Crossfade - Cold
Seether - Tongue
Placebo - English Summer Rain
2007 m. vasario 8 d. 14:54:12
Ravi Shankar - Tabla Dhwani
Animal Collective - Two Sails On A Sound
Donis su Kulgrinda - Buvo mūsų, leliumai
Guna Sangah - Muladhara Chakra
2007 m. vasario 8 d. 13:21:54
Orbital - little fluffy clouds
Shakedown lonely road-mix
David guetta - in love with myself
Full moon feat common
Tokie atsipalaidavimo
2007 m. vasario 6 d. 20:28:45
Beatles-can't buy me love
Red hot chili peppers - desecration smile
Judas Priest-cathedral spires
Jam jam-ruduo
2007 m. vasario 6 d. 18:34:11
2.Airija-tu esi gyva.(prisiminimai.Ir šiaip,labai gera daina).
3.Voltaire-on gothic ground(muzika kažkuom patiko)
4.Voltaire-i'm sorry(Dėl labai gražiai skambančio balso ir muzikos)
5.Joy Divison-dead souls.
2007 m. vasario 6 d. 14:05:05
2.Queen - White Man (vakar žiauriai užvežė)
3.The Doors - People Are Strange (seniau nelabai patiko, dabar nerealiai veža)
4.Uriah Heep - July Morning
5.ZZ Top - Rough Boy
2007 m. vasario 5 d. 20:08:13
2. Enigma – Gravity of Love / Enigma & Sarah Brightman – Once In A Lifetime Tiesiog Enigma. Daug ko sakyti net nereikia.
3. Touch and Go – Straight To Number One Vis dar ? Ko gero.
4. Holly Brook – Saturdays Ramumo kupina daina. Asmeniškai. Ačiū Gabrei.
5. Cradle of Filth – Nymphetamine Dėkis Mildai. Graži daina. Tiesiog.
Kažkokios rimties man reikėjo praeitą savaitę, pažiūrėjus įklausomas dainas. Vertėtų pamąstyti
2007 m. vasario 5 d. 19:56:23
*D.Bilan - Lady Flame
*Ashlee Simpson - L.O.V.E.
*Danity Kane - Stay with me
*Lilly Alen - Smile
2007 m. vasario 5 d. 19:52:54
2. Gravel - When there's nothing left
3. The White Stripes - Blue Orchid
4. David Gray - This Years Love
5. Madonna - Get Together
2007 m. vasario 5 d. 19:13:24
Queen - The Show Must Go On (šimtadienis must go on...maždaug);
visa kita-klausyta du-tris-keturis sykius savaitėj, abejoju,ar išvis tai galima vadinti klausomiausiomis dainomis.
2007 m. vasario 5 d. 18:12:12
2. Jimi Hendrix - Burning Of The Midnight Lamp (geri žodžiai,įdomi ir gera muzika. Juk tai Jimi)
3. AC/DC - Ride On (ši baladė tokia raminanti. Bon'as taip puikiai ją atlieka..)
4. The Doors - Riders On The Storm (turbūt nė ir sakyti nereikia..)
5. Placebo - Centrefolds (labai graži daina. Labai gražus pianino skambesys kas mane ir patraukė šioj dainoj)
Na, 01 29 - 02 04 buvau linkusi liūdnesnėms ir ramesnės dainoms.