1. Andrisu Mamontovas - Kai tu atversi man duris.
2. Andrisu Mamontovas - Tavo akyse
3. Saulius Mykolaitis - Kiemsargis
4. Placebo - Special K
5. Tele Bim Bam - Meiles daina teciui...
3. Perfect Circle - The Package (tas industrial garsas dainos pradzioje uzvilko)
4. Nick Cave and the Bad Seeds - Fifteen Feet of Pure White Snow (va cia tai atradimas);
5. Foo Fighters - Best of You -is Skin and Bones- (pirma syki isgirdau kazka dainuojant BUTENT tai kas mano galvoje. O kai dar dainuoja kaip tau patinka, nieko daugiau ir nereikia).
1. Janis Joplin - Kozmic Blues (Vos išgirdusi šią dainą, supratau,kad ji man patiks. Taigi ji man kuo toliau ,tuo labiau patinka.Janis.)
2. Janis Joplin - Summertime (Viena mėgstamiausių Janis dainų. Miela,sava.)
3. AC/DC - Ain't No Fun (Waiting Round To Be a Millionaire) (Įsimylėjau tą dainą nors tu ką. Super žodžiai ir super Bon'as.)
4. AC/DC - Hold Me Back (Įdomus skambesys,melodija. Visgi AC/DC.)
5. Jimi Hendrix - Cocaine (Ši daina tikrai kaip kokainas.Gitaros skambesys toks ramus,užburiantis ir tikrai atrodo kad esi nuo kažko apsvaigęs.Gražu.)
1. Yeah Yeah Yeahs – Date With the Night . Ritminga daina. Mylimiausia iš yeah yeah yeahs.
2. Keistuoliu Teatras – Ten toli. O va šitos dainos žodžiai atspindi mane ;o
3. Staind – Zoe Jane Prisimenant vasarą. Daina nepakartojama ;@
4. Stone Sour – Through The Glass. naujas atradimas. Patiko.
5. Seether – Remedy. Manyčiau vienas iš geresnių Seether darbų
30 seconds to mars-attack
escape the fate-the guillotine
my chemical romance-ghost of you
1. Foje– Aš čia esu [live] (gyva versija kur kas labiau pulsuojanti, veržli tokia);
2. Dream Theater– The spirit carries on (nieko labai ypatingo. Tiesiog gerai sudėta baladė, nuo kokios 3min. pakankamai įkvėpianti);
3. Donis– Ateičiai (stebiuosi, kaip anksčiau neatradau. Šarmingas ir labai talentingas);
4. Damien Rice– 9 crimes (jau seniai klausau. Šią savaitę daugiau dar. Paprasta, bet kuria šiltą foną);
5. Vangelis– Across the mountains (niekaip jau nebegaliu apibūdinti Vangelio. Neišreiškiamas, tiek).
3. R.E.M. – Losing My Religion
4. Caramel Members – Žmogus Kampe
5. Caramel Members – Mano Žvaigzde
1. Hilight Tribe - Didge Daz (Live) (100% energija, kad man taip į tokį koncertą )
2. Ravi Shankar - Discovery of India (Sielos muzika, tokia lengva ir tyra)
3. Monsieur Charles - Flute Plays On ...
4. Trio Elčctrico - Echo Parkours
5. PsySex - L.S.Dance (Visą dieną įstringa galvoj. L.S.D. L.S.D, patarčiau nepadauginti )
1)Lamb - Heaven (nu nieko nenustebinsiu, bet darsyk įsitikinau, kad muzikoje yra dainų pasalūnių, kurios tupi sau ramiai kampe, bet kai prieini - smeigia į akis, su energija, kaip Koščėjui. nežinau tų stilių, manding elektronika kažkokia)
2)A Perfect Circle - The Outsider (jei kaskart šioj grupėj atrandu kažką naują, tai matyt tai kažką reiškia. juk reiškia? pasakykit, kad reiškia)
3)Death In June - Holy Water (labai stipriai vožė. ko gero šią savaitę, jie mano favoritai)
4)Gotan Project - Domingo (šiaip čia ne daina, o albumas pagrindinį svorį sudaro)
5)Donis - Bitė lingo (šiaip čia ne daina, o albumas visą svorį sudaro)
Tai štai. Mano last.fm neatsipindi visiškai tiek,kiek klausau, todėl nusprenmdžiau pasireklmuot dar kartą čia.
O šią savaitę klausomiausiųjų sąrąšas...
1.Delirious? - My Glorious.
Daina iš a la krikščioniškojo 'roko'. Bet negaliu ja atsižavėt. Ji niekuo neypatinga, ji paprasta, joje kaip ir pridera šlovinančioms dainoms, dainuojama apie Dievo galybę ir vis dėlto ji yra nepakartojama man.
2. Howie Day - Morning After.
Didelis malonumas tiek klausyt, tiek grot/dainuot. Paprasta (taip pat), anokia Day profesionalumo viršūnė, bet veža (ir toli).
3. Jamie Cullum - Too Close to Comfort.
Nes šitas vyrukas apskritai yra per daug kietas, kad galėtų man nepatinkt.
4. Pearl Jam - Nothingman.
Nes man patinka. Nes klausausi su pakankamu malonumu. Nes daina kažką turi giliau nei pasako. Arba tik man taip atrodo.
5.Rufus Wainwright - Complainte de la Butte.
Nes Rufus nėra "bet kas".
Tik tiek. Nors iš tiesų ne - galėčiau privardinti dar daug ir daugiau.
1. Tears For Fears "Mad world"
2. U2 and Green Day "The Saints Are Coming"
3. Seether "Fine Again"
4. Eighteen Visions "Burned Us Alive"
5. Bullet For My Valentine "Curses"
Madam, o negaletum bent minimaliai paaiskinti, kuo tos dainos tau patiko ar bent jau ju stiliu nurodyti. Nes bent jau man, kaip manau ir daugeliui, tusti pavadinimai nieko nesako.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 22 d. 09:15:13
2. Andrisu Mamontovas - Tavo akyse
3. Saulius Mykolaitis - Kiemsargis
4. Placebo - Special K
5. Tele Bim Bam - Meiles daina teciui...
2007 m. sausio 22 d. 00:58:14
2. R.E.M. - Mad World (su pirmaja vieta labai derinasi
3. Perfect Circle - The Package (tas industrial garsas dainos pradzioje uzvilko)
4. Nick Cave and the Bad Seeds - Fifteen Feet of Pure White Snow (va cia tai atradimas);
5. Foo Fighters - Best of You -is Skin and Bones- (pirma syki isgirdau kazka dainuojant BUTENT tai kas mano galvoje. O kai dar dainuoja kaip tau patinka, nieko daugiau ir nereikia).
2007 m. sausio 21 d. 23:12:52
2. Janis Joplin - Summertime (Viena mėgstamiausių Janis dainų. Miela,sava.)
3. AC/DC - Ain't No Fun (Waiting Round To Be a Millionaire) (Įsimylėjau tą dainą nors tu ką. Super žodžiai ir super Bon'as.)
4. AC/DC - Hold Me Back (Įdomus skambesys,melodija. Visgi AC/DC.)
5. Jimi Hendrix - Cocaine (Ši daina tikrai kaip kokainas.Gitaros skambesys toks ramus,užburiantis ir tikrai atrodo kad esi nuo kažko apsvaigęs.Gražu.)
2007 m. sausio 21 d. 22:27:29
2. Keistuoliu Teatras – Ten toli. O va šitos dainos žodžiai atspindi mane ;o
3. Staind – Zoe Jane Prisimenant vasarą. Daina nepakartojama ;@
4. Stone Sour – Through The Glass. naujas atradimas. Patiko.
5. Seether – Remedy. Manyčiau vienas iš geresnių Seether darbų
2007 m. sausio 21 d. 15:29:48
2.Nelly Furtado - all good things
3.Beyonce - listen
4.Eric Prydz - proper education
5.Beyonce - back up
2007 m. sausio 20 d. 19:44:28
Alizee - j'aime an marie
Madonna - get together
Roxette - one wish
Robbie Williams - advertising space
2007 m. sausio 20 d. 14:54:41
escape the fate-the ransom
30 seconds to mars-attack
escape the fate-the guillotine
my chemical romance-ghost of you
2007 m. sausio 20 d. 13:23:37
Luis Armstrong - April in Paris;
Sade - By Your Side;
Damien Rice - 9 (albumas);
Jack Johnsosn - It's all understood
2007 m. sausio 20 d. 13:17:02
2. Morcheeba - World Lookin In
3. Smoke City - Devil Mood
4. Bjork - Mouth's Cradle
5. Don Johnson Big Band - Road
2007 m. sausio 20 d. 01:10:05
1. Foje– Aš čia esu [live] (gyva versija kur kas labiau pulsuojanti, veržli tokia);
2. Dream Theater– The spirit carries on (nieko labai ypatingo. Tiesiog gerai sudėta baladė, nuo kokios 3min. pakankamai įkvėpianti);
3. Donis– Ateičiai (stebiuosi, kaip anksčiau neatradau. Šarmingas ir labai talentingas);
4. Damien Rice– 9 crimes (jau seniai klausau. Šią savaitę daugiau dar. Paprasta, bet kuria šiltą foną);
5. Vangelis– Across the mountains (niekaip jau nebegaliu apibūdinti Vangelio. Neišreiškiamas, tiek).
2007 m. sausio 19 d. 20:28:07
2. Empti – Gera Mylėtis
3. R.E.M. – Losing My Religion
4. Caramel Members – Žmogus Kampe
5. Caramel Members – Mano Žvaigzde
2007 m. sausio 19 d. 20:19:34
Uokėj, bent šią savaitę:
2)A Perfect Circle - The Outsider (jei kaskart šioj grupėj atrandu kažką naują, tai matyt tai kažką reiškia. juk reiškia? pasakykit, kad reiškia)
reiškia. ypač apie A Perfect Circle kalbant
2007 m. sausio 19 d. 19:22:38
2. Ravi Shankar - Discovery of India (Sielos muzika, tokia lengva ir tyra)
3. Monsieur Charles - Flute Plays On ...
4. Trio Elčctrico - Echo Parkours
5. PsySex - L.S.Dance (Visą dieną įstringa galvoj. L.S.D. L.S.D, patarčiau nepadauginti
2007 m. sausio 19 d. 18:40:15
1)Lamb - Heaven (nu nieko nenustebinsiu, bet darsyk įsitikinau, kad muzikoje yra dainų pasalūnių, kurios tupi sau ramiai kampe, bet kai prieini - smeigia į akis, su energija, kaip Koščėjui. nežinau tų stilių, manding elektronika kažkokia)
3)Death In June - Holy Water (labai stipriai vožė. ko gero šią savaitę, jie mano favoritai)
4)Gotan Project - Domingo (šiaip čia ne daina, o albumas pagrindinį svorį sudaro)
5)Donis - Bitė lingo (šiaip čia ne daina, o albumas visą svorį sudaro)
2007 m. sausio 19 d. 09:16:49
O šią savaitę klausomiausiųjų sąrąšas...
1.Delirious? - My Glorious.
Daina iš a la krikščioniškojo 'roko'. Bet negaliu ja atsižavėt. Ji niekuo neypatinga, ji paprasta, joje kaip ir pridera šlovinančioms dainoms, dainuojama apie Dievo galybę ir vis dėlto ji yra nepakartojama man.
2. Howie Day - Morning After.
Didelis malonumas tiek klausyt, tiek grot/dainuot. Paprasta (taip pat), anokia Day profesionalumo viršūnė, bet veža (ir toli).
3. Jamie Cullum - Too Close to Comfort.
Nes šitas vyrukas apskritai yra per daug kietas, kad galėtų man nepatinkt.
4. Pearl Jam - Nothingman.
Nes man patinka. Nes klausausi su pakankamu malonumu. Nes daina kažką turi giliau nei pasako. Arba tik man taip atrodo.
5.Rufus Wainwright - Complainte de la Butte.
Nes Rufus nėra "bet kas".
Tik tiek. Nors iš tiesų ne - galėčiau privardinti dar daug ir daugiau.
2007 m. sausio 18 d. 22:42:11
5. Tracy Chapman - Telling Stories (geriausia, ką esu girdėjus jos kūryboje).
Tuomet esi mazai girdejusi
visiškai teisingai
hmmm...sakyk skype savo - gausi visus albumus, arba "the best" rinkini
2007 m. sausio 18 d. 21:24:53
5. Tracy Chapman - Telling Stories (geriausia, ką esu girdėjus jos kūryboje).
Tuomet esi mazai girdejusi
visiškai teisingai
2007 m. sausio 18 d. 21:18:12
2007 m. sausio 18 d. 20:30:44
2. U2 and Green Day "The Saints Are Coming"
3. Seether "Fine Again"
4. Eighteen Visions "Burned Us Alive"
5. Bullet For My Valentine "Curses"
2007 m. sausio 18 d. 19:05:14