Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. spalio 31 d. 20:32:55
nu praėjusią savaitę:
1.Placebo "Special K" akustinė versija
2.The Doors "Riders on the storm"
3.Stone Sour "Through glass"
4.Nickelback "Next contestant"
5.Foje "Nakties balsai" / Tori Amos "Winter"
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
1. Dead Can Dance – Ariadne (71) - viena iš tų šviesiųjų jų dainų, kuri apkabina, šildo ir nepaleidžia.
2. Cranes – Here Comes The Day (43) - čia atvejis iš "driving in the sun" ar "brazil" serijos. Kai klausai ir nieko nebegali kito daryti: rankos nusvyra, burna prasiveri ir sėdi klausydamasis be žado.
3. Anathema – are you there (2 - šią savaitė vėl klausiau. Klausiau ir klausiau. Ko gero, geriausia, ką esu girdėjęs.
4. Bodyrox & Luciana – Yeah Yeah (25) - nu grynai penktadienio ar šeštadienio vakaras. Kai lendi po dušu, rengiesi ir leki pas draugus ar pasidurniuoti kur. Tada šhake'iniesi visaip ir klausai.
5. The Album Leaf – Window (23) - čia jau reikėtų dėkoti mano įgudusiai akiai ir Colyb. Puiki grupė - puikus darbas.
3. Stone Sour - Through the Glass,
4. Stone Sour - Bother,
5. Enigma - Gracity of Love ( kartais kaip narkotikas, ypac apie 3-ia ryte )
ir dar Alice in Chains - Down in a hole (idomu).
Seilejimosi savaite
kciuks (Užblokuotas)
2006 m. spalio 30 d. 11:46:57
1. Lukšnėnai - Aš moteris.mp3 - 'skrendu skrendu per debesis į aukštį.. aš moteris, ir tuo manau, esu pasakius viską' : ]
2. L.Kernagis - Tu toli.mp3 - 'tu toli, aš arti.. aš skubu, tu skubi..'.
3. Kaprizas - Ridig do.mp3 - 'ai ai ridig dai, oi oi ridig do.. kai išgirsta šią dainelę..rigdigdai rigdigdo.. jei dainelę šią mokėsi niekada tu neliūdėsi ai ai ridig dai, oi oi ridig do..'.
4. Jonis - Pirmas šienas.mp3 - nuostabi dainą 'ant tėvo dalgio ašmenų, aušra žerėdavo menu.. kol nelauktai žinia baisi..' : ]
5. Jonis - Aname krante.mp3 - 'tame krante, geriau, ir dainos ten gražesnės.. neplauksiu į tą krantą, visi ten svetimi..'.
1. Monstrosity. Šitos Death metal komandos, kaip keista, dar nebuvau klausęs, nors buvau girdėjęs daug kartų. Nuostabi grupė!! Čia yra kokybė tikraja to žodžio prasme.
2-3. Smashed Face. Buvo labai įdomus atradimas. Gaila, kad Lietuvoj dabar nėra tokio lygio komandų
2-3. Treblinka demo įrašai. Va čia tai old-skūlas. Įdomu, kaip jie atrodė 1988 su tokiu grojimu?
4. Neon God. Maloni naujiena iš Norvegijos. Abu demo albumai yra nemokamam parsisiuntimui: www.neon-god.com
5. Japoniški Sabbat. Senai norėjau juos išgirsti. Nors jie turi vieną didžiausių diskografijų visame metale, jų įrašų mp3 sunku gaut. Reiks pirkt vinylų
3.Rammstein - Mutter [švelni, kartu stipri,liūdna,sena daina];
4.Asia - Heat of the Moment [savaitgalio ekskursijos įtaka, kai iki begalybės buvo grojamas šitos dainos pasibaisėtinas remiksas, kas nuostabiausia, bet gal ir nekeista - didieji jo fanai nei įsivaizduot neįsivaizdavo, kad tai senos hard roko dainos perdirbinys. asiliukai.. ]
5.The Dresden Dolls - Necessary Evil [If you find yourself without me - C'mon find yourself without me!C'mon c'mon c'mon!]
'With your halo slippin' down
Your halo slippin' ..'
1The Cure - From the edge of the deep green sea
2Tracy Chapman - Unsung psalm
3Mew - Special
4Faith No More - Evidence
5Dave Navarro - Avoiding the angel.
Šiaip parašiau:
1.The Cure - Lullaby
2.Virgin Black - The Museum of Iscariot.
3.A Perfect Circle - The Noose.
4.Pienas - Vartotojo dainelė.
5.Tool - Schism.
1. Doris Day - Perhaps Perhaps Perhaps
2. S. Mykolaitis - Kiemsargis
3. CocoRosie - Noah's Ark
4. Nouvelle Vague - Too Drunk To Fuck
5. Kate Bush - Hounds of Love
1.Testament - Souls of black
2.Cannibal Corpse - Fucked with a knife
3.Black Sabbath - Paranoid
4.Nirvana ft. Mudhoney - Money will roll right in
5.J.Hendrix,J.Joplin, and J.Morrison - Spaceship blues
1.Andrius Kaniava - Daina Be Pavadinimo
2.Andrius Kaniava - Tolima Salis
3.Alicia Keys - If I Aint Got You
4.Andruis Kaniava - Draugas
5.Butch Walker - Sober
Tadam (?):
1. Pink - U & Ur Hand;
2. Queens Of The Stone Age - No One Knows;
3. Egel - Beprotė;
4. Jieva - Oro Paštas;
5. Shakira - Objection (Tango);
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 31 d. 20:32:55
1.Placebo "Special K" akustinė versija
2.The Doors "Riders on the storm"
3.Stone Sour "Through glass"
4.Nickelback "Next contestant"
5.Foje "Nakties balsai" / Tori Amos "Winter"
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 31 d. 20:31:25
1. Placebo - Johnny and Mary.
2. The Kooks - naive
3. Bjork - violently happy
4. Bjork - army of me
5. Bjork - It's Oh So Quiet
2006 m. spalio 31 d. 19:37:45
2. Cranes – Here Comes The Day (43) - čia atvejis iš "driving in the sun" ar "brazil" serijos. Kai klausai ir nieko nebegali kito daryti: rankos nusvyra, burna prasiveri ir sėdi klausydamasis be žado.
3. Anathema – are you there (2
4. Bodyrox & Luciana – Yeah Yeah (25) - nu grynai penktadienio ar šeštadienio vakaras. Kai lendi po dušu, rengiesi ir leki pas draugus ar pasidurniuoti kur. Tada šhake'iniesi visaip ir klausai.
5. The Album Leaf – Window (23) - čia jau reikėtų dėkoti mano įgudusiai akiai ir Colyb. Puiki grupė - puikus darbas.
2006 m. spalio 31 d. 18:28:43
2006 m. spalio 30 d. 13:41:45
2. Johny Cash - Hurt ( tikra )
3. Stone Sour - Through the Glass,
4. Stone Sour - Bother,
5. Enigma - Gracity of Love ( kartais kaip narkotikas, ypac apie 3-ia ryte )
ir dar Alice in Chains - Down in a hole (idomu).
Seilejimosi savaite
2006 m. spalio 30 d. 12:20:21
2.Placebo - Because I Want You
3.AC/DC - T.N.T
4.AC/DC - Let There Be Rock
5.Motörhead - Overkill
2006 m. spalio 30 d. 11:46:57
2. L.Kernagis - Tu toli.mp3 - 'tu toli, aš arti.. aš skubu, tu skubi..'.
3. Kaprizas - Ridig do.mp3 - 'ai ai ridig dai, oi oi ridig do.. kai išgirsta šią dainelę..rigdigdai rigdigdo.. jei dainelę šią mokėsi niekada tu neliūdėsi ai ai ridig dai, oi oi ridig do..'.
4. Jonis - Pirmas šienas.mp3 - nuostabi dainą 'ant tėvo dalgio ašmenų, aušra žerėdavo menu.. kol nelauktai žinia baisi..' : ]
5. Jonis - Aname krante.mp3 - 'tame krante, geriau, ir dainos ten gražesnės.. neplauksiu į tą krantą, visi ten svetimi..'.
2006 m. spalio 30 d. 09:48:43
2.METALLICA-nothing else matters
3.RHCP-under the bridge
4.RHCP-snow((hey oh))
5.S.O.A.D.-lonely day
2006 m. spalio 30 d. 09:38:39
2-3. Smashed Face. Buvo labai įdomus atradimas. Gaila, kad Lietuvoj dabar nėra tokio lygio komandų
2-3. Treblinka demo įrašai. Va čia tai old-skūlas. Įdomu, kaip jie atrodė 1988 su tokiu grojimu?
4. Neon God. Maloni naujiena iš Norvegijos. Abu demo albumai yra nemokamam parsisiuntimui: www.neon-god.com
5. Japoniški Sabbat. Senai norėjau juos išgirsti. Nors jie turi vieną didžiausių diskografijų visame metale, jų įrašų mp3 sunku gaut. Reiks pirkt vinylų
2006 m. spalio 30 d. 07:33:17
2.The Dresden Dolls - The Perfect Fit [Hello, I love would you tell me your name? Hello, I'm good for nohing would you love me just the same?;
3.Rammstein - Mutter [švelni, kartu stipri,liūdna,sena daina];
4.Asia - Heat of the Moment [savaitgalio ekskursijos įtaka, kai iki begalybės buvo grojamas šitos dainos pasibaisėtinas remiksas, kas nuostabiausia, bet gal ir nekeista - didieji jo fanai nei įsivaizduot neįsivaizdavo, kad tai senos hard roko dainos perdirbinys. asiliukai..
5.The Dresden Dolls - Necessary Evil [If you find yourself without me - C'mon find yourself without me!C'mon c'mon c'mon!]
2006 m. spalio 29 d. 12:34:44
Your halo slippin' ..'
1The Cure - From the edge of the deep green sea
2Tracy Chapman - Unsung psalm
3Mew - Special
4Faith No More - Evidence
5Dave Navarro - Avoiding the angel.
2006 m. spalio 29 d. 11:56:24
2. M83 vs Aphex Twin vs Khia - Pussylicker
3. Highlight Tribe - Tso Pea
4. Goran Bregovic - Gypsy Reggae
5. Sąžinės Balsas
2006 m. spalio 28 d. 20:52:02
1.The Cure - Lullaby
2.Virgin Black - The Museum of Iscariot.
3.A Perfect Circle - The Noose.
4.Pienas - Vartotojo dainelė.
5.Tool - Schism.
2006 m. spalio 27 d. 22:32:21
semisonic - secret smile
the cardigans - celia inside
lamb - gorecki
depeche mode - shouldn't have done that
2006 m. spalio 27 d. 15:38:23
2. S. Mykolaitis - Kiemsargis
3. CocoRosie - Noah's Ark
4. Nouvelle Vague - Too Drunk To Fuck