Kiekvienas turi teise i privatuma. Bet privatu yra tada, jei lenda i tavo privacias valdas- namus, sodybas ir t.t. O jeigu ji nufotografavo kitur- viesose vietose, tai nematau, ko cia reikia putotis.
žurnalistai yra šūdžiai. neturi geresnės veiklos. dabar patys kalti, kad publikavo tą nuotrauką. tipo galvojo kad žurnalas bus DAR skaitomesnis, bet deja suklydo, nes žmonės (ne žurnalistai) pasirodė esantys už baisiai saugomas žmogaus teises ir privatumą
Pfff, o kokia jie teise turi uzdrausti fotografuoti? Ka nori ta fotografuoja, o kad nesisaugo tai cia ju beda, anksciau ar veliau butu nusifotografe, atrado beda plyn... didybes manija ar kas... taigi rode per televizija juos jau nekarta maciau kai sedi prie stalo ir pns... IVYKIS!
cia diskusija apie lordi , o ne "ar dau patinka DP?"
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. birželio 2 d. 08:22:55
Liamaz rašė: zurnalistai yra atmatos, kaip ir politikoje. Paziurekim i Lietuvos zurnalistus, kurie remia konservatorius, kitus skandalistus ( isskyrus DP )
Negražiai pasielgė Suomių žurnalas... Visdėlto Lordi išgarsino Suomija eurovizijos konkurse laimėdami pirmą vietą. Na žurnalas, kaip ir visi suomiai manau tikrai turėtų gerbti grupės narių tokį sprendimą. Bet šiame pasaulyje apie kažkokę masinę pagarbą kalbėti turbūt beprasmiška...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. birželio 2 d. 12:25:36
2006 m. birželio 2 d. 11:40:27
2006 m. birželio 2 d. 10:55:29
2006 m. birželio 2 d. 10:46:36
2006 m. birželio 2 d. 10:25:03
2006 m. birželio 2 d. 09:24:59
zurnalistai yra atmatos, kaip ir politikoje. Paziurekim i Lietuvos zurnalistus, kurie remia konservatorius, kitus skandalistus ( isskyrus DP )
as ir nesakiau kad patinka.
2006 m. birželio 2 d. 08:22:55
zurnalistai yra atmatos, kaip ir politikoje. Paziurekim i Lietuvos zurnalistus, kurie remia konservatorius, kitus skandalistus ( isskyrus DP )
2006 m. birželio 2 d. 05:57:29
2006 m. birželio 2 d. 00:17:54
2006 m. birželio 1 d. 23:01:18
2006 m. birželio 1 d. 22:49:33
2006 m. birželio 1 d. 22:17:28
2006 m. birželio 1 d. 22:15:20
2006 m. birželio 1 d. 22:14:49