Inetutea rašė: Dviejų savičių net nebeliko iki vasaros,tai wohūūūVasara yra gėris,vasarą prasideda didžiosios atostogos,vasarą prasideda braškių sezonas(mmm),vasarą Jūros šventė,vasarą mano gimtadienis,vasarą karštis,jūra...Vienu žodžiu vasara -rojus.Tik gaila,kad labai greitai ji prabėga.
pritariu! tik vienas : man ir žiauriai gaila, kad ji šitaip greit prabėga..
Dviejų savičių net nebeliko iki vasaros,tai wohūūūVasara yra gėris,vasarą prasideda didžiosios atostogos,vasarą prasideda braškių sezonas(mmm),vasarą Jūros šventė,vasarą mano gimtadienis,vasarą karštis,jūra...Vienu žodžiu vasara -rojus.Tik gaila,kad labai greitai ji prabėga.
sp4ju, kad vasar1 teks dirbt, o jei ne tai kaip reikiant pasitrankysiu po visokius koncertus ir vietinius festivalius.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Kadangi man jau greit 16, labai noriu sia vasara dirbti ir labai tikiuosi kad pavyks, nes kazkaip tevai nelabai nori..
jos visai nesimato
taip ir stovim
berankiai
V.L
Birželį - sesija, liepą - praktika kur kaime pas marozus ir bobutę su pilstuku, o rugpjūtį, jei Dievas duos (o jisai tai duos, kai su juo prie 0,5 rimtai pakalbesiu %-)), į Las Vegasą, kur gražiausios moterys, legalizuotas kazino ir kokainą kaip sniegą visą parą pusto
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
wasara . m. geriausias laikas per visus emtus. pradedant tuo kad nereik i mokykla ir geras oras. o ir tos wisos linksmybes : maudynes, naktis palapinei , ankti einant i pusyna arba prie upes maudytis kai jau salta o tu vistiek eini nakti kokai 3 valanda ir ilendi i valdeni o jis kaip arbata. vasara man primena visus druagus , pati geriausia laika ir seip viska ka geriausia esu patyrus tai vasara :}
atsimenu, grizau po paskutinio egzo ir tokia gera banga uzliejo. pasiemiau knyga ir pradejau skaityt. na toks malonumas skaityt ne koki istorijos vadoveli, o tai ka nori. vat tada ir pajutau - vasara! ;] o siaip labiausiai laukiu rugpjucio.. na laukia Prancuzija, susitikimai su daugybe draugu is kitu miestu, roko naktys, pajuris, pussesere grizta, tmd susitikimai ir likerio gerimas zodziu tik lauk ir lauk.. tik spek ir spek
o ash knygas skaitysiu ne savo malonumui, bet rudeny del to bus malonu zhodhziu tik reiks prisiverst, va o shiaip tai nezhinau, norechiau darbo susirast, bet dar nepradejau ieshkot, nes vis dar mokslai galvoj...
Nežiūrėkite į save per daug asmeniškai.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. liepos 9 d. 23:21:25
Dviejų savičių net nebeliko iki vasaros,tai wohūūū
2010 m. gegužės 19 d. 15:32:54
2010 m. balandžio 18 d. 20:23:59
2010 m. balandžio 18 d. 12:35:45
2008 m. balandžio 23 d. 18:17:42
Kadangi man jau greit 16, labai noriu sia vasara dirbti ir labai tikiuosi kad pavyks, nes kazkaip tevai nelabai nori..
Jo...darbas fabrike nelengvas.
2008 m. balandžio 3 d. 21:45:46
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. balandžio 3 d. 21:41:35
2008 m. kovo 18 d. 20:59:46
2008 m. kovo 17 d. 19:30:05
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. kovo 17 d. 17:23:22
2008 m. vasario 25 d. 14:43:07
2008 m. vasario 25 d. 14:17:20
2006 m. rugpjūčio 3 d. 18:47:51
2006 m. liepos 19 d. 21:55:57
2006 m. liepos 5 d. 21:46:22
2006 m. birželio 4 d. 19:57:56
Skaitau.
Sedziu prie oc.
Klausau muzikos.
Dar galbut dirbsiu (jei priims).
Nieko ypatingo...
2006 m. birželio 3 d. 14:51:59
o ka dar galima nuveikt tokio panasaus kad po to rankos drebetu ir is baimes mikciot pradetum
2006 m. birželio 3 d. 14:32:59
2006 m. birželio 3 d. 14:31:05
2006 m. birželio 3 d. 14:28:14