Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2010 m. rugpjūčio 27 d. 23:07:00
Taip patinka.O kodėl turėtų nepatikt?...
Patinka Sauliaus Mykolaičio balsas ir kūryba,taip pat Andrius Kaniava šarmingai ir 'gyvai' dainuoja savo kūrinius,dar Alina Orlova,patinka jos tas originalumas visame kame,Vytautas Kernagis ir dar daugelis kitų.
Jieva, Alina Orlova, Domantas Razauskas, Saulius Mykolaitis, Liudni Slibina, Aktoriu Trio, .. Myliu Ir Mylesiu si zanra. Ir sis muzikos stilius nepatinka tiems kuriems eiles yra per sunkio ir tiems kurie nesugeba i jas isigilinti.
Obscurans rašė: Neklausau, bet vaikštant į renginius, DP išvengti labai sunku. Per daug, per daug, per daug jos. Visur. Lengva tapt menininku šiais laikais - užtenka mokėt patarkuot gitara, padainuot kokį eilėraštuką, ir jau esi dpoetas.
Demonstruoji savo itin zema intelekta. Kazin ko siunkiau isvengti popso ar d.poezijos ? Ir kazi kiek zmoniu prasimusa mokedami pabarskint gita ir sudainuot koki eilerastuka? Neesvaik gal.
Man tai labai patinka, nuramina, verčia susimąstyt, atpalaiduoja. Mielas, lengvas, įdomus žanras. O ir šiaip man patinka klausyti mėgėjų kurie šiaip dėl savęs, gatvėj, namuose groja, sau ir kitiems. Tiesiog man labai natūraliai ir artimai skamba tokia muzika.
Neklausau, bet vaikštant į renginius, DP išvengti labai sunku. Per daug, per daug, per daug jos. Visur. Lengva tapt menininku šiais laikais - užtenka mokėt patarkuot gitara, padainuot kokį eilėraštuką, ir jau esi dpoetas.
Schönes Mädchen aus dem All
Du und ich im freien Fall
Auf Venus aufgewacht
Ah ah ah ah
Mädchen aus dem All
Ah ah ah ah
Mädchen aus dem All
jei būna proga visada einu įkoncertus paklausyt.
o dainuojamosios poezijos vakarai - išvis pasaka.
dainuojami Maironio eilėraščiai (Viltis ir t.t.) skamba nerealiai.
Mano nuomonė apie dainuojamąją poeziją vis dar nepasikeitė. Aš nežinau, kur čia koks genas nepasireiškė ar kas nors panašaus, bet man tai svetima. Taip, Kernagis- visiškai kitas dalykas, man jo muzika nuo pat vaikystės buvo kažkas ypatingo ir paprasčiausiai sunku jį sutapatinti su ta daugybe galybe dabar atsiradusių dpoetų.
Visgi, yra išimčių. Ir yra dainų, kurios gal kažką ten viduj suvirpina, bet tai jau kitas dalykas. Neturiu nieko prieš tuos jaunus žmones, kurie patys rašo žodžius ir muziką ir jais tiki patys, bet gal tai ne man.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. rugpjūčio 27 d. 23:07:00
Patinka Sauliaus Mykolaičio balsas ir kūryba,taip pat Andrius Kaniava šarmingai ir 'gyvai' dainuoja savo kūrinius,dar Alina Orlova,patinka jos tas originalumas visame kame,Vytautas Kernagis ir dar daugelis kitų.
2010 m. rugpjūčio 27 d. 23:05:14
2010 m. rugpjūčio 27 d. 22:58:52
Neklausau, bet vaikštant į renginius, DP išvengti labai sunku. Per daug, per daug, per daug jos. Visur. Lengva tapt menininku šiais laikais - užtenka mokėt patarkuot gitara, padainuot kokį eilėraštuką, ir jau esi dpoetas.
2010 m. rugpjūčio 26 d. 12:11:30
2010 m. rugpjūčio 26 d. 08:31:19
2010 m. rugpjūčio 26 d. 05:08:21
2010 m. rugpjūčio 23 d. 20:40:52
2010 m. rugpjūčio 19 d. 17:24:05
Schönes Mädchen aus dem All Du und ich mit Überschall Im UFO durch die Nacht Schönes Mädchen aus dem All Du und ich im freien Fall Auf Venus aufgewacht Ah ah ah ah Mädchen aus dem All Ah ah ah ah Mädchen aus dem All
2008 m. lapkričio 5 d. 12:23:11
o dainuojamosios poezijos vakarai - išvis pasaka.
dainuojami Maironio eilėraščiai (Viltis ir t.t.) skamba nerealiai.
2008 m. lapkričio 3 d. 13:38:25
2008 m. lapkričio 3 d. 12:23:04
2008 m. lapkričio 2 d. 18:43:52
Nepatinka...
kodėl?
2008 m. lapkričio 2 d. 18:02:44
2008 m. lapkričio 2 d. 17:43:54
Visgi, yra išimčių. Ir yra dainų, kurios gal kažką ten viduj suvirpina, bet tai jau kitas dalykas. Neturiu nieko prieš tuos jaunus žmones, kurie patys rašo žodžius ir muziką ir jais tiki patys, bet gal tai ne man.
2008 m. lapkričio 2 d. 02:36:58
2008 m. lapkričio 2 d. 02:32:43
Klausomumo lyderis - Vytautas Kernagis.
Kitų [naujokų] į grojaraštį nelabai noriai įsileidžiu.
2008 m. spalio 26 d. 22:08:55
2008 m. gegužės 5 d. 18:38:41
2008 m. kovo 11 d. 19:48:16
2008 m. kovo 11 d. 17:02:54