Maladėc Andriukas gerai pabrūžina gitara ir fainai apie meilę padainuoja Iš visų tų dirbtinai užkabintų žvaigždių lietuvos padangėje ši labiausiai primena tikrą. Man visai toks švelnus ir lengvas popsas patinka. O kaimas mieli komentatoriai yra Ventukai, Jungėnai ir visi kiti, dainuojantis piemenukai.
neturiu nieko pries Lietuva, juk pati esu lietuve. paprasciausiai Lietuvos dauguma - kaimieciai, kurie visai neturi supratimo, kas tai yra gera muzika.
lordi_PUIKUS rašė: pritariu tau, kremine_kale . dar iki siol nesuprantu, kaip jis galejo laimeti realybes sou. juk jis apgailetisnas tiesiog. tai tik dar karta irodo - Lietuva - kaimieciu krastas. kad ir kaip tai butu liudna.
negalima taip vienareiksmiskai teigti.. nes tokiu atveju, mes patys kaimieciai.. gal tik su musu muzikine kultura ne viskas gerai.. o siiap.. lietuva gerai..
pritariu tau, kremine_kale . dar iki siol nesuprantu, kaip jis galejo laimeti realybes sou. juk jis apgailetisnas tiesiog. tai tik dar karta irodo - Lietuva - kaimieciu krastas. kad ir kaip tai butu liudna.
Bendzius i save panasu sudejimu pasieme. Be galo "kruti" abu! Koki zurnala bepaimtum - tik Andrius ir Andrius. Jau viskas taip juo perpildyta! Net gerklej jau stovi... O muzikalumo taigi nera, mielieji! Kad ir NML - dave i kaulus Amberiui, nors siaip net lygint ju neverta. Iskeltas kaip s* ant sakiu...
Jo. Išvis gal apie tą Andrių kiekvieną dieną rašykit. Papasakokit ką jis valgė, su kuo buvo, kiek kartų valėsi dantis. Man tai labai įdomu, kad jis eis į medicininę komisiją, dar galėtumėt nuotraukų iš šio įvykio padaryti. Na, Bendžiai su tokia reklama persistengė šiek tiek. Išvis geriau jį paskirti iškart premjeru. Labai daug panašumų su buvusiu kolega: toks pat sudėjimas, kolūkiška prigimtis, tokie pat konketūs pasisakymai, ir dainavimo kokybė ta pati.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 9 d. 21:56:49
2006 m. birželio 9 d. 17:00:30
2006 m. birželio 9 d. 14:42:35
2006 m. birželio 9 d. 14:07:37
2006 m. birželio 9 d. 12:49:55
2006 m. birželio 9 d. 12:02:18
2006 m. birželio 9 d. 11:45:04
pritariu tau, kremine_kale . dar iki siol nesuprantu, kaip jis galejo laimeti realybes sou. juk jis apgailetisnas tiesiog. tai tik dar karta irodo - Lietuva - kaimieciu krastas. kad ir kaip tai butu liudna.
negalima taip vienareiksmiskai teigti..
2006 m. birželio 8 d. 22:37:30
2006 m. birželio 8 d. 21:38:41
ar jis dar darbu turi???? laimejimas pries amberlife parode degradavusi muzikini balsuotoju uz ji skoni....fe toki slamsta klausyt.....
o tai..amberlaifas su grupe grojo?
2006 m. birželio 8 d. 20:50:47
2006 m. birželio 8 d. 20:47:21
2006 m. birželio 8 d. 19:38:52
2006 m. birželio 8 d. 18:57:00
2006 m. birželio 8 d. 18:54:41
2006 m. birželio 8 d. 17:13:37
2006 m. birželio 8 d. 16:55:07
2006 m. birželio 8 d. 16:50:53
2006 m. birželio 8 d. 16:35:11
2006 m. birželio 8 d. 16:33:06