Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2006 m. birželio 17 d. 00:36:10
Aš turiu kažkokį live įrašą šitos dainos, ir man jis toks jė ;>
Žodžiai labai saviti, atlikta su nemažai priekaištų, trūksta instrumentams kažkokio vientisumo. Kita vertus vokalas labai gerai tinka čia.
Ir pati daina tokia nenuobodi, nes ji nėra tokios tipinės struktūros 'intro-posmelis-priedainis-posmelis' , ,čia yra šis tas daugiau, pasistengė Gravel.
gintuks77 eik mentalitete tu... ;> kaip Lietuviski tai dar labai geri zodziai, o del kokybes tai tikrai pritarciau, labai prastai skamba, manyciau gyvai turetu buti
Na parsisiunčiau, bet čia ne lygis. Trūksta kokybės, tiesiog tuščias bugnų ir gitarų kratinys. Teksto žodžiai parodo žemą šių muzikantų mentalitetą, norą maištauti ir neišprūsimo lygį. Kita vertus šios asmenybės dar tik formuojasi... Palauksim pažiūrėsim kokie jie bus po 5 metų...
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. birželio 9 d. 15:06:21
Patinka man.Gera daina.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2006 m. birželio 17 d. 00:36:10
Žodžiai labai saviti, atlikta su nemažai priekaištų, trūksta instrumentams kažkokio vientisumo. Kita vertus vokalas labai gerai tinka čia.
Ir pati daina tokia nenuobodi, nes ji nėra tokios tipinės struktūros 'intro-posmelis-priedainis-posmelis' , ,čia yra šis tas daugiau, pasistengė Gravel.
2006 m. birželio 17 d. 00:25:37
2006 m. birželio 16 d. 18:51:23
2006 m. birželio 16 d. 18:39:07
cia daugiau radau ;>
2006 m. birželio 16 d. 18:23:35
2006 m. birželio 16 d. 17:28:53
2006 m. birželio 16 d. 17:09:13
hm... neiseina man parsisiusti jos..
o tai klasiokes paprasyt kad atsiustu
hm... kai busi pasijungus parasyk
2006 m. birželio 14 d. 21:42:34
2006 m. birželio 14 d. 21:40:17
2006 m. birželio 14 d. 20:39:58
2006 m. birželio 14 d. 19:40:44
hm... neiseina man parsisiusti jos..
o tai klasiokes paprasyt kad atsiustu
2006 m. birželio 14 d. 19:32:25
2006 m. birželio 9 d. 17:07:44
2006 m. birželio 9 d. 16:30:07
2006 m. birželio 9 d. 16:21:17
2006 m. birželio 9 d. 15:06:21
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. birželio 9 d. 14:41:10
2006 m. birželio 9 d. 14:10:10
2006 m. birželio 9 d. 14:03:19
Bet isgirdau per tv, ne is taves
bet as pasakiau kad gros jie per tv, jei ne as butum neziurejus
2006 m. birželio 9 d. 14:02:30