mergaite isiziebe ne tam ciulpi kas filmuoja bet tam kas ziuri tai rupi kokio dydzio tavo liemenele ir kaip tu tai atlieki na o tu tik nekalta 13amete internautoja kuri daug rekia ir nieko nepasako
Gal ir viskas normaliai būtų bet Pusho bytai man levi, bent jau tie kuriuos jis jiems darė, savo solnike aišku geresni. Per daug Amerikos šitam albume man.
jus juokingi , apgailetini... Net negirdejot speju nei vieno ju gabalo ir sakot "dar viena grupe hiphopo virs popsu" ir pan. shuda cia rasot . Gydikites , truksta zodziu . Pavydit gal jiem kad kazko pasieke yra o jus tik 5-mecio vaiko lygio komentarus rasot .
Sita albuma turiu ir visai patiko , yra patinkanciu gabalu ir manau stiprioji puse labiau zodziai ,Svarbiausia kad stengiasi ir tvirtinasi lt rap'e .
Nuotraukoje ir yra abudu Legato nariai. Deiwuzas ir Yga. Ir kuris , pagal jus, ish ju nera grupes narys? Kliedesiai. Vaiku darzhelis chia ishvis, su savo nepagristom nuomonem ir kvailais principais.
Mareike rašė: aha tas su ilgais tikras "reperis" geda berniukai bent is isvaizdos apsimeskit reperiais!!!!
o ka tu zinai apie reperius? Jie turi atrodyti kaip 50cent su nepersaunamom liemenem? Atsigauk mergiote ir beje jis net ne grupes narys Yga visai kitas bicas. O ce kaskox siaip ne prie ko
Jow Jow, repas valdo lietuvoj... plyn graudziai juokinga klausyti tokius reperius )) ypac turiningai surimuotas tekstais... )
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2006 m. birželio 16 d. 02:13:28
2006 m. birželio 15 d. 20:43:10
2006 m. birželio 15 d. 09:44:14
2006 m. birželio 14 d. 20:32:33
2006 m. birželio 14 d. 19:45:04
2006 m. birželio 14 d. 15:46:29
2006 m. birželio 14 d. 15:30:30
2006 m. birželio 13 d. 00:20:27
Sita albuma turiu ir visai patiko , yra patinkanciu gabalu ir manau stiprioji puse labiau zodziai ,Svarbiausia kad stengiasi ir tvirtinasi lt rap'e .
linkiu suaugt ir pagryst savo nuomone
2006 m. birželio 11 d. 22:45:46
2006 m. birželio 11 d. 22:10:18
2006 m. birželio 11 d. 09:57:29
2006 m. birželio 9 d. 22:01:26
2006 m. birželio 9 d. 21:02:58
2006 m. birželio 9 d. 20:51:02
gal greit atsiras reperiu grupe "Staccato" arba "Piano"
2006 m. birželio 9 d. 19:05:42
Pirma syk juos girdziu
tai nieko isgirsi ir antra
2006 m. birželio 9 d. 19:03:27
aha tas su ilgais tikras "reperis" geda berniukai bent is isvaizdos apsimeskit reperiais!!!!
o ka tu zinai apie reperius? Jie turi atrodyti kaip 50cent su nepersaunamom liemenem? Atsigauk mergiote
2006 m. birželio 9 d. 16:57:47
2006 m. birželio 9 d. 15:40:09
2006 m. birželio 9 d. 14:39:40
2006 m. birželio 9 d. 13:21:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.