Negaliu atsitraukt nuo debiutinio albumo - jis tooooks tamsus.
Pagal metu laika db atitinka puikiai. Negaliu isivaizduoti, kad kas kurtu tokia tamsia kuryba apie 1985-us (Tik Cure tada irase savo Drowning Man tesini Sinkin' ir Blood), nes gotai jau buvo atsitokeje ir issivaikscioje i sviesesnes teritorijas (Siouxsie & The Banshees, Joy Division-become-New Order, The Cure (in between days), Cocteau Twins) O zvaigzdziu susiburimas This Mortal Coil kure kaip visada savo lopsines,. gal tik truputi vaiduokliskas, pamekliskas.
Bet va atejo sis amerikietis Chrisas su savo pirmais 3 ar 4 albumais kartu tuo pat metu su rezisierium Davidu Lynchu is Australijos ir prasidejo kiti tamsus, jau pogotiniai laikai.
Skausmas albume Silvertone tik stipreja, kuo toliau - tuo gilesnis. Tik 12 ir 13 dainose jis kiek nuslopsta: Isaakas sugalvoja pasivazineti nakti pries eisma uzristom akim ant didelio galingo motociklo... Bent jau Gone Ridin' (10-ta daina) nuotaika toki image'a sukelia.
Žymiai gražesnis originalas. Ak, patinka jo balsas. Vyriškai gražus, toks unikalus.
Dar yra kai kuriuose soundtrackuose jo retų dainų: True Romance, Mr.Wrong, Tobulas pasaulis ir Plačiai užmerktos akys, su N.Kidman ir T.Cruise
siaip irgi labai noreciau konca pamatyt, nes muzika kiek girdejau tiek patiko visos dainos. Dabar neskaitant zymiuju dainu jo, labiausiai patinka I wonder. Isgirdau per kazkokia nevykusia komedija is nuobudolio ziuredama,bet daina tikrai gera. Ir lyrikai man prie sirdies
Jei seksit muz. televizijas ar apskritai žinias iš amerikos, tuoj sužinosit.
Žinot, kodėl dabar sukūriau šią temą? Už dešimt dienų (06.06.26) Chris Isaak švenčia penkiasdešimtmetį. Gal ta proga pasirodys naujas albumėlis, koncertėlis, arba kiti atlikėjai pergros jo dainas ar šleis "Tribute to Chris Isaak" dainų rinkinį.
Stupid_enough>> Mtv unplugged taigi nėra jokio show. tik sėdintis žmogus/kiti žmonės.
Nors jo mačiau ištrauką - wicked game, bet manau jog PBS Soundstage geresnis vien dėl to kaip sumontuota, šiek tiek teatralizuotas show, ten į galą. Chris kažkaip nesensta, nesuprantu. jis pradėjo karjerą būdamas 29-ių, dabar irgi tokspac.
Lentsai, a\š mačiau. tai ten daug naujesnės/t.y. naujausios dainos bent penkios. be to, yra wicked game/nėra graduation day.
/dvyliktokams gerai būtų ta daina, xe/
Ar gali kas man dviem zodziais pasakyti what the fuck padare Blinkeviciute? Ar CIA tik nebus naujas demonizuotos Kildisienes atvejis in LT? (viesuju rysiu manevras)
Cia is manes juokiasi, kad yra begedziai, gobsus, pasaipunai, dviveidziai veidmainiai, ignorantiskai diskriminogeniniai, bet labiausiai is manes juokiasi kad yra nedraugiski. O as tave tik perdanti traukioju Sahja
2013 m. gegužės 7 d. 13:59:51
t.y. Neilo Diamondo....
2011 m. gruodžio 28 d. 20:42:51
2009 m. vasario 4 d. 23:42:07
Pagal metu laika db atitinka puikiai. Negaliu isivaizduoti, kad kas kurtu tokia tamsia kuryba apie 1985-us (Tik Cure tada irase savo Drowning Man tesini Sinkin' ir Blood), nes gotai jau buvo atsitokeje ir issivaikscioje i sviesesnes teritorijas (Siouxsie & The Banshees, Joy Division-become-New Order, The Cure (in between days), Cocteau Twins) O zvaigzdziu susiburimas This Mortal Coil kure kaip visada savo lopsines,. gal tik truputi vaiduokliskas, pamekliskas.
Bet va atejo sis amerikietis Chrisas su savo pirmais 3 ar 4 albumais kartu tuo pat metu su rezisierium Davidu Lynchu is Australijos ir prasidejo kiti tamsus, jau pogotiniai laikai.
Skausmas albume Silvertone tik stipreja, kuo toliau - tuo gilesnis. Tik 12 ir 13 dainose jis kiek nuslopsta: Isaakas sugalvoja pasivazineti nakti pries eisma uzristom akim ant didelio galingo motociklo... Bent jau Gone Ridin' (10-ta daina) nuotaika toki image'a sukelia.
2008 m. kovo 20 d. 19:38:43
2008 m. kovo 20 d. 18:58:32
2008 m. kovo 19 d. 20:18:06
2008 m. kovo 19 d. 20:10:31
2008 m. kovo 15 d. 20:10:01
2008 m. kovo 15 d. 19:54:58
2006 m. birželio 30 d. 21:09:20
Dabar neskaitant zymiuju dainu jo, labiausiai patinka I wonder. Isgirdau per kazkokia nevykusia komedija is nuobudolio ziuredama,bet daina tikrai gera. Ir lyrikai man prie sirdies
Ta nevykusi komedija, kaip sakai, buvo neseniai rodyta per kažkurią LT televiziją ir vadinasi "Skuba tik kvailiai" ar kažkaip.
Dar yra kai kuriuose soundtrackuose jo retų dainų: True Romance, Mr.Wrong, Tobulas pasaulis ir Plačiai užmerktos akys, su N.Kidman ir T.Cruise
2006 m. birželio 23 d. 21:57:01
2006 m. birželio 23 d. 20:50:41
Retai kas turi tokį elastingą balsą, kai peršokama iš karto per daugelį oktavų ir ilgai laikoma viena nata.
2006 m. birželio 23 d. 20:11:53
2006 m. birželio 16 d. 20:02:25
2006 m. birželio 15 d. 23:41:10
Mažai žinom, bet artimiausiu metu žadam sužinoti daugiau.
Žinot, kodėl dabar sukūriau šią temą? Už dešimt dienų (06.06.26) Chris Isaak švenčia penkiasdešimtmetį. Gal ta proga pasirodys naujas albumėlis, koncertėlis, arba kiti atlikėjai pergros jo dainas ar šleis "Tribute to Chris Isaak" dainų rinkinį.
2006 m. birželio 15 d. 23:14:30
Nors jo mačiau ištrauką - wicked game, bet manau jog PBS Soundstage geresnis vien dėl to kaip sumontuota, šiek tiek teatralizuotas show, ten į galą. Chris kažkaip nesensta, nesuprantu. jis pradėjo karjerą būdamas 29-ių, dabar irgi tokspac.
2006 m. birželio 15 d. 23:10:01
/dvyliktokams gerai būtų ta daina, xe/
2006 m. birželio 15 d. 22:35:55
Noriu jo mtv unplugged konco!
silentist, o tu turi?
2006 m. birželio 15 d. 22:30:59
nors nesvarbu, nei vieno nei kito neturiu
2006 m. birželio 15 d. 22:27:54
Noriu jo mtv unplugged konco!