jo, dajna ir man patinka, bet kajp Nelly Furtado taj netiketa tokia... Gal per popsova, nu jau tokia tiesiai y topus tajkyta... Jos ankschiau dajnos budavo tokios atviros ir lb savitos. O chia - popsas. Nu bet geras popsas!
I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend
I hope I hold a special place with the rest of them
I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend
Liepos 21-osios naktį Ukrainos nusipelniusi am artistui ir baleto „L ife Dance“ teatro solistui Ol eksandrui Garbarčukui sustojo širdis. Šokėjas, kuris kartu su dainininke Ruslana 2004 m. nušvietė „Eurovizijos“ sceną pergalingo jų pasirodymo metu, mirė nuo s
Paskutiniai du siūlymai (Illusion ir You Keep On Moving) labai panašūs, tokios atmosferiškai melancholiškos dainos. Abu kūriniai nuo seno pažįstami ir labai mano mėgstami.
Konditerijaus dienos dainų siūlymai pastaruoju metu mane nervina. Tik gerąja prasme. Nes primena apie daug puikios muzikos, kurią norisi perklausyti, bet nėra kada. Gabūt kada iš šių dienų pavyyks...
Nematau nieko blogo Trumpo rankos paspaudimui. Tiesiog mandagumo gestas ir tiek, nebūtina ekspresyviai išreikšti, ką tu manai apie tą žmogų, kuriam ranką spaudi.
2006 m. birželio 20 d. 23:51:46
2006 m. birželio 20 d. 23:51:33
2006 m. birželio 20 d. 14:17:31
2006 m. birželio 20 d. 01:03:24
Nelly Furtado su the Neptunes albumiuka tai nerealu sukure
Respect
Grizo kaip tikra bomba!
2006 m. birželio 18 d. 11:48:32
2006 m. birželio 18 d. 11:14:40
2006 m. birželio 18 d. 11:13:36
2006 m. birželio 17 d. 18:59:08
beje, klipo nemaciau...
2006 m. birželio 17 d. 18:55:49
I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend I hope I hold a special place with the rest of them I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend
2006 m. birželio 16 d. 21:51:14
2006 m. birželio 16 d. 20:28:47
vienu zodziu geriausia jos daina