nepatiko man jis nuo pat pradziu... jis tik gadina grazias, gerais balsais sudainuotas italu dainas... kur pas ji balsas? kur pas ji talentas? ash taj nematau...
imperfect_sky rašė: pradzioje man tikrai patiko,bet po kazkiek laiko pajauciau priesiskuma tom dainom ir jam. gal ir turi kokiu talentu savyje taciau balso manau 0,beje kodel jis pats sau dainu neraso? jis kopija, vien tik kopija.
Va zadejau rasyt lygiai ta pati.Labai greitai atsibodo.Nors manau, nedaug ir patiko.
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. birželio 18 d. 22:19:06
imperfect_sky rašė: pradzioje man tikrai patiko,bet po kazkiek laiko pajauciau priesiskuma tom dainom ir jam. gal ir turi kokiu talentu savyje taciau balso manau 0,beje kodel jis pats sau dainu neraso? jis kopija, vien tik kopija.
Va zadejau rasyt lygiai ta pati.Labai greitai atsibodo.Nors manau, nedaug ir patiko.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
pradzioje man tikrai patiko,bet po kazkiek laiko pajauciau priesiskuma tom dainom ir jam. gal ir turi kokiu talentu savyje taciau balso manau 0,beje kodel jis pats sau dainu neraso? jis kopija, vien tik kopija.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 21 d. 09:40:58
2006 m. birželio 21 d. 09:31:19
2006 m. birželio 21 d. 00:11:36
2006 m. birželio 19 d. 20:37:34
2006 m. birželio 19 d. 14:22:49
2006 m. birželio 19 d. 13:07:06
pradzioje man tikrai patiko,bet po kazkiek laiko pajauciau priesiskuma tom dainom ir jam. gal ir turi kokiu talentu savyje taciau balso manau 0,beje kodel jis pats sau dainu neraso? jis kopija, vien tik kopija.
man irgi taip pat buwo.
2006 m. birželio 19 d. 12:54:56
2006 m. birželio 19 d. 11:43:03
2006 m. birželio 19 d. 11:41:43
2006 m. birželio 18 d. 22:19:06
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. birželio 18 d. 22:14:49
2006 m. birželio 18 d. 21:56:28
2006 m. birželio 18 d. 21:43:34
2006 m. birželio 18 d. 21:23:59